13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• biomage
    amúgy 3 dolog van ami nem tetszik
    1: a linkelt kép betöltés ha én küldöm
    2: rejtőzködve nem tudok írni senkinek -.-, csak ha engedélyezem hogy láson.
    3: ha leveszem az automatikus bejelentkezést akkor az msn elindulásakor nem jön elő az ablak, és a bejelentkezésnél sem :( a loading bejön aztán a főablak már nem.

kihagytam valamit? :)
  • acsati
    ezt én is ki szeretném kapcsoltatni. meg főleg ha video linket küldök, és el akarja inditani saját playerrel. hát agyf*szt kapok tőle
  • biomage
    nem sikerült :(, na mindegy, ez a verzió egy trágya, valaki szabadítson meg a szenvedés egy részétől, ha belinkelek egy képet és elküldöm, akkor az ablakba másolja a képet teljesen, hogy kapcsoljam ki ezt a szart?
  • MR ME
    nekem kb be se hozta...de most megoldottam, havertól kaptam 8.5 bétát, elég fapados de pont elég, és nem sír h kell az új, tehát megmaradt minden a régiben, kb olyan mint a 9 volt, ami bőven megfelelő, ettől az újtól hánynom kellett am is...

régen felraktam az újat, és ott basztam el szintén am h kért vezeték meg keresztnevet, hát én beírtam vezetéknévnek h anyád, ebből az lett h "Dani anyád", namost így bejelentkezni kicsit gáz volt :D
  • Wreck86
    Elvileg be kéne hoznia a windows live bejelentkező oldalt, ahol át lehet írni, de nekem az a fura, hogy mindenképp kell vezeték+utónév, miért nem lehet alapból becenév? :S
  • MR ME
    sziasztok
    leszedte ügye ezt a szarfosszar újat (én megvoltam a régivel is...) és egyszerűen nem tudok nevet változtatni ez mitől lehet? rákattintot h név módosítása, de nem csinál semmit :/ vki tudna segíteni?
  • CroftManor
    Én is küszködök a frissítéssel. A probléma az, hogy mikor elkezdené telepíteni a 2011es verziót, valamiért 58%nál hibát ír és nem tud frissíteni. Hibakód: 80040609
    Utánaolvastam egy blogban és ott a Windows Install Clean Up-al elvileg törölni kell az MSN-t majd újraindítani a gépet, ez meg is történt de ugyanúgy ott van az msn, elindul magától :S
    A Program Files-ban meg nem találtam uninstall, a vezérlőpultban sem hajlandó törölni, nem csinál semmit, ha rákkantintok az eltávolításra.
  • allock #12968
    eszközök/beállítások/ismerősöknél nézz szét

bár kompaktban alapból függőlegesen vannak a kapcsolatok nekem, teljes nézetben vannak 2sorban
  • biomage
    valaki az én problémámra?
    nem tetszik ez a vízszintes kilistázás
  • Dency
    próbáld
  • NLN
    vagy ha tudnátok egy olyan verziot ahol mint a régebbiekben megvan oldva rendesen a tiltás-azaz hogy nemlátják hogy elérhetö vagy illetve nem és üzenetet se tudnak küldeni te viszont látod az tiltott személyek állapotát....mert ebben az ujban amit leszed csak "appear offline to that person" bla bla van és még üzit is tud küldeni...tudom sok a bajom :d
  • NLN
    sziasztok...látom megy a frissitgetés...könyörgöm mondja valaki hogy ki lehet játszani és nem kell telepiteni ezt az uj szart 8.5 volt fent de 1-2vel ujjabbaknál is kiirja és eddig nemtudtam megoldani sehogy sem...havernak meg pl nem irta ki...probáltam blokkolgatni is telepitésnél a kimenö dolgokat hátha ott lesz a gond és nemkérdez rá dehát....
    pls a helpet nagyon megköszönném..
  • adam46
    Próbáltátok már összekapcsolni az új msn-et, a facebook-al?
  • Wreck86
    Nekem az jobban hasonlít a régebbire, jobban áttekinthető mint az új. Bár sztem többen facebook chatelnek mint ahányan maradtak msn-nél.
  • biomage
    Hogy is tudom átállítani a név kilistázást függőlegesre kompaktban?
  • Dency
    Háhááá na csak sikerült megbabrálni az msnt hogy legyen plus is :D
    Itt a megoldás akik nem akarnak frissíteni újabb msnre:
    Msn-ből lépj ki előtte, győződj meg róla hogy nem-e fut. Feledatkezelőben folyamatoknál "msnmsgr.exe" -t keress, ha fut még akkor állítsd le.
    Letöltöd ezt a progit és telepíted:
    Katt
    Megkeresed az "msnmsgr.exe" -t (C:\Program Files\Windows Live\Messenger)
    jobb gomb az exe-re (windows intézőben) és Open using Resource Hacker.
    Bal oldalt nyitogasd ki Version info\1\1033
    Keresd meg jobb oldalt:
    VALUE "FileVersion", "14.0.8117.416"
    VALUE "ProductVersion", "14.0.8117.416"
    Ezt kell látnotok, de lehet hogy nektek más verzió van.

