Twin Peaks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Challanger
Beszarás, hogy mit öszze problémáztok. Itt van egy torrent oldal innen aztán le lehet szedni faszául az összeset.Twin Peaks Complete Amúgy összesen 30 részbõl áll a sorozat. Angol hanggal van. A kép is jó. Nekem korábbrol megvolt már az elsõ évad, meg a másodikbol két rész, ugyhogy innen már csak 20-at kellett leszednem. Nekem elég lassu a netem, így jött le 6,83 Gb 60 óra alatt. Nem problémázok rajta hiszen évek óta most találtam egy ilyen címet ahonnan le tudtam szedni. Sõt még soha nem is láttam a 2. évadot. Ugyhogy aki szereti ezt a sorozatot hát tessék tölteni. Szerintem felesleges szinkronra várni. Én angol hang +magyar felirat párosítással néztem az elsõ évadot és nagyon jó volt. 45 percet meg az is kibír aki nem szeret olvasni. A Lostot is eredetiben nézem, százszor jobb, mint a szinkron. A Twin Peaks szinkronját még nem hallottam, de mondjuk 15 évvel ezelõtt biztos jobbakat készítettek, mint manapság. Itt találtok hozzá magyar feliratotfelirat
Azt tudtam, hogy a sorozat után készült egy mozifilm: Twin Peaks tûz jöjj velem.
De találtam még eggyet és erre nem bírok rájönni, hogy mi lehet.Twin Peaks - Senki sem ártatlan
Ha valaki ismeri, írja már meg hogy pontosan mi is ez. Azt írják, hogy ez egy tömör videováltozat, amit Lynch készített a sorozatból. De a gyártási évhez 1989-et írtak. A sorozat meg csak 1990-91 ben kezdett futni. Most akkor mi van?
agyhalott: a demonoid-on 14.42 a ratio-m. :))))
nincs 3. évad, csak egy film készült a sorozat után
Agy Halott
Komolyan ami linket szokott adni mrzed001 barátunk, azon talaltam meg, hogy a Twin Peaks-nek van 3. évadja, de mint irtam csak egy resz és sztem nem szervesen osszefuggõ az elso ket evaddal!!! fifi 1ébként, ha en a sajat passkey-û Twin Peaks.torrent-em odaadnám bias-nak tudná tolteni vele, nem kell ahhoz regelni a majomparádén ( csak az én ratio-mat rontaná )!
milyen? a DVD-rip sub felirattal, vagy a képen van rajta a felirat?
Bedühödtem és leszedtem az egészet netrõl. Igaz, hogy feliratos, meg hogy 12 giga, de megérte.
rapidshare.de-re nem tenné fel vki aviban?
mrzed001
Sorry, feltenném Endless-re is, csak a szerverük éppen haldoklik

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

fifi
reg nélkül nem tudod használni. várj egy kicsit, míg elterjed DC-n.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

én nem tudtam regisztrálni magam, nem dobnátok (akár priviben) egy torrent filé-t?
kösz.

bias.
Punker
tévén nézve itt 1x-2x futott benne valami csík :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

fifi
nagyom nagy köszönet a cuccért
nálunk érdekes volt a kép, de azt hittem csak a szutyok kábeltévé hálózat okozza... nemtom...

THANX

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
Jaja, lehet szedni, fent van a Majmon :)

Egyébként másnál is olyan fura volt a kép?
Egyes részeken éles és tiszta (fõleg a világos részeken), más részeken olyan szellemképes (nem, talán ez nem jó szó, mert csak mintha túl sok piros lett volna benne, és azt oldalra elmosta -majdnem mint egy 3D szemüveges film- )
Persze a TV az ilyen csúnyaságokat elrejti (csodaszépen összemossa a legnagyobb sz.rt is élvezhetõ formájúra :)), de digitálisan azért eléggé kijött.
Ettõl eltekintve TFT-n is élvezhetõ a minõsége (egyes Codec-eknél választható, hogy legyen-e utómunka és deblocking, ott azt ajánlott bekapcsolni, máshol minõséget maxra felhúzni :)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Mit értesz 3. évad és egyetlen epizód alatt? A Twin Peaks 2 évadból áll: elsõ a pilot + elsõ hét rész, a második pedig a maradék huszonegy.
Agy Halott
Koszi koszi estefele elkezdem leszedni! Egyebkent ennek 3 evadja van de a 3. évad az nem is evad igazan, mert csak egy epizodot tartalmaz és sztem ez az epizod nem tartozik szervesen a sorozathoz; majdnem olyan lehet mint egy pilot-epizod! Ja és nem olyan mint a Végt.Hat. ennek osszesen (3? évadban) 32? epizodja van, márha a ViaSat3 leadja mindet!
Broafka
#77 így gondoltam -.-

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mrzed001
Ki álmos még rajtam kívül? <#nevetes2>
Ez nagyon sokáig tartott. De ha már ilyen késõn kezdik, akkor már ugyan miért nem péntek/szombatra teszik ??

A kilencedik is hasonló hosszúságú. Azt tulajdonképpen úgy is lehet tekinteni, mint a második évad pilotját.
Serpa
csak az elsõ rész volt ilyen hosszú.

a többi már rövidebb lesz.

