Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Golf kocsit is gyártotak:

Web mester
Nekem az újak jönek be!A Countach kicsit kocka...

Taranov
A Countach tényleg szuperül néz ki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CoolStuff
Countach LP 500 a legkingebb, legolckúlabb kedvenc autóm!😊
No meg a sima Diablo... az új lámbók nem jönnek be annyira...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

IMYke2.0.0.0
Az olasz autók mindig is szépek, drágák és gyorsak voltak.
Hivatalosan - sorozatgyártásban - nem a Lamborghini a világ leggyorsabb utcai sportautója, hanem a svéd Koenigsegg.
Elsõ anyag, képek.
Második anyag, képek

A Lamborghini-k közül nekem a Diablo a kedvencem.
Itt, Pécsett egy ilyen rohangál az utakon, pont ilyen színben. A tulajdonosa egy afro-amerikai fiatalember:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LiPTON
attól még nekem tetszik.... + a Ferrarik is tetszenek<#buck>

bens
Ezt a gallardo spidert fullon a ferrariról koppintották.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

PyRex
Mi egyszer az unokabátyámmal egy Honda Prelude -del tettünk hasonlót 😊 Ez a barom egy 2x2 sávos úton, dupla záróvonalon keresztül fordult meg és pont az egyik mellékutcából kanyarodott ki a zsaru. Kék fény villant, de mi azt már nem vártuk meg <#wave>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Glpetyus
<#buck>

petee
nem véletlen egy LGP-s opel astra elöl menekült?<#hehe>Azt könnyû ott hagyni. Ilyen szitut láttam itt szegeden, ilyen astra rendõr rávillantott az elötte lévõ micu galantra (amirõl tudni kell,hogy a helyi illegál gyorsulási verseny rendszeres részvevõje).szal a micu beállt a közeli buszmegálló öbölbe, megvárta míg az astra mögé áll és uzsgyi neki padlógáz,hát a rendõrök csak néztek,mire utána indultak, a srác már eléggé messze volt.Néhány hét múlva láttam ismét a városba a srácot,ebbõl arra gondoltam nem tudták elkapni,mert ha elkapták volna gondolom jogsi ugrott volna,stb.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

a lényeg hogy jóra gondolt...

PyRex
<#wow1>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Magnumrolcsi
<#hehe><#taps>

lambordzsini =)))

gz8
Azért a 320-ra kalibrált kilométeróra sem rossz. <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

LiPTON
ez nagyon "klafa"<#worship>

geri15
tudod te mi az a hammer ?! kalapács!!!
amire te gondolsz a hummer -.-

nem mindegy

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Falconer
Sry a méretért, de igy jobban látszanak a mûszerek.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Itt egy Miura 1971böl belülröl. Látszik azért itt is, hogy minden a teljesítményre van optimalizálva 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
SV Roadster

LiPTON
javítva: amilyeneket

LiPTON
itt láthattok olyan Lamborghini -ket, amilyeket csak akartok

LiPTON
jah...persze mennyi rá az esély, hogy pont 1 mondeoval futsz össze az utakon, tök véletlenül?? felénk újságban most olvastam(pár hete), hogy korlátozzák, mennyi kmt mehetnek naponta az új kocsikkal(mondeo, octavia, bora....), így akarják õket "tartósítani": szóval nekem még az is kétséges, hogy mit jelent, hogy járõröznek. leállnak vhvá, az út szélére, és várják, mi történik...

desigo
azért a zsaruk sem panaszkodhatnak
mondeo meg RS octavia van nekik pár db
LiPTON
nem tom... ha zsaru lennék, inkább észre sem akarnám venni, hogy furikázik az orrom elõtt 1 murci: abból csak úgyis én jönnék ki hülyén, szórakoznának rajtam 1 jót(ugyebár nem többszáz pacis járgányokkal szaladgál a yard)....
persze ez sem minden esetre igaz, hogy ha már tényleg gázos, amit mûvel vki, akkor ténylge tenni kell vmit, de mondjuk, ha jó körülmények között(jó útszakasz,tiszta idõ, nincs forgalom, ellátni több km-re...) próbálgatja, mit tud a gépe, nem arra megy ki a játék, hogy jól megszivassak vkit, akkor sztem ellehet nézni ezeket... 1x-2x(ezt így általánosságban gondolom)

DEXTER92
Ja azt lefelejtettem hogy a totálkárba 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

desigo

ték
desigo
úgy kell nekik!!!!
LiPTON
csak 2,5tös, 6 éves diesel mercivel volt, de azért nem kellemes karácsonyi ünnepeket kívánhattak a zsernyákok, amikor otthagyta õket a picsába
<#hehe>

desigo
akinek lamboja van biztos kell a rendõrök elõl menekülnie
desigo
szép formája van
petee
hát szvsz a TT nem egy igazán gyors gép azzal az 1,8-as turbóval, persze a nagy átlagot simán utoléri,de egy lambo szintût már nem annyira,nem-e?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

LiPTON
nekem is a Miura a best:

LiPTON
persze, ha mondjuk 1 TT mellett szalad el így, akkor cs*szheti a jogsiját

LiPTON
1gyik ismerõsöm 200zal zugott el a zsaruk mellett: niva-val voltak, gondolhatjátok... rávillantottak 1 párat, aztán már nem is látta õket a visszapillantóban<#idiota>

desigo
nem vágom...
DEXTER92
#79 Csak nem az, amit tavaly vagy tavalyelõtt adtak, mikor németbe követték a lambot, aztán benzinkutnál lekapták 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Web mester
Nincs is sok autós üldözés!Ha valakit gyorshajtáson kapnak az megáll azért...Max valami rabláskor...

Web mester
Hát ritka az ójan...

desigo
audis s8as gengsztereket..
Web mester
Hát ja!Magyarországra nem is kéne egy Gallardo!Mert mit üldöznének vele?Zsigulit??!!!<#nyes>

desigo
A magyarok meg audi TT-t.
Koppannak a bûnözök amikor azt mondják,hogy ugysem érnek utól a hülye zsernyákok...
Taranov
Ja, nem rossz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Web mester
Ja az olaszországi rendörség kaptt egy gallardot!

desigo

ez komoly
Web mester
Ez a Rodster is nagyon teccik nekem!Bár még élöbe nem látam...

desigo
gallardo totálkár
desigo
Ilyet tuti nem veszek mert a bnõm nem tud hozzám bújni....
Sland
gallardo Spyder

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Concept S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!