SG: Hatvan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
netkávézók, nettermek, ilyesmi. akár fizetõs, akár ingyenes (könyvtár), csak ne keljen regisztrálni meg beiratkoni, csak leülök, neteze, fizetek, bye. 😄
kösz
rendeljetek bonprixet, otttót teleshópot, jah és milét😄
de hogy témánál maradjunk jöhetnek edigitalos termékek is😊
újmajor u. és ilyen kirkrax számok.
gondolom tanya
de nincs ott olyan hogy ujmajor, csak ami nagykökényes meg lõrinci mellet van, de nem hiszem hogy oda ment volna a csomag.
szóval hova kellene vinnem?
amugyjobban megnézve ezt a képet, pont ez az én területem, plusz gyöngyöspata😄
kéne nekem egy ilyesmi térkép.
ezeken rajta vannak a tanyák is, sashalom, kisgombos, sõt, talán ég a hiresneves újmajor is rajta vcan csak a fehérség miatt nehezen kivehetõ<#idiota>#idiota>
volt sashalomra egy cimzett, de senki se tudtam hogy hol van az, de már betettem nyomozósba a csomagot, nemtudom kapok e valami búnuszt, ha meglelem😄
de már megoldottam, gyöngyösbe van valami meki sféle hamburgeres, este megálok veszel elvitelre és útközbe jól lakok😊
amugy a 3-a úton ööö... tán rákoczi úton szokott lenni valami "üvegtigris" .
de mind1 már😊 ha nagyon éhes vagyok shellbe veszek valami sütit.
nem hamburgeres,de nagyon tudom ajánlani a kínait is.ahogy mész a fõúton elhagyván a kossuth teret mész gyöngyös felé és ahogy a bíróságot elhagyod lemész jobbra.aztán ott egy bekamerázott parkoló lesz,bal oldalt fogod megtalálni a kínait. olcsó és finom kajákat csinálnak.
hát hamburgert még újhatvanban lehet venni pár helyen,bár újhatvanban annyira nem vagyok ismerõs,itt óhatvanban a bajza gimi felé van két gyorskajálda,az egyik a donatella,na ott hamburgert ne vegyél,mert kb csibefasírtot raknak bele... ott nyokkót érdemes venni.a másik meg a kék sarok,ott meg gyrost ne vegyél mert nagyon rossz 😄
szintén fõúton haladva még az esposito van,itt lehet kapni pizzát,gyrost,hambit viszonylag elfogadható árban/minõségben ugyanennek az asszonynak van még egy gyorskajáldája a grassalkovich téren,oda már a lánya miatt is érdemes betérni 😄😄😄
ReaL MaDRid x siempre
A busz ára a Málta elleni válogatottra megváltozott!!
A maximum ár 900 FT-ra csökkent, s ennél már csak kevesebb lehet, létszámtól függõen...
Ezen kívül 10000 db jegyet 1200 Ft-ért árulnak majd, ill. 2000, 4000, 7000 Ft-os áron lehet majd hozzájutni a belépõkhöz.
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség igazolt játékosainak ingyenes!!
Menjünk minnél többen!!
ReaL MaDRid x siempre
pedig sorba kéne raknom a cimzetteket úgy, hogy a leggyorsabban jutok el a-ból b-be és c-be d-be....etc.
van vagy 30-40 csomag😄
gps-be mire beírom mind1, az egy óra, plusz lehet hogy elviszem az egyik csomagot egy helyre, a következõre úgy irányit oda hogy az a város másik végén van. pedig lehet hogy csak két sarkoknyira is lenne 1.
google maps azért nemjó kinyomtatva, mert most bogarásszam ki belõle hol van a mitomén milyne kossuth urca?😄 ezért jkellene cimjegyzékkel.
kisokosokba áltlaba igy szokott lenni.
valakinek nincs véletlen szkennere, hogy beszkennelné nekem? vagy az is jó ha olvashatóan lefényképezi😄😄
de majd megprobálok venni holnpa valahol, hol tudok? meg mennyi? nálunk ingyenesen szokott jönni félévente barcikán.
Vagy esetleg a faluk/városok google maps térképet kinyomtathatod, bár ezek nem igazán mutatnak teljes képet
Hala Madrid!
MAGYARORSZÁG - MÁLTA
világbajnoki selejtezõ labdarúgó válogatott mérkõzés!
A gazdasági helyzetre való tekintettel mindenki igyekszik spórolni, csökkenteni kiadásait. Így vagyunk vele mi is, szurkolók. Ennek tekintetében különjáratot kívánunk indítani a hatvani szurkolók részére, ami lényegesen olcsób, mint a vonatos, vagy amenetrendszerû buszos utazás, ill. nem menetrend-függõ.
Buszindítás: 35 fõtõl
Ár: max. 1200Ft /min. létszám esetén/
Indulás: Hatvan, autóbusz-állomás
Helyszín: Budapest /stadion még kérdéses/
Mérkõzésre jegy: 1500-7500 Ft /elõzetes infó alapján, szektortól függõ/
Érdeklõdni:
[email protected]
06-20/492-6541
de Kazincbarcikáról hogy kerülsz te ide? meg van adva a futárszolgálatoknál,hogy melyik sofõrnek melyik a körzete és az csak arrafelé szállít?
ReaL MaDRid x siempre
Majd szólok.
Ha rendeltek valamit és egy bizonyos futárcégtõ jön a csomag, kéretik sok sok borravalót adni majd😊
ReaL MaDRid x siempre
Laci:értesz te a san andreashoz?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Én eddig vonattal jöttem haza, bár igaz, hogy mindig félig megdögölve, mivel keveset kajáltam.