NFS Most Wanted mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tyûû, azért én ezzel is beérném:)
ténylek kiadták már? szerezzük má be:D
ténylek kiadták már? szerezzük má be:D
Mert még alig voltak 2005 elején 3G telák!
Meg már megjelent ez...
Csak nem tom honan lehet letölteni:-(
De a Most Wanted mobilos verziojánál azért nem jobb!!!
Meg már megjelent ez...
Csak nem tom honan lehet letölteni:-(
De a Most Wanted mobilos verziojánál azért nem jobb!!!
A képeket a mobilozz.hu-n a saját tárhelyemre töltöttem fel
Anyám.... Ez az Underground 2 sokkal királyabb mint a most wanted (de ez csak a mobil verzióra igaz)! Szép grafikájavan a képek istenkirályak! De honnan veszed hogy ezt nem Vcast renceren keresztül lehet majd játszani??? Mér a szövegben amit vmi FMP oldalról másoltam be (#195-ös hozzászólás) ott azt írják hogy az NFSU2-t is VCast-al lehet majd elérni! Remélem nincs igazam, de én semmi esélyt nem látok arra hogy ezeket a játékokat kiaggyák JAVA vagy Symbian változatban! Ez a VCast ugyanis sok pénzt hozhat az EA-nak!
Milyen hivatalos oldalon? Meg lehet rendelni? Linkelj má egyet lécci!
Képzeld ez nem újdonság!
A hivatalos oldalon is fen van az U2 mobilos verzioja...
És az nem ilyen amit te mondasz...
A hivatalos oldalon is fen van az U2 mobilos verzioja...
És az nem ilyen amit te mondasz...
Most nézem itt meg az NFSU 2 van mobilra!!!!! (ugyanazon a VCast szolgáltatáson, mint a most wanted):
http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedunderground/review.html
http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedunderground/review.html
Má megin pfázok tudom, de találtam vmit! Van egy jó meg egy rossz hírem:
a jó az, hogy már rég kijött a most wanted is meg az Underground 2 is
A rossz meg az hogy mindkettõt csak vmi "V Cast" rendszeren keresztül lehet játszani. Ez vmi olyasmit jelent , hogy nem lehet letölteni, hanem a hálózatról folyamatosan töltõdik le az adat, miközben játszol (Szóval az a neten keresztüli játszás amirõl elõbb beszéltem). Itt egy angol szöveg arról hogy mi is az a VCast:
As Verizon's V Cast service continues to pick up steam, we're seeing games that don't look like your average mobile game. We're starting to see games that, superficially anyway, look more "real," with behind-the-back 3D perspectives, better graphics and sound, fully polygonal action, that sort of thing. But as mobile games move from 2D to 3D, we're also experiencing some of the same problems that happened when console games made a similar leap back in the '90s. Need for Speed Most Wanted is a perfect example. At a glance, it's hard to believe that you're getting polygonal graphics and multiple channels of sound. But up close, the graphics get in the way of the action more than they help, and the result is a technically impressive but otherwise uninteresting driving game.
Forrás:http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedmostwanted/review.html
a jó az, hogy már rég kijött a most wanted is meg az Underground 2 is
A rossz meg az hogy mindkettõt csak vmi "V Cast" rendszeren keresztül lehet játszani. Ez vmi olyasmit jelent , hogy nem lehet letölteni, hanem a hálózatról folyamatosan töltõdik le az adat, miközben játszol (Szóval az a neten keresztüli játszás amirõl elõbb beszéltem). Itt egy angol szöveg arról hogy mi is az a VCast:
As Verizon's V Cast service continues to pick up steam, we're seeing games that don't look like your average mobile game. We're starting to see games that, superficially anyway, look more "real," with behind-the-back 3D perspectives, better graphics and sound, fully polygonal action, that sort of thing. But as mobile games move from 2D to 3D, we're also experiencing some of the same problems that happened when console games made a similar leap back in the '90s. Need for Speed Most Wanted is a perfect example. At a glance, it's hard to believe that you're getting polygonal graphics and multiple channels of sound. But up close, the graphics get in the way of the action more than they help, and the result is a technically impressive but otherwise uninteresting driving game.
