13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Flamer
    #12931: :\ jelszocsere tan. de latod volt akinek az se ment. probat meger.
  • kisokka
    Nekem is volt már hasonló, amikor valaki bejelentkezett még egyszer úgy, hogy éppen be voltam jelentkezve. Egyből megváltoztattam a jelszót és azóta semmi gondom vele. Úgy látszik az egy másfajta cseszedelem lehetett.
  • SimaSuna #12933
    mióta van FB, meg ingyen teló azóta nagyon nem MSN/Mirandázok :)

nincs feleslegesen futó alkalmazás :)
  • grebber
    Mivel a live profilt támadja meg így nem sokat ér a windows telepítés!
    Írták anno a jelszó módosítást de az sem ért semmit!
  • mixk
    Szia már raktam újra a windowst de semmi eredmény. Vírus irtó is van fent többször futtattam nem talál semmit. És már nagyon idegesít
  • Flamer
    winreinstall barmire jo :D
  • grebber
    Sok sikert.A havernak ugyanez volt kb 30féle progit futtatott de semmi hatás.Azóta nincs msnje.Ha sikerül megoldanod majd leírhatnád hogyan tetted.
  • Flamer
    virus / malware.. ajanlatos atnezni a geped. amugy ha pontosan tudnad hogy mit irogat akkor akar rais googlezhatsz a neten. fogadok kiad par oldalt ahol leirjak hogy pontosan miis az.
  • mixk
    Sziasztok a következő problémám van az msn el kapcsolatba bizonyos időközönként mikkor be vagyok jelentkezve bejelentkezik még egyszer a nevemet megváltoztatja és elkezd magától angolul írogatni nem tudom mi lehet a probléma valaki tud esetleg segíteni?

előre is köszönöm
  • kisokka
    Megoldódott! Valahogy átfutottam a témán az előbb és nem vettem észre. Ezt a linket fel lehetne pattintani a fejlécbe is. Ezer hála
  • kisokka
    Sziasztok!

Nem tudja valaki miért akarja az MSN állandóan a legújabb Flash Playert telepíteni, holott az fent van már és tökéletesen működik? Persze egy valahol egyáltalán nem akar működni: MSN-ben.
    Hozzátartozik, hogy nemrég húztam újra a gépet, de előtte "semmi" problémám nem volt vele(nem ilyen jellegű). W7-em van x86, legújabb MSN-el görcsölök(mert ugyebár mást hivatalosan nem is enged feltelepíteni).
    Valaki tipp?
  • SLICK
    Hali!
    Olyan problámám lenne, hogy egyik napról a másikra, csak az MSN-hez tartozó ablakok (partnerlista, chat ablak) teljesen elhomályosultak. Ha rámegyek valamelyik ablakra, akkor egy pillanatig "tiszta" de azután rögtön, mintha egy paca lenne az egész. Ez miért van?
    Annyit jegyeznék meg, hogy az adobe flash player lett frissítve. Frissült, de csak másnap a gép újrabekapcsolásánál lett ez a jelenség.
    Lehet ennek köze hozzá? Már letöröltem meg újra fel is telepítettem az msn-t de semmi nem lett megoldva.
    Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm!

Kép:
  • Flamer
    npnp. remelem mennifog. de nem elsorement azse am. meg nem mindegy ki vesz fel kit. hobortos ezaz msn szolgatatas.. :o:\
  • tigeroo
    megpróbálom,köszönöm :)
  • Flamer
    ertem. akkor nem tudom. nalam sokaig volt olyan gogy hogy felvettem vkit, aztan aztirta ki hogy:

es emiatt nem lattuk egymast.. aztan ment a takolas enfelvettme ot, o engem, torles, weben felvetel.. es asszem a webes felvetel megoldotta.. :D
  • tigeroo
    szerintem az mindegy mert a live socialon sem ltjuk egymást a böngészőben
  • Flamer
    ugyanazt a klienst hazsnljatok?:o
  • tigeroo
    felvettem 1 srácot az új msn címemre már 2 hete,de nem látjuk még egymást :D

