Rogue Galaxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Blackcats-rõl szedem, 285 seeder,613 leecher 😉

PSN ID.: Beegabor

Min=mind akart lenni.

Min a 2 seeddel <#idiota>

mininován már fennvan
Sephi
Nagyobb torrent oldalakon sincs fent... nem tudom mennyire igaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hogy a hol?

Afe
király a pre-n ez pont ingyen torrent <#vigyor3>

dinomano
Köszi, HELLHAMMER!

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Hellhammer
Küldök privit 😉

Seth
blackcats fórumról: "it's DVD5. It's also FULL. nothing was ripped."

regizõs oldal, de már lezárult és nem lehet, csak meghívóval (ami nekem még nincs ^^). Remek torrent oldal egyébként, sebessége is szuperb

dinomano
Izééé.hüle vagyok...nah mindenki értett sztem... DVD9es videjó alatt jobb min. videókat értettem... Szoval biztos lenyomták videjók minõségét; oszt DVD5 lett a cucc... Nah mindegy, vááárom a linket/game-et(de nem létszükséglet, tudok várni)...

dinomano
Nah, mi a fene... Ugye, nem beregelõs ez a BLACKCATS? Linket tudsz küldeni? Ekkora merettel DVD5 lesz sztem... Ha dvd9es videjók lennének ; akkor nagyobb lenne a méret... Rem. nem RIP...

A furcsa az, hogy a console-news-on még nincs, valószínûleg a belsõ elosztáson van még a hangsúly (mint a zeldánál, ahol 2 napig csak regisztrált userek mehettek a trackerre).
Szvsz a hétvégére már bõven sokan fogják seedelni.
Habár nem értek hozzá, de 2.3 gb talán nem ad ki egy 9 gb-os image-t.

Seth
blackcats-en már fennt van, ott se tudja senki hogy ez most tömörítve dvd5 vagy dvd9 . Meglássuk, délutánra kiderül úgyis

nforce fórumról

Rogue Galaxy USA PS2DVD-PROTOCOL
It's only 2.36GB in packet size , so I think it's dvd5

dinomano
DVD9 a duallayer asszem; vagyis 1 oldalon 2 réteg; mig a DVD10 a duplaoldalú DVD (de azt hiszem, ott csak 1 réteg van, mindkét oldalon)..Nemrég keveredtek bolti DVD-filmek a kezembe, onnan tudom...

Sephi
En nem igazan ertek hozza... de a DVD9 az a Duallayer?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Naja :/
Szvsz, mint a xenosaga esetében, itt is lesz dvd5 lesklálázott videokkal.

Seth
annyit simán megér, nem is azzal van a gond, hanem chipfüggõ a dolog, aztán én marhára nem tudom hogy támogatja e az enyém. (ha csak dvd9-es release lesz akkot itt az ideje kipróbálni^^)

dinomano
Szerintem futnak...inkabb az a gond, hogy annak még a warezolása sem olcsó; anno 4 hónapja 1000körül volt egy DVD9-es nyers-lemez... :-|

Victor1103
DVD9-es játékok nem futnak chippelt ps2-esen?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Vaze... DVD9-es...ha meg is jelenik akkor is varni kell majd mig agyon rippelik 😞

dinomano
semmisemnem; csak 1 videjóóó a gametrailers-en; de semmi ujdonság... :-P Mikúúú lesz torrent-link?

Semmi hír sehol?

Sephi
Nem en hoztam fel. Es szabadszolas van tudtommal. De erted barmit 😄

Ezúton kérlek, hogy a keresztes hadjáratodat pihentesd egy kicsi plz 😉

Sephi
Hat probaltam a masoltat is de ... az nem egy megoldas volt.

