Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ami rémlik az c/documents and settings/neved/my chat logs
talán.<#rolleyes>#rolleyes>
De felesleges ezen rágódnod :)
Az buzis, ha valakinek normális a haja? :Ð Na mindegy,
az msn még mindig nem müködik :Ð
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Akyyy,
Köszönöm a segítséged, mindjárt írok, hogy mi lesz :Ð
több ilyennel is találkoztam, megjavulni nem nagyon fog. volt akinél még új win feltevése után is ilyen marad.
.: mobilize.hu :.
C:\Program Files\Windows Live\
ez mehet a kukába:D aztán tedd fel újra, plus nélkül..
egyébként a fagyás valszeg vírus vagy trójai miatt volt, legalább is ha kijött a hibaüzenet, hogy hibát észlelt ezért leállt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
amúgy miért kell letámadni egy LÁNYt ilyen háttérkép miatt? <#wow3>#wow3>
Akyy köszi :p
Elõször mindig lefagyott, ahogy el akartam kezdeni egy új beszélgetést, rögtön a partnerrel, vagy hibával kilépett... Okés, megpróbáltam simán letörölni, a winfossal. Persze hogy nem engedte, nem csinált semmit. Revo Uninstaller leszedte, de ahogy letöltöttem a legfrissebb MSN live messengert, így néz ki: >_>"
WTFWTF2
Gyönyörû... Az elsõt vhogy megcsináltam, hogy úgy nézzen ki, méreteztem stb. a WTF2 meg ahogy legelõször bejön...
A segítséget elõre is NAGYON szépen köszönöm, bármi legyen az :) Akyyy, segítel egy futár (mirrors edge :Ð) barátodon? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csomószor leírok valamit, aztán elolvasom elölrõl végééig, és látom h ezt mégse így kéne vagy egyáltalán nem kéne :D
.: mobilize.hu :.
én nekem erre nem nagoyn van szükségem, ergo nem is jártam utánna hogyan lehetne kikerülni, de biztos kilehet.
képmegosztást kikapcsoltam faq-ba leirtam hogy hogyan.
linkek szintén mûködnek, nem értem nálad mi nem megy:S
üzenetküldés módját beállitásokban át lehet állytani. tny, hogy alapértelmezettként egymás alá irja, de ki lehet kapcsolni.
2. ez érdekelne
3. nahát annak aztán baromi sok értelme van, nem szokásom bámulni ha valaki ír, addig csinálok mást, pl. böngészek
http://goo.gl/gd6Zi5
2. erre állítólag vannak már megoldások.
3. ezzel elõbb utóbb talán megbarátkozom, de az tetszik a legjobban, ami a google wave ben lesz, hogy minden egyes leütött karaktert átküld majd a rendszer, és nem csak azt fogod óráig bámulni, hogy xy is typing a message
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
2. nah ezt utálom én is
3. legalább nem hányja tele a képernyõt felesleges sorokkal, ez tetszik a legjobban az új verzióban, sokkal átláthatóbb a beszélgetés
http://goo.gl/gd6Zi5
pl.
- amikor képet küldesz parnerednek, akkor a kép kis miniatûrben látszódik az üzenetküldõ ablakban.
- nem lehet mindenféle linket beirni az üzenetküldõ ablakba, mert veszélyesnek ítéli meg a messenger.
- ha irsz valamit az üzenetküldõ ablakba, és elküldöd ENTER-el. Majd választ még nem ir a parnered, de te ujra irsz, és ujra elküldöd, ÉS a saját üzeneteidet egymás alá irja a messenger, egymás alá folyamatosan, és nem írja ki minden üzenetednél, hogy xy says:....
vélemény?
üdv.,
üdv.,
én msn messengert használok az egiyk gépen, asszem 7.0 vagy 6.2 :D
A gépemen meg pár napja telepítettem ujra a Vista oprendszert, és most telepítettem fel az uj rendszerre elõször ezt a régebbi msn-t, és mûködik.
üdv.,
légyszives magyarázd el, mert nem értem.
Én most ezt a RÉGEBBI messengert használom, és MÛKÖDIK
köszi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Itt menny a letöltés-re, majd mégse, aztán jobb oldalon a "próbálja meg újból"-ra katt.
ezen az oldalon rámegyek a download-ra.
aztán, ahogyan mondod jön a felugró ablak, hogy lementsem a filet ÉS ITT kattintot a Cancel-re.
De aztán mire kell kattintani, hogy a teljeset töltse le?, és ne azt a verziót, ami majd telepítéskor tölti le a cuccost
köszi
Honnan lehet letölteni a tavalyi 2008 nov. környéki msn-t? A régebbit nem találom sehol.
Nekem nem kell ez az uj, mert nagyonsokminden nem tetszik benne.
köszi