291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
  • Atomreaktor
    :))) ő már mindent csinált és minden volt:) de már kiöregedett:)
  • Prof William
    Akkor is a legjobb Higibébi aki egy megálíthatalan terminátor+háborús hős+James Bondot megszégyanitő gáláns titkosügynök. Legalábbis a visszamlékezéseiből mindig ez derül ki. :)
  • schrank
    1989
  • endiboy
    egyébként milyen régi a film?
  • atomanty
    a legjobb mikor lezuhannak 1 szigeten a helikopáterral,meg mikor jön luther,meg mikor....
    nagyon sok legjobb rész van
    de talán mikor Higgi meg Tomi összeveszik és felrobbna híd a kwai folyó felett:DDDD
  • Atomreaktor
    mikor a végén beugranak a pénz után higgybébivel a vízbe:D
  • endiboy
    huhuuu..mégjobban felcsigáztál, megyik is a kölcsönzökbe:)
  • endiboy
    Arra gondolsz mikor aza szupi sapka volt rajta? Az télleg ütött
  • Atomreaktor
    Morgan Freeman,Tim Robinsos
    az télleg nagyon jó!!

jah bírom mikor jön a váltságdíjjal:)

egyik legjobb rész akkor is a kincskeresős!!
  • atomanty
    én most láttam valami symetria(lengyel)börtönös filmet az is elég jó volt
    meg persze a Morgan Freeman,Tim Robinsos

de a legjobbak azok a magnumos részek mikor börtönbe kerülnek,mindig valami dilissel 1 cellába,és megy a Higgybébi a váltságdijjal:D
  • schrank
    ez a leg realisztikusabb börtönös film amit valaha láttam az ilyen vitathatatlan meg börtöncsapda a nyomába nem ér egyidőben készült a stallone-s bosszú börtönében-nel de annak nagyon hollywood szaga van ez sokkal jobb igaz ez dráma akció, krimi, thriller
  • endiboy
    Én még nem is láttam, de azt hiszem ezek után be fogom szerezni
  • Atomreaktor
    ehh én is előveszem újra;)
  • ruma
    Az egy ártatlan ember valóban nagyon jó film....húúú de régen láttam már!!
  • Atomreaktor
    a poén részek a legjobbak pedig;)
  • schrank
    de ez sorozat nem mozifilm meg ennél a sorozatnál nem a látványos effektek dominálnak inkább a mondanivaló ami sokkal jobb mint egy sztártrek
  • Serpa
    a minap volt egy "Indy" stílusú rész, hááát ...
    ;)
  • schrank
    azért az egy ártatlan ember c. "magnum-film" minőségibb darab mint a maga a pokol ha a magnumos 10-es akkor a van-damm-os 5-ös
  • Atomreaktor
    jaja nem rossz film. de van egy új van damme börtönös film (ne röhögjetek):) ami nagyon nagyon jó (szerintem legalábbis...).
  • schrank
    "magnumnak" van az a börtönös filmje még ma is megállná a helyét és jobb mint a bosszú börtönében vagy a börtöncsapda ennyit arról mennyit számít hogy ki szerepel benne ! semmit
  • endiboy
    betűrend....looooooool
  • Atomreaktor
    :DDDD
  • sz4bolcs
    szerintem betűrendben adják a sorozat részeit. :D
  • Atomreaktor
    én is kiv lettem volna. akkor ráadásul lehet sokkal több nagy filmben kapott volna szerepet. azt tudtátok hogy magnum mozifilm is tervbe volt/van véve?
  • atomanty
    a Luther H Willis csak elfelejtettem megjelölni,a magánnyomozó st.luisból,uolyan magábabeszélős,de a nagy magánnyomozókönyvet elsőnek megíró:D
  • qper
    Nemnem, nem mondta ő le (hülye lett volna), hanem a Magnumot forgató stúdió nem engedte el forgatni :(

Kíváncsi lettem volna, milyen Indyként. Lehet hogy hatalmas bukta lett volna a mozi.
  • ruma
    Üdv mindenkinek! Én is észrevettem már hogyösszevissza adják le a részeket: pl volt akkor amikor az a raktáros balhé volt...naannak a folytatását 2-3nappal később atták le...mekkora fasság ez! Kész!!!
    Egyébként én is nézem majdnem mindennap! Kurva komoly! kis koromban is mindig néztem, most meg újra nézni a higi Bébit igen komoly!!!!
  • Serpa
    ő melyik?
  • FrezeR
    elvileg a 155. rész volt ma
  • atomanty
    Eugene Roche
    most látom hogy 2004 júl.18.-án elhunyt
    Nyugodjék békében
  • atomanty
    Luther H. Gillis
    nekem ő nagy kedvencem benne,legjobb részek mikben feltűnik,nah meg persze a John Wayne zsaru
  • atomanty
    a mai az hányadik körül van?
    emlékszem ezekre az angliai részekre csak már jó régen volt
    de király eza london fíling
  • Serpa
    na arra kiváncsi vok.
  • FrezeR
    most megnéztem kicsit részletesebben. csütörtökön tehát 29.-én lesz a 162. befejező rész. pénteken meg a 30. részt adják szóval loál :)
  • schrank
    nem sorba adják a részeket a f...szok de ezt még csak egy tucatszor hangzott el
  • FrezeR
    viszont nem tudom a viasat3-on, hogy van most ez az egész. ugyanis ma elvileg a 155. rész lesz és ha jól tudom 162 részes a sorozat.(van ahol csak 155 van irva) de dec. 30.-ig vetitik agyis a port.hu addig jelzi előre a mai napot is beleszámitva. de az már 163. rész lenne...öö szóval hogy is van ez?:)
  • sz4bolcs
    Rájöttem, talán azért, mert alapból mindegyik szereplőnek megvan a másikkal a baja, mindig szivatják egymást, érdekek találkoznak, de amikor segítség kell, akkor ott van Rick, Higgie, és :D::D:D Theodore Celvin
  • sz4bolcs
    Nagyon örülök, hogy ennyien írtok ide, nem gondoltam volna, amikor nyitottam. Szerintem igaz, régi a film, de még mindig van mondanivalója. Mac engem is mindig megkever, soha nem tudom, mikor beszél a szellemmel, és mikor él még...
    A belső hang nagyon über, amit Serpa írt: "Tudom mire gondolnak, de nincs igazuk/és igazuk van" :-)) Van ennek a filmnek a hangulatában valami állandóság, ami tényleg mindig vonz, és leköt.
  • Atomreaktor
  • Atomreaktor
    én meg minden nap lemaradok, mert dolgozom:( (miért nem bírják este adni?)