Németország: szerzői jogdíj számítógépekre is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________ `_~_\" noss
(Arról nem beszélve, hogy valódi garit nem vállalnak írható médiára szinte sehol, a nagy hivatalos kereskedésekben sem. Ha 10-bõl 9-et rontassz, az a te veszteséged, õk a vállukat vonogatják.)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most mire gondoltál ??? A TDK verbatim, Fuji, Philips egyik sem kerül 90Ft-nál többe. Az hogy az "áruházban" mennyiért veszed, az már csak az Artisjusnak köszönhetõ...
A legolcsóbb 0 ft-os DVD is "legálisan, a rablók sarcát kifizetve a semmiért" 100 vagy 150 Ft-ba kerül...
Tehát 90Ft-os DVD nincs ... 😊legalább is matricás...
Elnézést a Sorokért:)
Egyébként ezt nekik <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf3>#mf3>
Ha számitogéped van bünözö vagy.Ezzel az erõvel az összes a autó vezetöt le kéne csukni mert halára gázolhat valakit.Ez gusztustalan és beteges gondolkodás mod.<#szomoru1>#szomoru1>
Még annyit, hogy gond nélkül fut winene is, mert winre is van build, ráadásul abban a világ legjobbjának tartott myispell magyarított verziója a hunspell a helyesírás ellenörzõ.
Az FSF-es változatot töltsd, mert az a magyaírtott.
elérhetõ az fsf, vagy az hu.openoffice.org oldalról.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Bár attól függ, mire használod, de az interface szinte teljesen megegyezik.(ha bejön neked, ajánld még 10 ismerõsödnek 😉 )
Na, befejeztem mert jön FTeR, és azt mondja hittérítek 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Jó kis magyar rögvalóság. Szellemi kockában élnek itt a userek. És sajnos a döntéshozók is.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
abbol gondltam h állami, h amikor ezeket a jogdijas izéket meghallottam egybõl a cenzurára asszociáltam- mindegy, egyszerü kapcsolási hiba az agyban
off: az Einfuhrumsatzsteuerbemessungsgrundlage a legszebb német szó amit ismerek
Nekem szinte csak jogtiszta van 😊)) Linuxozom 😊)))))))
Nah jó, 2-3 játék tényleg másolt.
Ja. "közhasznú"... jó vicc...<#nyes>#nyes>
PS(az aláírásodra): én ezt a Landwirtschaftausstellung-ra ismertem 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
ez a németországos dolog meg: végül is annyiban igazuk lehet, hogy én még pl. életemben nem láttam jogtiszta szoftvert, mondjuk csak a föiskolán...
akik ide írtak már vannak tizen. Legalább. Nekik meg van még 10 ismerõsük. És így tovább 😊
Egyébként az emberek nem hülyék. Nem kell partizán mozgalom ahhoz, hogy ha hallja, hogy 90 forintos a DVD a kínai piacon, oda menjen, és ne egy áruházba, vagy szak boltba. És már nem kell sokáig oda járni, mert tv hÍr volt, hogy a legális cd/dvd kereskedelem össze fog omlani. Még kb 1 évwe van hátra, ha a leáglis árai nem csökkennek legalább a felére.
http://szabad.dox.hu
A fejléc képet használjátok fel, szerintem jó a szlogen.Az én meggyõzõdésem, hogy "szabadnak születtem"
és 30 forintos szlovák dvdt használok. na ott nincs artisjus. olyan olcsó a cd, hogy ha egy asztal billeg, akkor cd t raknak a lába alá nem parit...
de azért nem valoszinü hogy partizánmozgalommal megtörsz egy állami szervezetet
aki idézni meri a hozzázólásomat rögtön küldheti is a csekket a jogdíjamról😄DDD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
😊
Elnézést a Sorokért:)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Két dolog folyik párhuzamosan:
-sarc szedése mindenféle adathordozó után
-megfélemlítés sajtó kampányokkal, házkutatásokkal, bírósági eljárásokkal
Mindezt pár korrupt politikus miatt tehetik.
Eszméletlen kenõpénzek mehetnek a döntéshozók zsebébe, hiszen várható, hogy az iparágat a döntés elég érzékenyen érinti majd, mégis mexavazzák. Ez pedig csak egy nagyon szûk réteg érdekeit szolgálja. Bennem mindig is felmerült a kérdés, hogy mi az ami miatt az állam ilyen könnyen segédkezet nyújt a jogvédõknek (a kenõpénzen kívül, hiszen azt más iparágak is tudnának nyomni) . Szóval miért tudják ilyen könnyen átvinni az akaratukat minden országban, annak ellenére, hogy semmiféle széleskörû támogatással nem rendelkeznek?
Azt kellene tudatosítani a politikuokban, hogy ha túl szabadjára engedik a jogvédõket, akkor azzal választásokat lehet veszteni...
Rendben, szedjék a jogdíjat az adathordozók után, de akkor ne legyen üldözve a másolás, és a fájlcsere. Csak a fizetõs warez, meg aki üzletel a másolt cuccal. Szerintem ez így korrekt lenne.
Eszement baromság! Meddig hagyjuk még?
Ha szervezünk egy elõadást az egyesülettel így néz ki a díj a szerzõi jogvédõ hivatalnak:
1. Minden hónapban van egy fix díj, amit õk állapítanak meg és függetlenül attól hogy mûködtél vagy nem ki kell fizetned, mert õk úgy "vélemyényezhetik" hogy neked fizetned kell.
2. A cd-ért amirõl megy a mûsor már külön fizettem sarcot amikor megvettem.
3. Minden rendezvényért külön újra fizess, minden alkalomra.
Mindezt megteszik a kocsmákkal, szórakozó helyekkel, mûvházakkal, de velünk is akik non profit, számla képtelen egyesület vagyunk. Ez a magyar jog.
Egyébként van sejtésetek hogy ez évente mennyi sarc? És kié lesz az a rengeteg pénz?
Én csak azt nem értem miért nem próbálnak árcsökkentéssel harcolni a kalózkodás ellen. Mióta lehet kapni 1000ftért is dvdt azóta vásároltam már egy jó néhányat. Lehet, hogy akkor más is így gondolkozna?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Mar el is ment a feljelentes.(mi figyelunk am mindenre es mindenkire)
Pontosan,es adoztasak meg a levegot is,mert olyanok is beszivjak akik cd-t masolnak.Ezenkivul a napot es a csillagok fenyet is,mert ezek is csak a cd masolokat segitik a fenyukell.
hoppa a hold majdnem kimaradt