13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9555 Akkor talán húzd újra a wint ha más megoldás nincs, mert semmi gond vele. -
#9554 ma megint okosabb lettem valamivel :D -
#9553 itt próbálkoztam már párszor. rányomok a letöltésre, bevillan a várt oldal és rögtön átugrik oldalbetöltési hibára O.o -
#9552 köszi, tudtam hogy lehet valahol csak nem találtam meg az oldalt. thx:) -
#9551 Letöltés -
#9550 na most itt az a problem hogy a microfos oldalát semmilyen módon nem tölti be...ha új verziót akarok letölteni akkor az oldal nem megjeleníthető, ha a gépen lévő régebbi verziót rakom fel akkor az bejelentkezéskor szeretne azonnal frissíteni, és utána nem tudja megnyitni a kívánt oldalt ahonnan töltené...
-
#9549 szerintem meg igen..
amelyik módszer szimpi -
#9548 Szerintem sehogy... Csinálj új címet :D -
#9547 hol tudom megváltoztatni az e-mail címem ? tehát hogy bejelentkezéskor egy másik címet kelljen majd beírnom a jövőben -
#9546 az lehet, hogy azért felejti el mindig az msn a felhasználómat újraindításnál, mert fent van a yahoo messenger is? most raktam újra a gépem, letöröltem, de sajnos nem lett jó. -
#9545 [csakviccelt] -
#9544 A 2 perc szimbolikus volt, mert hetek óta rinyál. :D Szerintem még fél se volt. -
#9543 2 perc? azsok -
msstz #9542 Továbbra sincs ötlet, miért nem küldi el a linkjeimet linkként, annak ellenére, hogy engedélyezve van? -
Orionk #9541 De te PRO vagy kösz -
#9540 2 egész percbe került kigooglézni:
Windows Live Messenger 8.5 standalone installer (English) -
meegu #9539 Jaja az még ok lenne csak az a baj h sehova sem teszi:S minden program megvan amit feltesz egyedül a messenger progi hiányzik.Pedig a telepítő írja h telepítve lett...Azért köszönöm szépen az utánajárást.Talán majd vki válaszol a kérdésemre aki okosabb ebben a témában. -
Orionk #9538 Azt kellene, hogy az ADD/REMOVE programok között totál leinstallálod a live messengert, és azután próbálod meg ujra feltelepíteni.
Az a hiba, meg talán az, hogy nem tudott netkapcsolatot találni, vagy akkor éppen nem működött az msn szerver -
Orionk #9537 Elolvastam. Kerestem, hogy mit jelent a 800154- hibaüzenet, de nem találtam, azt talán itt kellene fennt a banner-nél megnézni a FAQ-ban. Amikor én telepítek fel messengert, akkor nekem mindig a start menüben szokott lenni az indító ikon, azt aztán oda helyezheted, ahova akarod, akár ki is húzhatod az asztalra. -
meegu #9536 jah ezt nemtudtam.Azthittem ha egy 8.5-ös telepítőt szedsz le akkor azt is teszi fel.Hát akkor ebben nemtudok segíteni:S Max vmi torrent oldalon tudnál utána nézni hátha van komplett 8.5.
Esetleg majd olvasd vissza légyszives mit írtam én először hátha tudnál hozzászólni vmit... -
Orionk #9535 Meg, ha angol lenne, akkor az lenne a baj vele, hogy az nem magának a programnak a telepítője, hanem egy olyan fájl, aminek a telepítését, ha elindítod, akkor telepítés közben tölti le mindig a legujabb messengert, ami ugyemár most a kilences verzió, vagy ujabb lenne -
Orionk #9534 csak az a baj, hogy magyar, mindenből angolt használok -
meegu #9533 Orionk!
Ez neked szól csak elfelejtettem odaírni... -
meegu #9532 http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2809&k=7 -
Orionk #9531 Hali!
Én ezt a messengert használom
Tudna valaki segíteni letölteni az ennél ujabb verziót, DE NEM A LEGUJABBAT.
köszi -
Dreaming #9530 Sziasztok
problémám, hogy a legújabb MSN-t használom de mindig kilép az msn semmi hibát nem ir csak kilép, valaki nem tudna ötletet adni mi baj lehet? -
meegu #9529 Sziasztok!
A segítségeteket kérném!Feltettem a Windows Vista Ultimate oprendszert és úgy néz ki,hogy sehogy sem tudom normálisan feltenni a Windows Live Messenger programot.Telepítéskor kiírja,hogy sikeresen lett telepítve a program de se az asztalra se máshova nem teszi.Legelőször még valahogy felment de sehogy sem tudtam belejentkezni vele.Kapásból kijött egy ablak mely a 800154-es hibaszámot közölte ha jól emléxem.De mostmár a normális telepítés sem akar összejönni.
Ha valaki hozzátudna szólni azt nagyon megköszönném!
Előre is köszke!!! -
#9528 A norton ghost érdekelni, tudsz írni pár dolgot róla pü-ben? :\ Kaksi lassú már mióta a gép a betöltésnél, utána okés. (volt már töredezettségmentesítés xÐ) -
#9527 norton ghost, azzal is idő megy el, de csak a partíciókép készítésekor.
utána rendszert betölteni piszok gyors. -
#9526 igazából tényleg. csak hát aki old kocka, annak még be van ékelődve, hogy bizony, egy win reistall, akár 1-2 napba beletelik. közbe meg egy sima win feltvebsése 30-20 perc, aztán jöheznek driverek, egyéb programok, max 1 óra, meg a congif fájlok, amik meg 10 perc, és frissa a gép:D
csak mire erre ráveszi magát az ember.
egyszerübb játszani, meg neteztni, mert ez munka, az meg büdös:D -
#9525 Progik zömét 3 nap alatt tetted fel?
Mi tart ennyi ideig?:D
Nekem 2-3 óra egy komplett reinstall, configgal (amit lehet regből vagy appdataból kimentek), updatetel, pedig elég sok programot használok. -
#9524 Köszönöm, megpróbáltam, nincs a listán az MSN.
:( -
#9523 nem tudsz belépni, azt monjda nincs net. hülye a kérdés, tudom, de a megoldása neked is jó lesz, ez tuti. -
#9522 cask az a baj, h így 3 nap elteltével már a progik zömét feltettem, és sajnálnám megint letörtölni.
na mindegy, műxik plus nélkül rendesen, majd csak jó lesz ez így :) -
#9521 asse tudom mi után keressek he ;) -
#9520 FAQ-t olvasd át, nem írom le mégegyszer, mit hol törölj:D -
#9519 így van. de gondolom a serveren nem csak én vagyok...
ide jön az öcsém vagy akárki más és nekik azonnal bejelentkezik...nekem már negyedik napja dobálja ezt az üzenetet -
#9518 vagy csak van benne pár olvadt alkatrész. mert lkaptop, multkor felemeltem, alján egy kissebb fekete tócsa:D -
msstz #9517 szerintem még mindig szerverhiba az msnnél, hiszen azt írtad, hogy másnak megy a gépeden, tehát nem nálad lesz a hiba. -
#9516 illetve azért, mert vírusos a géped