Twin Peaks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tudtam, hogy a sorozat után készült egy mozifilm: Twin Peaks tûz jöjj velem.
De találtam még eggyet és erre nem bírok rájönni, hogy mi lehet.Twin Peaks - Senki sem ártatlan
Ha valaki ismeri, írja már meg hogy pontosan mi is ez. Azt írják, hogy ez egy tömör videováltozat, amit Lynch készített a sorozatból. De a gyártási évhez 1989-et írtak. A sorozat meg csak 1990-91 ben kezdett futni. Most akkor mi van?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kösz.
bias.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nálunk érdekes volt a kép, de azt hittem csak a szutyok kábeltévé hálózat okozza... nemtom...
THANX
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként másnál is olyan fura volt a kép?
Egyes részeken éles és tiszta (fõleg a világos részeken), más részeken olyan szellemképes (nem, talán ez nem jó szó, mert csak mintha túl sok piros lett volna benne, és azt oldalra elmosta -majdnem mint egy 3D szemüveges film- )
Persze a TV az ilyen csúnyaságokat elrejti (csodaszépen összemossa a legnagyobb sz.rt is élvezhetõ formájúra :)), de digitálisan azért eléggé kijött.
Ettõl eltekintve TFT-n is élvezhetõ a minõsége (egyes Codec-eknél választható, hogy legyen-e utómunka és deblocking, ott azt ajánlott bekapcsolni, máshol minõséget maxra felhúzni :)))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez nagyon sokáig tartott. De ha már ilyen késõn kezdik, akkor már ugyan miért nem péntek/szombatra teszik ??
mert sztem se a Dûne volt... mondom valami 100 éves film volt, és valami kukacot kellett likvidálni, és ugyanez a fazon szerepelt benne
nem hiszem hogy még megvan, de ha megtalálom akkor majd megnézem a stáblistát azon biztos rajta van még a film címe... (vagy nem)
aztán meg arra emlékszem még hogy egy börtönben lövöldöznek és ennek a furi fazonnak (az õrlénynek) a rendõr haverja megkérdezi:
"miért nem használod ezt a csodafegyvert?"
aztán rálõ, a fazon elkezd világítani, majd közli vele:
"mert emberekre nem hat"
nem tudtam hogy ez a Dûne, nem volt kiírva a film címe, és azelõtt még nem láttam...
Ha valaki a Dûnét nem érti, ott gondok vannak.
Az asszony nem szereti, de ha beteszem õ is leragad a képernyõ elé :))
megyek és megkeresem torrenten
most találták meg a kis fél szíves medált a vagonban, meg a papírt:
"Tûz jöjj velem..."
még a hideg is kirázott :)
lehet nem így írják a nevét.
mert az minden, csak nem gagyi...ráadásul ugyanaz rendezte, mint a Twin peakset.
hát nem tudom, eddig tényleg elég nyomasztó... mondjuk az a fõszereplõ FBI-os egy gagyi horror filmre emlékeztet, valami 100 éves darab volt, valami ûrlényt játszott a csávó és valami bújkáló kukact kellett kinyírnija...
ott is ilyen búvalbaszottat játszott
nekem annyira nyomasztó hangulatú ez a sorozat, hogy elmondhatatlan! nagyon szeretem!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
De hogy miért ilyen késõn adják, 0:35-kor lesz vége <#wow3>#wow3>
Next PC upgrade: 2022
Problémák:
- nem azonos a sebességük (biza, megesik hogy enyhén gyorsítva adja le ugyanazt a ungarise vizsön), már se passzolnak
- kivágnak a magyarból részeket, részleteket, vagy csak a reklám után nem pont ungyanott folytatják (volt, hogy elõre/visszatekerték ...)
és akkor még nem is említettem olyan szépségeket, hogy megakad a magyaron a szalag, meg amikor sehogy sem akar összejönni a kép a hanggal (elején siet, végén késik), nos megesik (mp3 VBR meg extra érzékeny az elcsúszkálásra).
Tudod, akinek van rá ideje hajrá :p van hangkártyád fel tudod venni ugyebár
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.