NFS Most Wanted mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogynem!
És ezt ténleg nem tom miért itt kelet megbeszélni...Van enek külön topicja!(bár ott ugy kiröhögtek volna)
És ezt ténleg nem tom miért itt kelet megbeszélni...Van enek külön topicja!(bár ott ugy kiröhögtek volna)
A mobilos Most Wantedrõl má úgyse lehet beszélgetni...
Jó, egy kis offtopic, na és.....
Erre találták ki a privátot...
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
na itt se törénik már semmi
és hol vannak a beállítások?
ez egy kicsit nem ide tartozó kérdés de hogy kell hogy a fórumba a nevem helyett egy olyan kép legyen??? (mint neked pl az az autó) hogy ke megcsinálni?
ez vicces volt.....
<#nevetes1>#nevetes1>
hát én most találtam õket... nemtuttam hogy mijenek
mind a kettõ?
Webmester nézd az email-jeidet minnyá küldöm! Sztem ezek jók, a nokiaprogramok.hu-ról vannak! Nézd meg iket (kettõ is van)!
HALI MEGIN! TALÁLTAM VMIT!!! SZERINTEM EZ IS ÁTÍRT VÁLTOZAT DE ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI! (Ha az oldal nem ad ki semmit az ott lévõ keresõbe írjátok be az NFS szót és ott találtok pár cuccot (nemcsak téma van ott)!!!! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query=
Motio HUN! Má egy csomó képet belinkeltünk, de ha neked kell ittvan egy pár:
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 MOBILRA:

NEED FOR SPEED MOST WANTED MOBILRA:
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 MOBILRA:
NEED FOR SPEED MOST WANTED MOBILRA:
Hali. Emberek ezen az oldalon (lehet azér mer nem újították föl) nézzétek csak meg jobb oldalt a játék leírásában ott van: "Network connection NOT required"!
Vagyis ez nem azt jelenti hogy mégis kiadnak egy sis vagy Java verziót???
Mégiscsak lehet reménykedni!?<#conf>#conf>
Vagyis ez nem azt jelenti hogy mégis kiadnak egy sis vagy Java verziót???
Mégiscsak lehet reménykedni!?<#conf>#conf>
"jeszum pepe" nem tudsz normális linket rakni az oldaladra???😛<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
igen, ez is (SKIN)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem Java mobilom van!!!
Sony Ericsson k700i!
Ezt valaki e-mailban küldte nekem és azt mondta hogy játék.
Bocsi
Sony Ericsson k700i!
Ezt valaki e-mailban küldte nekem és azt mondta hogy játék.
Bocsi
hát úgy néz ki nem mindenki! Laci aszitte hogy ha SIS-t talál az mingyár egy játék!
Nézd meg a #300 hsz-t:
"Én is kicsomagoltam és NFS Most Wanted.sis!!!!!!!!!!!!!! volt."
Vagy a #297-eset:
"Hi ez rar-ban van!!!!
A WinAce v.WinRar tömörítõ progival kitudod csomagolni a sis-fájlt!!!
Sok sikert és jó játékot!!!"
Nézd meg a #300 hsz-t:
"Én is kicsomagoltam és NFS Most Wanted.sis!!!!!!!!!!!!!! volt."
Vagy a #297-eset:
"Hi ez rar-ban van!!!!
A WinAce v.WinRar tömörítõ progival kitudod csomagolni a sis-fájlt!!!
Sok sikert és jó játékot!!!"
Elolvastam...
De én erre a mondatra gondoltam: "Egyébként a nokia témák is SIS fájlok"
Ezt mindenki tudja!!!
De én erre a mondatra gondoltam: "Egyébként a nokia témák is SIS fájlok"
Ezt mindenki tudja!!!
Az "Ezt is valaki félreértette" szót nem olvastad el<#rinya>#rinya>! Legközelebb jobban figyelj mielõtt leugacc vkit. Ugyanis nem neked írtam hanem mongyuk laci700nak!
<#wilting>#wilting>
<#wilting>#wilting>
Az úgy volt hogy laci elküldte nekem email-be! Õ rar fájlba küldte én kicsomagoltam és csak az a SIS fájl volt benne (semmi más)! Én gondoltam azt küldözgetem tovább mer semmi értelme nincs visszarakni RAR-ba! Ezt csak azér írom le mer visszább olvasva errõl beszéltetek hogy egybõl SIS-be töltöttem fel!
Egyébként a nokia témák is SIS fájlok. Ha SIS-t találsz az nem azt jelenti hogy az egy játék vagy program! Ezt is valaki félreértette!
Lezárva ezt az egészet az csak egy téma volt és ennyi! Ahelyett pedig hogy azzal a témával baszaxunk inkább keressünk új infókat a játékról!!!!
Egyébként a nokia témák is SIS fájlok. Ha SIS-t találsz az nem azt jelenti hogy az egy játék vagy program! Ezt is valaki félreértette!
Lezárva ezt az egészet az csak egy téma volt és ennyi! Ahelyett pedig hogy azzal a témával baszaxunk inkább keressünk új infókat a játékról!!!!
Hát akkor nincs ott, zárjuk le végre ezt a "nokia téma témát", nem ide tartozik! Vmi új info vmelyik NFS-rõl?
Szeva!Amúgy ha megfigyeled nem Neked írtam...
Amúgy szerintem 7610-en bár nekem nem volt olyan😊
De gondolom mint más s60-as telón a témáknál😄
Amúgy szerintem 7610-en bár nekem nem volt olyan😊
De gondolom mint más s60-as telón a témáknál😄
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
tessék visszaolvcasni😊
valakinek megvan a mw játék telóra
Ez nem újdonság számomra...
De a 7610-esen megeltünt valahova!Még nem jötem rá hova rakja a témákat!
Örülnék ha valaki megmondaná és akkor lene egy Most Wantedes témám!<#smile>#smile>
De a 7610-esen megeltünt valahova!Még nem jötem rá hova rakja a témákat!
Örülnék ha valaki megmondaná és akkor lene egy Most Wantedes témám!<#smile>#smile>
A s60-as telókon a téma .sis fájl, ezért láttad Te azt
Tudom én kicsomagoltam és az egy TÉMAAAAAAAAAAAAAAAA!! Nem játék! Honnan szedted?
NA Wazeeeee! A gaméval kapcsolatban: sejtettem hogy vmi van a dologban! Mer hogy lenne má sis-es MW mikor nem adtak ki semmit! Világsan le van írva mindenhova hogy: "Mobil Verzió: Bejelentésre Vár" !