Forrás:http://www.gamespot.com/mobile/driving/needforspeedmostwanted/review.html
Éshát az EA végre megtalálta a móggyát hogy kereshet több pénct a mobiljátékokkal! bocs a floodolásér<#awink>#awink>
Szerintem úgy van ez hogy elkezdték ezt a JAVA-s vagy Symbianos MW-t (ez az amirõl videót is láttunk) csak leállt az egész, mer az EA szerzõdést kötött az ezzel az amp'd mobile-val (ahogy a lenti szöveg is írja)! Most a két cég ugye azt tervezi hogy interneten keresztül lehet majd 3G mobilokkal (aki esetleg nem értené: azér csak 3G-sekkel, mer a 3G-vel jóval gyorsabban lehet wapozni mint a GPRS kapcsolattal) játszani az EA játékaival, köztük a most wanteddel is. Persze erre így majd elõ kell fizetni az amp'd mobilnál hogy játszhass! ÉS ITT VAN! MEGVAN! AZ EGYÉRTELMÛ HOGY AZ EA GAMES EZÉR VÁLASZTOTTA EZT AZ UTAT, EZÉR NEM ADTA KI A JAVA VAGY SYMBIAN VERZIÓT MER EZZEL A WAPON KERESZTÜLI JÁTSZÁSSAL BIZTOS HOGY SOKKAL TÖBBET KASZÁLNAK (wapdíj (szerintem az is lesz)+elõfizetni az amp1d mobilnál)! Persze erre még várni kell mer a 3G-s mobilok még nem olyan elterjettek, és majd 1-2 év múlva mire elterjednek kiépítik ezt a játékcsatornát a 3G hálózaton. Mer ugye a sok hülye úgyis kibróbálja majd (köztük szerintem én is)!
Hát akkor szerintem biztos hogy ez a szitu, fölösleges a DC-t meg a Google-t bújni úgyse találtok semmit, vagy ha igen akkor az úgyis valami bóvli, gagyi átdolgozott kiadása vmelyik játéknak!
Hát akkor szerintem biztos hogy ez a szitu, fölösleges a DC-t meg a Google-t bújni úgyse találtok semmit, vagy ha igen akkor az úgyis valami bóvli, gagyi átdolgozott kiadása vmelyik játéknak!
Semmi infó nincs róla sehol!
Nem nagyon törödhet az EA a mobilos játékokal,végülis nekik az nem hoz sok pénzt...
Nem nagyon törödhet az EA a mobilos játékokal,végülis nekik az nem hoz sok pénzt...
Jó, akkor mongyuk úgy hogy nagyon várom má a mobilos MW-t, ezér untam magam itt a fórumba.<#nevetes1>#nevetes1>
?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
<#rinya>#rinya>
ez van....
Bocs ha ez zavart, igazatok van! Csak egy kicsit unatkoztam!<#wink>#wink>
#199, #200, #202, #203, #205 stb. - ezek olyan szinten jelentéktelen hozzászólások
+ még egy kis of, de a jobbik fajtából
fzoli990:
megpróbálhatnád egy hozzászólásban leírni a véleményed
+ még egy kis of, de a jobbik fajtából
fzoli990:
megpróbálhatnád egy hozzászólásban leírni a véleményed
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mi van szétcseszve?
nem is fogják, ha látják, hogy így szét van cseszve
vaze má senki se látogatja ezt a topicot! Nehogy má kihaljon<#bdead>#bdead>!!!???
<#wilting>#wilting>
<#wilting>#wilting>
Ha ezek után nem találod akkor én nem tudok rajtad segíteni. Ott van én is láttam!
Mégse! Mér így linkeli be??? Pedig tuti jól írtam meg! Namindegy remélem fel tucc menni rá!
