Magnum PI (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy másik fórumba olvastam hogy állítólag lelövik és kipurdál. De a közönség felháborodott és feltámasztották <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2> (miután meghalt) és csináltak még pár részt.
Bazz hát a higi is írogatott egy csomószor emlékezzek?
De még mindig nem értem a többieknek mért mondja hogy robin EU-ban van.
Bazz hát a higi is írogatott egy csomószor emlékezzek?
De még mindig nem értem a többieknek mért mondja hogy robin EU-ban van.
\"Én vagyok a Rend!\"
Ez érdekes!!!! Mesélje el v-ki! Higgi papa maga robin? És miért hitegeti magnummal hogy Európába vagy hol van robin.
\"Én vagyok a Rend!\"
Én nem nagyon emléxem mi volt annak idején a magnum utolsó részeiben.
Higgins-rõl végül kiderült, hogy õ volt Robin Masters? Én úgy emléxem Magnum megtudta, csak már nem emléxem hogy és mikor 😊
Higgins-rõl végül kiderült, hogy õ volt Robin Masters? Én úgy emléxem Magnum megtudta, csak már nem emléxem hogy és mikor 😊
A borítóhoz kellene!!!!!
Hali. Vki közölni tudná velem az elsõ évad epizódainak a magyar címeit. Köszi 😊
melyik is volt aza sör, amiért Magnum annyira odavolt? olyan rég láttam, hogy már nem is emlékszem 😞
csak ülök..csak várok..csak telnek a napok...sok van még vissza? 😊))
Halihó! Kíváncsi lennék kinek vannak meg dv-re írva az évadok, ugyanis a [email protected] email cím már nem él, amit eddig egyedül hallottam.
Ha kész lesz, akkor szólj ám! Jutalmul befizetünk Neked egy Hawaii utat! :-)
FrezeR !
hogy állsz a meloval?😊
hogy állsz a meloval?😊
Az elsõ 5 évad megvan DVD-re írva, akit érdekel: [email protected]
nem 5 méteres kép kell,hanem egy használható kép,h megtudjuk csinálni 5 méteresben.. 😊
légyszi küldd el a linket
légyszi küldd el a linket
én régebben találtam egy pet amit kinyomtathatsz és ki lehet vágni és összeragasztani!! nagyon cool, majd rákeresek. de 1:1 arányú képet ne várjál... ezt komolyan írtad? 5 méteres kép?😊)
ja,az emilt elfelejtettem 😄
[email protected]
[email protected]
sziasztok
ha vki véletlenül tudna egy képet TC volkswagen kisbuszáról az alábbi emilre juttatni (1:1 méretarányú megvalósítás céljából,mintának),azt nagyon-nagyon megköszönném
ha vki véletlenül tudna egy képet TC volkswagen kisbuszáról az alábbi emilre juttatni (1:1 méretarányú megvalósítás céljából,mintának),azt nagyon-nagyon megköszönném
hajjaj..én is 😄DDD
ott járok, hogy vagdosom a fölös részeket meg megfejtem melyik részek vannak meg. ugyhogy lassan de biztosan😊
Szia Frezer!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a felvett Magnum részeidet valahogy el tudnád-e küldeni?Tehát a felvetteket, nem a visszakódoltakat. Kíváncsi lennék, hogy kb hány db. dvd, ill videokazi lenne. Ez megoldható lenne vagy nem?
Elõre is köszi a válaszodat!
PiTy
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a felvett Magnum részeidet valahogy el tudnád-e küldeni?Tehát a felvetteket, nem a visszakódoltakat. Kíváncsi lennék, hogy kb hány db. dvd, ill videokazi lenne. Ez megoldható lenne vagy nem?
Elõre is köszi a válaszodat!
PiTy
http://www.8ung.at/ralffrank/Magnum/magnum.html
itt van, éved szerint..egyeztethetsz..jo munkát<#vigyor5>#vigyor5>
itt van, éved szerint..egyeztethetsz..jo munkát<#vigyor5>#vigyor5>
majd gondolj ránk ha kész lesz ok?
leadták mindegyik részt nekem meg is vannak mint emlitettem, kis része vhs-en a többit dvd iróval vettem fel. és még át kell szépen konvertálni mindet. nem kis munka lesz <#vigyor5>#vigyor5> ja meg szépen megfejteni melyik melyik rész <#vigyor4>#vigyor4>
jó lehet leadták de akkor mivan?
lehet kimaradt még csomó rész
eza viasat a kereskedelmi televíziók gyöngyszeme
lehet kimaradt még csomó rész
eza viasat a kereskedelmi televíziók gyöngyszeme
már leadták az uccsót (dupla rész)... (vagy nem?) én nem láttam. meg még annyit sem úgyhogy nekem elég sok rész kimaradt, ezért jó lenne nekem is az összes rész és akkor heti egy rész megnézésével 3 évig húzhatnám😉)) utána meg lehetne elölrõl kezdeni, mert addigra elfelejti az ember😊
nekem az vele a bajom,hogy annyira összevissza adják,hogy nem lehet tudni vége-e meg hogy biztos minden részt láttam (sajna nem😞 )
mert sajna ezeknél a viasatos fiúknál nem lehet tudni,hogy attól hogy leadják az uccsó részt vége a sorozatnak?
mert sajna ezeknél a viasatos fiúknál nem lehet tudni,hogy attól hogy leadják az uccsó részt vége a sorozatnak?
esetleg el is érhetõk valahol ezek a felvett részek?vagy csak a jó öreg videokazi?😉
végülis nincs vége a sorozatnak <#wink>#wink> újrakezdték ugye. én mondjuk már nem nézem mert mindet megnéztem/felvettem.
És sosem derült fény a rejtéjre. (drámai zene.)
Sztem valamelyik kutya volt. Eseltleg a néger. Vagy... vagy... Jégcsákány! Tuti õ az!
Sztem valamelyik kutya volt. Eseltleg a néger. Vagy... vagy... Jégcsákány! Tuti õ az!
BUÉK!
csakhogy irjak valamit😊))
csakhogy irjak valamit😊))
nem bizony...
jaja..a végén az esküvönél, mikor ott álltak akkor mondta Magnumnak😊)