Rogue Galaxy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
nem a realisel vaN a probléma, mert azt többen is írák, hogy mûködik, hanem az én ps2-el, ami nem képes kezelni az írott DL lemezeket, mert ócska szar fos.
és igen nagy az esély arra is, hogy az eredeti nálam se fog mûködni. #170

D0C
a #161-ben sephi azt írja, hogy átment a fekete képernyõn és a save is mûködik.
megütne a guta, ha nem mûködne a save, 50 óra van a játékban, szinte minden fegyver kimaxolva, a szereplõk lv48-52 között, csomó tárgy legyártva, 14. vagyok a ranglistán, ha ez most elveszne, nem is tudom mit csinálnék. 😊)

D0C
mi az oka, hogy a dl lemeznél is van fekete képernyõ?
egyáltalán nincs használható verzió?
honnan lehet tudni, hogy a gyári usa verziót sem viszi? miért ne vinné?

Afe
én is vettem DL-t, ki írtam ahogy kell, el indúlt, õrültem mint a majom a farkának, aztán jõtt a black sreen, amikor már kevésbbé örûltem.T_T

szivesen megvenném eredetibe, mert nagyon bejött a game, de valószinüleg az se mûködne a gépembe, ujjabb ps2-t meg már nem akarok venni.
talán majd 5év múlva ps3-on végigtolom 😊

Ew,MM árul dl lemezt pont a hétvégén vettem, az említett játék miatt😊
Seth
nincs 😞

PSN ID.: Beegabor

dinomano
Hmmm.van már hasznalhato rip-verzio? :-P Ugy értem, ami nem fagy le X. palya utan...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

D0C
nem jutottam túl, nem sikerült dl lemezt szerezni, (ha valakinek van eladó, az nyugodtan írjon privátba), a black screen rosa-n, a desert ruin után jön.

addig is mindeniknek a fegyverét fejlesztem a maximumra

Afe
Most akkor túljutottál a black sreen-en, vagy mi van?

egyébként mi annak a bossnak a neve, ami után jön a fagyi, mert kiváncsi vagyok, hogy mikor kell izgulni a tovább menetel érdekében? 😊

D0C
láttam valahol egy képet, ahol 999 volt jaster hp-je, de a level nem derült ki, hogy mennyi.
úgy látom túl sok értelme nincs a szint fejebb tornászásnak, ha a fegyverek megállnak lv41-nél.

Seth
valszeg 99 a max szokás szerint

D0C
mennyi a level maximum? jaster nálam most 54-en van, kiványcsi vagyok, hogy még nõhet-e és meddig? vagy végtelen?

a fegyvereknél úgy látom, hogy nem lehet lv41 fölé kombinálni. vagy valakinek sikerült többet?

Afe
ezt nem tom sajnos, de sztem igen.
mindenesetre vegyél 2 lemezt. vagy elsõre sikerûl, vagy másodjára sem 😊

Afe
swap magic-el is müxik, csak kell hozzá egy eredeti DL-es játék, ami nem kisebb 6,48 Gb-nál.(pl GOW)

to boot DVD9 with swap magic, boot up the cd version not the dvd, when insert disc appears insert a cd loader disc, (think i got mine from swap magic site awhile ago) then when the next insert disc menu appears, insert a real PS2 DVD9 game by opening the tray for TOC refresh(i use Xenosaga Ep1) let it read that, then finally insert the backup you wish to play into the flip top.

Banyapapa
Ez a pecsel,ha esetleg nem régi a csip (bár egy több mint 3 éves,és akkor is csippelt ps2-be menne),akkor is elindul a játék?

Ha jól értesültem a swap magic meg nem bír a dl játékokkal, így az importnak is kakukk.....<#szomoru1>

D0C
a fenébe, ettõl féltem. nem szoktam leszedni semmit, még íróm sincs.
a cimborámtól kaptam ezt is. az a baj, hogy nagyon messze a pal-os megjelenés, hogy megvehessem, nem bírom ki addig. 😄

Seth
nem, nincs 2. lemez. Szedd le a dl-t

D0C
na én is elértem a fekete képernyõhöz. van második lemez, vagy kell a dl?

a bányában a hatalmas teremben, hogy lehet elõhívni a kérdõjeles monstert, mit kell kiválasztanni?

