Magnum PI (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
😊)) õ már mindent csinált és minden volt😊 de már kiöregedett😊

Akkor is a legjobb Higibébi aki egy megálíthatalan terminátor+háborús hõs+James Bondot megszégyanitõ gáláns titkosügynök. Legalábbis a visszamlékezéseibõl mindig ez derül ki. 😊
schrank
1989

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

egyébként milyen régi a film?

a legjobb mikor lezuhannak 1 szigeten a helikopáterral,meg mikor jön luther,meg mikor....
nagyon sok legjobb rész van
de talán mikor Higgi meg Tomi összeveszik és felrobbna híd a kwai folyó felett😄DDD

Atomreaktor
mikor a végén beugranak a pénz után higgybébivel a vízbe😄

huhuuu..mégjobban felcsigáztál, megyik is a kölcsönzökbe😊

Arra gondolsz mikor aza szupi sapka volt rajta? Az télleg ütött<#vigyor3>

Atomreaktor
Morgan Freeman,Tim Robinsos
az télleg nagyon jó!!

jah bírom mikor jön a váltságdíjjal😊

egyik legjobb rész akkor is a kincskeresõs!!

én most láttam valami symetria(lengyel)börtönös filmet az is elég jó volt
meg persze a Morgan Freeman,Tim Robinsos

de a legjobbak azok a magnumos részek mikor börtönbe kerülnek,mindig valami dilissel 1 cellába,és megy a Higgybébi a váltságdijjal😄

schrank
ez a leg realisztikusabb börtönös film amit valaha láttam az ilyen vitathatatlan meg börtöncsapda a nyomába nem ér egyidõben készült a stallone-s bosszú börtönében-nel de annak nagyon hollywood szaga van ez sokkal jobb igaz ez dráma akció, krimi, thriller <#papakacsint>

Én még nem is láttam, de azt hiszem ezek után be fogom szerezni<#nevetes1>

Atomreaktor
ehh én is elõveszem újra😉

Az egy ártatlan ember valóban nagyon jó film....húúú de régen láttam már!!
Atomreaktor
a poén részek a legjobbak pedig😉

schrank
de ez sorozat nem mozifilm meg ennél a sorozatnál nem a látványos effektek dominálnak inkább a mondanivaló ami sokkal jobb mint egy sztártrek <#hehe>

Serpa
a minap volt egy "Indy" stílusú rész, hááát ...
😉

schrank
azért az egy ártatlan ember c. "magnum-film" minõségibb darab mint a maga a pokol ha a magnumos 10-es akkor a van-damm-os 5-ös <#papakacsint>

Atomreaktor
jaja nem rossz film. de van egy új van damme börtönös film (ne röhögjetek)😊 ami nagyon nagyon jó (szerintem legalábbis...).

schrank
"magnumnak" van az a börtönös filmje még ma is megállná a helyét és jobb mint a bosszú börtönében vagy a börtöncsapda ennyit arról mennyit számít hogy ki szerepel benne ! semmit <#nezze>

betûrend....looooooool<#taps>

Atomreaktor
😄DDD

sz4bolcs
szerintem betûrendben adják a sorozat részeit. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Atomreaktor
én is kiv lettem volna. akkor ráadásul lehet sokkal több nagy filmben kapott volna szerepet. azt tudtátok hogy magnum mozifilm is tervbe volt/van véve?

a Luther H Willis csak elfelejtettem megjelölni,a magánnyomozó st.luisból,uolyan magábabeszélõs,de a nagy magánnyomozókönyvet elsõnek megíró😄

Nemnem, nem mondta õ le (hülye lett volna), hanem a Magnumot forgató stúdió nem engedte el forgatni 😞

Kíváncsi lettem volna, milyen Indyként. Lehet hogy hatalmas bukta lett volna a mozi.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Üdv mindenkinek! Én is észrevettem már hogyösszevissza adják le a részeket: pl volt akkor amikor az a raktáros balhé volt...naannak a folytatását 2-3nappal késõbb atták le...mekkora fasság ez! Kész!!!
Egyébként én is nézem majdnem mindennap! Kurva komoly! kis koromban is mindig néztem, most meg újra nézni a higi Bébit igen komoly!!!!<#nyes>
Serpa
õ melyik?

