Rogue Galaxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
kösszentyü<#eljen>

Sephi
Nos tudtommal a layer break az kerem alasan pontosan 1913760 -nal van. Szal pl az ImgBurn ingyen iro proginal ezt be kell alitani es ugy irod meg 2x-es sebessegel -R DVD-re.

Tudtommal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
émmeg majd veszek 2 rétegû DVD-t, aztán megprobálom kiírni a fullos verziot, de egyenlõre azt se tudom, hogy a +os vagy a -os DL lemez a tuti. meg, hogy milyen progival milyen beállítással kell írni, mert még soha nem égettem ilyen cuccot<#nemtudom>

Sephi
Hat ooo en tegnap toltam de megolt egy mimic doboz... es beraktam a Valkyre Profile 2-ot... mondanom sem kell hogy pofam leszakadt. Szal a Rogue Galaxy most varat magara. (a VP2 egyutt jott vele... aszem elneztek a rendelest)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mégsem váltja meg a világot a játék? Nagyon csöndben vagytok!

Sephi
Nincs mar nalam , ez a baj.

Seth
hogyne, és ha nem kapnak akkor elvonási tüneteik lesznek, fejtetõre állnak karjuk lábuk pedig köréjük tekeredik LOL <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Afe
Most kicsit megnyugodtam, mert egy régi GT4 forumon írta egy srác, hogy a 30004-R es PS2-n elõszõr nem indult az eredeti GT4, de csak az optikát kellett megpucolnija oszt ment. Tehát elvileg ez már tudja a DL-t.

bizony nézem, most ez a kedvenc anime😊

Tudtad hogy a Halálistenek szeretik az almát?

Seth
na tényleg, azzal csak menni fog

a logód.....death note-ot nézed?? 😄

Seth
állítólag a régi szériás ps2-k közül nem mindegyik tudja rendesen lejátszani a dl lemezeket. Ez a rendesen úgy értendõ, hogy random nem indul egyik-másik játék. Hogy melyik széria ne kérdezd. Chiptõl is függ persze, de most nem ez a helyzet

Afe
Sephy. ha még nállad van a PS3, akkor abban biztos müxik.

Afe
És a 30004-R-es, az se tudja a DL-t??
mert akkor nem fárasztom vele magam.

Ha jól tudom az is számít, hogy milyen chip van benne. Mondjuk én azt se tudom, hogy az enyémbe milyen van 😊

Seth
úgy tûnik igaz.
legalábbis külföldi fórumokat olvasgatva több helyen is jól elküldtrék a kedves készítõketa durva anyjukba emiatt.

mennyiért adod?? 😄

Sephi
Figyeljetek mar... megvan az eredeti. Berakom a 30004-es PS2-be... es nem megy!!!!!!!!

EREDETI. Igaz hogy a 30004-es szeriak nem birjak a DualLayer-t?

Sephi
Majd valaki erositse meg ha valoban lehet a DVD5-os verza SAVE-jet hasznalni a DVD9-esre mert most mar az se 100% 😛

Seth
NAmost attól hogy az 1-2 chapter ilyen rövid nem jelenti azt hogy a többi is. Erre jó példa a valkyrie profile 2,ahol a 3. fejezetig eljutottam, nem is tudom, 6 óra alatt, a 3. fejezet végére meg voltam 25 óránál

Banyapapa: én úgy tudom,hogy eredeti HDloaderrel nem megy😊 Csak a megpatchelt 0.8b-s verzióval és Toxic dula layer patchelt imaggel. Hoppá. Simán le kell szedni a Sephi által említett torrent fájlt majd letölteni a gamét megpatchelni és egybõl nyomatni a Ps2 vinyóra.
Ennyi.
A játék amúgy tényleg fasza. 2 dolgot nem értek. Most a chapter 2 végén tartok és kb 1,2 óra játékidõm van. A teljes játék 13chapteres. Akkor miért mondták azt amcsi fórumokon,hogy bõdületesen hosszú game??
Azt is írták,hogy nincsennek enchounter azaz véletlenszerû harcok és minden ellenfelet már elõre lehet látni. Ezt én nem így vettem észre. Véletlenül tûnnek fel és nem látom õket elõre.
Na mindegy.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

dinomano
csak beleneztem tegnap; nagyon ahhanyos; tetszik a game+a graf is jo, töltesi idö meg minimumon... Naggyon jóóó! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Habár nem mostanában fogok ezzel a release-szel foglalkozni, azért mégis megkérdem: mi ez?

Sephi
LAyer na.

Sephi
Laer Breake : 1913760

Kár, h nincs dl íróm...Na mind1.

Sephi
100%

A SAVE kompatibilis es igen atmegyen a 7-edik chapter fekete kepernyojen.

Ez már tutkó mûködik?

