Magnum PI (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eszméletlen komolyan nyomja, teljesen ledöbbentem mikor megláttam😊
És a kocsi??? nehogy már valame gyenge Merdsóval nyomuljatok ide nekem
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
majd hozom a kutyákat<#vigyor5>#vigyor5>
Tessék itt a faterom
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Na de legalább má értem miért tûnik olyan furcsának viasaton 😊 mer összevissza adják 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Faterom is úgy néz ki mint Magnum csak nincs akkora paraszt bajusza kissebb
Eszméletlenül remélem, hogy hamarosan nálunk is megjelenik DVD-n.
Angolul is megnézném, de ebben a sorozatban a szinkronhangok is nagyon ott vannak. (Sõt, komolyan mondom a magyar hangok jobbak, mint az eredetiek!)😉
megyek is, lassan kezdik
de legalább adják!<#hehe>#hehe>

Kellene az összes rész
Örülök, hogy nem hagytok egyedül a topiccal. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Aranyos még ahogy követ valami szürke autót feltûnésmentesen sunyiban a tûzpiros ferráriban. Engem teljesen elvarázsol ez a hangulat, és olyan, mint egy utazás a fantázia földjén. 😄😄😄 A régi discok hangulata... TC = Theodore Celvin...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
<#kuss>#kuss>