19
-
#19 :D törkétek fel azt ingyen jatszotok. ennyi ^^ -
ssx22 #18 ja, 17-18 e ez jó játék. ez szemétség :((
mindenhol azt ugaják hogy unió igy unió úgy! a fizetések mikor lesznek uniós szinten???
-
Yurij #17 Én biztos nem adnék ennyi pénzt érte.Ha olcsobb lenne ugy 30eFt körül megondolnám.De a játékok árai pofátlanul magassak a magyar fizetéshez képest. -
#16 én most egy hétig nyuztam egy fehéret a SW Battlefront-al meg Burnouttal azt inkább visszaadtam mert inhüvelygyulladás majdnem befigyelt. amugy fps játszhatatlan. abszolut. burnout királyság. de sosem adnék ennyit érte. mondjuk az 40k volt giga packban :D -
danyr #15 pedig nagyon jó!
-
Anteris #14 faszom adna ki enniy pénzt ezér a kis nyomorék szarért -
FecaA #13 Jó az! Én is szoktam nyomni XD -
Amadeoo #12 Most akkor mennyiert vetted? 75-ert vagy 63-ert???:DDD
Egyebkent Britanniaban is van feher!
180 font itt es 20 es 30 font kozott vannak ra jatekok! Szepnek szep es sokat is tud de en inkabb kihagyom! Maradok a regi Nentendo gameboynal es a Super Mario Land-nal:DDDD -
FecaA #11 Van fehér! De elméletileg csak Japánban, de szerencsére ma már minden megoldható! :D A konzoliumban már kapsz 60k-ért fehéret!(én 63k-ért vettem!) :D -
orkenyid #10 Játékok tekintetében és akkuidőben sokkal jobb a DS. -
#9 Az a baj, hogy ennek a gépnek is kompatibilitási gondjai vannak!!!!!
Az ára sajna nem kompatibilis az én pénztárcámmal!;)))) -
Televan #8 Magyarországon mennyit adtak el?
Szerintem nagyon keveset.
-
#7 van fehérben? -
#6 Az ithon kaphato psp-kben a menu vizszintes , a kepeken fuggoleges .. ezthogy ? :)
freeman : nintendo ds labdaba sem rug melette...
burnout olyan szep rajta mint xboxon .. nintendo..lol ;) -
orkenyid #5 Egyébként egy Nintendo DS + Supercard/M3 kombó sokkal jobban megéri szvsz. -
orkenyid #4 Szerintem nem lehet nehezebb megszokni mint bármi más kontrollert... Persze hogy nem megy elsőre. -
FecaA #3 60ért lehet venni játékkal! Én 75-ért vettem fehéret GTA-val! Az a lényeg, hogy ne hipermarketben vegyed! És főleg ne MM-ben! -
shusaku #2 Mennyibe kerül egy ilyen kütyü itthon? Valami 70-80k HUF rémlik, ha tényleg ennyi, akkor piszkosul drága, és még nincs is hozzá játékod. -
FecaA #1 "Panaszkodnak a sebességre, a játékok betöltésének lassúságára, illetve a mini botkormány kezelhetetlenségére." Méghogy a mini botkormány kezelhetetlen!? Ezekszerint én profi vagyok, mert 2 hét GTA LCS-ás után már jól tudom kezelni! Persze az első 1-2 nap alatt nekem se ment, de csak meg kel szokni!