13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10155 Légyszi olvassatok már vissza egy kicsit!Akinek gondja van az új msn-el amit a réi töltetett le vele az csináljon egy rendszervisszaállítást vagy ha azt nem tud uninstall és mehet fel a régi progi aminek átírja a verzióját és mindnen oké.Aki még nem frissített újra az msn-t vagy a live-ot az szerintem kapásból a belinkelt oldalon leírtak szerint írja át a verziót.10138 vagy 10146 -os hsz-ek! -
#10154 én visszaraktam a 8.5 öt....... microsoft suxxxx! :S -
#10153 Köszöönm a linket, de rágugliztam időközben, és a WindowBlinds zavart be. Mostmár működik ;) -
Loufee #10152 Ez a fos msn 9.0 nélkül nem indul, az pedig egy SZAR sztem. Annyira rossz -
#10151 Skacok nekem olyan problémám van hogy mikor be akarok lépni az új msn be amit felrakatott velem hogy elkezd pörögni a 2 msn jel és visszadob az email , jelszóhoz.... semmi hiba üzenet semmi....... ezt hogy tudom orvosolni? :S -
Annihilator100 #10150 Lentebb van a megoldás, átírod az exe verziószámát és kész:).Én most csináltam meg és vígan fut a 8.5...:D -
milan12301 #10149 ugyan az a problémám mint Bobtayl-nak!V.kinek ötlete??Frissítettem az msn plus-t is sehol semmi:s
köszikeeh előre is -
Annihilator100 #10148 Köszi a tippet, működik :) -
Boroskóla #10147 Én Pe explorerrel csináltam de mindenhol át kellett írni a verzió számot,de már jó legalább :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=10138]#10138[/URL] -
Köszi szépen, gond nélkül fut a 8.5... :D -
#10144 Köszönöm a tippet és mindenkinek csak javasolni tudom a hsználatát!!!Csináltam egy rendszer visszaállítást tegnapra aztán a 10138-as hsz-ben belinkelt oldal alapján megcsináltam a verzió átírását.Minden tökéletesen működik.Még egyszer Kösz a tippet!!! -
#10143 Eddig 8.vhányast használtam, és ma reggel úgy fogadott az msn, h vagy telepítem az újat, vagy mától nem msn-ezek. Namost megcsináltam a telepítést, minden rendben lezajlott, ám bejelentkezésnél ez fogadott: A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Nem hiszme, hogy az lenne a baj, hogy freemail-es fiókom van, mert tesómnak hotmailos és azzal sem működik. Esetleg vki tudna segíteni? -
PacsutaTibi #10142 Nagyon nagy THX!
-
#10141 Nálam is hasonló képpel fogadott az msn ma reggel.Minden pipát kiszedtem csak a frisstést hagytam benn,igaz azon nagyon meglepődtem,hogy több mint 60 mega a frissítés.Nos a lényeg: nálam elindul azzal semmi gond a gépen 3 fiók van a család többi tagjának és eddig az volt a gyakorlat ha beléptem az msn fiókomba azonnal meg tudtam nyitni az msn-es mailjeimet most nem,mert ha rámegyek a mailre akkor elvisz a hotmail bejelentkezési oldalára.Valkinek esetleg tippje,hogy mit lehetne itt beállítani? -
#10140 Igen, csak az exe-ben kell átírni a verziószámot, és vígan elfut. -
Köszi.
Ez azt jelenti, hogy elfut a 8 és nem kötelez feltelepíteni a 9-et? -
#10138 Nekem is hasonló probléma, de így lehet orvosolni. -
Látom, hogy le kellene szednem a leújabb IE-t (IE8).
Megtettem, innen letöltöttem, erre semmi - még mindig hibaüzenet... :( -
r4pt0r #10136 Nekem is kiírta hogy bizony frissítenem kell, de ezt eddig nem tettem meg mert nem volt hozzá A-Patch program. Valaki nem tud valami helyettesítőt, ami legalább a reklámokat kiszedi? -
Közben feltettem ezt a WLM Plus! Live 4.83.372 verziójút, de ugyanúgy hibaüzenet... :( -
Hello!
