Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WLM 9 nem jó?

tudtok ebben segíteni?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

rooney8
És azét mert warezos vagy nem tudsz fölmenni Microsoft oldalára? OMG -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#idiota>
[HUN]FaTaL
<#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

???

Majd persze megbasz a Microsoft, mert felléptél a weboldalára, jajj, istenem.<#wow3>

Doog
Köszi de warezos vagyok! :/
Már megoldottam haverom küldött át. 😊

...::::::...

DJ RX7
nem, a legújabbat.

:3

rooney8
de sokaknak pedig jól (nekem is)<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pistike 007
Azt is írja hogy hiányzik a crt.msi meg contacts.msi meg messenger2009hun.msi
ezért nem enged telepíteni Oo

májkroszoft weboldala<#wow3>.

http://www.microsoft.com/DownLoads/details.aspx?familyid=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en

tényleg érdekes, mivel sokaknak nem 😄
[HUN]FaTaL
érdekes, nekem hibátlanul mûködik

http://goo.gl/gd6Zi5

9.0-át használsz? ha igen, akkor azért 😄
Doog
Hello!
Segytség kellene nekem.
Újraraktam a gépet és nem engedi felrakni a 9.0-ás msn-t mert azt írja ki töltsem le ezt:
"Microsoft Windows Installer"

De sehol nem találom google kidobja de nem tudtam letölteni.
Tudtok segíteni?

...::::::...

Pistike 007
Én is erre gondoltam😞

DJ RX7
üdv!
azt miért csinálja az msn, ha újraindítom a gépet vagy kikapcsolom következõ bekapcsoláskor elfelejt mindent. (felhasználót, jelszót, mindent) pedig az automatikus bejelentkezés is be van állítva, de úgy látszik nem akarja elmenteni. nem csinált még sohasem ilyet.

:3

format c:
Pistike 007
Hali!
Help kéne... Fent volt a 8.5, aztán automatikusan frissített 9.0-ra, ekkor feltettem egy témát, és onnantól kezdve mindig lefagyott, ezért uninstalláltam(MSN-t). Megpróbáltam feltenni megint, nem engedi, azt mondja elõbb töröljem le az elõzõt. Pedig már mindenhonnan uninstall delete minden... 😄
Ha korábbit akarok feltenni azt sem engedi mert elõbbi mint ami "fent van"...
Hibaüzi:
Próbléma lépett fel a telepítés során. A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei: Kód:0x8000ffff
Leírás: katasztrofális hiba
??😮
Elõre is köszi

És ugyan tudom, hogy egy masszív õsreget ez nem érdekel, de azért lett új regem, mert felháborítónak találtam azt, hogy 1 gombbal nem lehet a komplett kedvenceket törölni. ezért csináltam egy másikat és most újreg vagyok, brühühühüü<#rinya>

IlluminatoR
2 év elõnyöd van, pajtás, ami azt jelenti, hogy hozzátok hamarabb jött a mikulás az internettel.<#smile>

ha belépek a sok éves regemmel, amit már nem használok, akkor is újreg leszek, mester?

kérdeztem valamit, és válaszolj! ha megmondod mi az, ami miatt képtelen vagy hozzászokni a wlm 9-hez (amit ilyen formában, hogy "5 perc elég volt" hihetetlennek tartok (és egész biztos, hogy nem csak én), mint láthattad), hátha tudunk jobb megoldást, minthogy klienst cserélj. tehát fejezd be az anyámmal való vagdalkozást és a sztenderd biztos vernek otthon dumát (12 évesen kaptam pofont utoljára) és mondd meg, mi az, ami miatt egy világ omlott össze benned, mikor kijött ez a többség szerint is szép és jó msn.

Mr_no_NaMe
A édes jó anyukáddal beszélgetsz otthon ilyen stílusban, drága újreg barátom. Elhiszem, hogy szar az életed, de erre meg én nem vagyok kiváncsi, és szerintem senki sem.

Légyszi csak építõ jellegû kommenteket. Aki tud segíteni tegye ha akarja, de ha nem, vagy egyszerûen csak nem tud, mert verik otthon, és itt éli ki magát, azok inkább kíméljenek. Köszönöm
neked megjelenik, neki nem ír ki semmit
elég szar lehet neked, hogy ezt a minimális váltást nem tudod megszokni. ugyan mi változott? egy kalap alá veszi az üzcsyeidet? - ki lehet kapcsolni. más a színe? - úúúúúúú neeemáááááááááár.

nevetséges, hogy nem tudod megszokni. max nagyon bugos nálad és állandóan lefagy és azt nem vagy képes megszokni, oké. de nem ezt írtad, tehát szokd meg, vagy nyaljál sót, nem kötelezõ msnt használni. hasznájlt mirandát, trilliant vagy vmi online vackot.

Mr_no_NaMe
Fail
bertino
<#nyes><#nyes><#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szokd meg.

