296
Twin Peaks
  • Challanger
    Beszarás, hogy mit öszze problémáztok. Itt van egy torrent oldal innen aztán le lehet szedni faszául az összeset.Twin Peaks Complete Amúgy összesen 30 részből áll a sorozat. Angol hanggal van. A kép is jó. Nekem korábbrol megvolt már az első évad, meg a másodikbol két rész, ugyhogy innen már csak 20-at kellett leszednem. Nekem elég lassu a netem, így jött le 6,83 Gb 60 óra alatt. Nem problémázok rajta hiszen évek óta most találtam egy ilyen címet ahonnan le tudtam szedni. Sőt még soha nem is láttam a 2. évadot. Ugyhogy aki szereti ezt a sorozatot hát tessék tölteni. Szerintem felesleges szinkronra várni. Én angol hang +magyar felirat párosítással néztem az első évadot és nagyon jó volt. 45 percet meg az is kibír aki nem szeret olvasni. A Lostot is eredetiben nézem, százszor jobb, mint a szinkron. A Twin Peaks szinkronját még nem hallottam, de mondjuk 15 évvel ezelőtt biztos jobbakat készítettek, mint manapság. Itt találtok hozzá magyar feliratotfelirat
    Azt tudtam, hogy a sorozat után készült egy mozifilm: Twin Peaks tűz jöjj velem.
    De találtam még eggyet és erre nem bírok rájönni, hogy mi lehet.Twin Peaks - Senki sem ártatlan
    Ha valaki ismeri, írja már meg hogy pontosan mi is ez. Azt írják, hogy ez egy tömör videováltozat, amit Lynch készített a sorozatból. De a gyártási évhez 1989-et írtak. A sorozat meg csak 1990-91 ben kezdett futni. Most akkor mi van?
  • bias
    agyhalott: a demonoid-on 14.42 a ratio-m. :))))
  • winnie
    nincs 3. évad, csak egy film készült a sorozat után
  • Agy Halott #92
    Komolyan ami linket szokott adni mrzed001 barátunk, azon talaltam meg, hogy a Twin Peaks-nek van 3. évadja, de mint irtam csak egy resz és sztem nem szervesen osszefuggő az elso ket evaddal!!! fifi 1ébként, ha en a sajat passkey-ű Twin Peaks.torrent-em odaadnám bias-nak tudná tolteni vele, nem kell ahhoz regelni a majomparádén ( csak az én ratio-mat rontaná )!
  • bias
    milyen? a DVD-rip sub felirattal, vagy a képen van rajta a felirat?
  • grizzlyHUN
    Bedühödtem és leszedtem az egészet netről. Igaz, hogy feliratos, meg hogy 12 giga, de megérte.
  • bias
    rapidshare.de-re nem tenné fel vki aviban?
  • mrzed001
    Sorry, feltenném Endless-re is, csak a szerverük éppen haldoklik
  • fifi
    reg nélkül nem tudod használni. várj egy kicsit, míg elterjed DC-n.
  • bias
    én nem tudtam regisztrálni magam, nem dobnátok (akár priviben) egy torrent filé-t?
    kösz.

bias.
  • Punker
    tévén nézve itt 1x-2x futott benne valami csík :(
  • fifi
    nagyom nagy köszönet a cuccért
    nálunk érdekes volt a kép, de azt hittem csak a szutyok kábeltévé hálózat okozza... nemtom...

THANX
  • mrzed001
    Jaja, lehet szedni, fent van a Majmon :)

Egyébként másnál is olyan fura volt a kép?
    Egyes részeken éles és tiszta (főleg a világos részeken), más részeken olyan szellemképes (nem, talán ez nem jó szó, mert csak mintha túl sok piros lett volna benne, és azt oldalra elmosta -majdnem mint egy 3D szemüveges film- )
    Persze a TV az ilyen csúnyaságokat elrejti (csodaszépen összemossa a legnagyobb sz.rt is élvezhető formájúra :)), de digitálisan azért eléggé kijött.
    Ettől eltekintve TFT-n is élvezhető a minősége (egyes Codec-eknél választható, hogy legyen-e utómunka és deblocking, ott azt ajánlott bekapcsolni, máshol minőséget maxra felhúzni :)))
  • Quantumleap
    Mit értesz 3. évad és egyetlen epizód alatt? A Twin Peaks 2 évadból áll: első a pilot + első hét rész, a második pedig a maradék huszonegy.
  • Agy Halott #81
    Koszi koszi estefele elkezdem leszedni! Egyebkent ennek 3 evadja van de a 3. évad az nem is evad igazan, mert csak egy epizodot tartalmaz és sztem ez az epizod nem tartozik szervesen a sorozathoz; majdnem olyan lehet mint egy pilot-epizod! Ja és nem olyan mint a Végt.Hat. ennek osszesen (3? évadban) 32? epizodja van, márha a ViaSat3 leadja mindet!
  • Broafka
    #77 így gondoltam -.-
  • mrzed001
    Ki álmos még rajtam kívül?
    Ez nagyon sokáig tartott. De ha már ilyen későn kezdik, akkor már ugyan miért nem péntek/szombatra teszik ??
  • Quantumleap
    A kilencedik is hasonló hosszúságú. Azt tulajdonképpen úgy is lehet tekinteni, mint a második évad pilotját.
  • Serpa
    csak az első rész volt ilyen hosszú.

