NFS Most Wanted mobil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megnéztem a NOD32-vel nálam is kiírtam,hogy vírus SymbOS.doom és még hogy trójai

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Chester1
semmi baj nem tudhattad,

Web mester
Hát akkor bocs hogy ilyen vírusokal dobtalak meg!De én nem tudtam...,és a vírusírtoval meg nem vízsgáltam át...

Chester1
igen.nekem 1 Jad file manager progim és azzal gépen eltudom indítani a játékot.és kiírta h hiba, aztán meg a norton h vírus

Web mester
MI???
Vírusos????

Chester1
fejlemények:
vírus SymbOS.doom

Chester1
thx

Jaaa,az más!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Web mester
Ezt kaptam valakitõl!

Úgy értem rosszul jött le nekem is szokott ilyen lenni, aztán leszedem még1x és jó lesz általába😄

Web mester
Áh!
Hogy lehet valamit roszul letölteni?!<#idiota>

Amúgy az nem lehet h rosszul töltötted le?

Köszi,megkaptam!nálam is érvénytelen alkalmazás

Web mester
Egye fene elküldöm!

OK!Azért köszi!Chester elküldenéd?Azért én is megpróbálnám, 1 próbát megér😄

Web mester
Figy!
Nem megy nálam!
Nem hiném hogy nálad mene!
Chesternek elküldtem!

Nekem is elküldö[email protected]

Web mester
Ok,küldöm!
De nem hiszom hogy neked mene!

Chester1
elküldöd nekem?megnézem
[email protected]
thx

Web mester
A DC++-on megtaláltam az Underground 2 mobilos verzioját!Java!
De sajnos azt írja ki hogy sérült fájl!

<#nevetes1>

Web mester
Majd ha valikinek lesz valami infója az írja ide le!!!

sztem is! semi értelme...<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Web mester
Hagyuk!

mér te micsináltá eddig???

Web mester
Bazeg!
Én nem égetem le magam!És nincs a környékmen EA bolt!
Mot már te is csinálhtanál valamit!

jó. kérdezd meg. 😄! De ha legközelebb arra járok én is mekkérdezem. A válaszra én naon kiv. lennék...!

Web mester
Eszembe jútot valami!
Megkéne kérdezni egy EA games boltba hogy most hogyan lesz ez mert olvastúk az EA.de-n!

Web mester
Jóvan!
Nem tudni semit!
Semi se biztos!!!
Mindenhol csak aztírjáék hogy milyen jó meg minden,de azt sehol se hogy hoan lehet megszerezni...(WAP,internet)

mér vagy ebbe ennyire biztos!? Ezek a legújabb infók, és a hivatalos oldalon is vmi VCastos szöveg volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Web mester
Nem érti ám meg!
AMEDIGRE ELTERJEDNEK A 3G TELCSIK ADIGRA MÁR A MOST WANTEDET MINDENKI ELFELEJTI!!!
MÁR MEGJELNT!!!AZOK CSAK KAMUK!

II I IIIIIIIIIII IIIIII
I I I I I
I I I IIIII II
I I I I II
I I I I I
I II I IIIIII

Mobil verziójú NFS-MW megejelenés

Tue, 17 Jan 2006 15:41:31 +0100
Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt...

Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, és ez az angliai EA-nak kicsit új/ismeretlen volt. Ez eléggé meglepõ, mert 2005-ben az EA azt tervezte, hogy 2005 decemberében már kiadja a mobilos verziót.

Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerzõdést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetõvé tenni az érdeklõdök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerû EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.

Amp'd Mobile az elsõ olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelõzeteseket, felhasználói minõsítéseket, játéktapétákat, csangõhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sõt még EA játékletöltési lehetõséget is.

A kiadómegállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerûbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.

Az Online RSS hírolvasón is ezt találtam! Tökugyanaz mindenhol!!!
Csakhogy bizonyíccsam hogy ez online gém lesz!

Mobil verziójú NFS-MW megejelenés
Predator 2006.01.18. 17:20

Amp'd mobil-lal kötött szerzõdést az Electronic Arts.

Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttmûködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, de ez az angliai EA-nak kicsit új volt.

Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerzõdést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetõvé tenni az érdeklõdök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerû EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.

Amp'd Mobile az elsõ olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelõzeteseket, felhasználói minõsítéseket, játéktapétákat, csangõhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sõt még EA játékletöltési lehetõséget is.

A kiadó-megállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerûbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.

A G-Portálról van az infó

Akkor én frissítem az infókat:
Az hogy december végén jön ki az NEM IGAZ! Úgy volt, de mégse úgy lett...

Chatgyerek: a jelentéktelen, hüje egyszavas hozzászólásaidon kívül tucc valami értelmeset is írni? Mer az jó lenne <#taps>

sztem is
haggyuk<#wilting>

Web mester
Az van oda írva Ende Dezember 2005=December vége 2005!(a kiadásra vonatkozik)

én németül a "der" "die" "das" szavakon kívül mást nem értek, de remélem igazad van és kijön vmi letölthetõ nfs-es cucc is.

Web mester
Na jó!
Bebizonyitom hogy újulnak azok az oldalak!
Itt olvasható hogy December végén jön ki!(ha tutsz németül)
Ugyna ezen az EA-s oldalon már fen van a Business ami március elején jelent meg!
Vagyis újul az oldal...
Tuti van ijen,de majd akkor leszünk mégtájlékozotabak ha a hivatalos oldalra is kikerül!
(általába az ilyen hireket a legvégén rakják fel mielött még nem ajdák át az új oldalt)

várom a linket ahol olvastad (de nem olyat hogy "Az EA a mobilos verziót már decemberben ki szeretné adni a rajongók számára" mer ezek az oldalak nincsenek felújítva! Bár sztem ezt te is tuod)!

és honnan veszed hogy kijón Symbianra vagy java-ra??? Hol olvastad?
Egyébként meg nemsokára 6630-as telám lesz

Web mester
Hát pedig erre!
Figy neked még egy Symbian telcsid sincs ugyhogy ne is álmodj erröl!
És simán kijöhetne még Javaára is!
Mostanába igen fejlödöt a Java és tudni ilik van már Java 2!

Nade nem SIS v. JAVA verzió! Mer ha te erre gondolsz.... akkor egy kicsit lemaradtá!

Web mester
Figyi!
Amedigre az elterjed már azt se foják tudni mi az a Most Wanted!
És egy csomo electronicarts-os oldal azt álitja hogy már van!!!

"Honan lehet letölteni"
Hát ez hüje kérdés! Sehonnan! Be kell látni hiába reménykedünk ezzel csak online-on lehet majd jáccani

Web mester
Hát...
Sok mindent nem tudunk még róla!
Pl.: milyen Symbian vagy Java?,Honan lehet letölteni,stb....

én is de nem sokáig!<#integet2>
laci 700
De énis még itt vagyok!!!<#wave><#integet2>

Má nincs mit megbeszélni róla. Mindent tudunk csak azt nem hogy azon a 3G-s VCastos verzión mikor lehet játzzani? Mindenki leszarja, nem is keres má senki (se infót, se a gamét, bár utóbbi tényleg fölösleges) semmit róla. WebMesteren és rajtam kívül senki se látogattya má ezt a topicot.