Írjátok át nagyobbra a számsort pl én a legfrissebb msn verzióra írtam át ami: 15.4.3555.308
    Ez után kattintsatok a "Compile Script"-re. Majd File\Save.
    Indítsátok az msn-t, és most már bekell hogy lépjen plus is működik.
  • Dency
    Na én most kísérletezek vele, sikerült elindítani a régit. De sajnos a plus nem működik. :S Ezt még valahogy orvosolni kell.
  • cselt
    Kompaktban használom, de nem az igazi, nekem jobban tetszett egy oszlopban, így olyan hülye az egész
  • Dency
    Ez a kompakt nézet annyit ér mint... hadd ne mondjam ki.
  • adam46
    Sziasztok! Segítenétek, hogy hogyan lehetne kikapcsolni ezt a frissítés 2012-re akarja a 2009-est frissíteni?
  • Flamer
    szoval hotmail offline msg/mail temara senki semmit.. ettol feltem :\:C
  • Wreck86
    Úgy néz ki. Nekem is dobálgatta sokáig,kiixeltem,de most magától lefrissült.
    Váltsd át kompaktra,olyan mint a régi.
  • cselt
    És a régit már nem lehet sehogy se használni? Ma már nem engedett bejelentkezni vele, mindenképp frissíteni kellett :S
  • Wreck86
    Ok, megvan kompakt nézetre váltás. Zsír!
  • Wreck86
    Hali!
    Települt az új msn,undorító számomra.
    A régi kinézetet vissza lehet valahogy hozni?
  • Flamer
    hallo,
    nem lehetne megoldani vlaahogy az offline uzenetek ne a hotmailre mennyenek hanem dobja fel oket loginkor a wlm? mas cimekkel siman megy ez de a hotmailes accountomnal mindig mailbe kapom az offline uzeneteket.. es az aszar hogy minden egyes elkudldott msg kulon email..
    van vmi beallitas erre valahol? :\
  • Sippie
    Sziasztok! Az egyik ismerősöm folyamatosan offline-nak tűnik live messengerben annak ellenére hogy be van jelentkezve és online van. Van aki velem együtt nem látja, de olyan is van állítólag aki látja. Néha online van, aztán pár perc múlva offline megint, úgy hogy semmit nem csinál. Van valakinek hasonló tapasztalata és hogy lehet megoldani?
  • [HUN]FaTaL
    Az ismerőslista ugyanolyan, mint a régiben, ha compactra teszed és összehúzod, hogy egy sorba rendezze. A nevet át lehet írni a weben, én beállítottam, hogy a vezetéknevemet csak én láthassam, raktam oda egy kötőjelet, keresztnévhez meg beírtam a nicket. Reklámok ellen pedig a-patch.

Az egész WLM egy ratyi szar volt mindigis a Skypehoz képest, de sajnos kevés ismerősöm használja azt, az alternatív kliensek pedig nem jöttek be. Bár lehet megnézem majd az emesenet winen is.
  • robinson01
    Eltűnt a rendszervisszaállítási fájlom, feltettem a 15-ös messengert, ez van :/