Na igen, a discet majd most megveszem, aztán majd nyilatkozom. Köszönöm!

Afe
Patchelni csak akkor kell az iso-t, ha régifajta chiped van ami nem tudja a DL lemezt indítani.

ha neked összejön, én is belefogok, csak még odáig se jutottam, hogy vegyek egy DVD-t.

Afe
talán ez segít:
I can confirm (like many others) that it works. I'm at the end of chapter 8 and had no problems, no slowdowns etc.

Patched with TOXIC, burned with ImgBurn at 2,4x. clicked NO at size correction window and changed book-type to DVD-ROM (Tools -> Drive -> Change Book-Type). My dvd-burner is a LG H12N. burned on Verbatim DVD+DL Photo Printable.

The Chip in my PS2 is a pretty old one -

Vettem egy új írót, úh csak az érdekelne: mínuszos vagy plusszos dl lemezeket szereti a ps2?

kiégett az öreg gémer😊
D0C
ja és 18 óra után sem unom még, hanem nagyon élvezem, nem értem sephit

D0C
kösz.

- - -

18 óra után lv41 vagyok és most sikerült kutyulni jasternek egy power:373-as kardot, egy suhintással elintéz olyan ellenfeleket, amelyekkel korábban megszenvedtem. 😊)

Azt hiszem az alkatrészek mindegyik leírásában szerepel, hogy mennyi ideig tartózkodik bent az anyag. Mivel adott nyersanyagot adott finomító tud csak lekezelni, ezért lehet matekozni.

D0C
továbbra sem értem a factoryt, a blueprint elvileg kész gépet dob ki, a nyersanyagot is írja, hogy mit használjunk, félúton mégis elakad, pedig egyszerre ért oda.
hol van, hogy minek mennyi "time" kell?

jajj istenem ugyis jön még csak sajnáltatja magát😊
Afe
hagyd, kiégett.. béka poraira<#bdead>

Seth
nekem ne festegessen hanem tényeket mondjon 😄

Én a helyedben nem érdeklõdnék, kissé depis lett, nem valószínû, hogy reális képet fest (no offense sephi) 😉

Seth
Nekem teszett az , bár még csak olyan 2 órát nyomtam 😊, mi olyan szörnyû benne?

Sephi
Jelzem , ma a Tales Of Abbys gyotrelmes csalodasa utan visszadtam a PS2-ot. Egyszeruen nincs mar mire hasznalni.

Sziasztok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
nem hiszem, hogy béna lennél😊
nálam még csak 1x volt olyan, hogy mindenki meghalt egyszerre és nem tudtam felélszteni õket. ha vki meghal, már nyomom is a 3szöget és öntöm belé a resurrectiont. ha meg nagyon beáll a gebasz, akkor csak nyomok Jasterrel egy Desert Wind Lv2-t oszt fekszik mindenki😊
én spec nagyon élvezem a harcokat. az abilityk látványosak, csakúgy mint a burning strike kombók.

Sephi
Hatokkor en vok bena.

Valkyre Profile 2-ot is toltam csomo idejig. Az mintha erdejesebb bar furi ez a 2d stilus 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
áá dehogy! majdnem minden sarkon van egy save pont, amik között teleportálgatni lehet az egész pályán. abszolult felhasználó barát.

Afe
hát lehet bennem van a hiba, de én eddig összvisz 2x haltam meg(game over), pedig kb ugyanannyit nyomtam mint Te.
használd többszõr az abilityket.

Sephi
Itt nem feltetlenul a mentesrol van szo. TAPOLAS , oszt nem fogok 10 percenkent visszarohanni menteni... ez nem igy kene legyen.

