846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
  • Web mester
    Nem érti ám meg!
    AMEDIGRE ELTERJEDNEK A 3G TELCSIK ADIGRA MÁR A MOST WANTEDET MINDENKI ELFELEJTI!!!
    MÁR MEGJELNT!!!AZOK CSAK KAMUK!
  • fzoli990
    II I IIIIIIIIIII IIIIII
    I I I I I
    I I I IIIII II
    I I I I II
    I I I I I
    I II I IIIIII
  • fzoli990
    Mobil verziójú NFS-MW megejelenés

Tue, 17 Jan 2006 15:41:31 +0100
    Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttműködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt...

Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttműködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, és ez az angliai EA-nak kicsit új/ismeretlen volt. Ez eléggé meglepő, mert 2005-ben az EA azt tervezte, hogy 2005 decemberében már kiadja a mobilos verziót.

Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerződést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetővé tenni az érdeklődök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerű EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.

Amp'd Mobile az első olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelőzeteseket, felhasználói minősítéseket, játéktapétákat, csangőhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sőt még EA játékletöltési lehetőséget is.

A kiadómegállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerűbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.

Az Online RSS hírolvasón is ezt találtam! Tökugyanaz mindenhol!!!
    Csakhogy bizonyíccsam hogy ez online gém lesz!
  • fzoli990
    Mobil verziójú NFS-MW megejelenés
    Predator 2006.01.18. 17:20

Amp'd mobil-lal kötött szerződést az Electronic Arts.

Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttműködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt.

Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerződést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetővé tenni az érdeklődök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerű EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.

Amp'd Mobile az első olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelőzeteseket, felhasználói minősítéseket, játéktapétákat, csangőhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sőt még EA játékletöltési lehetőséget is.

A kiadó-megállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerűbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.

A G-Portálról van az infó
  • fzoli990
    Akkor én frissítem az infókat:
    Az hogy december végén jön ki az NEM IGAZ! Úgy volt, de mégse úgy lett...

Chatgyerek: a jelentéktelen, hüje egyszavas hozzászólásaidon kívül tucc valami értelmeset is írni? Mer az jó lenne
  • chatgyerek
    sztem is
  • fzoli990
    haggyuk
  • Web mester
    Az van oda írva Ende Dezember 2005=December vége 2005!(a kiadásra vonatkozik)
  • fzoli990
    én németül a "der" "die" "das" szavakon kívül mást nem értek, de remélem igazad van és kijön vmi letölthető nfs-es cucc is.
  • Web mester
    Na jó!
    Bebizonyitom hogy újulnak azok az oldalak!
    Itt olvasható hogy December végén jön ki!(ha tutsz németül)
    Ugyna ezen az EA-s oldalon már fen van a Business ami március elején jelent meg!
    Vagyis újul az oldal...
    Tuti van ijen,de majd akkor leszünk mégtájlékozotabak ha a hivatalos oldalra is kikerül!
    (általába az ilyen hireket a legvégén rakják fel mielött még nem ajdák át az új oldalt)
  • fzoli990
    várom a linket ahol olvastad (de nem olyat hogy "Az EA a mobilos verziót már decemberben ki szeretné adni a rajongók számára" mer ezek az oldalak nincsenek felújítva! Bár sztem ezt te is tuod)!
  • fzoli990
    és honnan veszed hogy kijón Symbianra vagy java-ra??? Hol olvastad?
    Egyébként meg nemsokára 6630-as telám lesz
  • Web mester
    Hát pedig erre!
    Figy neked még egy Symbian telcsid sincs ugyhogy ne is álmodj erröl!
    És simán kijöhetne még Javaára is!
    Mostanába igen fejlödöt a Java és tudni ilik van már Java 2!
  • fzoli990
    Nade nem SIS v. JAVA verzió! Mer ha te erre gondolsz.... akkor egy kicsit lemaradtá!
  • Web mester
    Figyi!
    Amedigre az elterjed már azt se foják tudni mi az a Most Wanted!
    És egy csomo electronicarts-os oldal azt álitja hogy már van!!!
  • fzoli990
    "Honan lehet letölteni"
    Hát ez hüje kérdés! Sehonnan! Be kell látni hiába reménykedünk ezzel csak online-on lehet majd jáccani
  • Web mester
    Hát...
    Sok mindent nem tudunk még róla!
    Pl.: milyen Symbian vagy Java?,Honan lehet letölteni,stb....
  • chatgyerek
    én is de nem sokáig!
  • laci 700
    De énis még itt vagyok!!!
  • fzoli990
    Má nincs mit megbeszélni róla. Mindent tudunk csak azt nem hogy azon a 3G-s VCastos verzión mikor lehet játzzani? Mindenki leszarja, nem is keres má senki (se infót, se a gamét, bár utóbbi tényleg fölösleges) semmit róla. WebMesteren és rajtam kívül senki se látogattya má ezt a topicot.
  • Web mester
    Dehogynem!
    És ezt ténleg nem tom miért itt kelet megbeszélni...Van enek külön topicja!(bár ott ugy kiröhögtek volna)
  • fzoli990
    A mobilos Most Wantedről má úgyse lehet beszélgetni...
  • fzoli990
    Jó, egy kis offtopic, na és.....
  • PBence
    Erre találták ki a privátot...
  • Web mester
    Fórum menü!
  • chatgyerek
    na itt se törénik már semmi
  • fzoli990
    és hol vannak a beállítások?
  • Web mester
    A beálitásoknál tod feltölteni!
  • fzoli990
    ez egy kicsit nem ide tartozó kérdés de hogy kell hogy a fórumba a nevem helyett egy olyan kép legyen??? (mint neked pl az az autó) hogy ke megcsinálni?
  • fzoli990
    ez vicces volt.....
  • fzoli990
  • Web mester
    Figy!
    Most már az igazit külded!!!
  • fzoli990
    hát én most találtam őket... nemtuttam hogy mijenek
  • Web mester
    Ja!
  • fzoli990
    mind a kettő?
  • Web mester
    Ez most jutot eszedbe elmondani?
  • Web mester
    Ez csak egy átalakitot sz@r...
  • fzoli990
    Webmester nézd az email-jeidet minnyá küldöm! Sztem ezek jók, a nokiaprogramok.hu-ról vannak! Nézd meg iket (kettő is van)!
  • fzoli990
    HALI MEGIN! TALÁLTAM VMIT!!! SZERINTEM EZ IS ÁTÍRT VÁLTOZAT DE ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI! (Ha az oldal nem ad ki semmit az ott lévő keresőbe írjátok be az NFS szót és ott találtok pár cuccot (nemcsak téma van ott)!!!! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=search&query=
  • fzoli990
    Motio HUN! Má egy csomó képet belinkeltünk, de ha neked kell ittvan egy pár:

NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 MOBILRA:

NEED FOR SPEED MOST WANTED MOBILRA: