Lamborghini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként õ lenne az:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Vagy BP-i dugokba?<#kuss>#kuss>
/Gripen az égből/
De sztem egy Lambo sárga, narancs, vagy citrom...
Ferrari meg Rosso Corza, vagy Giallo Modena
(lambo színeit nem tom 😄)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De a Sárga szvsz minden lambónak alap, de pl én ien idióta szinû lambot látnék kb heves hányingerrel reagálnák...
Dehát ez a Diablo SV nagyon szép... Inkább ez, mint pl a Murciélago, az nem tetszik már annyira, a gallardo jó lenne, dehát már fócvágen, sal én már le is mondtam arról, hogy lesz egy szép, jó lambo megj egyszer...
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
/Gripen az égből/
/Gripen az égből/
Esetleg végig húztad rajta a kulcsot?<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
/Gripen az égből/
[ uj concept ha nem latta volna még valaki: Concept S ]
Mondjuk láttam egy F430 spydert, meg egy sima F430-at is...
Meg itthon egy Enzo 😄D
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Én vagyok a Rend!\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
\"Én vagyok a Rend!\"
\"Én vagyok a Rend!\"
szerk.: Dredd bíró ez nem az a film.. 😄DDDDd
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Én vagyok a Rend!\"
Gondolom saját lezárt utszakasza senkinek nincs.
\"Én vagyok a Rend!\"
Szolid, de mégis más, és még jól is áll 😄