Afe
na ez viszont érdekes , mert nálam a gagyi warez lemez a harcnál nem töltött egy mp-t se, amikor meg ki-be mentem vhova, akkor konkrétan 3egész mp-ig van kint a loading felirat.
biztos vmit elqrtak a feltörésnél, amitõl begyorsúlt 😊

Afe
azé mert mazopista vagyok 😊

Sephi
Dragon Questel az volt a fo bajom hogy az eredeti jatek is annyit toltott hogy feltem bemenni valahova...

dinomano
Én még nem alltam neki, csak azt allapitottam meg, hogy nagyon szép...Tokban hever a kis DVD, vááárgya hogy megkivanjam... :-D

Seth
nézz be a ff12 topicba, nem is utálja annyira 😄

Victor1103
Ha ennyire utáltad akkor miért kínoztad magad 230 órán keresztül?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
Én azééé' várom, mert akcijóóó lesz... :-D

Afe
én 230 órát játszottam azzal a "fostalicska" "hányással", és az elejétõl a végéig egy kínszenvedés volt. annyira szörnyû élmény volt, hogy kihullott a hajam, vért pisáltam, sõt azóta pszihiáterhez járok, hogy fel tudjam dolgozni a súlyos traumát. megmondom õszintén, hogy az ellenségemnek se kívánom az ff12-t 😉

Neme.
A Dragon Quest 8 pl. a teljesen megszokott klasszikus képletre épült.
(Tudom, hogy nem tetszett, direkt azért írom. 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Seth
e hó végén usa, európai rilíz meg nyáron lesz

Sephi
Gabi erre nem reagalnek jo?

(A FFXII -et egy hozzaszolasba emliteni a lentebb leirt harom jatekokkal? Szegyeld magad)

Rogue Galaxy kb mikor jon?

OFF
Nincs hibátlan játék, MÉG az FF7-be is tudok hibát találni, pedig az a szívem csücske! Ugyanígy a Chrono Cross vagy Xenogears is tökéletes, DE találhatok benne hibát!
Az FF12 is NAGYON jó játék, DE tudok benne hibát találni!

SZVSZ amint elkészül a tökéletes jrpg, onnantól kezdve nagyon boldogtalan játékos leszek! És még sokan mások is.

ON

Örülök annak, hogy a RG annyi extrát kapott a késés miatt! Ezért megéri várni, mert egyébként szvsz teljesen indokolatlan egy 1,5 éves lokalizálásra fogni a késést.

Sephi
Jaj a realtime harc az csak a FF-ben zavar. En ver FF-es vagyok de a X utan mar egyik sem volt klasszikus. Ez a hulye felfogas hogy innovativ dolgokat kell csinalni... miert nem jo a megszokott keplet?

Neme.
Off: Hosszan tudnám ecsetelni az FF12 hibáit, de nekem sokkal jobban bejön, mint a 10.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Afe
Sephi a realtime harcrenszeren már fel se háborodsz?

btw eddig úgy néz ki, hogy nagyon eltalálták a hr-t. legalábbis mindenhol csak dicsérik. majd meglátjuk.

Afe
én ennek csak örülni tudok.

mármint nem a verésnek, hanem a sok extra cuccnak 😄

OFF

200 órát tettem az FF12-be, és még nem vittem végig.

ON

Remélem a Rogue is hasonlóan hosszú és élvezetes játék lesz!

Sephi
En most a Rogue-t varom... nekem a Dark Cloud 2 az nagy kedvencem volt.

Seth
épp múlt héten értem a végére, a "korai" megjelenés óta nyomtam, úgyhogy ha kiszámolod eléggé kis adagokban játszottam vele

Sephi
Te legalabb vegig birtad vinni rendesen.

Seth
én 65 óránál voltam a végén , ebbõl kb 50 óra harc volt és halálosan meguntam. Én is elmehettem volna 100 óráig is,mert volt tenni való még bõven(márha a tápolást és erõs szörnyek legyõzését élvezi vki), de én nem kértem belõle többet, alig vártam vége legyen

Victor1103
Tudom hogy nem idevág de az FFXII-t kb. mennyi idõ végigvinni??Én 94:00-nál járok és még most járok Archedes-be.Nem azért kérdem mert unom mert szerintem fantasztikus játék csak kíváncsi vagyok.

Sephi
8-ast? A GS megint alakitott 😄

Figyeld meg , mar erzem hogy ezt vegig fogom vinni , nem mint a "csodalatos" FFXII-ot.