Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
De most van a gépen egy WLM 9.0.
Csak nem akar beengedni.
rooney8
foglya... -.-"
az fogja akart lenni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Beírod gugliba -> wlm -> 1. találat -> letöltés -> amikor megkérdezi hova mentse akkor nyomj egy mégsét -> "próbálja meg újból" gombra katt

És így leszedi az egész cuccost (nem pedig telepítésnél foglya leszedni, ami annyit tesz, hogy nem kell hozzá internetkapcsolat) 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

csgery
Sziasztok!
Feltelepítettem a Windows 7 kipróbálható verzióját. Benne wan alapból a Windows Live Messenger, de nem indul el. Folyamatosan azt írja ki, hogy "a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el". Internet van, minden van.
Mi lehet mégis a probléma?😞
szucsy89
vírus? szar a géped?😄
McGrady
Sziasztok! WLM 8.1-esem van, kábé egy napja elég gyakran "megáll" a program, ha kattintok elfehéredik, és úgy egy percig seképsehang...utána visszajön minden, ha addig írtak, azt is mutatja, de nem értem miért állogat meg...találkoztatok ilyen problémával? köszi!

Kuss!-magyarázta.

a windows media playerbe hol tudom beállitani hogy mutasa?
Metwork
A Media Playerben is be van állítva, hogy mutassa?
Használj Winampot, van hozzá msn plugin

I will use google before asking stupid questions.

sziasztok!

az nem tudjátok mitöl hogy nem jelzi ki az msn hogy mit hallgatok a windows media playerel?

pedig bevan állitva az msn be hogy mutasa.:S
windows 7 et használok de ez nekem vistánál se müködöt:S
énis megpróbáltam a Deep Cleanert, le is szedte meg minden, ismét feltettem és még mindig ugat a Windows Live Connaction Platform miatt 😊
de maga a progi az fasza!
Doomista
Zapmessengerrel sikerült, köszönöm. <#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez talán segít:Link.

Doomista
Nem jó ötlet. Egyszer csináltam igy, és fel sem lehetett rakni az msn-t, mert valami fájlt talált a gépen, pedig mindent töröltem registrybõl meg mappástúl...Ennyi.Szoptam, nem kicsit, nagyon.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LoDMaSt
töröld ki kézzel mindenhonnan.

@ Hellomarci

Doomista
Omg! Olyan kurva jó, hogy van egy program a gépemen, amit nem lehet uninstallálni !

pyrohun
<#worship>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

SimaSuna
Format c: 😊

egyébként passz...ezé nem vagyok kibékülve az MSN-nel..
asszony laptopján 9.0át használ..mikor lent vagyok náluk rendesen zavar az MSN...sok szines név, meg szivecske meg ilyenolyan krikszkraszok...
Doomista
Még valami segitseg: Hivatalos magyar oldalrol leszedtem a wlsetup-custom.exe fájlt, amivel ugye fellehet telepiteni a msn csomagokat, azzal sem lehet uninstallálni, irja hogy a messenger fennt van. Revo uninstaller programot elõvettem,az ugyebár olyan hogy betölti elõször a program uninstallálási lehetõségét, és uninstallálhatod a programot onnét is, az után keresi meg a registry bejegyzéseket, stb-ket, nah most ennél a windows live essentialsnal nem töltött be semmi uninstallálási lehetõséget, mint ha nem lehetne uninstallálni,csak a regisztry bejegyzéseket dobtaki, 845 db !😄 Szal tényleg passzolom.

Doomista
Uninstallálni szerettem volna a wlm-t,de nem tudom...start menü-vezérlõpult-programok telepitese es torlese-windows live essentials 42,35 MB, nyilván ezt kell-modositas/eltavolitas-wlarp.exe elõjön a feladatkezelõben,és el is tûnik. Szóval ha nem igy, akkor hogy ? Valami webcam hibám van, ezért akarom újrarakni...Ötlet?

mármint arra godnolok akik ezt fejlesztették az M$-nél
lol bazeg, ezek után nagyon hiteles vírusírtó 😄 nyomsz telepítést aztán mégse és soha többet be se jön. fantasztikus.. ilyen felesleges értelmetlen faszságokra idõt és energiát pocsékolni. habár az nem lehetett túl sok..
az msn plus! letörlése sem segített. ugyanúgy hibát észlel a k**va anyja ennek a g***nek. :@ komolyan hihetetlen mód idegesít hogy 2 napja ezzel szenvedek.
rooney8
na ki az isten? xD nm 😉

pyrohun
siker, köszönöm! 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

akyyy
töröld le msn plust.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rooney8
na?😄

szevasztok
egy kis segítséget kérnék mert megõrjít az új MSN
belépés után a "windows live communications platform hibát észlelt..." üzit kapom, gondolom sokan már hallottatok róla.
Ami az én gondom az az, hogy akármi megoldást találtam a neten az nekem nem segített:
- letörölni, újratenni
- wlcomm.exe tulajdonságaiban átálítottam a kompatibilitást windows 2000-re (elérési útja: c:\program files\windows live\contacts)
- Windows Blindsot nem használok
- ccleaner után is szar volt.

