Magnum PI (TV)

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
ááááá én láttam élõben is Bronzit😊)
eszméletlen komolyan nyomja, teljesen ledöbbentem mikor megláttam😊

Nekem van egy szép piros kocsim a garázs hátuljába, igaz az egy moszkvics<#vigyor3>

XenonIceX
biztos van egy kis súly külömbség..mert faterom 95 mondjuk nem látszik meg de a filmre gyúr majd egy kicsit...
És a kocsi??? nehogy már valame gyenge Merdsóval nyomuljatok ide nekem

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jaja..kicsit nagyobb hajat neki aztán mehet is
majd hozom a kutyákat<#vigyor5>

Atomreaktor
😉)
kis maszkírozás aztán kezdjük forgatni az új magyar magnumot😊
én leszek Jégcsákány😊)

XenonIceX

Tessék itt a faterom

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Taranov
Szerintem is nagyon jópofa film, kriminek gyenge, de a design meg a szereplõk stílusa baromi jó. Kedvencem Higgins (persze Magnum mellett)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sanyix
JÁJ a kedvenc sorozatom, még 11-12 éves koromban bámultam minden kedd este amiko volt az MTV2-n, akkor még nem volt se tv2 se rtl, se viasat 😊

Na de legalább má értem miért tûnik olyan furcsának viasaton 😊 mer összevissza adják 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

komoly volt😄,nem 1 poén rész,csak télleg össze-vissza adják a részeket,mer Mac nek már 50résszel ezelött csak a szellemével beszélt a Thomas,TC-t meg Leslie Nielsen kis parodizálta😄

schrank
<#kuss>

Atomreaktor
😊)))) Nyomass majd egy fotót róla😉

XenonIceX
Imádom....legjob sorozat😄
Faterom is úgy néz ki mint Magnum csak nincs akkora paraszt bajusza kissebb

Gyadi
"Látta ma felkelni a napot?"

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Atomreaktor
Régi??😊)) Nekem ez most is vadiúj, most is aktuális, most is ütnek a poénok. Egyik legjobb sorozat😉

Eszméletlenül remélem, hogy hamarosan nálunk is megjelenik DVD-n.
Angolul is megnézném, de ebben a sorozatban a szinkronhangok is nagyon ott vannak. (Sõt, komolyan mondom a magyar hangok jobbak, mint az eredetiek!)😉

HEHEHE<#nevetes1>

megyek is, lassan kezdik

sapkafej
a bajszos hûsítõ

György

Nekem is a kedvenc sorozatom a 80as évekbõl,jó lenne ha kiadnák szinkronosan dvd-n,mert nagyon nagy poénok vannak benne

jah..még valami..egy bajom van csak, és azis inkább a tv adóval,méghozzá az, hogy nem sorba adják a részeket, hanem össze-vissza

de legalább adják!<#hehe>

schrank

Hühüüü..látom nem csak én vagyok fanatikus rajongója a sorozatnak<#vigyor3>

schrank
tesztaróza a miami vice-ben volt a sorozat "újjabbik" részeiben <#papakacsint>

Jagi
Tán 348-as gto

bigfoot
milyen ferrari ez testa rossa?

schrank
narrátor mi ?

Serpa
"Tudom mire gondolnak, de nincs igazuk/és igazuk van"
😊

nekem az tetszett, hogy Magnum magában beszél, és a "belsõ hang" mindig sugall valamit

schrank
kutyáról volt szó nem lovacskáról <#ejnye1><#nyes>

DJ Skyline

schrank

<#worship>

Serpa
TS emiatt mondta le az Indy fõszerepét.

kutyákról képet?

schrank
azért volt jó ez a sorozat elõször szimpla kriminek kezdõdött de aztán átváltottak egyfajta emberi kaocsolatokat bemutató filmre ami egyenes út volt a sikerhez én a simlis és a szendéhez tudnám hasonlítani ott is krimiként kezdtek aztán átment a csaj vs manusz bonyolult kapcsolatának bemutatásába na meg a miért éppen alaszka ugyanez csak ott "a nõ hordja a nadrágot" ez a három sorozat olyan amit az ember többször is meg tud nézni<#papakacsint> na meg az x-akták ...<#ravasz1> nyugaton ez mind kijött DVD-n ha szerencsénk lesz akkor egy fanatikus rajongó elérhetõvé teszi számunkra és ha ügyes akkor rányomat valahogyan szinkront is <#worship>

KM

Még egy csoportkép

Jagi
Bocs, ha NEM 4-ig dolgoznék...

Tomalak
Mi a vége a sorozatnak? Higgins forever!!!
Jagi
Überfasza nézném is, ha 4-ig dolgoznék nem veszi fel valaki digitbe (.avi .wmv stb.)?
Kellene az összes rész

sz4bolcs
Néhol nagyon filozófikus részletek vannak a filmben. Én csak halálra röhögöm magam a szituációkon. 😊
Örülök, hogy nem hagytok egyedül a topiccal. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

KM

KM
[Walaki]D`Lair
Fú én nagyon imádom 😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sz4bolcs
Sziasztok. Rákerestem a filmre, nem találtam, ezért nyitottam egyet. A viasat csatornán látható suli után 3 óra körül. Kicsit régi a sorozat, még a Dallasos, Knight rideres ídõkbõl, de talán ez az egyik a kevsés közül, ami ki tud kapcsolni. Szórakoztató, oldschool zene. :-) Még nem nyitottam topicot, nem tudom mit kéne még írnom. Nagyon aranyos az összeesküvés elmélet, ahogy Higginst mindig meggyanusítják, hogy õ valójában Robin Masters. Amikor Magnum bent feküdt az intenzíven Higgins elérzékenyülve ráparancsolt Magnumra, hogy jöjjön vissza az életbe: "Ha így mész el, akkor figyelembe véve a tényleket, soha nem tudod meg, hogy ki valójában az a Robin Masters."
Aranyos még ahogy követ valami szürke autót feltûnésmentesen sunyiban a tûzpiros ferráriban. Engem teljesen elvarázsol ez a hangulat, és olyan, mint egy utazás a fantázia földjén. 😄😄😄 A régi discok hangulata... TC = Theodore Celvin...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

← ElőzőOldal 6 / 6