291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
-
#131 u.i.: jah és az utolsó rész a 162. a sorban -
#130 láttam azt a részt. de akkor csak kómában volt nem? mert ha jól emlékszem az 2 epizódból állt, és ami az után jött, hogy Magnum elsétál a felhők között utána jött a kövi rész és ott tért magához. és ezt alátámasztja ez a pár sor is.
149._"Limbo"
After being seriously wounded in a shoot out Magnum is able to walk among his friends as a ghost where they cannot see or hear him.
150. "Infinity and Jelly Doughnuts"
Magnum recovers physically from the gunshot wound, but finds it hard to face life again. -
#129 MÁr volt az utolsó rész.... (amikor Magnum nem titok meghal) -
endiboy #128 jaaa...holnap már itthon leszek ugyhogy megnézem:) -
#127 Persze-persze... -
#126 holnap délelőtt ismétlik, vedd fel ha tudod:)
amugy tényleg össze vissza adják a részeket..
azért remélem az utolsó rész tényleg utolsónak lesz leadva:) -
#125 nem hallottam még róla:) mit kell róla tudni bővebben? -
ruma #124 Ha már szóbakerültek a börtönös filmek, akkor mindenki nézze meg a Prison Brake-et, mondjuk az sorozat....de eszméletlen jó...nem láttam még ilyen jót!!!!! -
endiboy #123 ma elöbb kezdték és lemaradtam:( -
#122 nemáá??!! -
#121 akkor tényleg helyes sw-hp-lotr-stb suxxx -
endiboy #120 helyes, mert én sem úgy gondoltam:D -
#119 de én nem pozitívumként írtam az egykalap alá vételüket -
endiboy #118 csatlakozom az elöttem szólohoz!:) -
#117 SW nálam egy lapon van a HP-vel meg a LOTR meg minden ilyen óvódás mesefilmmel -
#116 George Lucas -
Prof William #115 Láááááááááál!!! (Sajna túl jé a képzelőerőm.) -
#114 ááááá komoly lett volna. sztem még bajusz nélkül is elment volna. na meg ilyen szerkóban még egy maffiafilmbe is elmehetne:D -
#113 nem inkább a beliszárió -
#112 háá méé kijaz? -
#111 Majdnem! -
#110 az Spielberg bácsi a 2. képen jobb oldalt? ;) -
#109 Itt aztán van minden! -
#108 Pár sample kép az Indy-ből:
-
#107 kira:) igy kicsit jobban tudhatjuk mi hol van a birtokon -
#106 ;)) ez jó
városról/szigetről nincs ilyesmi? -
#105 Kis érdekesség:
-
#104 azért ha megnézitek mostanában nem sok sorozat van ami 8-10 évig húzza és nem váltogatják benne a színészeket a jóbarátokat is jó volt végignézni egyszerre dvd-n és nyomonkövetni hogy múlik el 10 év és hogy mennyit fejlődött a világ és a szereplők ennyi idő alatt
a magnumba volt ilyesmi mert azért a 8 év az 8 év -
endiboy #103 Vajon van-e élet a Magnum után?? -
#102 :DDD -
#101 hja az nagy volt :) -
atomanty #100 amikor a történeteit a kutyák se akarják hallgatni:D
ja:
-Higgins mért nem bántanak a kutyák?
-Mert a kutyák ruhában nem ismernek meg!:DDD(Magnumon öltöny volt) -
#99 én azt birom nagyon Higibébiben amikor igy szól döbbenetében: atya úúúúúristen :D hát az kész -
endiboy #98 :))))))))))))))) -
#97 Akkoriban még nem a színész csinálta meg a filmet hanem a Film a színészt. (mármint PR tekintetében)
Az Indy jó film volt magában is lehet ma az egyik legbefutttabb sztár lenne Tom Selleck ha akkor elengedik. Ám az "An Innocent Man"-ben is nagyon jól játszott. -
#96 lol higgibébi a fronton fut géppuskával a kezében mögötte zeusz és apolló... loool:D -
Prof William #95 Már ha igazak voltak és Higi nem olyan Hárijános szindrómában találta ki ezekez. :) -
atomanty #94 az tuti bukta lenne,csakis Higgibébire kiváncsiak az emberek,fanyar angol humorral nah meg persze háborúban is zeusszal és apolloval -
#93 looool:D külön sorozat azért mégsem... inkább külön film vietnamról magnummal tc-vel és rick-el. de egy rendes nagy film, kevesebb poénnal, keményebb világgal. -
atomanty #92 nem láttam sajna az összes részt,de olyan rész lett volna a legjobb amiben megfilmesítik Higibébi visszaemlékezéseit:D,sőt ebből külön sorozat is lehetett volna