FrezeR
elvileg a 155. rész volt ma

Eugene Roche
most látom hogy 2004 júl.18.-án elhunyt
Nyugodjék békében

Luther H. Gillis
nekem õ nagy kedvencem benne,legjobb részek mikben feltûnik,nah meg persze a John Wayne zsaru

a mai az hányadik körül van?
emlékszem ezekre az angliai részekre csak már jó régen volt
de király eza london fíling

Serpa
na arra kiváncsi vok.

FrezeR
most megnéztem kicsit részletesebben. csütörtökön tehát 29.-én lesz a 162. befejezõ rész. pénteken meg a 30. részt adják szóval loál 😊

schrank
nem sorba adják a részeket a f...szok de ezt még csak egy tucatszor hangzott el

FrezeR
viszont nem tudom a viasat3-on, hogy van most ez az egész. ugyanis ma elvileg a 155. rész lesz és ha jól tudom 162 részes a sorozat.(van ahol csak 155 van irva) de dec. 30.-ig vetitik agyis a port.hu addig jelzi elõre a mai napot is beleszámitva. de az már 163. rész lenne...öö szóval hogy is van ez?😊

sz4bolcs
Rájöttem, talán azért, mert alapból mindegyik szereplõnek megvan a másikkal a baja, mindig szivatják egymást, érdekek találkoznak, de amikor segítség kell, akkor ott van Rick, Higgie, és 😄:😄😄 Theodore Celvin

sz4bolcs
Nagyon örülök, hogy ennyien írtok ide, nem gondoltam volna, amikor nyitottam. Szerintem igaz, régi a film, de még mindig van mondanivalója. Mac engem is mindig megkever, soha nem tudom, mikor beszél a szellemmel, és mikor él még...
A belsõ hang nagyon über, amit Serpa írt: "Tudom mire gondolnak, de nincs igazuk/és igazuk van" :-)) Van ennek a filmnek a hangulatában valami állandóság, ami tényleg mindig vonz, és leköt.

Atomreaktor

Atomreaktor
én meg minden nap lemaradok, mert dolgozom😞 (miért nem bírják este adni?<#gonosz2>)

sz4bolcs
amúgy lemaradtam a tegnapi részrõl, mert amég vártam, elaludtam 😞)

sz4bolcs
Utána néztem index.hu-n a terjedelmesebb magnum fórumban, ott van pár érdekesség, majd bevágok párat... pl most az jut eszembe, hogy Zeus és Apollo "szerepéhez" 6 kiképzett kutyit használtak.
!!!!!Szpoller!!!!! vagy mi!
Amit ott írnak, az az, hogy a sorozat végén sem derül ki, hogy Higgie úr-e valójában Robin Masters.

Atomreaktor
ez mondjuk lehetne higgi bébi fiatal korában😊

schrank

schrank

FrezeR
tök jó, hogy nyitottál egy topicot ennek a nagyszerü sorozatnak😊 én is nagy fan vagyok! Higibébi forevaa 😛 😄

Atomreaktor
😊
hát lehet hogy nyomatja rendesen bár gondolom ott már ismeri mindenki😊
de sztem ha megjelenik vhol akkor buknak rá a csajok😊
mondjuk aki már ennyire komolyan nyomja az tutkó nem teljesen normális, dehát ki az manapság?😊

schrank
na akkor csak egyet csettint aztán bármelyik asszonyt megkapja a megyében <#papakacsint>

Atomreaktor
azt már nem tom mert csak láttam😄
épp fényképezkedett valakivel😊

schrank
de ha azt mondod hogy még a hangja is a koncz gáboré akkor felakasztom magam <#oooo> <#hehe>