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy mûködõ/telepíthetõ MSN Live 8.5 klienst? Sajna én nem találtam mûködõt, mert mindegyikhez kellett a winfos update agent és egyéb dolgok. Régebben még találtam mûködõképes verziót, de ma már sehol sem találok olyat. Talán ti tudtok segíteni.
A 9.0-át kipróbáltam, és elég volt 5 perc ahhoz, hogy uninstalláljam. Nem tudnám megszokni.
Hali!

Olyan kérdésem lenne hogy ha vkit letöröltem a partnerlistámról de msost újra fel szeretném venni azt neki ugyanúgy el kell fogadnia mint legelõször v csak simán megjelenik a listámon (és neki nem ír ki semmit) ?

Elõre is köszi ha tudtok segíteni!
LOL <#idiota>
autoszimulator
haha milyen trükkös csajszi vagy, kitakarod a srácot, ne legyen flame? 😄DD

.: mobilize.hu :.

a 8.5-ben már be lehet állítani? 😮
snowkid16

Elkezdett mûködni a kicsike 😊 Aztán ez jött be, és megint müködik..:o

Hello!

Én ezt a verzióju Messengert használom

Jól mûködik, hirtelen csak az lenne a bajom vele, hogy ez még az a verzió, amikor a partnerek nevei elõtt a zöld messenger jel van, és nem lehet átváltani, hogy a partnerek képét mutassa helyette kis miniatûrként.

Ezért keresném az eggyel ujabb verzióját a fenti linken levõ messengernek. Tudtok segíteni?

Vagy, ha esetleg a fenti verzióban be lehet állítani, hogy miniatûrök legyenek, akkor azt a megoldást is megköszönném.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

BaliBoy
Hát csodálatos. Egyik ismerõs azt mondja, hogy a régi msn meg az új között van ilyen hiba.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

snowkid16
80040154*

snowkid16
800400154 hibakód <#falbav><#zavart2>
szerintem zárjuk le a háttérképes vitát.

autoszimulator
itt mindenki a háttérképrõl beszélt, engem nem izgat az-e, és melyik képen tûnik annak, azon az, pont.

snowkid16
sörhasú, szakállas kretén* állatok
(* ezt kihagytad <#hehe>)
(apám is sörhasú, szakállas, de õ nem homofób, és szorult bele intelligencia :p)

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Alexander_Rybak_during_Eurovision_2009.jpghttp://en.wikipedia.org/wiki/File:Esc_alexander_rybak.jpg

snowkid16
Nekem az egyik felhasználóm volt ilyen... >_>
80040154 hibakód ír ki, minden rendes, bejelentkezés, és
"Nem sikerült bejelentkeznie....
A szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el. Késõbb próbálja meg újból."

mi az hogy buzis?

szerintem csak homofóbok vagytok és sokkal maszkulinabb jelenségnek gondoljátok magatokat ennél az egyébként agyonfotosopolt srácnál, ami talán jogos is és talán rendben is van. de attól még nem lesz buzi.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Alexander_Rybak_at_the_Eurovision_press_conference.jpg

ha itt szerintetek buzin néz ki, akkor buzit még nem láttatok és/vagy sörhasú, szakállos állatok vagytok.

bertino
ez egy uj MS ficsõr szerintem.
amugy biztosan találkoztunk már ilyennel, ja.
sajna. :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BaliBoy
Üdv.
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy az újonnan felvetteknél nem jelenik meg az üzenet amit küldök? Amit nekem írnak az megérkezik. Viszont a túl oldalon nem amit én küldök. És semmi hibaüzenet.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

snowkid16
Azért, mert nekem nagy a monitorom, és a legtöbb civil fotójai, vagy nem civil pixeles lenne...
Most egyébként is mit akarsz? Segíteni vagy fikázni? Ha az elõbbi, akkor pixelhuszárkám legyél szíves nem baszogatni senkit.
(nem inogtam meg, hogy nem buzis, csak már nekem fura magyarázkodni)

autoszimulator
dokumentumok, naplózott beszélgetések

elvileg

ha már te is meginogtál a hitedben h nem buzis, és civil fotót akarsz küldeni róla, akkor miért egy ilyen buzisan beállított képet raksz be háttérnek?
snowkid16
Az photoshop, te okos. Elbaxták a norvég fotósok...>_> Ha megnézed egy civilben készült képét, látszik, hogy normális a füle.
Egyébként meg mit kell bántani a másikat. Õ õ, te meg te vagy. Most mondd meg, mi a buzis rajta. A szája, a mosolya? Küldjek egy civil fotót róla? XÐ

snowkid16
Hát nekem nincs, azért, mert én kikapcsoltam :/

mi az h hol érdekel? tettem egy kijelentést.

eddig érdekes mód senki se és egyszer se mondta h buzisan néznék ki

miaz h normális a haja? nyilván olyan a haja ami neki jól áll, és passzol hozzá. hát akkor még szép h a haja is buzis, nincs ebben semmi furcsa

am undi lenõtt zsidó fülcimpája van.