1735
Lamborghini
-
#821 Több Ferrarit látni, mint Lambo-t, de a szalonnak nincs sok köze hozzá... -
#820 Amugy Ferrarit mennyit latni Budapesten?? Mert ha jol tudom van Ferrari szalon. Lambo szalon viszont nincs. Nem vagyok Ferrari fan egyaltalan, csak erdekel latott e mar valaki. -
#819 Persze a rendszamtabla veletlenul esett le az elejerol mi?? -
#818 Azért nem nyitotta ki a tetőt szerintem, mert ha esni kezd nem tudja visszacsukni! -
#817 "Visszafogottan indult el és késõbb sem nyomta neki nagyon" - Suzukit neki! aki ilyen autóval nem nyomja mint állat, az nem is érdemelne jobbat....
a másik hibapont, h fent van a "tető", ma nagyon jó idő volt...
szép képek, de a sofőr egy hülye fostalicska lehetett...
//még ha csak egyik telephelyről vitte át a másikba, s óvni akarta a kocsit, akkor is...//
néha a Vácin szokott elmenni egy narancssárga Murciélago , ott a Duna pláza környékén... múltkor úgy ment el a Budapest Bank előtt h vagy 3 parkoló autó riasztója is bejelzett... -
#816 Ma láttam a SIG autós Lamborghini Murciélago Roadstert:
-
#815 -
#814 -
#813 -
#811 -
#810 Azonnali halál!!! -
-
#807 -
#806 Gallardo 560-4 -
deuterium #805 2006 Lamborghini Miura
-
#804 Nyerj egy Lamborghini karórát! -
érdekes felni... -
#801 Nemsemmi... -
#800 Ma láttam ezt az LP640-et: (először azt hittem, hogy a passaui rendszámos, de ez a Román volt. A kettő teljesen megegyezik kívülről.)
HENGERINDÍTÁSI SORREND:
-
-
#798 N.C. -
Wicked Belzebub #797 -
#796 Pfff... Látom értesz hozzáá. Akkor a ferrari meg fiat..:) -
DJ BP #795 Lambo már csak Audi klón :D -
#794 Fúú, ez a fotó nagyon állat! -
Miura Concept
ez is kell! kár h a Lambo nem meri kiadni... :( -
ilyetiskérünkszépen! :) -
#790 Áhh új lambok!! Istenem de jóó lesz:))
Csak verjük szét a ferrarit.. -
Annak ellenére, hogy hivatalosan majd csak a szeptemberi Párizsi Autószalonon mutatkozik be az új SV a nagyközönségnek, már most leplezetlenül látható a tesztpályákon.
Az SV, mely várhatóan 2008. végén kerül a szalonokba, a lassan korosodó Murciélago-család a modellváltás előtti utolsó variánsa lehet.
várjuk az új Lambokat! -
#787 A humorosból:
-
#786 Az 1974-es Countach egy Newport Beach-i lakás falán végezte hatalmas dísztárgyként, miután autóként csak bosszúságot okozott gazdájának. A dúsgazdag Richard Moriarty tíz éve vásárolta az olasz sportkocsi-csodát, és akkor még úgy gondolta, tényleg használni is fogja, de elmondása szerint csak baj volt vele. Az utolsó csepp a pohárban a benzintankból kiszabaduló rozsda miatt hirtelen leálló motor volt: Moriarty ekkor döntött úgy, hogy autóként nem használja tovább a Lamborghinit, ugyanakkor ragaszkodott az autó szívdöglesztő formáihoz. Előbb a V12-es motorból lett dohányzóasztal, most pedig a karosszéria került fel egy hatalmas fehér falfelületre, akár egy hatalmas festmény. Végül is autórajongók számára ez is van olyan szép, mint egy Picasso... -
-
#784 akit esetleg érdekel...
eladó 1:18as Lambo modellek -
#783 Szépek, nekem is van 1 Diablom! -
#782 Minek a fórumba, fórum? -
Lamborghini csendélet.....
/saját gyűjtemény/ -
#780 -
daniel0113 #779 Sziasztok tényleg jó az oldal:)
Akit pedig komolyan érdekelnek a Lamborghinik látogasson el ide:
http://lamborghiniforum.extra.hu
Még csak most készült, de örülnék, ha minnél többen jönnének és egy jó közösséget alakithatnánk ki! Mindenkit szeretettel várok! -
#778 Jó az oldalad! -
#777 Kösz, azt orvosoltam is, ezt adta a magyar betűkészletnek, de tényleg nem volt jó!