Túlesett az első teszteken a plazma hajtómű
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Szoval a realitas: Szerinted mien jovoje lehet ennek a technologianak? Gondolom ennek is van valamien maximuma, pl alkalmas lenne egy ilyen eszkoz naprenceren beluli utazasra?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
😊
Elnézést a Sorokért:)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezért is imádom a Sci-fi -ket, mert ott egy kicsit a jövõbe lehet pillantani!
Ionsugár hajtómû!
Beszarás
tök jó
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Star Trek Time to Travel
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Csak azért nem érdemes kivitelezni, mert várhatóan a következõ 10-15 évben akár kétszer nagyobb sebesség is elérhetõ lesz. Másrészt meg gõzerõvel folyik az automatikus szondairányítás projekt és elõbb ezt kellene megoldani.
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
Ez egyáltalán nem akkora baromság mint amilyennek elsõre hangzik. Pici, "tiszta" bombákat használtak volna. Nem biztos hogy sokkal jobban szennyezné a környezetet (sõt) mint egy ûrrepülõ kilövés. A projektet a rádioaktivitástól való félelem miatt állították le.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!