szal kb ezeket találtam és nekem még mindig szar, esetleg vmi megoldás??? vmi parancssor átírás, kitörölni valamit? elõre is köszi
😄DD
szerintem se találna az szart se
autoszimulator
én alapból töröltem az egészet a programok telepítése/törlése menübõl, de azóta mondjuk nem próbáltam fogadni .zip-et. Majd ha valaki küld, akkor kiderül engedi-e, egy biztos, átnevezgetni nem fogok semmit azért, hogy a WLM csodás védelme számára tetsszen. Megnézném milyen vírusokat talál meg amúgy a OneCare, tippem lenne hogy semmilyent.

.: mobilize.hu :.

hát elvileg volt valami ilyen h a windows kép és faxmegjelenítõben, vagy valami más program bugos volt és ha egy bizonyos szerkezetû képet raktál be akkor valami kódot le tudott futtatni mert rosszul nyitotta meg. valami ilyesmire tudok gondolni.
pyrohun
kipróbálom... 😄

pyrohun
egy kép hogyan? és hogyan fog lefutni a vírus egy nem futtatható állományból? most nem az ilyen .jpg.exe kamu kiterjesztésekre gondolok, hanem egy normális jpg képre pl.

ja, meg egy txt is
rooney8
Amikor megkérdezi, hogy telepítse-e akkor menj arra, hogy telepítés, majd mikor elkezdi telepíteni nyomj egy mégsét 😄 És ezután már enged küldeni mindent.

FZoleee
persze, rakj fel vírusírtót <#idiota> egyébként egy kép is lehet vírusos tudtommal
nevezd át zipp-re
pyrohun
Sziasztok, olvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre sem a "vírus", sem az "oncare" szavakra keresve. Szóval:

1. Nincs vírusirtóm - nem is lesz
2. Akarok fájlokat küldeni és fogadni WLM-en (exe-t, zip-et is!)
3. NEM akarom ezt a szarfos, bugos, lassú Live OnCare-t használni, mert SZÁNALOM, hogy küldenek egy 3kb-os jpg képet és õ 1 PERCIG ellenõrzi, hogy vírusos-e... alapból egy kép hogy a bánatba lenne vírusos, de mindegy is, nem akarom!

De ha kikapcsolom, akkor zip fájlokat pl. nem tudok fogadni. Van erre valami megoldás?

64 bites oprendszer tud futtatni 32 bites programot...
a 32 bites is tud 16-ot stb.
ha visszafele nem lenne kompatibilis, minden programot újra kéne írni.
namármost ezt hagy ne részletezzem miért nem lenne jó 😄
LoDMaSt
izé, oprendszert kérdezett, nem procit, x64 procira tudsz rakni x86 oprendszert, viszont lehet progi, ami nincs még x64 re tökéletesen.

@ Hellomarci

mér ne futna 64 biten? jóformán minden 32 bites progi fut 64 biten.
be is b@szna ha nem. kb senki nem venne 64bites processzort ha nem tudnánk 32 bites programokat futtatni
Doomista
Melyik mess patch jó a 2009 Build 14.0.8064.206-os wlm verziómhoz ? Oldalát megnéztem, letöltöttem pár fajtát, de valszeg ilyen buildra nem találtam...és a többit sem lehetett felrakni, ötlet ?

allock
oké, meglesem
bár nincs sok kedvem felrakni ezt az újat, 7.5 a beszt nálam 😄

#hhwnd

LoDMaSt
legújabb simán megy

@ Hellomarci

allock
live messenger 8.5 final fut 64biten?
vagy egyáltaáln valamilyen msn futtatható 64bites környezetben? :F

#hhwnd

Benny04
mer szar az egész 😄
ne úgy küldjed a képet, hogy fénykép megosztás, hanem fájlok->egy fájl avgy fénykép küldése, és úgy jó 😄

tommygear
valaki küld egy képet és ugye az alapértelmezett képfájlnév az Image... ha ezt átírom nem képként menti el hanem csak egy sima fájlként még utána kell írni h .jpg ez mér lehet? :S
akyyy
azt írja, a-patch, vagy csinálj saját témát amibe beállitod hogy ne mutassa, de sztem az összeset eltüntetni akkor

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Üdv!
Van olyan script, amivel bizonyos partnerek személyes üzenetét lehet blokkolni hogy ne mutassa?
Kicsit elegem van már a sok szivecskébõl meg hasonlókból<#idiota>
Jaffa 2843
létezik még valahol megosztási mappa? nemtalálom ebben az uj msnben :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Rash87
Jah,értem,az gáz :\ Csak mert régen nem csinálta....

Glory, Glory Man. United!