846
Itt beszélhetek a Need For Speed Most Wanted mobilos verziojárol!
-
#526 Bocsi:nem nake hanem nekem
és nem kátha hanem hátha -
#525 Neke átküldöd!
Nekem Sony Ericsson K700-im van kátha megy!!!!
[email protected]
-
PBence #524 A Franc lemezolvasási hiba:( -
PBence #523 Megis nézem!Akinek kell dobjon 1 mailt -
PBence #522 Gyerekek asszem megvan az UNDERGROUND 2 javába -
#521 Vége az FMP-nek,vagy csak költözik -
fzoli990 #520 Van egy olyan érzésem hogy ez a mobilos MostWanted má csak álom marad :(( -
#519 Jaaa! -
Puntigamer #518 sims2, java, neked is megvolt, de írta is lejebb a srác -
#517 fzoli990 hol lehet letölteni???
És mit?????????? -
#516 te a témáról beszélsz -
kozmiviktor #515 [email protected] küld el légyszi -
fzoli990 #514 má megin a sims 2 ről van szó -
#513 Mi a cime?Hol lehet letölteni?????????????????????
És mit lehet letölteni????????? -
fzoli990 #512 JAVA az má 100000 éve kijött. Má elküldtem néhány embernek és fel is töltöttem, ebbe a topicba benne van a link. Egyébként a hivatalos képek minden játék esetében szebbek mint maga a játék. Kicsit kipofozzák hogy ne legyen olyan ronda.... ez nem azt jelenti hogy lesz symbian változata is -
PBence #511 én vagyok poczabence:D a pappferről, azért nem lehet leszedni mert még készítik amúgy java game lesz:D -
#510 Én még nem találtam meg,de a hivatalos képeről egyértelmű... -
fzoli990 #509 Sims2 symbianra? Le lehet valahol szedni? -
#508 A sims 2-ő is Javán meg Symbiánon jött ki!Akkor tuti hogy a MW-is azon fog!
Ha a hivatalos oldalra is felkerül majd akkor tudunk biztosat mondani... -
fzoli990 #507 mármint azt a BMW-s játékot -
fzoli990 #506 ott nem az biztos. Előbb meg kéne tudni mikor jelenik meg, és utána keresgélni -
martin03 #505 én se tudom -
martin03 #504 köszi -
fzoli990 #503 Egyelőre sehogy sincs MW. Se Symbian, se JAVA, se PDA semmi.... -
daavee #502 "http://www.falconmobile.com/games.html ez a link poczabencének köszönhetem
olyasmi game mint a most wanted csak bmw-és"--->cool DE HOGY LEHET LESZEDNI -
martin03 #501 de telcsis játék-ba értem,különben SE K700i-m van -
martin03 #500 van .java-ba Need for speed Most Wanted? -
fzoli990 #499 Az Symbianos... MERT:
1. túl szép gém
2. az oldal felső részén a képen, egy 6680ason mutatja a játékot
Ja és 6630-at veszek, ugyhogy nekem jó lesz -
kozmiviktor #498 http://www.falconmobile.com/games.html ez a link poczabencének köszönhetem
olyasmi game mint a most wanted csak bmw-és -
fzoli990 #497 Ezt a szöveget, másoljuk be a fórumba kb. 5ödször. Úgyhogy te vagy a hatodik. És ez a legújabb info (Jan17.)a gaméról, ennél újabb kellene... -
kozmiviktor #496 http://www.electronic-arts.de/publish/page20443285205661.php3 -
kozmiviktor #495 Mobil verziójú NFS-MW megejelenés
Kezdetben az Electronic Arts azt tervezte, hogy a Vodafone Live-val együttműködve a Need for Speed Most Wanted-et kiadja mobilos verzióját is. Az NFS-Action birtokába került némi információ a megjelenési dátum kapcsán, és ez az angliai EA-nak kicsit új/ismeretlen volt. Ez eléggé meglepő, mert 2005-ben az EA azt tervezte, hogy 2005 decemberében már kiadja a mobilos verziót.
