NFS Most Wanted mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a fórumon is an egy ilyen topic! Ott kibróbálták asszondták hogy ez egy (elég szar) téma S60 telókra!😞
<#dumcsi>#dumcsi>
<#dumcsi>#dumcsi>
Laci700 neked ment, ha igen mongyá má vmit! Milyen???????????
Ezek is S60 telók???:
-7610
-3650
-7650
-7610
-3650
-7650
Megprobáltam 3650-nen és ott meg azt írja ki hogy "alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal"!(vagyis nem 3650-re van)
7650-nek meg ez már nagy falat mert azt írja ki hogy kevés a memoria!
De azért nem adom fel!<#smile>#smile>
7650-nek meg ez már nagy falat mert azt írja ki hogy kevés a memoria!
De azért nem adom fel!<#smile>#smile>
Lehet hogy ***séget mondok, de az s60 nem azt jelenti hogy 6-ossal kezdõdik a neve???
(pl.: nokia 6600, 6630, 6680, 6681 ....)
(pl.: nokia 6600, 6630, 6680, 6681 ....)
akko most mi van? kinek van S60 nokiája???
Feltelepítettem, de olyan mintha rajt se lenne. Még az alkalmazáskezelõben sem találom. (nokia 7610rõl van szó) Az Series 60as típus.
milyen telód van?
nemtom, én így kaptam
Webmester, megkptad???
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Na megkapdat????????????????????????????????
várj egy kicsit sokáig tart! most csatolom a fájlt az email-hoz
Wazeee....<#rinya>#rinya>! Má küldöm is... Egyébként felmész oda rámész a FREE-re ott megvárod a visszaszámlálást, és ha lejárt a visszastámláló, akkor beütöd a megjelenõ kódot és ENTER! Má jön is le!
Mér külgyem el?? Ottvan a rapidshare-n!
KÜLD EL AZ E-MAILOMRA!!!
[email protected]
[email protected]
Mégegyszer, mindent összefoglalva:
NFS Most Wanted Laci700-tól. Remélem jó! Symbianos!
Laci:<#eljen>#eljen>
NFS Most Wanted Laci700-tól. Remélem jó! Symbianos!
Laci:<#eljen>#eljen>
KÜLD EL AZ E-MAILOMRA!!!
[email protected]
[email protected]
webmester má tõtõd le?? Írjá má vmit!
FENN VAN! NOKIÁSOK TÖLTÖGETNI, PRÓBÁLGATNI 100.000rel! Remélem jó mer nekem ha minden igaz nemsokára nokia 6630asom lesz!
Ittvan:
http://rapidshare.de/files/13303908/NeedForSpeedMostWanted.sis.html
Ittvan:
http://rapidshare.de/files/13303908/NeedForSpeedMostWanted.sis.html
....most megy fel a rapidshare-ra....
bakker ez symbianos, nekem meg SE k508asom van😞(((((((
Megpróbálom felrakni nektek akinek sis-es telója van próbálgassa! Mingyá felrakom...
Megpróbálom felrakni nektek akinek sis-es telója van próbálgassa! Mingyá felrakom...
laci 700 köszi! Most szedem le, remélem nem valami gagyi vezió!
laci700<#wave>#wave>! Szeretettel várom az e-mail-edet, remélem nem kamuzol😞 !
Mégeccer: [email protected]
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mégeccer: [email protected]
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
wazee, nem sikerült a betûméret...
szal küld el az [email protected] email címre én feltöltöm!
Lécceeee<#dumcsi>#dumcsi>! Hagy záruljon má le ez az egész reménytelen keresés!!!
szal küld el az [email protected] email címre én feltöltöm!
Lécceeee<#dumcsi>#dumcsi>! Hagy záruljon má le ez az egész reménytelen keresés!!!
most wiccelsz ugye?? Akkor itt az e-mailom én majd feltöltöm a többieknek:
[email protected]
Nekem megvan a most wanted mobil, csak nemtom feltölteni ide!!!
valaki tudna egy másik progit????
valaki tudna egy másik progit????
De azér keresni <#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email> keresni keresni és keresni a gamérõl az infókat!!!!!!!!
hát akkor az durva!
Az elõzõ hsz-em:
"Hol is lehet rendelni (szerintem ilyet keresni is elég reménytelen dolog mikor mindenhova világosan le van írva hogy "V Cast szolgáltatáson gyártya az EA a mobiljátékait")! Nemtom mér mongyátok ezt hogy keressük... mongyátok má meg annak a weboldalnak a címét ahol azt olvastátok hogy java vagy symbian verziót kiad az EA (most ne gyertek azzal hogy decemberben kiadták, ez nem igaz, az EA szerzõdést kötött az amp'd mobillal, ha teccik ha nem)!!! Jól kibaszott velünk!"
Erre mitmontok? Hol az az oldal?
Az elõzõ hsz-em:
"Hol is lehet rendelni (szerintem ilyet keresni is elég reménytelen dolog mikor mindenhova világosan le van írva hogy "V Cast szolgáltatáson gyártya az EA a mobiljátékait")! Nemtom mér mongyátok ezt hogy keressük... mongyátok má meg annak a weboldalnak a címét ahol azt olvastátok hogy java vagy symbian verziót kiad az EA (most ne gyertek azzal hogy decemberben kiadták, ez nem igaz, az EA szerzõdést kötött az amp'd mobillal, ha teccik ha nem)!!! Jól kibaszott velünk!"
Erre mitmontok? Hol az az oldal?
nebassatok má! a legújabb java gamék max 1500 Ft-ba kerülnek, de még ilyet se láttam sûrûn! Ha symbis akkor lehet hogy van 3000 ft, nade azér... 2000 Ft-ba kerülnek a tescoba a PC-s "Ezt vedd meg!" játékok, nemhiszem hogy egy JAVA is 2000ft-ba(!) kerül! Szal szerintem még ha symbian is nem lehet több 2-3 ezer Ft-nál! Nade hol is lehet rendelni (szerintem ilyet keresni is elég reménytelen dolog mikor mindenhova világosan le van írva hogy "V Cast szolgáltatáson gyártya az EA a mobiljátékait")! Nemtom mér mongyátok ezt hogy keressük... mongyátok má meg annak a weboldalnak a címét ahol azt olvastátok hogy java vagy symbian verziót kiad az EA (most ne gyertek azzal hogy decemberben kiadták, ez nem igaz, az EA szerzõdést kötött az amp'd mobillal, ha teccik ha nem)!!! Jól kibaszott velünk!
najó, de elõtte megkéne tudni hol lehet megvenni/megrendelni, nem????
azt kéne, hogyha meglehetne venni, összedobni a kesht, és valaki megveszi
aztán odaadja a többieknek😊
így szerintem max fejenként egy ezresbe kerülne...
aztán odaadja a többieknek😊
így szerintem max fejenként egy ezresbe kerülne...
Szerintem a MW-nek jobb!De hát izlések és pofonok...
A Google-ban én már rég kerestem és semmi...
A Google-ban én már rég kerestem és semmi...
na akkor keressünk (google)
ja
Webmester szóhattá vóna! egyébként a mobilos U2-nek zsírabb a grafikája, mint az mw-nek<#eljen>#eljen>