Magnum PI (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
mit?

kész vagyok..még a kutyákon is csokornyakkendö volt😊))

bevallotta igen, nade a végén is mondott valamit😊

Serpa
Higgins bevallotta, hogy õ Robin Masters.

FrezeR
hmm a mai résznek elég utolsó epizód érzete volt, de még 2 rész hátravan a viasat szerint...ki érti ezt? :/ össze vissza adják

FrezeR
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

Atomreaktor
szintén kellemes Karácsonyt minden Magnum rajongónak és persze mindenki másnak is😊

schrank
BOLDOG KARÁCSONYT

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Békés és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!😊

FrezeR
no problem 😊

Bucser
OK akkor sry😊 azt hittem meghalt ergo szerintem a köv 12 már csak ráadás volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FrezeR
u.i.: jah és az utolsó rész a 162. a sorban

FrezeR
láttam azt a részt. de akkor csak kómában volt nem? mert ha jól emlékszem az 2 epizódból állt, és ami az után jött, hogy Magnum elsétál a felhõk között utána jött a kövi rész és ott tért magához. és ezt alátámasztja ez a pár sor is.

149._"Limbo"

After being seriously wounded in a shoot out Magnum is able to walk among his friends as a ghost where they cannot see or hear him.

150. "Infinity and Jelly Doughnuts"

Magnum recovers physically from the gunshot wound, but finds it hard to face life again.

Bucser
MÁr volt az utolsó rész.... (amikor Magnum nem titok meghal)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jaaa...holnap már itthon leszek ugyhogy megnézem😊

KM
Persze-persze...

FrezeR
holnap délelõtt ismétlik, vedd fel ha tudod😊
amugy tényleg össze vissza adják a részeket..
azért remélem az utolsó rész tényleg utolsónak lesz leadva😊

Atomreaktor
nem hallottam még róla😊 mit kell róla tudni bõvebben?

Ha már szóbakerültek a börtönös filmek, akkor mindenki nézze meg a Prison Brake-et, mondjuk az sorozat....de eszméletlen jó...nem láttam még ilyen jót!!!!!
ma elöbb kezdték és lemaradtam😞

Serpa
nemáá??!!

schrank
akkor tényleg helyes sw-hp-lotr-stb suxxx <#mf2>

helyes, mert én sem úgy gondoltam😄

schrank
de én nem pozitívumként írtam az egykalap alá vételüket <#ravasz1>

csatlakozom az elöttem szólohoz!😊

schrank
SW<#levele> nálam egy lapon van a HP-vel meg a LOTR meg minden ilyen óvódás mesefilmmel <#hehe>

KM

Láááááááááál!!! (Sajna túl jé a képzelõerõm.)
Atomreaktor
ááááá komoly lett volna. sztem még bajusz nélkül is elment volna. na meg ilyen szerkóban még egy maffiafilmbe is elmehetne😄

schrank
nem inkább a beliszárió <#ravasz1><#nyes>

Serpa
háá méé kijaz?

KM
Majdnem!<#ravasz1>

Serpa
az Spielberg bácsi a 2. képen jobb oldalt? 😉

KM
KM
Pár sample kép az Indy-bõl:

FrezeR
kira😊 igy kicsit jobban tudhatjuk mi hol van a birtokon

Atomreaktor
😉) ez jó

városról/szigetrõl nincs ilyesmi?

KM
Kis érdekesség:

schrank
azért ha megnézitek mostanában nem sok sorozat van ami 8-10 évig húzza és nem váltogatják benne a színészeket a jóbarátokat is jó volt végignézni egyszerre dvd-n és nyomonkövetni hogy múlik el 10 év és hogy mennyit fejlõdött a világ és a szereplõk ennyi idõ alatt <#love11>
a magnumba volt ilyesmi mert azért a 8 év az 8 év <#dumcsi>

Vajon van-e élet a Magnum után??

Atomreaktor
😄DD

FrezeR
hja az nagy volt 😊

amikor a történeteit a kutyák se akarják hallgatni😄
ja:
-Higgins mért nem bántanak a kutyák?
-Mert a kutyák ruhában nem ismernek meg!😄DD(Magnumon öltöny volt)

FrezeR
én azt birom nagyon Higibébiben amikor igy szól döbbenetében: atya úúúúúristen 😄 hát az kész

😊))))))))))))))

Bucser
Akkoriban még nem a színész csinálta meg a filmet hanem a Film a színészt. (mármint PR tekintetében)

Az Indy jó film volt magában is lehet ma az egyik legbefutttabb sztár lenne Tom Selleck ha akkor elengedik. Ám az "An Innocent Man"-ben is nagyon jól játszott.

Atomreaktor
lol higgibébi a fronton fut géppuskával a kezében mögötte zeusz és apolló... loool😄

Már ha igazak voltak és Higi nem olyan Hárijános szindrómában találta ki ezekez. 😊
az tuti bukta lenne,csakis Higgibébire kiváncsiak az emberek,fanyar angol humorral nah meg persze háborúban is zeusszal és apolloval

Atomreaktor
looool😄 külön sorozat azért mégsem... inkább külön film vietnamról magnummal tc-vel és rick-el. de egy rendes nagy film, kevesebb poénnal, keményebb világgal.

nem láttam sajna az összes részt,de olyan rész lett volna a legjobb amiben megfilmesítik Higibébi visszaemlékezéseit😄,sõt ebbõl külön sorozat is lehetett volna