Ennek következtében az Electronic Arts bejelentette, hogy az Amp'd Mobile-lal (mobil szórakoztató eszközök gyártója) kötött szerződést, amely szerint együtt a következõ generációs szélessávú drótnélküli szolgáltatások fogja elérhetővé tenni az érdeklődök körében. 2006 elején a társulás révén több, mint 15 népszerű EA játék lesz átültetve a 3G-s mobiltelefonos platformra.
Amp'd Mobile az első olyan mobil szolgáltatás, amely a fogyasztókank olyan dedikált játékcsatornákat fog biztosítani, amely az EA védjegye alatt áll, továbbá videóelőzeteseket, felhasználói minősítéseket, játéktapétákat, csangőhangokat és egyéb mobilos tartalmakat, sőt még EA játékletöltési lehetőséget is.
A kiadómegállapodás be fogja mutatni Amp’d Mobile elõfizetõknek a legnépszerűbb EA játékokat, kezdve a Fifa 06-tól, Need for Speed Underground 2, Madden NFL 06, NBA Live 06, és nem utolsó sorban a Tiger Woods PGA Tour 06-ot.
-
kozmiviktor #494 electronic arts német oldaláról
Releasedate Ende Dezember 2005
Genre Rennspiel
Studio EA Canada
Alterfreigabe noch nicht geprüft
Sprachversion deutsche Version
-
fzoli990 #493 semmi................. sajnos még mindig semmi......, de azér Googlezzatok csak, úgy lesznek új infók. Utóljára Jan17.én adtak ki róla infot, azóta kussolnak... -
#492 na talált valaki valamit? -
fzoli990 #491 Ja és mostmá tényleg ne offoljunk és jöjjön az nfsMW..... -
fzoli990 #490 AZAbaj hogy mamá mindent 3D-be csinálnak, még azt is amit nemkéne, ami 2D-be jó (pl.: Worms sorozat, Sims, Commandos...). Pedig ezek a gémek 3D-be élvezhetetlenek. A régi számítógépes játékokkal sokkal jobbakat lehetett játszani. Talán éppen ezér foglalkozok mostanába (utóbbi fél év) "szar" JAVA, meg Symbian játékokkal... mer ezek olyan színvonalon vannak mint a régi élvezhető számgépítógépes gémek....
Egyébként a Vice City nagyobb játék mint az SA! Igaz a GTA VC-vel mamá nemtudok játszani, mer nagyon unalmas (négyszer vittem végig:)), de annak idején jobb volt, mint most az SA! -
#489 Én nekem csak a Sims 1 van meg!És szerintem tök jó a korához képest!
Az NFS-ket és a GTA San Andras-al szeretek még játszani...
Na jó most térjünk vissza az eredeti témához! -
fzoli990 #488 Nekem meg a GTA és a FIFA sorozat (mobilon sajnos játszhatatlan) a favorit, meg persze az NFSU1-től az összes NFS. Bár gépen az U2 egy kicsit unalmasra sikeredett, nem volt jó, de a többi (NFSU1, MW) az igen!
Ami a Sims-et illeti régen én a Sims: House Party mellett töltöttem órákat, de ezzel a sims2-vel meg a többivel má rég nem jáccok. Má rohadt unalmas.
Viszont ha Sims-ezni akartok nyissatok és beszéljetek egy Sims2 topicba (bár nemtom mit lehet róla beszélni)!
Szóval mi is van a mobilos MW-vel? Mivel az FMP-n (#478as hozzászólásba ott a link) olvasott hírek a legfrisebbek (Jan 17.), ezér szerintem nemsokára megin lesznek új infók a gémről, mer má egy ideje hallgatnak róla... -
#487 És ne szidjátok a Sims-et mert az egyik kedvenc játékom!!!