846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
fzoli990 #446 Hááááát..... má én se tudom mivan(????). Január óta nem írtak róla semmi újat! Vagy leszarják az egészet, vagy várják amíg elkészül a 3G hálózat, és elterjednek ezek a 3G mobilok, hogy majd online-n még töb pénzt keressenek vele(wapdíj + előfizetés az Amp'd mobile-nál)! -
The Sims 2 mobile
Itt van valami "Webcode Entry"!
Mindjárt leforditom! -
fzoli990 #444 Amit Tomi77 adott oldaltazon ez volt írva:
Most Wanted offers a lot of bells and whistles, but the core gameplay isn't any fun.
Full Review »
By: Electronic Arts , EA Canada
Genre: GT / Street Racing
Release Date: November 2005
NOVEMBER 2005! Ezt írja szóval ez az oldal még a régi elképzeléseket írja le! Nem újították föl. A régi fel nem újított oldalakon azt hajtogatják hogy 2005 November vagy 2005 Decemberben jön ki (de mint ahogy mi is tapasztaltuk nem jött ki). Szerintem a legújabb verzió ez, több oldalon is láttam ugyanezt a szöveget(nézzétek meg a dátumot a szöveg alján, Jan 17.-t írnak):
http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/index.php?subaction=showfull&id=1137508891&ucat=&archive=&start_from=&
-
#443 Figy!
Ilyen online játékról nem is halotam!
A The Sims 2 mobilos verzioja se az mert meg lehet venni!
Akkor ez is valoszinüleg nem online! -
fzoli990 #442 Két kép, még semmit se bizonyít! Attól hogy van két kép, még lehet online gém!
De azér én is remélem hogy neked lesz igazad, de nem látok rá sok esélyt... -
#441 Itt egy pár dolog a játékról:http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedmostwanted/index.html -
#440 Sajnos nincs! -
#439 Az Undergrond nincs meg nektek java-ba? -
#438 Hytok! akkor szerinted van java-ba és symbian-ba is -
#437 Na itt az én elméletem:
Java:
Symbian:
-
#436 Ás te honan veszed ezt?!
Tuti nem online!
Mindjárt mutatok neketek egy érdekes dolgot! -
fzoli990 #435 Sims 2-nek biztosan van egy JAVA verziója (ami az egyimére nem jó - K508i), meg egy N-GAGE! Nekem az egyik túl szar (a JAVA, csak 176x220as felbontásra van:(, a másik túl jó (N-GAGYIT nemlehet,csak Symbianos telefonokon elindítani:(!
KB má harmadszor mondjuk ugyanezt egymásnak, de megin mondom:
Lehet hogy tele vannak velük az oldalak, de konkrétan olyat hogy kijön egy JAVA vagy Symbian olyat még sehol se olvastam (és sztem te se olvastál). Sajnos ez van, de az EA is kihasználja hogy fejlődik a mobilinternet, ésmivel az UMTS (másnéven 3G), már ADSL sebességű internetezést nyújt (384kbps), ezér a 3G-n keresztül lehetne játszani (és majd lehet is, demivel még nincs kiépítve teljesen a hálózat ezér mégnem)!!! Szóval szerintem az a tuti hogy az NFS játékainkal már csak online-on játszhatunk, de még erre is várni kell!!! :(
És el kéne gondolkozni hogyha kijött az NFSU2 egy éve, akkor mér nem találjuk sehol??? Még ha külföldön kinn is lenne, akkor is meg kéne találni valahol!!!!! Ja, és mostmá egyre több helyen láttam a VCast feliratot...... -
#434 Akkor nem lene fent minden EA-s oldalon!Meg a hivatalos oldalon se!
