Rogue Galaxy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és igen nagy az esély arra is, hogy az eredeti nálam se fog mûködni. #170
megütne a guta, ha nem mûködne a save, 50 óra van a játékban, szinte minden fegyver kimaxolva, a szereplõk lv48-52 között, csomó tárgy legyártva, 14. vagyok a ranglistán, ha ez most elveszne, nem is tudom mit csinálnék. 😊)
egyáltalán nincs használható verzió?
honnan lehet tudni, hogy a gyári usa verziót sem viszi? miért ne vinné?
szivesen megvenném eredetibe, mert nagyon bejött a game, de valószinüleg az se mûködne a gépembe, ujjabb ps2-t meg már nem akarok venni.
talán majd 5év múlva ps3-on végigtolom 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
addig is mindeniknek a fegyverét fejlesztem a maximumra
egyébként mi annak a bossnak a neve, ami után jön a fagyi, mert kiváncsi vagyok, hogy mikor kell izgulni a tovább menetel érdekében? 😊
úgy látom túl sok értelme nincs a szint fejebb tornászásnak, ha a fegyverek megállnak lv41-nél.
a fegyvereknél úgy látom, hogy nem lehet lv41 fölé kombinálni. vagy valakinek sikerült többet?
mindenesetre vegyél 2 lemezt. vagy elsõre sikerûl, vagy másodjára sem 😊
to boot DVD9 with swap magic, boot up the cd version not the dvd, when insert disc appears insert a cd loader disc, (think i got mine from swap magic site awhile ago) then when the next insert disc menu appears, insert a real PS2 DVD9 game by opening the tray for TOC refresh(i use Xenosaga Ep1) let it read that, then finally insert the backup you wish to play into the flip top.
a cimborámtól kaptam ezt is. az a baj, hogy nagyon messze a pal-os megjelenés, hogy megvehessem, nem bírom ki addig. 😄
a bányában a hatalmas teremben, hogy lehet elõhívni a kérdõjeles monstert, mit kell kiválasztanni?
ha neked összejön, én is belefogok, csak még odáig se jutottam, hogy vegyek egy DVD-t.
I can confirm (like many others) that it works. I'm at the end of chapter 8 and had no problems, no slowdowns etc.
Patched with TOXIC, burned with ImgBurn at 2,4x. clicked NO at size correction window and changed book-type to DVD-ROM (Tools -> Drive -> Change Book-Type). My dvd-burner is a LG H12N. burned on Verbatim DVD+DL Photo Printable.
The Chip in my PS2 is a pretty old one -
- - -
18 óra után lv41 vagyok és most sikerült kutyulni jasternek egy power:373-as kardot, egy suhintással elintéz olyan ellenfeleket, amelyekkel korábban megszenvedtem. 😊)
hol van, hogy minek mennyi "time" kell?
PSN ID.: Beegabor
Sziasztok!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nálam még csak 1x volt olyan, hogy mindenki meghalt egyszerre és nem tudtam felélszteni õket. ha vki meghal, már nyomom is a 3szöget és öntöm belé a resurrectiont. ha meg nagyon beáll a gebasz, akkor csak nyomok Jasterrel egy Desert Wind Lv2-t oszt fekszik mindenki😊
én spec nagyon élvezem a harcokat. az abilityk látványosak, csakúgy mint a burning strike kombók.
Valkyre Profile 2-ot is toltam csomo idejig. Az mintha erdejesebb bar furi ez a 2d stilus 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
használd többszõr az abilityket.
16 oranal mar mondhatom hogy eleg szipen farmolok cuccokat. Erre egy kis hiba miatt meghalok es akkor racserelem a kov karira de mar az is halott es a kov is..
Ilyen sokáig nem lehet menteni? Ne bazz, de utálom az ilyet...
A bogarak talán jó móka, nem próbáltam még. Hangsúlyozom: még.
tudom, hogy a béka segít, de õ már betelt
a factory-s dolgot sem vágom annyira, elindul a két nyersanyag a feldolgozásra, de féluton elakad és failed
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Én pl a ff7hez hasonlítok mindent, így nekem sem könnyû. De azért szokott sikerülni, hogy a játékot csak önmagáért élvezem.
Viszont igazad van, a tendencia tényleg azt mutatja, hogy az igazi gyöngyszemek száma évenként csökken. Sajnos.
PSN ID.: Beegabor
Baze nem akarom rontani a emberek hangulatat.
MOST VAGY EN OREGSZEM ES SZARODIK EL A GAMA IZLESEM VAGY EZEK MAR NEM TUDNAK EGY RENDES IZGALMAS JATEKOT CSINALNI.