291
Magnum, Rick, T.C., Higgins, Zeus-Apollo és a többiek
  • papajp
    Egyépként az én apám is tisztára magnum...de nem csak kívüllről mert (a filmbeli szerephez hasonlítva) szeret futni (ő is a tengerparton....szeretne) meg úszni nagyon jah és bringázni és ez a három mind volt a vasemberes részben. amikor úszik és mutatják oldalról Magnumot akkor kiköpött hasommmás. Ezt csak azért írtam le mert az előző oldalon is volt magnumumnak a "mása".
  • papajp
    Nekem a "vasember versenyes" tetszett a legjobban
  • papajp
    Tényleg kéne "legjobb rész szavazást csinálni
  • papajp
    csak kiváncsiságból beírtam a google-ba hogy magnum....és lám egy főnyeremény fórum! nem hittem volna.
  • toser
    Hello,mindenki,nem is tudtam hogy van magnum fórum,mert én is nagy magnum rajongó vok,kérdésem hogy megvan-e vkinek a magnum sorozat dvd-n,mert magyarban még nem adták ki,de külföldön már igen,tehát meg lehetne venni külföldön,én meg ráraknám a dvd-re a magyar szinkront+magyarosítanám a menüjét is,így egy teljesen magyar kiváló minőségű dvd-t kapnánk,de ha vkinek megvan dvd-n avi-ban az összes rész létszi szóljon mindenképp.email:[email protected] ÜDV.
  • toser
    Hello,megvan vkinek a magnum sorozat dvd-n?mert külföldön kiadták az egész sorozatot dvd-n és ha vkinek meglenne szinkronosan,akkor megvennénk külföldről a dvd-ket,és én meg ráraknám a magyar szinkront+magyarosítanám a menüt,így lenne egy kiváló minőségű magnum sorozatunk dvd-n.üdv.email:[email protected]
  • endiboy
    olyan, 150-155 lehetett
  • Lyan Kyj
    3 évad biztosan.
  • Kou
    Itthon hány rész ment le szinkronosan?
  • Dred bíró
    Ő már akkor sem volt fiatal mikor a sorozat ment.
  • FrezeR
    8 évad és 162 rész. Elvileg lesz egy egész estés film belőle nemsokára és Ben Afflek lesz a főszereplő. Ha a gugliba beirod a szereplők nevét akkor láthatod, hogy milyen filmekben szerepeltek még és most mi van velük. Nos igen kicsit idősebbek már főleg Higibébi :)
  • Dred bíró
    Hány évadot ért meg a sorozat? ill van remény rá hogy újra elkezdik forgatni? ( a knight ridernél is vannak pletyik hogy lehet csinálnak pár új részt vagy egész estés filmet ezt nem tudom) Bár már a szereplők közelebb vannak a 60-hoz mint az 50-hez nem? Amúgy mi lett szóta a szeeplőkkel? Nem nagyon látni őket más filmben.
  • FrezeR
    nem, csak kicsit komolyabb hangvételü lesz az egész sorozat. de azért lesznek mindig poénok :) végülis meredeken ívelő karakterfejlődést tapasztalhatunk a szereplőkön az elejétől kezdve.
  • Dred bíró
    Változik az élete a végére magnumnak? (abba hagyja e a nyomozóst vagy ilyesmi)
  • FrezeR
    nem hal meg senki. és Rick esküszik
  • Dred bíró
    Milyen oltár előtt? talán felesége lesz? a végérer senki nem hal meg közölük? (t.c vagy az a másik pasas)
  • Dred bíró
    Tuti lehet hogy ő az mivel nem egyszwr mutatták hogy könyvet ír.
  • FrezeR
    Nos. Magnum nem hal meg a sorozatban. Egyszer lelövik és kómába kerül de aztán magához tér. Utána még jó pár rész levetitésre kerül.
    Higi az utolsó részben unszolásra bevallja négyszemközt Magnumnak, hogy ő Robin aztán az oltár előtt állva azt mondja Magnumnak, hogy hazudott:)) igy nem derül ki az igazság.
  • Dred bíró
    Egyébként a higi mit is szinészkedett (ezekszerint ha télleg ő volt robin) ő volt ott a "házörző" vagy ilyesmi ugye?
  • Magoo
    Senki Magnum szakértő nincs ezen a Qrva fórumon hogy válaszoljon? :D
  • Dred bíró
    Egy másik fórumba olvastam hogy állítólag lelövik és kipurdál. De a közönség felháborodott és feltámasztották (miután meghalt) és csináltak még pár részt.

Bazz hát a higi is írogatott egy csomószor emlékezzek?

De még mindig nem értem a többieknek mért mondja hogy robin EU-ban van.
  • Magoo
    neeee :) nem hal meg...asszem?!?! :)
    De ki tudja a választ a higi papa dologra? :)
  • Dred bíró
    Jól tudom hogy a végén meghal magnum:?
  • Dred bíró
    Ez érdekes!!!! Mesélje el v-ki! Higgi papa maga robin? És miért hitegeti magnummal hogy Európába vagy hol van robin.
  • Magoo
    Én nem nagyon emléxem mi volt annak idején a magnum utolsó részeiben.
    Higgins-ről végül kiderült, hogy ő volt Robin Masters? Én úgy emléxem Magnum megtudta, csak már nem emléxem hogy és mikor :)
  • Serpa
    várjuk meg mi sül ki belőle ...
  • Dred bíró
    Sztem már eléggé uncsi egy sorozat.
  • Atomreaktor
    :((((( no comment:((((((
  • KM
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
  • Dottor Enzo
    A borítóhoz kellene!!!!!
  • Dottor Enzo
    Hali. Vki közölni tudná velem az első évad epizódainak a magyar címeit. Köszi :)
  • Atomreaktor
    azt én sem tom:) de most hogy mondod majd befigyelem;)
  • endiboy
    melyik is volt aza sör, amiért Magnum annyira odavolt? olyan rég láttam, hogy már nem is emlékszem :(
  • Atomreaktor
    én már vettem egy rekesz sört Neked:)
  • endiboy
    csak ülök..csak várok..csak telnek a napok...sok van még vissza? :)))
  • jocoboy
    Halihó! Kíváncsi lennék kinek vannak meg dv-re írva az évadok, ugyanis a [email protected] email cím már nem él, amit eddig egyedül hallottam.
  • pctc
    Ha kész lesz, akkor szólj ám! Jutalmul befizetünk Neked egy Hawaii utat! :-)
  • FrezeR
    dolgozom az ügyön, türelem :)
  • Atomreaktor
    FrezeR van vmi újság a részekkel kapcsolatban?
  • Atomreaktor
    nincs-nincs:(