Lamborghini

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Hát ja nem a legjobb,de azért elfogadnám!<#vigyor>

MikX
Ez egy régebbi Concept, nem?
Sztem minden, csak nem szép... 😄
Az a 2 beömlõ ami kiáll, vmi nagyon gagyi... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline

Joey_The_Man
te tudod én a kisujjamat odaadnám egy ilyenért.. <#idiota>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MikX
Hát remélem is hogy nem mindennap látok ient 😄
A többi rendben is van, nade a legfelsõ??

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Joey_The_Man
UNdorítÓ?? <#idiota> Hallottad volna a hangját.. 😛 Amúgy pont azért raktam fel a képeket, mert ilyen kipufogórendszerket nem mindennap látsz..( az utolsó gyári asszem)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MikX
A legfelsõnek mien undorító kipuff.-ja van már? 😄 LOL

Joey_The_Man
Mit veszel észre a 3 képen ? <#eplus2>
A hangjuk egyszerûen "just astonishing"

Ja ezek mind itt voltak Magyarországon <#vigyor>

Web mester
Aha...

Joey_The_Man
Ja ilyesmi sztem.

Joey_The_Man
Concept, amibõl soha nem lesz sorozat, csak egy eszement tervezõ ezt találta ki.
Szép, különös, egyedi.

Web mester
Ne már!
Mond meg lécci!

Dying Soul
Szótár<#nezze>

Web mester
Mért a Concept mit jelent?<#idiota>

Dying Soul
Még csak Concept..majd elválik.

Web mester
Lehet hogy csak egy tanulmány, vagy egy kiálitás kocsi...

Web mester
Hát akkor mi?
Tuti nem sima utcai autó...

Dying Soul
Egyáltalán nem az szvsz, pályaautó biztonságára költeni kell, itt pedig nincsenek ilyen dolgok. Gondolj bele: feje tetjére áll az autó? Nem halsz meg? Ááááá...Ha pályaautó lenne, szvsz tuti lenne teteje.

Web mester
Mert anyira egyértelmû hogy ez egy pályaautó...

Joey_The_Man
😊 miért lenne ez pályaautó ?

Web mester
Ez pálya autó!

Falconer
Milyen már, hogy az utas rész el van vélasztva a soförtöl 😄 Akkor hogyan lehet beszélgetni? Van beépített com rendszer?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dying Soul
S concept

ngcsnet
gallardo concept s ha jól tudom

Web mester
Különben ez már volt...
De mi is ennek a neve?

Jeff Gordon
nem semmi egy darab. érdekes kialakítás...

The only speedometer is in your head.

ngcsnet
thx

MikX
LM002

ngcsnet
hogy hívják azt a Lambo terepjárót? LM***?

Magnumrolcsi
Mert talán Amerikában van!!?

MikX
valahogy nem emléxem ezekre a hegyekre itt M.O.-n...

Web mester
Kár hogy nem mennek a képek...

Jeff Gordon
szépek<#smile>

The only speedometer is in your head.

MikX
Értem, akkor vegyél annyiért, hátha hazajutsz vele, vagy 1 hónapig max megy úgyahgoy...

Web mester
Ja!
Kicsit rozsdás,de hát ez van!Megrágta az idõ vasfoga...!

MikX
És akkor az a verda tuti jó?

Web mester
Dehogy is!
De használt kocsit párszezezer forintért dobálják!

MikX
Húha...
Tán használtautókereskedõ vagy?
Vagy ahol te lax, ott csak jó használtautók vannak? Mert akkor mondd, hogy hol van ez...

Web mester
Hülyeség!!!
A régi kocsik jók mert könyen megszerezhetöek!És nincs semi bajuk!

MikX
Hjahh, az a lényeg, hogy beinduljon mielõtt megveszed 😄

DanielT
Ha nem lenne olyan szar, nem annyiba kerülne. Ebben a kategóriában a kor kevésbé fontos tényzõ mint az állapot, hisz idõvel még drágulnak is. Amit ilyen áron kapsz, az egy halom roncs.
Web mester
Azért nem hiszem hogy olyan sz@r!
Biztos ilyen lerohatak voltak...

DanielT
Jah. Az a király. Volt egy TopGear adás, ahol pont ezekrõl a régi szupersporkocsikról volt szó. Az volt a cél, hogy milyen gépet lehet venni egy Ford Mondeo árából. Vettek egy Ferrarit, egy Lamborghinit és asszem egy Astont(persze nem összesen egy Mondeo árából, hanem egyenként) és volt egy kitûzött táv amit meg kellett velük tenni, nem volt több 500km nél, de lehet, hogy annyi sem. Nos egyik autó sem ért célba!

Így vegyetek ilyen áron Lamborghinit. 😊
RelakS
Visszahozhatnák... Sokkal jobb sztem, mit azok a mercik. Pofára mindenképp 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Web mester
Már látam!
Ebay-en kell nézelödni!4 miloért már van egy tök régi Lambo!!!

Magnumrolcsi
Persze mese mondó!

Magnumrolcsi
KapuBen
én mindkettõt beleraknám egy LP640-be😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Web mester
Hát mindegyiket elfogadnám...

KapuBen
Melyik a szebb?

LAMBORGHINI THE BEST CAR