Twin Peaks

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
persze, mar igy is nagy ervagas hogy majdnem minden sorozatot veled vetetunk fel... de ugye az MP-re teszed fel?
mrzed001
OK, akkor toszogatom fel ahogy adják. Jövõhét vasárnap kezdik ?
Remélem nem itt is a régi rongyos kópiát adják le újra. Tesztelgetem hogy lehetne szebbé tenni, de a zajos szarból csak nem lesz arany :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
:)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Agy Halott
mrzed001 kiraly... mar a végt. hat. forumban irtam mert ide senki nem reagalt... Hidd el sokan letoltenek a Twin Peaks-et is mint a hetfoi bedigitalizalasodat! Igenis van ra igeny...MAGYAR hanggal foleg ! ! !
Tényleg. Már meg vagyok. Agy Halottnál tévedtem el (#32).

mrzed001
Akkor neked még mindig nem esett le.
Nem DVD-n van meg, TÉVÉbõl lett kérve a felvétel.
Érted?? TVRip. Valamelyik gondolatmenetben nagyon elvesztél.

És mivel a TVRip képminõsége nem perfekt, ezért valamelyik ügyes letöltõ esetleg hozzápasszintja a hangot a DVDRip-hez (ENG+HUNDUB + ENG+HUNSub a perfekt megoldás, ha valakinek van rá kapacitása :))), aki meg csak megnézni akarja mert lemaradt róla, az megnézi és delete

Elejétõl olvasva van a topic, csak úgy tûnik nem fejeztem ki magamat érthetõen. Ezt a nekem meglévõ verziókról írtam: "Mert az elsõ szezon az tudtommal DVD-rip angol nyelven magyar felirattal, a második rész pedig spanyol DVD-rip, amire ráollózták a magyar szinkront. Profi munka, de a képe nem annyira jó, mint az elsõnek."
Azt értem, hogy DVD-n van meg, de szinkronosan vagy felirattal illetve hány rész?

mrzed001
Legalább a #32-ig vissza kellene tudnod olvasni.
Csak 5 hozzászólás, és talán megértenéd hogy mirõl is volt éppen szó .... <#ejnye1>

Hány szezon van meg és milyen nyelven? Mert az elsõ szezon az tudtommal DVD-rip angol nyelven magyar felirattal, a második rész pedig spanyol DVD-rip, amire ráollózták a magyar szinkront. Profi munka, de a képe nem annyira jó, mint az elsõnek.

te is tudod, hogy torrentoldalra bármi kerül fel, azt simán leszedik többen is, még akkor is, ha már fent van. a keresõt kevesen tudják hogy kell használni:)
mrzed001
Újat ?
Ha profi volt a digizõ semmit (a szinkronosnál).
Amúgy totál alap 752x576-ba veszem 8 MB-es Mpeg-be (ATI All-in-Wounder), és ezt alakítom DivX (532x4.. 1200KB).
Se digitális vevõm, se HDTV, se egyéb szépségek, ezért is írtam, hogy "Ha nincs más jelentkezõ".
De miért is kellene bármi újat nyújtanom ?
Feltették a kérést, hogy valaki bedigizi és felteszi-e netre.
Persze ha nem kell, akkor nem terhelem a forgalomlimitem a feltöltéssel :pp

Az elsõ szezon eddig is megvolt DC-n feliratosan, a második szezont meg nyáron lehetett letölteni szinkronosan torrentrõl, és azóta a DC-n is fönt van. Most is azt szedik tõlem.
Ehhez képest te miben tudsz újat nyújtani digizés szintjén? Nem kötekedésbõl, csupán érdekel.

mrzed001
Ha nincs más jelentkezõ, akkor lehet hogy digizem ;)
Vasárnap Twin Peaks, hétfõ Outer Limits, lassan olyan leszek már mint a lol csapat :)))

Agy Halott
Hy! Nemsokára indul a sorozat...Mint mar irtam kellene olyan emberke aki bedigitalizalja, és feltölti magyar torrent oldalra. Nos?
fifi
<#fejvakaras>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem. miért ne lehetne?
grebber
Lehet valahonnan tölteni részeket?