Hát ez tényleg elég égõ! Akkor érthetõen:
1.Felmész a k500ifanpage oldalra (remélem nem okoz gondot: bal klikk az egérrel a megadott linkre<#nevetes1>#nevetes1>
2. Megjelenik az oldal mappákat lácc! Bemész a <04 SE GAMES 2005>04 SE GAMES 2005> new könyvtárba (szintén bal klikk az egérrel!!!)
3. Megjelenik a játékok listája, megkeresed az A betût
4. Az A betûs játékokat (ALAPOSAN) végignézve rátalálsz az Asphalt Urban GT 2-re (remélem)
Sok sikert hozzá!
1.Felmész a k500ifanpage oldalra (remélem nem okoz gondot: bal klikk az egérrel a megadott linkre<#nevetes1>#nevetes1>
2. Megjelenik az oldal mappákat lácc! Bemész a <04 SE GAMES 2005>04 SE GAMES 2005> new könyvtárba (szintén bal klikk az egérrel!!!)
3. Megjelenik a játékok listája, megkeresed az A betût
4. Az A betûs játékokat (ALAPOSAN) végignézve rátalálsz az Asphalt Urban GT 2-re (remélem)
Sok sikert hozzá!
Az Asphalt 2 a 2005 ös könyvtárban van(k500ifanpage.atw.hu)!. Ha 176x220 képernyõd van akkor a k750es verziót tõcsd le, ha 128x160 akkor a k500as verziót! De eléggé szar játék<#dumcsi>#dumcsi>
Nézzétek itt is nyílt egy most wantedes topic! Én is most fogok benézni, hátha ott többet tudnak
Azt nehogy letõcsd írányíthatatlan autók, szar játékmenet, és ugyanaz a grafika mint az asphalt 1! Az elsõ résszel még jobbakat lehet jáccani mint a kettõvel! SZÓVAL NEM ÉRI MEG (MÉG LESZEDNI SE) MER ISZONYAT SZAR JÁTÉK, MÉG TELEFONSZINTEN IS!!!!
Tom hogy ez nem ide tartozik,de mondja meg valaki hogy honan lehet letölteni az Asfalt Urbant 2-õt?
Az bittos! Fõleg hogy a mobilom 60ezerFt, a PSP meg mitomén hányszázezer Ft!
A PSP-hez nehéz másolt játékot szerezni a mobilhoz meg könnyû! Szóval mindenképpen meg kéne szerezni!!!!!!!!!
A PSP-hez nehéz másolt játékot szerezni a mobilhoz meg könnyû! Szóval mindenképpen meg kéne szerezni!!!!!!!!!
ennyi erõvel meg minek vegyek psp-t! Ott van gépen!
hehe, hajrá, vegyél psp-t és vedd meg arra, szaroztol itt mobillal:D:D:D
Elegem van BAZMEG<#falbav>#falbav>! Veszek egy 3G-s mobilt és megrendelem <#phone>#phone>ezt a fost<#duhos2>#duhos2>! Akinek meg kell az írja le az email címét és 10.000Ft-ért elküldöm neki<#nevetes1>#nevetes1>
mácsak én vok itt! <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>Valaki szólaljon má meg!
Bocs szarul linkeltem!<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes2>#nevetes2>
Deha esetleg mégis kiaggyák akkor:<#puszi>#puszi><#worship>#worship><#smile>#smile>
EA GAMES:<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf3>#mf3><#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#beka2>#beka2>
Pedig én is nagyon vártam, sokat kerestem <#email>#email>ezt a gémet erre meg.......
Ezekszerint az nem a JAVA-s NFSMW volt hanem az amit majd a 3G hálózaton érhetünk el a 3G-s mobilunkkal. De lehet hogy készítgették a JAVA-s NFSMW-t, csak leállították <#rinya>#rinya>!!! Nemtom, de itt azt írták hogy nem lesz nem lesz és nem lesz JAVA alapú NFS MW <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>(szerintem symbianos se). EZ ELÉG NAGY SZÉMÉCCSÉG VOLT AZ EA GAMES RÉSZÉRÕL!!!!!!!!!!!