13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• biomage
    próbáltad a hangok és videó beállítást az eszközökben msnen?
  • Krisztiam #13014
    még mindig fent áll a hibám.. drivert is raktam fel gyári cd-ről mindent, akkor is ezt írja:

Számítógépében sajnos nincs hangkártya, vagy a hangkártya nincs kijelölve.
    A hívás nem sikerült. Próbálja meg újból. (Hiba: 0x8ac70004)
  • biomage
    ah megvan
  • biomage
    Hová tűnt az a ki ablak amin megtudtam nézni hogy az adott partner mikor jelentkezett be utoljára?
  • Flamer
    #13007: a-patch
    de mindket felnek felkelll tennie. de ha te felteszed nalad jolesz :)
  • Inquisitor
    Köszi, feltettem legutolsót, nem javult a helyzet és nem értem, mert semmilyen beállítás nem változott :(
  • bojti
    Szia !
    Én is trilliant használok nálam minden flottul megy , igaz én a legújabb betát használomn. Revo uninstallerrel távolítsd el , majd telepítsd újra .
  • Inquisitor
    Üdv.
    Lehet a Trillian témában kéne feltennem kérdést, de röpke 8 éve nem szóltak hozzá ...
    Trilliant használok mivel nem volt kedvem 5-6 egymással akadó klienst feltenni, erre pár hete meghalt rajta az MSN, majd nemrég a Skype is. Nincs valakinek tippje, hogy ez beállítási hiba vagy MS variált valamit a két saját szoftverén?
    Elég gáz lenne ha újra fel kéne tennem 4 klienst is, csak azért, hogy mindent tudjak használni ...
  • Wreck86
    Haliho!
    Létezik olyan beállítás, ami kikapcsolja azt, hogy ha linkben küldök képet,megnyissa msn-en belül?
  • Krisztiam #13006
    az eszközkezelőben a hangkártyánál megnéztem, de azt írja,h az illesztőprogram naprakész..
  • Falkon
    Driver?
  • Krisztiam #13004
    sziasztok
    olyan problémám van, hogy integrált hangkártyám van és az msn-be be tudom állítani a hang és videoeszközökbe, hogy legyen hang, de amikor rámegyek a Hanghívásra azt írja ki, hogy nincs hangkártya a számítógépbe vagy nincs kijelölve.. mit lehet ilyenkor csinálni? köszi
  • biomage
    egy nagy kérésem lenne, na szóval, a régi win 7 meghalt de előtte mindent lementetem ami a vinyon volt, ma feltelepítettem ismét a win 7 et, és minden ami a régin volt, szmájlik meg animációkat valamiképp visszaszeretném tölteni az újra, de hogyan?
    meg esetleg a naplók is érdekelnének
  • Wreck86
    Köszi, nem láttam a felsorolásban.:(
  • dodopek
    Sziasztok! A kérdésem Windows liveon belül van, de nem messenger, hanem live mail. Nem akarok külön topicot nyitni, ezért megkérdem itt. Tegnap telepítettem az új verziót, és az én gépemen a gombok így néznek ki:

A most telepített verzióban viszont nincsenek a szép nagy gombok, csak szövegesen megjelenítve így:

Tudja valaki, hogy hol kell elővarázsolnom a gombokat?
    Előre is köszi!
  • Robez84
    Hali nem kimondottan msn problémám van inkább a hotmail címemmel van egy kis gond.
    Már napok óta szenvedek vele mert letiltották az email fiókomat mondván hogy valaki tele küldte szeméttel vagy spam üzikkel és letiltottak.
    Na most ügyfélszolgálatukon új jelszót kértem, megadtam minden infót magamról és jó 2 óra múlva jött a mail hogy 100% az enyém a mail úgyhogy küldenek egy új jelszó kérő linket. küldtek! na ezzel van itt a gubanc! Csomószor megcsináltam már és mindig ez az üzenet fogad.

"Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatás működésében. Próbálja meg újból. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, később próbálja meg újból."

már napok óta ezt írja ki és nem kapok uj jelszót!Csak ezt az üzenetet :S tud valaki segíteni mit tegyek? Sok fontos mail van ott amiket nem szeretnék elveszíteni
    Előre is köszi
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk -> Appear offline to this person
  • Wreck86
    Hali!
    A legújabb (most frissült) msn-enben már nem lehet egyenként tiltani embereket?:S
  • DaemoonHunter
    megoldódott
  • DaemoonHunter
    Nálam most az a gond, hogy hiába raktam fel a 9.0-t, nem enged belépni mert azt írja ki hogy az új verziót már letöltötte és fel kell tenni hogy induljon, viszont az egy fos ezért nem akarom felrakni. Van valami megoldás?
  • NEOreg3
    dettó ugyanez, azzal a különbséggel, hogy az email cím már nem létezik, amit használni akarna
  • Dency
    Na ......... ez kib@szott jó.
    Nem tudok belépni az msn-emre,se ebbuddy-n se máson. hibakód: 800488fe