Ma lépne be az MSN, erre azt írja, hogy csak akkor léphetek be, ha leszedem az újabb verziót > az Igen-re kattintottam, leszedte, feltelepítette (itt nem telepítettem fel mindent, csak a Messengert) és mikor jelentkezne be ezt kapom. Mindig.
Találtam egy ilyen bejegyzést a FAQ-ban, de nem igazán vágom, mit kell nézni:
- a rendszer idő/dátum pontos
- én nem töltöttem le semmilyen szkriptet a régi MSN-hez, ha csak magától nem csinálta (hol tudom ezeket letörölni, ha mégis lenne olyan, ami blokkolja?)
- MSN Plus pedig az van fent, ami ez előzőnek kellett - honnan tudom letölteni ehhez?
Megpróbáltam azt a Futtatás-os dolgot is, letöröltem a mappát, de nem jó.
Amúgy a WLM verziója: 2009 (Build: 14.0.8089.726)
Remélem tudtok segíteni, előre is nagyon szépen köszönöm. -
#10133 ms. -
andersh #10132 nem értem miért baj az nekik ha a régit használom
kapják be, majd kijönnek a hakkolt 8.5-ök amikkel fel lehet majd menni -
#10131 Valahol én is azt olvastam, hogy október közepétől "letiltják" a 8.5-öt, de nekem még megy..:) -
ACE #10130 Ezt hol hallottad? Én ezt már kijelentésben láttam valahol, mégis ugyanúgy működik... Ha fel akarod rakni a Windows Live Essentials-t, akkor viszont kötelező az MSN-t frissíteni, egyébként nem kell, és valószínű később sem kell majd. -
#10129 Kötelező a frissítés 2009-re, 8.5 nem lesz jó hamarosan. -
destroyer91 #10128 Hali all! Hogy lehet a windows live messenger 2009-et totális kipucolni a gépről? Mert nekem beszart az egész vezérlőpultban törölni nem engedte...ha meg ujra akarom rakni akkor kiirja telepitve van és ugysem lehet törölni...visszaakarom rakni a 8.5,az az igazi,aki tud segiteni gyorsan irjon pls!Előre is köszöntem -
ACE #10127 Jelszóváltoztatás szerintem nem kell... -
kisjohny #10126 Köszi az infókat
A W Messenger-t le is rántottam. Most ügyködök a jelszóváltoztatáson. Csak nehogy elfelejtsem :D
Remélem ezzel végre nem fog kikészíteni ez a progi.
-
ACE #10125 Ilyenkor talán az a megoldás, hogy a Windows Messenger-t le kell szedni, mert párhuzamosan fent van a Live Messenger-el együtt, és mindkettő be akar jelentkezni. -
#10124 Változtasd meg a jelszavad! -
kisjohny #10123 Sziasztok;
Nagyon ritkán szoktam ezt a progit használni, de most kellene, viszont...
Az a gáz hogy ahogy bejelentkezek kb 10 másodperc mulva kidob egy ilyen üzenettel:
"A rendszer kijelentkeztette innen, mert bejelentkezett egy olyan verzióba, amely nem teszi lehetővé a több helyről való bejelentkezést..."
Ám ez hülyeség. Kb 2 hónappal vagyok rendszer telepítés után. máskor is volt már ilyen bajom, de nem igazgatott mert meg voltam messenger nélkül, de most tele lett vele a... hócipőm. Gondoltam hogy ha már eléggé kianyáztam magam kérek valami segítséget. :D
Hogy lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? (Tuti hogy nem vagyok máshonnan bejelentkezve. Legalábbis ÉN nem.)
Előre is köszi a segítséget -
#10122 egész temp könyvtárat törölheted. -
#10121 Nemneked irtam, hanem az akyyy-nak!
De attol, hogy nemkell hozzá, sehogy nemoldodik meg ez a fos! -
#10120 Sziasztok. Van valami szkript (Xfade-n kívül ) ami arra hivatott hogy színátmenetes üzeneteket küldjek? (Tudom, hogy van alapból a plus!-ban de akkor ott minden küldés előtt be kell állítani) -
andersh #10119 keménykedek.
WLM-hez nem kell se C++ compiler, se .NET framework, de még Visual Studio se -
#10118 De most segitesz? Vagy csak keménykedsz?
-
#10117 Szegény fiú, most mi lesz, jaj! -
andersh #10116 és mi az h framework?