Jano
Hát, mondjuk sorozat. :|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Broafka
nah, azért mondom én...
mert sztem se a Dûne volt... mondom valami 100 éves film volt, és valami kukacot kellett likvidálni, és ugyanez a fazon szerepelt benne
nem hiszem hogy még megvan, de ha megtalálom akkor majd megnézem a stáblistát azon biztos rajta van még a film címe... (vagy nem)

mrzed001
Az nem a Dûne, de meg nem tudnám mondani hogy mit is láttál

Broafka
ez mindig ilyen folytatásos lesz? :-/

mrzed001
Holnap valószínû meglesz a lesûrítés, tehát kedd reggel 7-7:30 között keresgéld a vasárnap leadott elsõ részt a Majomparádén

Broafka
nah, nem kell baszogatni, egyszerûen néztem a videón a Jurassic Parkot, aztán vége volt és nem volt kedvem felkelni a székbõl, aztán hirtelen megjelent valami testesebb csávó aztán elkezdett szenvedni, fogta a karját, és a karjából meg ilyen kukac jött ki
aztán meg arra emlékszem még hogy egy börtönben lövöldöznek és ennek a furi fazonnak (az õrlénynek) a rendõr haverja megkérdezi:
"miért nem használod ezt a csodafegyvert?"
aztán rálõ, a fazon elkezd világítani, majd közli vele:
"mert emberekre nem hat"

nem tudtam hogy ez a Dûne, nem volt kiírva a film címe, és azelõtt még nem láttam...

mrzed001
Egyet kell értenem :)
Ha valaki a Dûnét nem érti, ott gondok vannak.
Az asszony nem szereti, de ha beteszem õ is leragad a képernyõ elé :))

ennyit a dûnérõl és az általános mûveltségrõl:)
kuuuuuurva életbe
megyek és megkeresem torrenten
nem. az sheryl lee, alias laura palmer. audrey-t sherilyn fenn alakítja.
fifi
persze
most találták meg a kis fél szíves medált a vagonban, meg a papírt:
"Tûz jöjj velem..."
még a hideg is kirázott :)

Ti látjátok? Nekem a film közepén elment a viasat. Basszák meg.
fifi
feleségem valami ilyesmit magyaráz, hogy aki Laura hulláját "játszotta", meg aki a fényképeken Lauraként szerepel, az különben az Audrey nevû csaj mellékesen... ez komoly?
lehet nem így írják a nevét.

fifi
nem a Dûnérõl beszélsz?
mert az minden, csak nem gagyi...ráadásul ugyanaz rendezte, mint a Twin peakset.

Broafka
én még egyetlen részt sem láttam :-/
hát nem tudom, eddig tényleg elég nyomasztó... mondjuk az a fõszereplõ FBI-os egy gagyi horror filmre emlékeztet, valami 100 éves darab volt, valami ûrlényt játszott a csávó és valami bújkáló kukact kellett kinyírnija...
ott is ilyen búvalbaszottat játszott

fifi
de jó újból látni az egészet...
nekem annyira nyomasztó hangulatú ez a sorozat, hogy elmondhatatlan! nagyon szeretem!

Broafka
hát lássuk milyen is ez a film, de az X-aktákat nem fogja helyettesíteni :(

Punker
kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

grebber
Ha tudnám nézni a részeket szerinted kéregetnék linket?

Next PC upgrade: 2022

mrzed001
Már be is állítottam rá a gépet.
De hogy miért ilyen késõn adják, 0:35-kor lesz vége <#wow3>

Punker
ma este lesz viasaton az elsõ rész!

grebber
Valaki nemtudna linket adni ahonnan esetleg szinkornosan letudnám szedni a részeket??

Next PC upgrade: 2022

Agy Halott
Akkor itt az idõ, pár óra es lehet digizni, csak emlékeztetõ voltam! <#nevetes1>
Agy Halott
ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem! Magyar hanggal tv-rip a tökéletes! A Végt. Hat. is nagyon faxa ahogy mrzed001 megcsinalja...meg most azt ne mondjatok, hogy elkene tole varnunk, hogy letoltse a dvd-ip-et felvegye a hangot tevebol, majd szuttyogjon vele és meg seeder-elje is a torrentet! Örülünk ha bedigizi es csak seedereli!
Nem én akarok vagdosni, hanem Quipper. Én azt mondom tõccsétek DC-rõl.

mrzed001
Tudod annyira azért ez nem egyszerû, hogy fogod virtualdub-ban és aszondod neki, hogy ott az audio mp3 rakja össze a videoval és kész.
Problémák:
- nem azonos a sebességük (biza, megesik hogy enyhén gyorsítva adja le ugyanazt a ungarise vizsön), már se passzolnak
- kivágnak a magyarból részeket, részleteket, vagy csak a reklám után nem pont ungyanott folytatják (volt, hogy elõre/visszatekerték ...)
és akkor még nem is említettem olyan szépségeket, hogy megakad a magyaron a szalag, meg amikor sehogy sem akar összejönni a kép a hanggal (elején siet, végén késik), nos megesik (mp3 VBR meg extra érzékeny az elcsúszkálásra).
Tudod, akinek van rá ideje hajrá :p van hangkártyád fel tudod venni ugyebár

QuippeR
mondjuk szerintem is elég lenne a 2.0 magyar hangot lerippelni tv-bõl, és rárakni a dvdrip képére.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem kötözködésbõl, de a zajos TVRip helyett miért nem jó nektek a jó minõségû DVDRip, amit ezerrel lehet tölteni mostmár DC-rõl?

mrzed001
Jaja, MP-re :))

Agy Halott
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>Koszonet a bedigitalizálásért!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>