"Ha a 800488fe vagy a 800488fb hibakód jelenik meg, amikor megpróbál bejelentkezni a Messenger szolgáltatásba, akkor a rendszer letiltotta a fiókját, mert szokatlan mennyiségű tevékenységet észlelt benne"

"Úgy tűnik fiókja le van tiltva spamtevékenység miatt"

És nem is tudom visszaállítani mert az email címemet amivel belépek msnre, ellopták nagyon rég. Akkor ez már menthetetlen?
  • dragon11
    najó.. most már sikerült úgy elállítgatni, hogy már ez sem indul.:D

hát ez jó :DD
  • dragon11
    Kösz szépen, viszont a WLM csak Windows 2000 kompatibilitással indul el..

Így mi legyen ?:S
  • bajgunar
    Tedd fel ezt: windows-live-messenger-2009-9-magyar
    Aztán erre egy Plus-t (legújabbat PL). [amiből csak a progit rakd fel, a többi h*lyeséget ne, mert trójais, vírusos].
    Nekem totál blokkolja (még letölteni sem engedi a nod). De kivételbe rakod, amíg telepíted.
    Utána nyomsz rá egy Vista sp2 kompatibilitást, és úgy fog menni win7 alatt, ahogy eredetiben.
    A legújabbat én is útálom, márcsak a kinézete miatt is.
    És nem lehet eltűntetni a jobb alsó sarokba. (ezt igen)
    És a nevek is színesek lesznek.
    Message Gradiator Ezzel meg a küldött szöveg színét tudod cifrázni.
    message-gradiator
    Sok sikert!
  • Flamer
    4-es verziot asszem. de nezdvegig changelogot ott irjak melyikbe mit tamogat
  • dragon11
    Melyik MSN plus-t ajánlod ?
  • Flamer
    frissits 2011 (v15-re) vagy tolcs le egy regebbi msnplust
  • dragon11
    Sziasztok!

Hogy lehet megoldani, hogy a 09-es MSN a Plussal együtt működjön?[az MSN magában már működik, végre már nem zaklat a frissítéssel]

Viszont zavar, hogy a színes neveket nem látom, csak a színkódokat..

Előre is kösz.
  • Flamer
    en mar reg ezt a verziot hasznalom es kb csak a kep+video kombo zavar meg pl hogy keri a full nevet.. azhogy a weblapon kell megadni kiagecit erdekell.. inkabb az hogy miert kotelezo fullnev.. rohadekok :D most igy egy kettagu nevet kelleett beirni mondjuk.. de a vicces az hogy valkinek a regit jeleniti meg van akinek meg az ujat.. :D na mindegy. engem mas kb nem zavar az "ujba".
  • biomage
    Találtam még1 hibát, remélem valaki tud segíteni, ha valami linket küldök el, aki megkapja annak jól húzza alá, de nálam nem mindig, a h nem húzza alá. ezt csinálta a patch előtt is
  • LNF
    kössz holnap megsasolom müködik-e
  • [HUN]FaTaL
    Ez igazából nem hiba hanem feature, sajnos ez van. Ezt az egy dolgot nagyon rühellem én is.
  • biomage
    ennek így aztán van értelme -.-, elbeszélgetnék a fejlesztőkel a kicsavart ötleteikről

köszike

amúgy így felderítve találtam még1 hibát, de ezt elnézem nekik, nem tudom a nevemet módosítani csak a weblapon -.-
  • [HUN]FaTaL
    Altot megnyomod -> Tools -> Options -> bal oldalt Sign in -> Open the main window when Messenger signs in, pipáld be.
  • biomage
    valaki kapott +1 et :) de akkor hol lehet a hiba nálam? ha elindítom az msnen, nem jön fel az ablak, és ugyan ez van amikor kattintok a bejelentkezésnél is, a betöltés rész még jó de amikor bejelentkezett akkor az ablak eltűnik, és megint nyomnom kell alt tabot hogy lásan az ablakot. mintha kis méretre akarna váltani :(
  • [HUN]FaTaL
    a-patch, google, első találat
  • biomage
    milyen patchel? Oo
  • [HUN]FaTaL
    1. A képmegosztás? A-patch-csel saját magadra vonatkozóan le tudod tiltani.
    2. Legalább végre lehet fájlt küldeni és nem írja, hogy offline miközben csak rejtve van.
    3. Ez nálam rendben működött.

#12976: Ez mondjuk tényleg faszság.
  • bojti
    Kihagytad :
    Nem lehet a felhasználónevet elmenteni csak jelszóval együtt .