Lamborghini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contas találkozó:
Diablo találkozo:
http://www.hatterkepek.hu/hatterkepek/images300/www/SpeedMan/20050424_200117/lamborghini-diablo-02.jpg
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lamborghini Jalpa:
Kicsit Ferraris... 😄D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lamborghini LM002
Bár minden kétséget kizár, hogy nem egy népautó!
Tod miért EA Elnino?
Mert Electronic Arts Elnino!
A csinálok találták ki...
De ez hogy tartozik ide?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
sztem kitalált mert nem igazán találtam róla képet
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Lámbordzsini vagy Lámborgini?
apámmal ezen vitatkoztunk :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fejlõdtek azért picit azóta😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ez a kedvenc képem a Murcialego-ról,ja meg azok amiket én fénképeztem!<#wink>#wink>
Szoval a Murciélago belseje:

mondjuk ha lenne is egy ilyen kocsim, biztos nem használnám minden nap...
VIDEO