a többi már rövidebb lesz.
  • Jano
    Hát, mondjuk sorozat. :|
  • Jano
    The Hidden
  • Broafka
    nah, azért mondom én...
    mert sztem se a Dűne volt... mondom valami 100 éves film volt, és valami kukacot kellett likvidálni, és ugyanez a fazon szerepelt benne
    nem hiszem hogy még megvan, de ha megtalálom akkor majd megnézem a stáblistát azon biztos rajta van még a film címe... (vagy nem)
  • mrzed001
    Az nem a Dűne, de meg nem tudnám mondani hogy mit is láttál
  • Broafka
    ez mindig ilyen folytatásos lesz? :-/
  • mrzed001
    Holnap valószínű meglesz a lesűrítés, tehát kedd reggel 7-7:30 között keresgéld a vasárnap leadott első részt a Majomparádén
  • Broafka
    nah, nem kell baszogatni, egyszerűen néztem a videón a Jurassic Parkot, aztán vége volt és nem volt kedvem felkelni a székből, aztán hirtelen megjelent valami testesebb csávó aztán elkezdett szenvedni, fogta a karját, és a karjából meg ilyen kukac jött ki
    aztán meg arra emlékszem még hogy egy börtönben lövöldöznek és ennek a furi fazonnak (az őrlénynek) a rendőr haverja megkérdezi:
    "miért nem használod ezt a csodafegyvert?"
    aztán rálő, a fazon elkezd világítani, majd közli vele:
    "mert emberekre nem hat"

nem tudtam hogy ez a Dűne, nem volt kiírva a film címe, és azelőtt még nem láttam...
  • mrzed001
    Egyet kell értenem :)
    Ha valaki a Dűnét nem érti, ott gondok vannak.
    Az asszony nem szereti, de ha beteszem ő is leragad a képernyő elé :))
  • winnie
    ennyit a dűnéről és az általános műveltségről:)
  • grizzlyHUN
    kuuuuuurva életbe
    megyek és megkeresem torrenten
  • winnie
    nem. az sheryl lee, alias laura palmer. audrey-t sherilyn fenn alakítja.
  • fifi
    persze
    most találták meg a kis fél szíves medált a vagonban, meg a papírt:
    "Tűz jöjj velem..."
    még a hideg is kirázott :)
  • grizzlyHUN
    Ti látjátok? Nekem a film közepén elment a viasat. Basszák meg.
  • fifi
    feleségem valami ilyesmit magyaráz, hogy aki Laura hulláját "játszotta", meg aki a fényképeken Lauraként szerepel, az különben az Audrey nevű csaj mellékesen... ez komoly?
    lehet nem így írják a nevét.
  • fifi
    nem a Dűnéről beszélsz?
    mert az minden, csak nem gagyi...ráadásul ugyanaz rendezte, mint a Twin peakset.
  • Broafka
    én még egyetlen részt sem láttam :-/
    hát nem tudom, eddig tényleg elég nyomasztó... mondjuk az a főszereplő FBI-os egy gagyi horror filmre emlékeztet, valami 100 éves darab volt, valami űrlényt játszott a csávó és valami bújkáló kukact kellett kinyírnija...
    ott is ilyen búvalbaszottat játszott
  • fifi
    de jó újból látni az egészet...
    nekem annyira nyomasztó hangulatú ez a sorozat, hogy elmondhatatlan! nagyon szeretem!
  • Broafka
    hát lássuk milyen is ez a film, de az X-aktákat nem fogja helyettesíteni :(
  • Punker
    kezdődik
  • grebber
    Ha tudnám nézni a részeket szerinted kéregetnék linket?
  • mrzed001
    Már be is állítottam rá a gépet.
    De hogy miért ilyen későn adják, 0:35-kor lesz vége