296
Twin Peaks
-
Vlala #175 Én már rég elveszítettem a fonalat. Le kellene tüölteni valahonnan (:]), hogy megértsem... -
#174 a kórházban? hát a másik csaj aki megszökött és nem nyírták ki. -
#173 ki volt az a lány a végén? -
Cvd #172 Most újranézve a sorozatot 15 év után csodálkoztam hogy miért emlékeztem úgy Bob-ra hogy a frászt hozza az emberre már a képe is, mikor egy béna kis kretén.
A tegnapi rész utolsó 30 másodperce után beugrott.:) -
#171 lassan kezdődik -
#170 Ezek fontos eseményeknek tünnek biztos mutatják majd a köv. rész bevezetőjében. -
#169 malom kigyulladt, a végén copper kapott pár lövést a mellébe -
#168 Valaki mondja el mi volt a 8. rsézben azután miután a csóka megtalálta a csajt aki bevett raklap gyógyszert!! -
#167 A B-n van fent, és most került fel nemrég az season 1 DVDRip HunDub is.
Jövőhéten felnyomom az M-re, ha addig más fel nem teszi -
#166 Most az 1992-es Tűz, jöjj, velem-re gondolsz, hogy van belőle DvD-RiP/HuN-DuB? Akkor légy szíves aruld el, hogy hol, mert se a MP-én se az E-en nincs fent, csak a 4.3 Gb-os DvD! -
winnie #165 azért ez valahol lol, illetőleg egyéni ízlés - ne tudd meg mekkora anyázás lenne, ha a TP redetit ismerve kapjuk meg a szinkront. a magyar szink több karaktert is nagyon debillé tett, sajnos - cooper, windom earl és lynch ügynöke meg teljesen más típusú hangot kapott. szeretjük a szinkront, szó se róla, de az eredetinek szokás szerint a nyomába sem ér. -
#164 Van DVD, meg DVDRip is belőle :) -
ugot2know #163 Van egy gyengus tv-ripem a Tűz,jöjj velem!-ről,ha esetleg több embert érdekel,akkor felrakhatom!Aki esetleg nem tudná,ez az előzménye a Twin Peaks-nek... -
#162 kezdődik -
#161 Else hiszem a mai részt nem kell letölteni megtudtam nézni a TV-ben. -
qper #160 a TP az egyik olyan sorozat, amit soha nem néznék meg eredeti nyelven. A szinkronhangokat anno tökéletesen megválaszották. Hiába, régen tudtak jó szinkront készíteni... -
#159 Ezt mondjuk én sem értem. Egy dolog, hogy nincs pénz, ezért az új szinkronokat/fordításokat bugyuta stúdióknak adják ki (vagy profiknak, csak erősen áron alul), ugyanakkor arra van, hogy filmeket újraszinkronizáltassanak.
IQ_Lite-ok, az tuti. -
#158 Tényleg borzalmas a szinkon helyzet mostanában. Nagyon sokat elvesz a film értékéből a pocsék szinkron, és mostanában valamiért szokás lett a régi fasza a szinkront is újraírni a köcsög médiatörvény miatt. Ha kétszer kimondják benne, hogy "szar" már csak 11 után mehet le, nevetséges. Ha már jó filmeket nem tudunk csinálni (1-2 kivétellel), akkor legalább a külföldi nagy alkotások szólalnának meg rendesen anyanyelvünkön. -
#157 Ezek szerint a majmon is csak néztél, és nem láttál, olvasni pedig ott is lusta voltál (only writer user-e vagy? inkább tanulj meg visszaolvasni, nem fogsz hülyeségeket írogatni )
Amúgy ja, eredeti angolul szinte minden jobb. Én is úgy nézem, de legtöbben nem tudnak eléggé angolul, ezért kell a szinkron -
toozok #156 Hy!
Eléggé fáradt vagyok így nincs erőm végigolvasni, hogy miket írtatok de a magam részirül annyit tudok mondani, hogy egy külföldi torrentkeresőn találtam megnnyi torrentet és az egyikkel viszonylag hamar lejött a 2. évad. Érdekes amit a majomparádén láttam. 2. évad DVD rip. Ezzel annyi sántít, hogy nem adták ki a 2. évadot vagy ha ki is adták akkor annak nme jobb a képminősége, mint a Viasaton futónak. Nekem megvan az 1. évad a felújított kiadásban és hihetetlen mennyire jó. Szebb a képe mint egy mai filmnek, nameg 5.1-es angol hang van rajta.