ilyenkor mi a fakk van? a régi msn címemen tudok vele csak beszélni, a gáz az hogy azt már törölni szeretném (csak emiatt nemtom még...)
  • Szabi84
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Az ActiveX-es flash playert telepítsd IEből.
  • Szabi84
    Csá! hol tudom azt kikapcsolni hogy ne akarja a videolinkeket benyomni a párbeszédablakba? amit felajánl ez a pöcs flashplayeres oldala nem létezik pedig már feltettem de minden rohadt linkeléskor kiírja ez a baromállat
  • Sickness
    Hay, a webkamera méretét hogy tudom kisebbre venni új wlm-be? Vagy nem lehet? Mert így ilyen nagyban nem valami jó a képminőség...
  • mmbike
    Most kaptam én is ilyen "vírust". A vicc az hogy nem volt egy darab msn beszélgetésem sem, letöltöttem, el sem indítottam még, de másnap már szóltak ismerősök, hogy küldözget üzenetet. Ott vagyok elakadva, hogy az új MSN-re több gépről is be lehet jelentkezni, így folyamatosan online a "vírus".
  • rage
    Változtassa meg a live jelszavát.
  • grebber
    Nem tudjátok véletlenül,hogy az msn virusnak vagy minek mi a neve ami megváltoztatja az illető nevét logoját és angolul probál csevegni velünk hogy nézzük meg a virusos linkeket?

Havernak ilyen a gépe és állandóan "zaklat a virusa"!
  • rooney8
    sehogy
  • Balázs 17
    hi
    hogy lehet az új msnel becenevet megadni?:S
  • grebber
    Arra van valami megoldás hogy ha be van állítva az MSN-ben ,hogy automatikusan lépjen be miért nem csinálja?
  • tmp
    nekem a sima nem írja oda
  • ChaosTeam
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, ha tud rá valaki megoldást. Az utóbbi napokban elkezdtek ilyen angolul író szerintem "spam botok" írkálni rám msn-en, mindenféle "nézd meg az online webcam show-mat tartalmú üzenettel. Viszont ezeknél mind szerepel, hogy az illető nincs a partnerlistámon.

A kérdésem az lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy csak olyan ember üzenhessen, aki a partnerlistámon van? Van erre lehetőség? Vagy ezek a "reklámbotos" dolgok így is rám tudnának írni, hiába állítanék be bármit?

• ravensoul
    Jah igen: Messenger Plusból 5.10.0.750 verzió van fent.
  • ravensoul
    arra van valami megoldás, hogy ha valakivel beszélgetek, ne írja ki minden sor elejére, hogy xy üzenete, hanem ha én írok pl 5 sort, akkor csak az első sorhoz?
  • finizlik
    Engem még mindig érdekelne egy jó WLM alternatíva... Nem olyan bugos mint pl a Nimbuzz. (hotmail fiókom szeretném használni)
  • ravensoul
    Nos, újra telepítettem a gépet, az előző problémám megoldódott vele. (most már megkapom az üzenetet akkor is, ha nem vagyok elérhető)
    De van helyette egy másik: ha kimásolok valami szöveget egy oldalról és be akarom illeszteni, nem illeszti be az egész szöveget, hanem csak egy részét, pedig nem is olyan hosszú az a szöveg. Feltettem a Plus-t, most már picivel több szöveget enged, de még mindig nem annyit, mint régen. A vágólapon megnéztem, ott a teljes szöveg, csak épp nem akarja beilleszteni. Mi lehet a gond? Máskor a túl hosszú szöveget elküldte txt-fájlban, most nem. Válaszaitokat előre is köszi!
  • rooney8
    nekem eddig mindenki látszott, oké nem mondom, néha kicsit bugos :D
    csoportosítás tényleg érthetetlen, ezt beismerem
    és az üzenet későbbi elküldése is valós bug, de ritka :D

na mindegy kinek a pap, kinek a paplan :))
  • tmp
    ezek a hibák nálam is előjönnek :D
  • [HUN]FaTaL
    A weben egy kalap szar, az online embereknek néha csak a fele látszik és valami érthetetlen módon csoportosít. Néha nem küldi el az üzenetet, vagy épp 1,5 órával később kapják meg. Csak ilyen apróságok :D
  • rooney8
    konkrétan mi is a baj vele? :D
    egyébként a kérdésedre a válasz: egyszerű, gyors, nem kell külön program, sokkal több mindenkit elérsz rajta, van ingyenes fb telóra = ha nincs otthon akár így is beszélhetsz vele, még csak internet elérés sem kell a telóra :)
    tény hogy néha kicsit bug-os, de még így is elbújhat wlm mellett bug-ok tekintetében :D
  • [HUN]FaTaL
    Fel nem tudom fogni miért jó mindent a facebook szerverén keresztül írni. Ráadásul annál hulladékabb chat kevés van. :D Szerencsére ismerőseim nem nagyon használják.
  • rooney8
    jaja, mióta van fb én is nagyon ritkán használom (belépek, megnézem ki van fent, senki értelmes, kilépek :D)
    ismerőseim is már csak lézengve vannak wlm-en