A The Sims 2 molbilos verzioja is érdekel most! -
fzoli990 #433 Szerintem nem olyan tuti!!! Inkább "lehet" hogy kijött -
#432 Kijöt tuti a játék csak olyan ritka hogy csak pár embernek van meg... -
#431 EMBEREK! mi van itt, még a dotsis sem tud semmit? holvanank a crackerek???
nem igaz hogy nem jött ki illegal a játék
csá -
#430 Tuti van!Akkor nem lene mindegyik EA-s oldal tele evel! -
volvo #429 Most nem akarok semmi izét de ha nincs is ez a nfs mw akkor mivan???(ez csak egy kérdés) -
fzoli990 #428 Nembaj, te legalább találtá valamit! Mindig találunk valamit, de sajna az sose valamelyik mobilos NFS... -
#427 Semmi gond! -
#426 Hát akkor sry nemtudtam ... -
#425 Áhá!
Gyanus volt nekem hogy olyan nagy képek voltak!A térkép az alsó kijelzőn látszodik... -
fzoli990 #424 Chester: Amit adtá loinket az Nintendo DS verzió! A linken rámentem az EUR feliratra, az azutáni oldal tetején rámentem a Need for Speed Underground 2-re és ott lehet megvenni! Ott egy kép és rá van írva hogy Nintendo DS (a pontos link ITT! Nemtom hogy Symbianra van-e Nintendo emulátor, merha van akkor itt van az NFSU2 (a nokiásoknak)! -
fzoli990 #423 Én is sokat fogom főleg ha meglesz vmelyik NFS!!!!!!!!! -
PBence #422 Nyugodtan vegyél 6630at tesómnak is olyan van, és én sokat nyomkodom:D -
fzoli990 #421 Oké elfelejtve, és legközelebb ha "csúnya szót" látsz nem kell rögtön felkpani a vizet.
Chester: egyébként nekem se jó (K508i van), de nemsokára szerintem 6630om lesz, ugyhogy mégis jó! -
PBence #420 Most néztem a dotsis-en és ott is csak találgatnak,hogy hol lehet megtalálni a nfsu2-őt.
fzoli990@
Bocs, felejtsük el a dolgot! -
#419 Ami van pénzér az van ingyen is! -
#418 Passzz nemtom h lehet megrendelni (ha meg symbian akkor nem jó nekem(k700i), -
fzoli990 #417 anyám...................., ez nagyon szép játék! Gondolom Symbianos. Ja de télleg, olyan linket nem tucc adni ahol kifizetni kell. Látom az oldal oldalán azt a EUR meg CHF feliratot, de rámegyek és..... és ott mi? hol? -
#416 És hogy lehet kifüzetni? -
#415 sry kicsit hosszú lett így jobb:
NFS u2 mobile -
#414 http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.gbase.ch/uploads/ci/shots/s_30429.jpg&imgrefurl=http://www.gbase.ch/mobile/reviews/1587__p100.html&h=90&w=120&sz=3&tbnid=Y2NYRgFRxWf8EM:&tbnh=62&tbnw=83&hl=hu&start=16&prev=/images%3Fq%3Dneed%2Bfor%2Bspeed%2Bunderground2%2Bmobile%26svnum%3D50%26hl%3Dhu%26lr%3Dlang_hu%26newwindow%3D1 -
fzoli990 #413 dobjuk össze a kest és megvesszük -
fzoli990 #412 hol-hol-hol????????????????????? LINKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#411 mármint az nfs u2-t -
#410 külföldön lehet kapni.google -on rákerestem(képkereső) és találtam 1 helyet ahonnan (pénzért) le lehet tölteni -
fzoli990 #409 Ez az NFSMW mobil téma már egy kicsit unalmas. SZEREZZÜK MÁ BE A RENDES EA ÁLTAL KIADOTT JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!! ASSZONTÁTOK MÁ EGY ÉVE KIATTÁK AZ NFSU2-t. Egyik szolgáltatótól, meg hivatalos szarokról se lehet még megvenni se... -
#408 Mindegy,hagyuk! -
fzoli990 #407 Ez a Bence nemtom honnan szedte hogy rátok mondtam