283
-
#163 Laer Breake : 1913760 -
Gábor #162 Kár, h nincs dl íróm...Na mind1. -
#161 100%
A SAVE kompatibilis es igen atmegyen a 7-edik chapter fekete kepernyojen. -
Gábor #160 Ez már tutkó működik? -
#159 Rogue_Galaxy_PROPER_USA_PS2DVD9_Start2 -
#158 a gyerektől kapott csapdába kell tenni vmilyen kaját, csak akkor lehet lerakni. később felszedheted, ha jelez hogy elkapot vmit.
én 2 bogarat szedtem össze, egy szarvast meg egy csápost, szerencsére különböző neműek. lehet nekik vérszomjas neveket adni:)
időközönként etetni kell mindenfélével ugy fejlődnek. Zerardban lehet bajnokságon harcoltatni őket v mi. még ezt nem tudtam kiprobálni, mert nem volt 3000rem a licenszhez. -
#157 eredeti hdloaderel müködik -
tukko #156 Én tegnap este kezdtem el, játszottam vele 3órát. Szerintem nagyon nagy game. Valószínűleg le fogom szedni a DVD9-es verziót. Működni fog az HD Loaderen? A mentés biztos kompatibilis lesz? Légszi válaszoljatok gyorsan. Köszi! Ja és hogy kell bogarakat fogni a terráriumba? :D -
#155 fax kivan.. 1 db challenget se tudok megcsinálni itt a börtönbe, ahhoz tul erősek az ellenfelek, hogy 25 mp alatt végezzek velük ugy hogy nem használok semi cuccot. -
#154 6 és fél óránál Ch.4 :The Great Escape
más is észre vette, hogy ez a Zerard mennyire hasonlít Archades-re? :) -
Gábor #153 A hetedik chapterig mennyi idő eljutni kb?
Hol jártok most a játékban? -
#152 Fene megtudgya. A lenyeg hogy a SAVE kompatibilis. Ha le is all rakom a masikat oszt csokolom. -
chicco24 #151 Nos,fent van a torrenten a 9gigás DVD9-es változat,de akinek nincs dupla rétegű dvd írója az beszívta. Így én is.
Várni kell amíg kijön a 2dvd-s rip. Addig elleszek a chapter7ig. -
#150 az a furcsa, hogy pont ekkora méretű(2,36 Gb) a "miénk" is, és az is 3napja került fel.
sztem ez uaz a realis amivel toljuk: Rogue Galaxy USA PS2DVD-PROTOCOL
az Isohunt talált 2db 4 Gb feletti torrentet, de ezeket nem tom hányan seedelik. -
#149 Jah es kompatibilisek a SAVE-k. Szal amig nem jon le az egesz addig siman lehet tolni a chapter 7-ig! -
#148 Csak azt nem vagom hogy most akkor ez dupla layeresre kell irni? -
#147 Na! Ami nekunk volt az NUKE. Csak az elso LAYER. En nem is ertem hogy mertek kirakni.
VISZONT FENT VAN FULL ITT
:D
Na bye! -
#146 felszerélst az Allies-ben rányomsz egy karira, aztán Equipment.
Ha fel tudsz használni vmit akkor azt mutatni fogja a listán, ha nincs ott ,akkor az nem felrakható cucc.
az mondjuk kicsit szar, hogy csak 4 féle dolgot lehet rárakni. -
Gábor #145 WTF? Kezd elegem lenni... -
chicco24 #144 A mininován fentvan a teljes 2 dvd-s rip. Mondjuk én azért kivárok,mert lehet hogy annak is kijön a második layere amit leszedtünk. Azért nem fogok 5 gigákat töltögetni feleslegesen:)) -
#143 hát én vloszinleg egy idő után beleőrűlnék a gondolatba, hogy lehet csak az üres DVDtokokért fizettem :DD
btw azok még sokat érhetnek a jövőben az eBay-en :) -
#142 Jo , de nincs turelmem :D -
fanatifo #141 hát mert béna vagy -
#140 Hello! HELP!
a dzsungeles pályán vagyok , van egy csomó cuccom ( páncélok , kesztyűk , cipők , egyéb ) DE nem tudom őket a karakterekre tenni !!!!!!!!!!!!
hogyan lehet ?? -
chicco24 #139 Nekem 500db eredeti ps2 játékom van és még fel sem bontottam őket.
Játékra a torrentről leszedett dolgokat használom:) -
#138 akkor meg azon ne izgasd fel magad, hogy csak 6-odika után postázzák(#89), mert annak már végkép semmi értelme ha csak dísznek veszed, fel se bontod ;-)
-
#137 Nem akarom megmutatni neked hany bontatlan Ps2/Xbox jatekom van. Maradjunk annyiba. -
#136 Sephi sztem ne izgasd fel magad ezen, neked ugy is meglesz az eredeti jövőhéten, addig meg el leszel a féljátékkal nem-e? -
#135 abszolute igaz. én már fel is vettem a partyba, és egy kiskegyeddel irtja a népet. :)
-
#134 Nem , varjal most olvasom mashol is hogy valoban a DVD-rol van szo. Alitolag csak az elso layert rippeltek.
De harman aszongyak nem igaz es oten aszongyak hogy igenis igaz es behal.
Most ki a faxomnak higgyek akkor? -
#133 sőt azt is olvastam, hogy Pityu bá ,a sarki újságos is benne van, ez igaz lehet? -
Gábor #132 Hogy lehet ennyi ellentmondó info egy release-ről??
-
#131 én dvd-t is olvastam -
#130 Alitolag csak HD-rol lejaccot verzanal van a fekete kepernyo. -
Gábor #129 Ezeket hol olvastátok?
Akinek nincs hd-je az hogyan "süsse" meg? -
#128 hádde bazd+ a a hdloadered -
#127 SET :
HD-loader mode3 and mode1.
Jaja most olvasom enis :D
-
chicco24 #126 Ja és mégvalami. A befagyás a chapter7ben:nem azért van mert rosszul rippelték,hanem,mert be kell állítani a Hdloadert mode3+mode1re.
Ezt most hallotam egy ps fórumon. -
chicco24 #125 Na végre lejött a game. Ez valami beszarás,hogy milyen jó. Eddig számomra a Dragon quest8 volt az etalon RPG,de ez a Rogue Galaxy nagyon emlékeztet rá. Király.Fel is toltam egyből a winyóra. Hdloader0.8b no modes. -
Gábor #124 Erről szól néhány nforce-os hozzászólás is.
Az az érdekes, hogy két team is szarul rippelte a játékot....én nem értek hozzá, de hogy ketten is elkövessék ugyanazt a hibát...