283
  • Seth
    Blackcats-ről szedem, 285 seeder,613 leecher ;)
  • Gábor
    Min=mind akart lenni.
  • Gábor
    Min a 2 seeddel
  • fanatifo
    mininován már fennvan
  • Sephi
    Nagyobb torrent oldalakon sincs fent... nem tudom mennyire igaz.
  • Gábor
    Hogy a hol?
  • Afe
    király a pre-n ez pont ingyen torrent
  • dinomano
    Köszi, HELLHAMMER!
  • Hellhammer
    Küldök privit ;)
  • Seth
    blackcats fórumról: "it's DVD5. It's also FULL. nothing was ripped."

regizős oldal, de már lezárult és nem lehet, csak meghívóval (ami nekem még nincs ^^). Remek torrent oldal egyébként, sebessége is szuperb
  • dinomano
    Izééé.hüle vagyok...nah mindenki értett sztem... DVD9es videjó alatt jobb min. videókat értettem... Szoval biztos lenyomták videjók minőségét; oszt DVD5 lett a cucc... Nah mindegy, vááárom a linket/game-et(de nem létszükséglet, tudok várni)...
  • dinomano
    Nah, mi a fene... Ugye, nem beregelős ez a BLACKCATS? Linket tudsz küldeni? Ekkora merettel DVD5 lesz sztem... Ha dvd9es videjók lennének ; akkor nagyobb lenne a méret... Rem. nem RIP...
  • Gábor
    A furcsa az, hogy a console-news-on még nincs, valószínűleg a belső elosztáson van még a hangsúly (mint a zeldánál, ahol 2 napig csak regisztrált userek mehettek a trackerre).
    Szvsz a hétvégére már bőven sokan fogják seedelni.
    Habár nem értek hozzá, de 2.3 gb talán nem ad ki egy 9 gb-os image-t.
  • Seth
    blackcats-en már fennt van, ott se tudja senki hogy ez most tömörítve dvd5 vagy dvd9 . Meglássuk, délutánra kiderül úgyis
  • Gábor
    nforce fórumról

Rogue Galaxy USA PS2DVD-PROTOCOL
    It's only 2.36GB in packet size , so I think it's dvd5
  • dinomano
    DVD9 a duallayer asszem; vagyis 1 oldalon 2 réteg; mig a DVD10 a duplaoldalú DVD (de azt hiszem, ott csak 1 réteg van, mindkét oldalon)..Nemrég keveredtek bolti DVD-filmek a kezembe, onnan tudom...
  • Sephi
    En nem igazan ertek hozza... de a DVD9 az a Duallayer?
  • Gábor
    Naja :/
    Szvsz, mint a xenosaga esetében, itt is lesz dvd5 lesklálázott videokkal.
  • Seth
    annyit simán megér, nem is azzal van a gond, hanem chipfüggő a dolog, aztán én marhára nem tudom hogy támogatja e az enyém. (ha csak dvd9-es release lesz akkot itt az ideje kipróbálni^^)
  • dinomano
    Szerintem futnak...inkabb az a gond, hogy annak még a warezolása sem olcsó; anno 4 hónapja 1000körül volt egy DVD9-es nyers-lemez... :-|
  • Victor1103
    DVD9-es játékok nem futnak chippelt ps2-esen?
  • Sephi
    Vaze... DVD9-es...ha meg is jelenik akkor is varni kell majd mig agyon rippelik :(
  • dinomano
    semmisemnem; csak 1 videjóóó a gametrailers-en; de semmi ujdonság... :-P Mikúúú lesz torrent-link?
  • Gábor
    Semmi hír sehol?
  • Sephi
    Nem en hoztam fel. Es szabadszolas van tudtommal. De erted barmit :D
  • Gábor
    Ezúton kérlek, hogy a keresztes hadjáratodat pihentesd egy kicsi plz ;)
  • Sephi
    Hat probaltam a masoltat is de ... az nem egy megoldas volt.
  • Afe
    na ez viszont érdekes , mert nálam a gagyi warez lemez a harcnál nem töltött egy mp-t se, amikor meg ki-be mentem vhova, akkor konkrétan 3egész mp-ig van kint a loading felirat.
    biztos vmit elqrtak a feltörésnél, amitől begyorsúlt :)
  • Afe
    azé mert mazopista vagyok :)
  • Sephi
    Dragon Questel az volt a fo bajom hogy az eredeti jatek is annyit toltott hogy feltem bemenni valahova...
  • dinomano
    Én még nem alltam neki, csak azt allapitottam meg, hogy nagyon szép...Tokban hever a kis DVD, vááárgya hogy megkivanjam... :-D
  • Seth
    nézz be a ff12 topicba, nem is utálja annyira :D
  • Victor1103
    Ha ennyire utáltad akkor miért kínoztad magad 230 órán keresztül?
  • dinomano
    Én azééé' várom, mert akcijóóó lesz... :-D
  • Afe
    én 230 órát játszottam azzal a "fostalicska" "hányással", és az elejétől a végéig egy kínszenvedés volt. annyira szörnyű élmény volt, hogy kihullott a hajam, vért pisáltam, sőt azóta pszihiáterhez járok, hogy fel tudjam dolgozni a súlyos traumát. megmondom őszintén, hogy az ellenségemnek se kívánom az ff12-t ;)
  • Neme.
    A Dragon Quest 8 pl. a teljesen megszokott klasszikus képletre épült.
    (Tudom, hogy nem tetszett, direkt azért írom. :))
  • Seth
    e hó végén usa, európai rilíz meg nyáron lesz
  • Sephi
    Gabi erre nem reagalnek jo?

(A FFXII -et egy hozzaszolasba emliteni a lentebb leirt harom jatekokkal? Szegyeld magad)

Rogue Galaxy kb mikor jon?
  • Gábor
    OFF
    Nincs hibátlan játék, MÉG az FF7-be is tudok hibát találni, pedig az a szívem csücske! Ugyanígy a Chrono Cross vagy Xenogears is tökéletes, DE találhatok benne hibát!
    Az FF12 is NAGYON jó játék, DE tudok benne hibát találni!

SZVSZ amint elkészül a tökéletes jrpg, onnantól kezdve nagyon boldogtalan játékos leszek! És még sokan mások is.

ON

Örülök annak, hogy a RG annyi extrát kapott a késés miatt! Ezért megéri várni, mert egyébként szvsz teljesen indokolatlan egy 1,5 éves lokalizálásra fogni a késést.
  • Sephi
    Jaj a realtime harc az csak a FF-ben zavar. En ver FF-es vagyok de a X utan mar egyik sem volt klasszikus. Ez a hulye felfogas hogy innovativ dolgokat kell csinalni... miert nem jo a megszokott keplet?