Sephi
Rogue_Galaxy_PROPER_USA_PS2DVD9_Start2

Afe
a gyerektõl kapott csapdába kell tenni vmilyen kaját, csak akkor lehet lerakni. késõbb felszedheted, ha jelez hogy elkapot vmit.
én 2 bogarat szedtem össze, egy szarvast meg egy csápost, szerencsére különbözõ nemûek. lehet nekik vérszomjas neveket adni😊
idõközönként etetni kell mindenfélével ugy fejlõdnek. Zerardban lehet bajnokságon harcoltatni õket v mi. még ezt nem tudtam kiprobálni, mert nem volt 3000rem a licenszhez.

Banyapapa
eredeti hdloaderel müködik

Én tegnap este kezdtem el, játszottam vele 3órát. Szerintem nagyon nagy game. Valószínûleg le fogom szedni a DVD9-es verziót. Mûködni fog az HD Loaderen? A mentés biztos kompatibilis lesz? Légszi válaszoljatok gyorsan. Köszi! Ja és hogy kell bogarakat fogni a terráriumba? 😄

Afe
fax kivan.. 1 db challenget se tudok megcsinálni itt a börtönbe, ahhoz tul erõsek az ellenfelek, hogy 25 mp alatt végezzek velük ugy hogy nem használok semi cuccot.

Afe
6 és fél óránál Ch.4 :The Great Escape

más is észre vette, hogy ez a Zerard mennyire hasonlít Archades-re? 😊

A hetedik chapterig mennyi idõ eljutni kb?
Hol jártok most a játékban?

Sephi
Fene megtudgya. A lenyeg hogy a SAVE kompatibilis. Ha le is all rakom a masikat oszt csokolom.

Nos,fent van a torrenten a 9gigás DVD9-es változat,de akinek nincs dupla rétegû dvd írója az beszívta. Így én is.
Várni kell amíg kijön a 2dvd-s rip. Addig elleszek a chapter7ig.

Afe
az a furcsa, hogy pont ekkora méretû(2,36 Gb) a "miénk" is, és az is 3napja került fel.
sztem ez uaz a realis amivel toljuk: Rogue Galaxy USA PS2DVD-PROTOCOL

az Isohunt talált 2db 4 Gb feletti torrentet, de ezeket nem tom hányan seedelik.

Sephi
Jah es kompatibilisek a SAVE-k. Szal amig nem jon le az egesz addig siman lehet tolni a chapter 7-ig!

Sephi
Csak azt nem vagom hogy most akkor ez dupla layeresre kell irni?

Sephi
Na! Ami nekunk volt az NUKE. Csak az elso LAYER. En nem is ertem hogy mertek kirakni.

VISZONT FENT VAN FULL ITT

😄

Na bye!

Afe
felszerélst az Allies-ben rányomsz egy karira, aztán Equipment.
Ha fel tudsz használni vmit akkor azt mutatni fogja a listán, ha nincs ott ,akkor az nem felrakható cucc.
az mondjuk kicsit szar, hogy csak 4 féle dolgot lehet rárakni.

WTF? Kezd elegem lenni...

A mininován fentvan a teljes 2 dvd-s rip. Mondjuk én azért kivárok,mert lehet hogy annak is kijön a második layere amit leszedtünk. Azért nem fogok 5 gigákat töltögetni feleslegesen😊)

Afe
hát én vloszinleg egy idõ után beleõrûlnék a gondolatba, hogy lehet csak az üres DVDtokokért fizettem 😄D

btw azok még sokat érhetnek a jövõben az eBay-en 😊

Sephi
Jo , de nincs turelmem 😄

hát mert béna vagy
UltimateGamR
Hello! HELP!

a dzsungeles pályán vagyok , van egy csomó cuccom ( páncélok , kesztyûk , cipõk , egyéb ) DE nem tudom õket a karakterekre tenni !!!!!!!!!!!!
hogyan lehet ??

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Nekem 500db eredeti ps2 játékom van és még fel sem bontottam õket.
Játékra a torrentrõl leszedett dolgokat használom😊

Afe
akkor meg azon ne izgasd fel magad, hogy csak 6-odika után postázzák(#89), mert annak már végkép semmi értelme ha csak dísznek veszed, fel se bontod ;-)

Sephi
Nem akarom megmutatni neked hany bontatlan Ps2/Xbox jatekom van. Maradjunk annyiba.

Afe
Sephi sztem ne izgasd fel magad ezen, neked ugy is meglesz az eredeti jövõhéten, addig meg el leszel a féljátékkal nem-e?

Afe
abszolute igaz. én már fel is vettem a partyba, és egy kiskegyeddel irtja a népet. 😊

Sephi
Nem , varjal most olvasom mashol is hogy valoban a DVD-rol van szo. Alitolag csak az elso layert rippeltek.

De harman aszongyak nem igaz es oten aszongyak hogy igenis igaz es behal.

Most ki a faxomnak higgyek akkor?