Next PC upgrade: 2022

Agy Halott
Lenne egy olyan kérésem MINDENKIHEZ, hogy ha vki bedigitalizálná és velyik magyar torrent-oldalra (MP, vagy E) feltöltené azt a pár 100Mb-os .avi-t, nagyon sokan hálásak lennénk! Köszi<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
P***-ba! Ne nézz Joke, mert bepõrgök! Mi van vazze? Hozzám beszélsz? Nyomok olyan sallert, hogy véged lesz, mint a Twin Peaks-nek vazze!..... <#nyes>

Azért a soundtrack -je + van cd-n.
jah..<#idiota>

Loál János
És mindig Coop-nak szólította Coopert a kis hamis. D:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

a Twin Peaks-ben kezdõdött Mulder ügynöki karrierje, mint Denise Bryson, igaz akkor még a drogelhárításnál volt.
<#idiota>

ha már a hölgyekrõl esett szó, nekem Sherilyn Fenn volt e leximpatikusabb ;-)
(mára már közelsem néz ki ilyen jól)

AnuluWork
Mädchen Amick azóta az E.R.ban tûnt fel ... :)

És Heather Grahamre én nem is emlékeztem a TPbõl, pedig õ is benne volt, mint pincérnõ ... :(

De tény, hogy szvsz - kb. ebben a sorrendben :) - minden pasi bevállalná ezt a gárdát:
Sherilyn Fenn, Heather Graham, Mädchen Amick, Lara Flynn Boyle, Sheryl Lee (és Peggy Liptont fiatalon ...)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

schrank
régen az 1-esen meg hétfõn volt 8:15 tõl de ha az x-aktákat is késõn adják akkor ezt is

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Aligha lesz kora délután. Minden bizonnyal este 10 után, 18-as pacával. Sejtelmeim szerint vasárnap esténként az X-akták helyett.
Bucser
Ezért mondtam, hogy az nézze meg aki nincs tisztában a sorozattal:D aki nem érti ne olyanaki még nem is látta a sorozatot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fifi
de azt megnézve, /meg a sorozatot/ kiderül ez+az, pláne hogy ki ölte meg Laurát

OFF
Exploited-Beat the bastards címû szám elején a hangbevágás pont a vagonos jelenetbõl van :) Laura + gyilkosa...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Hát az X-Akták egy rakás hulladék...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Akinek zavaros a sorozat (ami szerintem jól érthetõ csak nem szabad közben kimenni a szobából:D) Az nézze meg a Twin Peaks filmet... az lett nagyon durva még:) Ugyanis az meg az elõzményekrõl szól.

Davidus
Azért nem ért meg 9 évadot mert hülyék hozzá az amcsik. Xatkákhoz meg nem kell agy:D

V9ykn8_TZL0

Rafaelo
véged van mint a twin peaksnak szokták mondani :D

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

schrank
nem is élt meg 9 évadot mint az x-akták <#hehe>

Davidus
Vagy nem így ahogy folytatták:P

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az elsõ évad tökéletes(a kilencedik részig) Szerintem nem lett volna szabad folytatni.

V9ykn8_TZL0

Sephi
Hue az nem is ugy van hanem :

"Nyomok olyan sallert bazdmeg , veged lesz mint a Twin Peaks-nek"

:DDdasd

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

klafa!
a napokban szeretem be ezt az alapmûvet szinkronosan dvd-n,már csak a
0-9-ig epizódok hiányoznak, de úgynézem a viasat jóvoltából azok is hamarosan meglesznek :)

schrank
"tuskó lady" <#hehe>
ha ezt is összevissza adják és ráadásul koradélután akkor az lesz ám a hangulatromboló zûrzavar <#szomoru2>

Nagyon régen láttam, de a végére már nagyon túlbonyolították a szálakat.
Serpa
egy kis anyag a viasat3 oldaról.

"A kis északnyugat-washingtoni kisváros, Twin Peaks élete teljesen felfordul, miután a folyóparton egy mûanyag zsákban megtalálják a gimis szépségkirálynõ Laura Palmer holttestét. Miután Laura egyik iskolatársa, Ronette Pulaski kómába esik, Dale Cooper különleges ügynököt bízzák meg az esetek felderítésével. Cooper szerint Laura halála kapcsolatban állhat egy Theresa Banks nevû lány egy évvel korábbi halálával. Cooper Laura egyik körme alatt felfedez egy kis darab papírt, melyen egy R betû áll. Elmondja Truman seriffnek, hogy Theresa Banks körme alatt egy T betût talált. Nincs kétség, ugyanaz a gyilkos..."

Eredeti cím: Twin Peaks
Évad: 1
Kategória: Sorozat
Mûfaj: Dráma
Készült: 1990
Szereplõk: Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Lara Flynn Boyle, Richard Beymer, Dana Ashbrook m. fl.

JohnnySmith
OFF:)
nekem csak a dallas átszinkronizálása jut az eszembe ami valahogy így szólt
"ne nézzé, mert véged lesz mint a twin peaksnek" :))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gabber_saviola
rég volt...megfogott...elmult.....az élet megy tovább

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fifi
úúú de jó, hogy mondod. Fel is veszem mindet VHS-re.

Serpa
január 15.-tõl a viasat3 elkezdi adni. <#eljen>

nagyon jó volt tegnap hallani azt a fülbemászót zenét ...
csak részletekre emléxem, de nagyon megfogott már akkor, kb 10-15 éve, amikor adták az m1en.

← ElőzőOldal 6 / 6