296
Twin Peaks
-
fotomán #216 Most akkor mi történt Josie-val? -
fotomán #215 Windom alaposan megleckézteti Leo-t, az biztos. Én meg is vettem a Voxot, egész jó cikk. És maga az újság is nagyon színvonalas -
ugot2know #214 megjött Windom Earl...Leo hogy fog ennek örülni,főleg a nyakláncnak:) -
#213 11kor éjfél heyett...alapból megbaszhatják az éjfeles kezdést, de akkor legalább ne kúrják át a nézőt...ha nincs reklám a Psyho közben a felét se látom... -
ugot2know #212 A VOX mostani számában 3 oldalon folglakoznak a TP-szel! -
#211 Na jó, 30 mp megvolt a végéről.
-Minden rendben van?
-Nem drágám.
-
IgH #210 mikor kezdték?? -
#209 Akkor mit vett fel a videóm? Szemetek. -
#208 Jó hogy egy órával korábban kezdték mint a jelzett időpont...Viasat fuck. -
#207 A Holtsáv volt az M1-en, ott mintha csak kb 13-részes lett volna. Nem adták le végig? Vagy én emlékszek rosszul? -
ugot2know #206 baromi jó,akkor egy részről lecsúsztam -
#205 Na én most néztem meg a Tűz jöjj velem -et, azt hittem, ez a sorozat történetét fogja össze 2 órában. De nem. Azt vártam mikor hal már meg Lora, de csak nem akart.
Valaki látta végig a sorozatot?
Mert én régen láttam, most is elkezdtem, de már most is lemaradtam párról, és valszeg már nem is fogom nézni. Valahol el lehet olvasni, hogy mi lezs a vége, mert már nem emlékszek annyira. -
#204 folytatják, csak épp a Holtsáv miatt átnyomták éjfélre... -
ugot2know #203 Nem folytatják?Vagy mi lesz?! -
ugot2know #202 Vajh kibe költözik Bob?:) -
#201 Az egyik legdurvább rész volt, perfekt. -
ugot2know #200 Igen,hamarosan megjön Windom Earle is!Sakk! -
#199 Akkor asszem most jön a legjobb rész nektek, meg is nézem újra :)
-
#198 Ennek a résznek a végén találták meg Medlaine holttestét. -
#197 Nem tudom a tv-ben hol tartanak most?? -
#196 Ja, de szerintem a tegnapi rész kifejezetten tré volt...túl sok mindent akartak egy részbe turmixolni, ezzel épp azt a nyugodt lüktetést vették el belőle, amitől olyan félelmetes tud lenni olykor. -
#195 Így összegezve sztem egy nagyon jó sorozat ez!!
Hiszen végig lehet nézni, van benne para , poén, romantika, ármánykodás.Nálam teljesen rendbe volt minden, jó 1-2 rész volt ami nem tetszett de amiatt nem hurrogom le a sorozatot.S végre kiérdemeltem, hogy megnézzem a filmet. ;) -
#194 az ablak mögött a bíró vagy Pete kukkolt, esetleg egy 3.személy? -
Quantumleap #193 Azt esetleg nem óhajtod nyomtatott nagybetűkkel a fórumozók tudtára adni, hogy ki ölte meg Laura Palmert? -
#192 Minek kell a spoiler..hihetetlen, nehéz lett volna átszínezni a s elé írni, hogy vigyázat spoiler?! -
ugot2know #191 Bobnak ki a fodrásza?Mert mondjuk bejött a korpásodás elleni sampon...
Coopert ne bántsuk még egyelőre,persze nem mki veri a fejét a tükörbe!Még egyelőre szerelembe sem esett! -
#189 má azt hittem, h Jamesnek van ilyen vékony hangja (originálba)
:) -
#188 #167 Bocsi megtaláltam... -
#187 A bitHUmen-en nem találtam meg a mozi filmet (1992) DvD-RiP-ben! -
Quantumleap #186 Vagyis a 16.-17. epizód környékén. -
sorrow #185
A "Tűz jőjj velem" c. rész
az nem csak előzmény hanem kiderül, hogy ki ölte meg Lara Palmert úgyhogy aki nem akarja elrontani a meglepetést az ne nézze meg csak úgy a 2. évad 8-9. része környékén. addigra ott is gyanússá válik valaki. -
#184 és Bob a végén bulizott egyett -
#183 A második széria bevezető része volt. -
#182 Srácok, az előző rész miért volt másfél órás? Nem mintha zavarna, napokig el tudnám nézni -
#181 Ja lol na ennyit a memóriámról. -
#180 #169 -
#179 Twin.Peaks_S02_E01-E22_HUN nem értek valamit ezzel kapcsolatban.
Elkeztem nézni az első részét a 2. szériának és olyan volt benne amit nem láttam az egyes szériába hogy miért fekszik a földön véresen az FBI-os ügynök.
Aztmondták ami fentvan torrenten fel lett cserélve csomo rész a 7-es a 8-as a 8-as a 7. de egyikben sem mutatják hogy lelövik vagy mi lesz az FBI-os csokával.
Akkor most mi van ?
-
#178 jaja -
BladeW #177 eh ;) 2-t nem olvastam vissza -
BladeW #176 Egy masik csaj aki ott volt Loraval amikor megoltek (valszeg vegig is nezte)