8
  • htmm
    #8
    Epphogy nem rohej!
    Gondolj bele: te is kifilit gyartasz, meg en is. En gyakorlatilag megzsarolom a boltokat, hogy a toled ne vegyenek kiflit, csak tolem, meg akkor sem, ha a vasarlok a te kiflidet szeretnek venni. Ebben az esetben finom friss kiflit viszek neked olcson. Ha nem mesz bele, akkor csak dragan kaphatod meg az elozo napi kiflimet.
    Ahhoz, hogy a pelda ne santitson, az is kell, hogy az en kiflimet a vasarlok nagyobb resze szeresse, mint a tiedet.
    Te mit tennel ebben az esetben?
    A bolt persze inkabb tolem venne kiflit, mert ha nem, akkor a vasarloi nagy reszet elveszti (akik az en kiflimet akarjak). Igy kevesebb vasarlot veszit te viszont az osszeset.
  • KDOG
    #7
    hányan besz*pták a 3000+ dolgokat :)

    kedves amd is biztos nagyon tiszta....

    volt már rá példa, hogy a nagy pereskedö b*szott rá de ugy igazán :)

    Szerintem röhej ez az egész ügy.
    És a szemembe most az amd csökkent. Hogy ilyen szánalmas dolgon lovagol.
  • arty
    #6
    a modellszámozás érdekes dolog .. akkor az intelt be lehetett volna perelni az 1.5ghz pentium4ért, ami a p3 1100mhz alatt volt ? esetleg a 2-3ghz celeronjaiért ?

    önmagában az elnevezés mindenhol kamu, ezen nincs értelme lovagolni :) kamu volt az amd 3200+os AthlonXP-je (persze ők váltig állitották h a sima ATHLONHOZ képest mérik), s kamu a Celeron3.0ghz is ...
  • Aspirin
    #5
    Én inkább a modellszámozásért perelnék da akkor már mindkettőt. Manapság már a dörzsöltebb hardverbuzi sem tud lépést tartani a prockókkal.
    Talán nem is érdemes...
  • blackeagle
    #4
    Te is pereskednél ,ha úgy éreznéd felesleges fejlesztened ,mert a rivális mellett nincs esélyed.
  • sonicXX
    #3
    Az a baj, hogy ha AMD meg is nyeri a pert, akkor is az Intel megússza egy párdolcsis büntetéssel, ami az éves költségvetésének az ezred részét sem fogja sztem elérni...

    Ugyanakkor minden reményem ahhoz fűződik, hogy tévedek és keményen / példásan büntessék meg az Intel-t - feltéve hogy az ellenük felhozott vádak igazak (bár van egy sanda gyanúm, hogy azok).
  • zsotee
    #2
    A fejlesztésekre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni, nem a pereskedésekre.
  • Athlon64
    #1
    Szorul a hurok! He he