291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
-
#91 :))) ő már mindent csinált és minden volt:) de már kiöregedett:) -
Prof William #90 Akkor is a legjobb Higibébi aki egy megálíthatalan terminátor+háborús hős+James Bondot megszégyanitő gáláns titkosügynök. Legalábbis a visszamlékezéseiből mindig ez derül ki. :) -
#89 1989 -
endiboy #88 egyébként milyen régi a film? -
atomanty #87 a legjobb mikor lezuhannak 1 szigeten a helikopáterral,meg mikor jön luther,meg mikor....
nagyon sok legjobb rész van
de talán mikor Higgi meg Tomi összeveszik és felrobbna híd a kwai folyó felett:DDDD -
#86 mikor a végén beugranak a pénz után higgybébivel a vízbe:D -
endiboy #85 huhuuu..mégjobban felcsigáztál, megyik is a kölcsönzökbe:) -
endiboy #84 Arra gondolsz mikor aza szupi sapka volt rajta? Az télleg ütött -
#83 Morgan Freeman,Tim Robinsos
az télleg nagyon jó!!
jah bírom mikor jön a váltságdíjjal:)
egyik legjobb rész akkor is a kincskeresős!! -
atomanty #82 én most láttam valami symetria(lengyel)börtönös filmet az is elég jó volt
meg persze a Morgan Freeman,Tim Robinsos
de a legjobbak azok a magnumos részek mikor börtönbe kerülnek,mindig valami dilissel 1 cellába,és megy a Higgybébi a váltságdijjal:D -
#81 ez a leg realisztikusabb börtönös film amit valaha láttam az ilyen vitathatatlan meg börtöncsapda a nyomába nem ér egyidőben készült a stallone-s bosszú börtönében-nel de annak nagyon hollywood szaga van ez sokkal jobb igaz ez dráma akció, krimi, thriller -
endiboy #80 Én még nem is láttam, de azt hiszem ezek után be fogom szerezni -
#79 ehh én is előveszem újra;) -
ruma #78 Az egy ártatlan ember valóban nagyon jó film....húúú de régen láttam már!! -
#77 a poén részek a legjobbak pedig;) -
#76 de ez sorozat nem mozifilm meg ennél a sorozatnál nem a látványos effektek dominálnak inkább a mondanivaló ami sokkal jobb mint egy sztártrek -
#75 a minap volt egy "Indy" stílusú rész, hááát ...
;) -
#74 azért az egy ártatlan ember c. "magnum-film" minőségibb darab mint a maga a pokol ha a magnumos 10-es akkor a van-damm-os 5-ös
-
#73 jaja nem rossz film. de van egy új van damme börtönös film (ne röhögjetek):) ami nagyon nagyon jó (szerintem legalábbis...). -
#72 "magnumnak" van az a börtönös filmje még ma is megállná a helyét és jobb mint a bosszú börtönében vagy a börtöncsapda ennyit arról mennyit számít hogy ki szerepel benne ! semmit -
endiboy #71 betűrend....looooooool -
#70 :DDDD -
#69 szerintem betűrendben adják a sorozat részeit. :D -
#68 én is kiv lettem volna. akkor ráadásul lehet sokkal több nagy filmben kapott volna szerepet. azt tudtátok hogy magnum mozifilm is tervbe volt/van véve? -
atomanty #67 a Luther H Willis csak elfelejtettem megjelölni,a magánnyomozó st.luisból,uolyan magábabeszélős,de a nagy magánnyomozókönyvet elsőnek megíró:D -
qper #66 Nemnem, nem mondta ő le (hülye lett volna), hanem a Magnumot forgató stúdió nem engedte el forgatni :(
Kíváncsi lettem volna, milyen Indyként. Lehet hogy hatalmas bukta lett volna a mozi. -
ruma #65 Üdv mindenkinek! Én is észrevettem már hogyösszevissza adják le a részeket: pl volt akkor amikor az a raktáros balhé volt...naannak a folytatását 2-3nappal később atták le...mekkora fasság ez! Kész!!!
Egyébként én is nézem majdnem mindennap! Kurva komoly! kis koromban is mindig néztem, most meg újra nézni a higi Bébit igen komoly!!!! -
#64 ő melyik? -
#63 elvileg a 155. rész volt ma -
atomanty #62 Eugene Roche
most látom hogy 2004 júl.18.-án elhunyt
Nyugodjék békében -
atomanty #61 Luther H. Gillis
nekem ő nagy kedvencem benne,legjobb részek mikben feltűnik,nah meg persze a John Wayne zsaru -
atomanty #60 a mai az hányadik körül van?
emlékszem ezekre az angliai részekre csak már jó régen volt
de király eza london fíling -
#59 na arra kiváncsi vok. -
#58 most megnéztem kicsit részletesebben. csütörtökön tehát 29.-én lesz a 162. befejező rész. pénteken meg a 30. részt adják szóval loál :) -
#57 nem sorba adják a részeket a f...szok de ezt még csak egy tucatszor hangzott el -
#56 viszont nem tudom a viasat3-on, hogy van most ez az egész. ugyanis ma elvileg a 155. rész lesz és ha jól tudom 162 részes a sorozat.(van ahol csak 155 van irva) de dec. 30.-ig vetitik agyis a port.hu addig jelzi előre a mai napot is beleszámitva. de az már 163. rész lenne...öö szóval hogy is van ez?:) -
#55 Rájöttem, talán azért, mert alapból mindegyik szereplőnek megvan a másikkal a baja, mindig szivatják egymást, érdekek találkoznak, de amikor segítség kell, akkor ott van Rick, Higgie, és :D::D:D Theodore Celvin -
#54 Nagyon örülök, hogy ennyien írtok ide, nem gondoltam volna, amikor nyitottam. Szerintem igaz, régi a film, de még mindig van mondanivalója. Mac engem is mindig megkever, soha nem tudom, mikor beszél a szellemmel, és mikor él még...
A belső hang nagyon über, amit Serpa írt: "Tudom mire gondolnak, de nincs igazuk/és igazuk van" :-)) Van ennek a filmnek a hangulatában valami állandóság, ami tényleg mindig vonz, és leköt. -
#53 -
#52 én meg minden nap lemaradok, mert dolgozom:( (miért nem bírják este adni?)