16 oranal mar mondhatom hogy eleg szipen farmolok cuccokat. Erre egy kis hiba miatt meghalok es akkor racserelem a kov karira de mar az is halott es a kov is..

UNREG
"harcolok 1 orat mire hirtelen veletlenul leutnek 2 masodperc allat mindenkit..."

Ilyen sokáig nem lehet menteni? Ne bazz, de utálom az ilyet...

Sephi
Jovan vaze... de akkorsem latom mi elvezet van abban hogy orakon at ugyanazokat a harcokat vagom ugralva.... semmi strategia nincs benne. Arrol nem beszelve hogy harcolok 1 orat mire hirtelen veletlenul leutnek 2 masodperc allat mindenkit...

A boltban a fejletszés alatt álló címkéjû termékek így kerülnek be a választékba, úh azt mondanám érdemes. Habár én most nem játszom, a dvd9-es verzát húzom.
A bogarak talán jó móka, nem próbáltam még. Hangsúlyozom: még.

D0C
a másik, hogy a befogott bogárral érdemes szarakodni? mi lesz, ha felneveled?

D0C
és megér ezzel vacakolni? valami ritkaságot kapsz legalább?

Azért, mert különb nyersanyag különb elõkészítettségi fokon kerül be a rendszerbe. Az átalakítás és szállítás idõbe kerül, így össze kell hangolni az idõket rövidebb vagy hosszabb pályaszakaszokkal. A lényeg az hogy ugyanakkor érjen oda a két feldolgozott nyersanyag az assemblyhez.

D0C
serintem meg nagyon jó, ami zavar, hogy több tipp, segítség lehetne a fegyverek mixelésére, mert a 90%-ban nem lesz jobb és minndig tölthetem vissza az állást
tudom, hogy a béka segít, de õ már betelt

a factory-s dolgot sem vágom annyira, elindul a két nyersanyag a feldolgozásra, de féluton elakad és failed

dinomano
Van abban valami amit irtok... Nincs sok közöm a jRPG-khez; de FFVII+FFIX ota nem lattam izomjo RPG-t, kiveve a Chrono Cross-t... Valahogy egysiku minden... az utobbi idöben GoW tetszett /mint nem RPG/ (nem azert mert annyira ujszerû volt, koppi az is; de egyszerüen annyira profi+ballanszolt az egesz, hogy le a kalappal)... Kövezzen meg, akinek tetszett; de a GIII-at is eluntam hamar... :-| Tetszett a vilag, tetszett a környezet; de valahogy ugy ellaposodott a sztori, hogy feladtam...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

A hiba részben benned van, mert mindent a saját etalonodhoz hasonlítasz.
Én pl a ff7hez hasonlítok mindent, így nekem sem könnyû. De azért szokott sikerülni, hogy a játékot csak önmagáért élvezem.
Viszont igazad van, a tendencia tényleg azt mutatja, hogy az igazi gyöngyszemek száma évenként csökken. Sajnos.

Seth
nem konkrétan errõl a játékról,hanem úgy összességében elmondhatom, hogy már nem okoznak akkora élvezetet a mostani játékok mint régen. Ennek egyetlen oka van, az hogy nincs is már semmi amit ne láttunk vona korábban, én egyszerûen beleuntam. Vannak még kivételes játékok amik igazán le tudnak kötni az újszerûségükkel (okami teszemazt), de azok ritkák mint a fehér holló. Hiába, nehéz manapság újat kitalálni, ezért is kompenzálnak a grafikával meg a hiperszuper faldöntögetõ hangokkal

Sephi
Hat... most igy 14 oranal arra jutok hogy messze nem akkora eresztes.

Baze nem akarom rontani a emberek hangulatat.

MOST VAGY EN OREGSZEM ES SZARODIK EL A GAMA IZLESEM VAGY EZEK MAR NEM TUDNAK EGY RENDES IZGALMAS JATEKOT CSINALNI.