Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddig nem volt ilyen baja.. segítsetek pls.:)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
és csaj 1óváral van többmint 23:| AGAH meghalunkmind_!
http://loal.atw.hu
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az mért van ha egyik partnerem letörölt meg letiltott majd visszavett és nem vagyok neki elérhetõ állapotban pedig elérhetõ vagyok?
rem érthetõen írtam le :)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
miért van az h bejelentkezek msn be és egy 2 sec után kijelentkezik, majd újra bejelentkezik. MSN 8.5-öt használok!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Vettem egy Logitech Quickcam E 3500 típusú webkamerát, az a gondom vele, hogy mikor beszélek vkivel nem látom a saját képemet, csak a partneremét... A partner amúgy lát engem. Vki tudna segíteni, hogy magamat is lássam?
Meg egy olyan problémám is van, ha küldök egy linket azt nem kapja meg akivel beszélek, vagy csak késõbb... Erre is tudtok vmi megoldást? :S
Köszi
Egyébként nem értem miért kell rögtön lelámázni az embert, mikor már lassan egy hete ezzel szarakodom, elolvastam minden hibaelhárjtó faszságot és egyszerûen nem találok rá megoldást.
Bocs csak kicsit felidegesített ez az alaptalan lámázás<#lama>#lama>
Van egy elég hülye gondom : nem találom a megosztási mappát (wlm 9).
sürgõs lenne ezért írtam ide gyorsan, nem gugliztam.<#help>#help>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy felajánlotta nekem a drága messengerem, hogy frissítés érhetõ el ehhez a rprogramhoz. Gondoltam letöltöm és kipróbálom. Namármost, rohadtszar volt úgyhogy vissza akartam rakni a régebbi verziót. Letöröltem minden messenger összetevõt a géprõl, csak az alap windowsos messenger maradt fent. És amikor telepíteném vissza a 8.5ös verziót azt írja ki, hogy már egy újabb verzió telepítve van ezért a régebbit nem lehet telepíteni. Már átnéztem minent CCleannel, töröltem mindnen fájltöredéket, de még így se engedi. Mit tegyek szerintetek?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Olyan gondom lenne, hogy ugye a 8-as wlm-ben lehetett olyat, hogy minden partnernek 1 színt beállítani. Itt viszont csak a main windowot tudom állítani.
Az lenne a kérdésem, hogy itt lehet valahogy a partnereknek külön színt betenni?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB