SG: Hatvan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de gyöngyösbe tescóba is van pizza ott még utalványt is elfogadnak😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hatvan... pff...még neve is sz*r.
A környék önmagában jó lenne, de azok a szórakozóhelyek, amik vannak...
...Tóth Laci tetszését nem nyeri el.
Költözéshez meg csak 5 számot kellene eltalálnom Talán.
Egy miatt azért még most elõnyös: Közel van a "munkahelyemhez..."
ReaL MaDRid x siempre
Tegnap pnt leadtam utsó csomagot, nah modnom szép sok lett, na húzzunk haza, szembõl jöttek egy csomóan (egyse villogot pfff) elõttem senki, de nem is mentem gyorsan 85-90-el max, de GPS-be benne van a pontos sebesség😄
erreszembõl eltünnek az autók, beérek mikor kezdõdik a 4 sávos, másik sáv végén autó, faszi benne ül kidugja a kezét egy ilyet mutatva<#eljen>#eljen>
Ha pechem van, volt tábla, bemért, és bukó
ha szerencsém van, csak dinnyés volt, amiatt ált, esetleg kolléga, vagy ismerõs, akinek vittem csomagot és köszönni akart, vagy esetleg mérõ volt, de azért mutatott mert nem tudott bemérni a sok szembe jövö miatt😄
Beregizem a twitteremet, oszt majd megtudjátok 7 körül, majd írok rá esemest😄 XD
ReaL MaDRid x siempre
Pázsit ut mellet, szabadságtér 18 körül vannak azok a fasza lépcsõházak, akkor olyan mirrors edge feeling fog el, futok mint egy futár, piros csapóajtók, zsaruk (nem messze onnan büntettek meg<#banplz>#banplz>
ReaL MaDRid x siempre
egeydül a két végén a 4 meg 3 sávos út fasza, ott lehet száguldozni 120-al😄
Amúgy érdekes, multkor barcikát kaptam meg helyetesítésre, meg környékét, de szar volt:S hozzászoktam má hatvanhoz😄
Vettem fasza FM tranzmittert, ugyhogy alig várom megint hogy mehessek, csak úgy fogom bömböltetni a muzsikát😄
elmondanám,hogy sajnos Kelet-Magyarországon még jónak is számít Hatvan,ahhoz képest,hogy milyen kevesen lakják,vannak sokkal putrisabb 20-25 ezres városok is itt keleten,a fõtér most szerintem eléggé rendben van,meg azt mondják,hogy ha bejössz Hatvanba,akkor nem csúnya azért,szóval ennyire nem kéne fikázni. jó,tudom,pont most voltam Balatonon,megint láttam,hogy Nyugat-Magyarország mennyivel jobb,szebb,fejlettebb.de utálom,amikor a szülõvárosomat így meg úgy fikázzák,meg Gyöngyössel hasonlítgatják össze,ami amúgy nagyobb putri mint Hatvan...
ReaL MaDRid x siempre
a helyi balesetekrõl, büncselekmnényekrõl, vagy bármirõl, nehezen neten ehet olvasni de ritka helyen, rendõrségi portálokon, stb.:S
De azt is tudjuk, hogy paraszt ritkán mutatja az utat felé.
De, mégis hogyan lehetséges, hogy még kis falvakban is születnek igényesebb programok, összefogással.
Hogyan lehetséges, hogy más települések honlapja tele van élettel - és képekkel - az életükrõl, hogy ott naprakészen, mindenrõl tudnak és tudni is akarnak az ott lakók?
Például arról, hogy kik szerkesztik az õ honlapjukat. Hátha megszeretik õket.
Mert a miénk rendezetlen, rendetlen, türelemjáték. És fõként nincs lelke! Miért?
Máshol beleszólhatnak - mindenbe - ha olykor bután is -, mert ott van a fórum a honlap mellett. Sõt, uram isten! még a képviselõk is válaszolnak nekik.
Hogyan lehetséges hogy más településeken szeretnek ott élni az emberek, ahol laknak?
-Talán, mert az övék. Tudják, érzik...
/bocs’ Tóth Laci, hogy felhasználtam a topicot!/
Meg a boldogi út amit nem szeretek. Van egy nõ aki mindig rendel bonprixet. asszem boldogi út 2. körbekérdeztem már ott minden házat, de sehol se tudtak segíteni😄 bár a vasútállomás jól néz ki.
Sporttelepet tudom hol van, Nagyteleket szintén.
az a legjobb mikor hatvanba van cimezve, de igazából az már kerekharaszt, de gps-be az már külön van.
egyébként köszi a segítséget😄
ja vagy 3 sor hiányzik a rajzról de tán azok a párosak.
Ami szintén gázos az lõrincibe az Erõmû lakótelep<#guluszem1>#guluszem1> bár ott nincs sok cink, de az a sorszámozás ami ott van valami kegyetlen
ReaL MaDRid x siempre
a körforgalom meg fogalmam sincs milyen utca,az pont a szabadság utca legszéle + a petõfi kezdete.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
jajj de ha már ott laksz, nem tudnál egy "térképet" csinálni a házszámakról? össze vissza van ott minden bárkit megkérdezek nem tudja:C
meg ami mellette van, körforgónál is, az szabadság utca? néha olyan cimhez kell mennem, amit csak lesek, hisz nincs is olyan.
ReaL MaDRid x siempre
egyébként te hol laksz?
ReaL MaDRid x siempre
Kipróbáltam az üvegtigrises hambit, hát jó szar. Barcikaival egyenlõ😞
Hatvanban zárulnak az országos Erste kispályás focibajnokság helyi fordulói
Profi körülmények és komoly pénzjutalmak várják az amatõr csapatokat
Hatvanban, a vadonatúj Ollé pályákon az Erste Bajnokság utolsó helyi döntõjére június 7-én reggel 9 órai kezdettel kerül sor az FC hatvani pályán. A torna küzdelmeihez még csatlakozhatnak az érdeklõdõ csapatok.
Az összesen közel kétmillió forintos összdíjazású országos amatõr labdarúgó torna Hatvanba érkezik június 7-én. Az OLLÉ Programiroda az Erste Bank támogatásával országosan tíz településen rendezi meg a tavaszi Erste Bajnoki küzdelmeket. A hatvani döntõt követõen már a legjobb 10 csapat mérkõzik a fõvárosi nagydöntõben, így izgalmas csaták várhatóak. Az érdeklõdõ csapatok a www.erstebajnoksag.hu oldalon még nevezhetnek.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
#180: Hidd el én sem költök hülyeségekre pénzt, nálam is megvan a helye
Hala Madrid!
amúgy én azt hittem,hogy meló elõtt,kajaszünet közben kicsit be akarsz ülni netezni,stb... akkor elnézést,nem értettem,hogy pontosan mit is szeretnél.
Kazincbarcika meg nincs azért 300 km,itt van az északi régióban az is 😄
ReaL MaDRid x siempre
Nekem csak egy dologra kellet volan ez. regisztráljak egy msnes cimet. mert itt nem lehet. utánna soha többé nem mennék oda, de életem végéig fizessem 500 ft-ot?????
netterem 200 ft egy órára, nem kell tagsági meg semmi. sõt normális helyenekn 10 perceket adnak 50 ft-ért. tagsági nélkül!! helyben!
Nem értem iért akarto rábeszélni hogy mennyek oda? és iratkozzak be, majd félévente fizessek 500 ft-ot. majd ha te is kidobsz az ablakon, ennyit, mert nem veszel igénybe semilyen szolgáltatást, csak egyszer, majd megérted, hogy annak az 1000 ftnak évente van máshelye is.
ReaL MaDRid x siempre