Szerintem sokkal élvezhetőbb a sorozat eredeti nyelven. Lucynek kifejezetten sz*r a magyar hangja. A többinek sem jó. kb másfél hete elkészült az összes részhez a magyar felirat (feliratok.hu). Állítólag ebben az évben adják ki a 2. évadot felújítva díszdobozban. Bocsi ha ismételtem valakit :- ) -
#155 Nem lényeg legalább látom. -
#154 Kicsit zúg, illetve egyes részek eléggé.
Nem én kreáltam, szóval nem engem szidni :D -
#153 Isten áldja aki feltette a 2. szezont!!!! Hálás köszönet.
Aránypmnak sanyi :( , de megéri. -
#152 Hali!
Mi volt a tegnapi részben? Sajna lecsúsztam róla...:( -
#151 Ma is későn fekszem le. -
winnie #150 8, talán, kérdés, hogy számolod-e a pilotot. midseason sorozat volt, azok rövidek. -
#149 Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem, hogy az első széria tényleg "csak" 7 részes??
Köszi -
#148 Ok. Érthetö. Nem vitatkozni akartam, csak azt írtam le amit a stáblistán láttam. -
winnie #147 akkor vastagítom (lehet, hogy elveszett az infó a sorok között: csak az első 2 részből vette ki a részét. - így érthető?:)
lynch rendezte a pilotot, valamint a 2., a 8., 9. és 14. részeket. ő írta az 1-2. részt (a pilotot nem), valamint a 8. rész volt ilyen "story by".
a created by persze, hogy hiszen mark frosttal együtt kreálták a sorozatot, azt mindig kiírják, de mint írtam a showrunner, vagyis a sorozat felelőse, vagyis az executive producerek feje mark frost volt a twin peaks-ben.
-
#146 Én kb. 2 hete nézem újra a sorozatot(nem TV-ben). Már a pilot epizódnál is ki volt írva, hogy Written by Mark Frost & David Lynch. Tehát egyet biztosan írt. A többit nincs kedvem most végignézegetni, de az biztos, hogy rengeteg résznél ez szerepel: Created by Mark Frost & David Lynch, valamint Story by M.F. & D.L. -
#145 Az :)) -
winnie #144 david lynch nem írt egy epizódot sem, csak az első 2 részből vette ki a részét. a sorozat-runner pedig mark frost volt. lynch inkább rendezett (pár részt), de napi szinten nem foglalkozott a sorozattal, nem volt benne az írói brancsban. -
#143 koszi a digit... jo piros a film -
#142 Igen, valószínű. Csak mivel régebben szarabb tévéink voltak sokkal kevésbé vettük észre :))
-
Cvd #141 Amennyire visszaemlékszem régen is hasonlóan gyenge volt a kép, néha annyira mintha sima VHS kamerával forgatták volna. Lehet hogy már akkor is valami gagyi minőségben kapták a magyarok most meg ugyanazt nyomják. -
Cvd #140 Később sokkal durvább lesz, lehet hogy rákapsz addigra. Amennyire emlékszem anno Linch stílusa méginkább előrébb kerül a vége felé közeledve (lehet hogy ő is írta egyedül a folytatásokat, ezt nem tudom), sokszor már fogalmam nem volt régen hogy mi van, csak jöttek az elborultabbnál elborultabb figurák/jelenetek.:)) Aztán rá pár évre volt a mozifilm, ami megint csak másfelől állt a témához, pedig bíztam benne hogy majd abból végre megértem a lényeget. Nem sikerült.:) -
#139 látom kitetted...
ezer köszönet érte! -
#138 Szerintem tényleg VHS-en van meg nekik, vagy VHS-ről tették BETA-ra, mert egyszerűen randa :)) -
#137 ez a 45x atmasolt vhs kazi minoseg ut.. viasat pff -
#136 nem tom... van benne egy olyan... kellemes borzongatós érzés... talán, azt mondhatom
de ismétlem, én csak a kövess résztől kapcsolódtam be a témába!
OFF:
látta valaki a: Requiem egy álomért (Requiem for a dream))?
ON
az pl egy borzasztóan nyomasztó film! sztem
és abban voltak olyan hihető, rémisztő részek, amitől egy picit úgy... hát... megijedtem, na :)
ez sem rossz, de nem tudom, hát majd a végén kialakul, lehet hogy a végére majd retegni fogok rajta :D