Azért nem használtam am eddig ezt a verziót, mert szerintem az ismerőslista k*vára átláthatatlan, és még az elrendezését sem lehet formázni, a smiley-k iszonyat hülyén néznek ki benne, a nevemet nem lehet átállítani, tele van reklámmal és az egész úgy mindenestől veszett gagyi. Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Lehet nagyot akartak alkotni, hát sikerült, csináltak egy hatalmas rakás SZ*RT. Igazából a 8.5 óta visszafelé fejlődik szerintem az egész cucc.
  • robinson01
    akkor teljes rendszer-visszaállítás, még jó, hogy csináltam a szűz rendszerről mentést :/
  • [HUN]FaTaL
    Passzolom, nekem egy hibás dx installer okozott ilyet, amiből hiányzott egy fájl, de a webupdater akkor megoldotta (redistet telepítek mindig, hogy ne kelljen újra letöltögetni). De az is lehet, hogy ez már a 15-ös verziónál volt, régóta azt használom.
  • robinson01
    Felraktam a DX9-et is, fent van az activex is, de még mindig nem akarja az igazságot.
    15-ös nekem nem tetszik, azért nem használom :D
    nincs több ötleted, marad a reinstall? :S
  • [HUN]FaTaL
    A dx11 benne van a rendszerben, a dx9 nem teljesen, engedd rá a web updatet.

Flash playerből az activex-es is fent van? Bár ezutóbbi elvileg csak a legújabb verziónak kell. Miért nem használod a 15-öst?
  • robinson01
    Fent van a dx11, a flash player is a legfrissebb, 11.2.202.235-ös verzió,
    de továbbra sem indul a messenger
  • [HUN]FaTaL
    Frissítsd a directxet és tedd fel az iehez való flasht.
  • robinson01
    Sziasztok!

Kb 2-3 héttel ezelőtt már felmerült ez a probléma, akkor rendszervisszaállítás és a Security Essentials lefuttatása után a messenger elindult, bár a Movie Makerre ugyanazt a hibaüzenetet küldte, de most újra képtelen vagyok elindítani a messengert.

A messenger indítása helyett csak egy hibaüzenetet kapok, mi szerint:
    "Windows Live Messenger működése leállt.
    A program helyes működése hiba miatt megszakadt.
    A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talált a problémára."

Hiába telepítem újra a 14-es Messengert(törölni is csak úgy tudom ha felrakom a 15-öst, és azt törlöm), nem segít, töröltem a plus!-t is, a probléma ugyanúgy megmaradt. Próbáltam rendszer-visszaállítást is de az sem segít most, és a víruskeresést is hiába futtatom.

Van valakinek valami ötlete, mit lehetne csinálni? Újrarakni a windows-t nem szeretném...
  • sosemt
    sziasztok!

Lehet már volt feltéve ez a kérdés:

Miért van az hogy ha a legújabb msnen windows 7 64 bit alatt videócsetelek, akkor a cpu 70%-ra felmegy? A procim egy 4 magos amd, a gép pedig egy laptop, viszont ha elkezdek valakivel kamerázni szinte semmi mást nem tudok csinálni mert tökre belassul az egész gép.

Kipróbáltam skype alatt, itt maximum 5% volt a proci használat, létezik erre valami fix? vagy ez ilyen sz@r? Nem mondhatom sajna ismerőseimnek hogy tegyenek fel skypot :(

köszi
  • Zan
    Sziasztok!

Most raktam újra a win 7-et és felraktam rá a legújjabb msn-t is,ami valamiért nem megfelelően működik...!

Belépek a fiókomba,látom az összes ismerőst,de senkit sem bejelentkezve. Ez után ha akarok valakinek írni,akkor ezt írja ki a beszélgetési ablakba szürkén:

"A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni."

Mégis mit csináljak? Csak egy valaki a címzett,mégis így írja.

Ha a beállításoknál nézem a kapcsolat fült,ott azt írja,hogy:

Nem UPnP-rendszerű Portkorlátozott hálózati címfordítón (NAT) keresztül kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)

Köszi..:)!

Valaknek ötlete?
  • 0Diaz0
    Sziasztok!

A WLE(Windows Live Essentials)-t alapból hova telepíti a gép?!
  • Silius
    Sziasztok
    Van 2 gépem, mind a kettőn a legújabb msn, és hozzá a plus.
    Az a problémám, hogy rendesen be tudok jelentkezni, de az egyik gépen azt látom, hogy senki nem érhető el (weben keresztül semmi gond nincs), de a másik gépen probléma mentesen elérhető mindenki.
    Ez miért lehet? Kapcsolatoknál megnéztem minden rendben.
    Valakinek van valami tippe, hogy ezen a gépen nem érhető el senki, holott más gépen, jól működik az msn.