Rogue Galaxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
sõt azt is olvastam, hogy Pityu bá ,a sarki újságos is benne van, ez igaz lehet? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Hogy lehet ennyi ellentmondó info egy release-rõl??

Seth
én dvd-t is olvastam

Sephi
Alitolag csak HD-rol lejaccot verzanal van a fekete kepernyo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezeket hol olvastátok?
Akinek nincs hd-je az hogyan "süsse" meg?

Seth
hádde bazd+ a a hdloadered <#idiota>

Sephi
SET :

HD-loader mode3 and mode1.

Jaja most olvasom enis 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja és mégvalami. A befagyás a chapter7ben:nem azért van mert rosszul rippelték,hanem,mert be kell állítani a Hdloadert mode3+mode1re.
Ezt most hallotam egy ps fórumon.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Na végre lejött a game. Ez valami beszarás,hogy milyen jó. Eddig számomra a Dragon quest8 volt az etalon RPG,de ez a Rogue Galaxy nagyon emlékeztet rá. Király.Fel is toltam egybõl a winyóra. Hdloader0.8b no modes.

Errõl szól néhány nforce-os hozzászólás is.
Az az érdekes, hogy két team is szarul rippelte a játékot....én nem értek hozzá, de hogy ketten is elkövessék ugyanazt a hibát...

Seth
De elég gáz ha így van. Lehet az már a második layeren van és azt nem rippelték

Nagyon remélem...

Seth
még nincs sok embertõl megerõsítve, csak asszem ketten írták

Nem is töltöm tovább 😞

Seth
ez vmi extra dungeon, nem kötelezõ 😄

ja olvastam vmi aggasztót nforce ill blackcats fórumon is, hogy a 7 . fejezet végén a boss harc után egyszerûen fekete képernyõ, nem megy tovább. fuck..

Az anyukájukat, ha ez igaz! Nem akarok még egy chrysler towert! <#idiota>

Seth
mondjuk ezt úgy olvastam gamefaqs-on egyik faq-ba, hogy van vmi extra nehéz ghost ship, és random genereált 100 szintes 😄, lehet hogy a többi dungeon nem az.

Sephi
Hat ennek az infonak annyira nem orulok.

Seth
ebben is generált dungeonok vannak, úgylátszik ez a level5 védjegye

Sephi
A jatek fantasztikus! A grafika GYONYORU es maga a elmeny is az! A story edes es izgalmas! De a unalmas , generalt palyak ... totalisan kikeszitett.

Na de ez teccik. Ez nem csak agyatlan hent non-stop hanem csomo story 😄

Hellhammer
Én személy szerint a Gamespot-ot már régóta kerülöm (még a pc-s idõkbõl ítélve, de ahogy nézem erre-arra fórumokat, mások sem nagyon elégedettek velük). Ha review-t akarok nézni, akkor sokkal inkább ign.

Seth
pedig azt olvastam tõled hogy oda meg vissza voltál tõle

Sephi
DC2-ot azert nem teccet mert egyszeruen meguntam a sok ertelmetlen harcot... ami sok az sok.

Yesss! Már csak 1 nap, amíg leér! <#idiota>

Afe
legelsõ harcoktol én is megijedtem hogy ilyen káoszos csihipuhi lesz, de miota kezdem megszokni hogy mikor mit nyomjak, meg van már néhány ability is, azóta sokkal könnyebb lett.

a külsõ helyszinek nagyon szépen megvannak csinálva(pl ez az erdõs pálya gyönyörû), de vhogy a belsõ helyszinek kb ps1-es szintü látványt nyujtanak. gondolom ezért nincs sehol töltési idõ.

Seth
béna vagy, erre nincs más magyarázat 😄

oké kicsit szokni kell, kamera is bekavar néha

de a dc2 neked nem tetszett,untad??

Sephi
A Gamespot szerint unalmasak a harcok ezert kapott 8.0

Az Eg szerelmere! A Dark Cloud 2 -otben 80% nonstop unalmas harc volt... es 9.0

Na ...

Mondjuk itt nem nez ki unalmasnak mert lehet ugralni is... csak az a zavar hogy 40 perce jaccom a jatekot de mar szamtalanszor meghaltam.

Nforce fórumról
"cleared it know and theres nothing gone. no movies or voices are gone.. i have play the jap version DVD9 and there the same... the usa version is the same and are not missing any movies or voice. therer you have it.. but the usa and the jap version are not the same for one point.. its another world in the usa version.. A NEW WHOLE WILD WORLD TO DISCOVER Very Happy enjoy all of you😄"

Sokkal több újjítás van benne a japán verzióhoz képest. Extra bolygó,extra questek,extra npc-k,extra városok,extra fegyverek,és ami nagyot szól:még az eredetinél is jobb grafika.
Az iso méreten pedig nem kell kiakadni,mert tömörítési módból ezer fajta van.

Nem lehet, hogy az az új bolygó, amirõl a fáma szól? Úgy tudom annyi újítás van benne, bár lehet rosszul emlékszem.

Hellhammer
Le kell tölteni, kiírni, és játszani vele 😉
Sztem mire oda eljut az ember, ahol valami nem frankó, addigra kijön egy új release, amit megint le lehet tölteni és azzal folytatni.
Egyébként valaki olyasmit írt, hogy a 8. fejezetnél jöhet elõ a turpisság, mert a japó verzióhoz képest az us verzióba ott raktak bele valami extra dolgokat.

Kezdek ideges lenni....Akkor most mi van?!

Hellhammer
"I'm 5 hours into the game. I've seen all videos, voices, sound. I play it with swap magic and it works perfectly fine. It IS DVD-5 and nothing is missing.

It might have been compressed like many DVD-9 games but since nothing is missing I don't mind.

Everything is there so enjoy."

"Sorry people, but this version is a DVD5ripped..
I have a rogue galaxy japonese version and is have a 3,95 GB (4.252.499.968 bytes) and i open it and see a files movies, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 98 and 99 with 1,53 GB (1.645.134.168 bytes). and this version is go to 01 to 07 and 97, with 1,01 GB (1.090.945.232 bytes), lost many files of movies."

Ez az utóbbi idézet érdekes, mert a japó verzióban nincs 97-es movie. Szal fene tudja, de mások írták, hogy az eredeti lemezt rippelve 6,48 giga a cucc, de valami buherrel (valószínûleg dummy adat van rajta) ugyanakkora méretû lesz, mint a torrent-ekrõl szedhetõ verzió.

Akkor, ha valaki lát 2,4-tõl nagyobb méretû iso-t azonnal postolja a linket hozzá, mert akkor az a frankó. Ha nem lesz, akkor ez a frankó.
Esetleg lehetséges még egy köztes állapot: ezek nem frankók, de frankó sem lesz...
Jól megaszontam?<#idiota>

Seth
Ezt én is olvastam, de egy másik srác egy másik fórumon meg tök az ellenkezõjét mondta. Hogy ott van nála az eredeti, berakta dvddecrypterbe, az dvd9-et mutatott,meg csinált vmi 6,29 méretû iso-t, majd azt tömörítette és lett belõle 3.2 vagy mennyi

Melyik release-szel külditek?

Nforce fórumról:
"No, the Original is DVD5, i have it here in my hands Smile The producers said that before they didn´t know if it would fit onto a DVD5 when it was in the planning stages for new dungeons and such."

Ez eléggé kellemetlen info!
Nincs senkinek pontos leírása? Nincs egy nfo fájl a torrentben, ahol leírnák, hogy mit vettek ki, vagy mit nem?

dinomano
Infot a game-röl, infot a game-röl!!! Mondjatok, mondjatok a benyomasokat!!! Milyen-milyen???

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Õõõ, mindegyik fórumon azt olvasom hogy állítólag mégiscsak ki lett rippelve belõle sok movie (azzal érvelnek, hogy a japán discen a mozik könyvtátában van mittudomén mennyi fájl(10-15?), míg a mostani release-ben meg 3 v 4 van csak ), de tényleges megereõsítés nem nagyon van, mindenki csak találgat
Mindenesetre az intro megvan, szinkron is megvan, maga a játék meg így 1 óra után nagyon pöpec. Remélem csak kamu ez a rippelés, mert akkor nem is folytatom, utálom ha nincs meg minden, legyen bármilyen jelentéktelen

Sephi

Menj és seedelj! Publikus trackeren, ha lehet! 😄

Afe
jelentem a játék mindössze 3.14 Gb, tehát mégis csak DVD5-ös a drága.
toltam kb félórát, és nekem eddig tetszik, bár a harc csak nyomokban hasonlít egy RPG-re. lehet kardozni, lõni, ugrálni, tiszta DMC 😊
harc közben a kamera egy kicsit bendzsa de lehet forgatni + a selectel váltani.

Sephi
Hopp kozben felraktak 😄 2/3 ora mulva irom a elso benyomast.

Sephi
Apropo. Elo lett rendelve es most tudtam meg hogy csak 6-odika utan kapok meg. Kapjak be.

Seth
tuti hogy nem, már január közepén lezárult a regisztráció

most beindult a drága már 60kb/s ^^

Banyapapa
tegnapelött még lehetet regizni,csak valamiér baxott beengedni

Seth
hát akkor keresned kell vkit aki meghív,mert csak úgy lehet bekerülni (kérdezd itt hellhammer-t)
Blackcats

mondjuk most jelen pilllanatban a közel 300 seed-bõl 12 aktív, úgyhogy innen is 30kb/s sebességgel csordogál, remélem hamar észhez térnek ^^

www.mininova.org

nagyon kevesen szedik
Sephi
Na azt pont nem ismerem. Link?