NFS Most Wanted mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
De sajnos azt írja ki hogy sérült fájl!
Én nem égetem le magam!És nincs a környékmen EA bolt!
Mot már te is csinálhtanál valamit!
Megkéne kérdezni egy EA games boltba hogy most hogyan lesz ez mert olvastúk az EA.de-n!
Nem tudni semit!
Semi se biztos!!!
Mindenhol csak aztírjáék hogy milyen jó meg minden,de azt sehol se hogy hoan lehet megszerezni...(WAP,internet)
AMEDIGRE ELTERJEDNEK A 3G TELCSIK ADIGRA MÁR A MOST WANTEDET MINDENKI ELFELEJTI!!!
MÁR MEGJELNT!!!AZOK CSAK KAMUK!
I I I I I
I I I IIIII II
I I I I II
I I I I I
I II I IIIIII
Tue, 17 Jan 2006 15:41:31 +0100
Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt...
Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, és ez az angliai EA-nak kicsit új/ismeretlen volt. Ez eléggé meglepõ, mert 2005-ben az EA azt tervezte, hogy 2005 decemberében már kiadja a mobilos verziót.
Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerzõdést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetõvé tenni az érdeklõdök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerû EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.
Amp'd Mobile az elsõ olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelõzeteseket, felhasználói minõsítéseket, játéktapétákat, csangõhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sõt még EA játékletöltési lehetõséget is.
A kiadómegállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerûbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.
Az Online RSS hírolvasón is ezt találtam! Tökugyanaz mindenhol!!!
Csakhogy bizonyíccsam hogy ez online gém lesz!
Predator 2006.01.18. 17:20
Amp'd mobil-lal kötött szerzõdést az Electronic Arts.
Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt.
Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerzõdést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetõvé tenni az érdeklõdök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerû EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.
Amp'd Mobile az elsõ olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelõzeteseket, felhasználói minõsítéseket, játéktapétákat, csangõhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sõt még EA játékletöltési lehetõséget is.
A kiadó-megállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerûbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.
A G-Portálról van az infó
Az hogy december végén jön ki az NEM IGAZ! Úgy volt, de mégse úgy lett...
Chatgyerek: a jelentéktelen, hüje egyszavas hozzászólásaidon kívül tucc valami értelmeset is írni? Mer az jó lenne <#taps>#taps>
Bebizonyitom hogy újulnak azok az oldalak!
Itt olvasható hogy December végén jön ki!(ha tutsz németül)
Ugyna ezen az EA-s oldalon már fen van a Business ami március elején jelent meg!
Vagyis újul az oldal...
Tuti van ijen,de majd akkor leszünk mégtájlékozotabak ha a hivatalos oldalra is kikerül!
(általába az ilyen hireket a legvégén rakják fel mielött még nem ajdák át az új oldalt)
Egyébként meg nemsokára 6630-as telám lesz
Figy neked még egy Symbian telcsid sincs ugyhogy ne is álmodj erröl!
És simán kijöhetne még Javaára is!
Mostanába igen fejlödöt a Java és tudni ilik van már Java 2!
Amedigre az elterjed már azt se foják tudni mi az a Most Wanted!
És egy csomo electronicarts-os oldal azt álitja hogy már van!!!
Hát ez hüje kérdés! Sehonnan! Be kell látni hiába reménykedünk ezzel csak online-on lehet majd jáccani
Sok mindent nem tudunk még róla!
Pl.: milyen Symbian vagy Java?,Honan lehet letölteni,stb....