13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Doomista
    Te ilyen jól érted román nyelvet ? Eszméletlen.
  • autoszimulator
    ja
  • Doomista
    Mivan?
    Ezt fogalmazd át újra.
  • bertino
    ... ?
  • sgamez
    Msn hez nincs valami Gadget win7 hez?
  • RelakS
    Hi!

Képek küldésénél a megosztásos rettentőre van valami megoldás?

A registry átírás nem segített, hexaeditorral nem akarok a programban matatni. Vagy marad a Fájlok/Egy fájl vagy fénykép küldése menüpont? :S
  • Benny04
    hi
    a legújabb live hol tárolja a hangokat??
    mert régebben customsounds volt a mappa neve, de most nem találom sehol!
  • [HUN]FaTaL
    Ki lehet kerülni. :)

Bemész a beállításokba megnyomod az install gombját a onecare fosnak. Aztán a felbukkanó ablakban a downloadot, leokézod a beállítások ablakot és nyomsz egy mégsét a onecare letöltésének. Azt fogja hinni, hogy fent van és enged bármit küldeni. :)
  • Bircsike
    Sziasztok! A Dinamikus képeket hova menti a messenger amiket mi készítünk? Azokat a hosszúkásakat!
  • ajem kisa
    Tallózza be a saját virusirtoját, ne az msn vizsgálja meg!
  • akyyy
    pont, hogy be kell kapcsolni, beállítani virusirtót, és akkor átküldi.
  • tigeroo
    Az elküldeni kívánt fájlt a rendszer potenciálisan veszélyesnek találta, ezért nem küldte el.

havernak írja ki, pedig becsomagolta a fájlt? ilyenkor mivan? (a beállításokban kikapcsolta ezt a tiltó opciót pedig)
  • Flamer
    AGHAH. yóhát .. semmise kötelező. de azért pánikot kelteni bazzeg. egyezünkmeg abba hogy kussvan. [beisfogta]
  • andersh
    hát szerinted csak az, szerintem meg akár lehetne trojan is, csak erre akartam felhívni a figyelmet.
    valami tökidegen egy fórumon belinkel egy exét, én el nem indítanám.
  • Flamer
    hol a náza:D
  • precision
    mi ez a sok hsz, meg ez a bolondok háza? :D:D
  • Flamer
    szerintem ugyanaz. a mexhaxolt exe.. ennyi. cska abarom feltette mert sok baromarcu nem birja megcsinálni a resourcehacker cuccot. ennyi.
    de nem kötelező azt a fost letölteni.
  • autoszimulator
    yea, csak az ingyenes változatokat ismerik a vírusirtók, a magukat felülírók, meg amelyek álcázzák magukat, jó drágák. Ezen fájl ily fertőzése pedig nem ér sokat.
  • mateus33
    Jah jó hülye lehetett, bár működik :D
  • andersh
    az meg h a vírusirtó nem talál semmit egy exében az csak annyit jelent h nem talált benne olyat amilyet ismerne. 20 vírusirtó esetében ugyanez a helyzet... az önmódosító vírusokról nem is beszélve.
  • andersh
    vannak olyan trojanok amik beinjektálhatóak bármilyen exébe, mikor elindítod ugyanúgy elindul a progi amire számítasz, csak előtte szépen lefut a trojan is.
  • vipera12
    Még volna 1 problémám,kipróbáltam scarabeus86 módszerét a messenger 8 esetét csináltam meg. Kikerestem,átírtam,elmentettem.Csak a partner listám tűnt el.
  • autoszimulator
    na mondjuk azok után hogy valaki lemásolja a webmessengerek felületét, a rejtett partnereket megmutató kamu oldalakat regel, csak hogy megszerezze ismeretlen emberek msn adatait, bármi elképzelhető :D

de egy ilyen észrevehetetlen trójai megírása nem egy kis fostos seggű magát hekkernek hívó pöcsös reszortja, így kicsi az esélye.
  • [HUN]FaTaL
    Persze direkt ezért ír egy trojant. Mennyire szerencsétlen gyökér vagy. :D Vagy esetleg feltöltötte az átírt verziószámú exet? Ez nem lehetséges?

• andersh
    én erről beszéltem: #10190
  • andersh
    és ki beszél a resource hackerről? mer én nem az biztos. valamit benéztél.
  • Flamer
    mer egy idiota vagy a javából..

Resource Hacker™ - Version 3.4.0
    24 march 2002.
    Copyright 1999-2002 Angus Johnson

----------------------------------------------
    Version History:
    ----------------------------------------------

24 March 2002 (Version 3.4.0):

te nyomorék.. nem értem miért az ijen idioták maradnak életbe mint te.. :| hogy fullattál volna bele anyádba. :|
  • andersh
    nem igazán értem h mi 2002-es
  • Flamer
    2002-es aprogram te baszott agyu idiota:D eltelt 7 év. ne mond hogy senki nem fedezte fel. te ostoba fasz.
  • andersh
    egyébként meg ha meg saját trojant tett bele amit még senki se használt akkor nem fogja felismerni, még heurisztikus kereséssel sem biztos
  • ffxi
    Hát igen. Ilyen az SG-s szinvonal. A végén te vagy a hülye dinka, mert segíteni próbáltál. Mindegy, a lényeg, hogy megvan a válasz a próblémámra. És tisztelet a kivételeknek.
  • andersh
    nem jön be semmi, biztos azért mert kurvára vírusos az egész oldal.
    virustotal: az összes vírust beszopod ha megnyitod
  • Flamer
    ASGHASHAHSDJ ?D:DDDDd
  • autoszimulator
    ez tuti vírusos, leszedtem, és azóta akármelyik csajra ráírok, dugni akar !!!4
  • bertino
    "NOD32-al lett scan-elve."

micsoda megnyugtató érzés!
  • Flamer
    ya és nehogy még valaki.. szoval..
    a kreált exe: scan2
  • Flamer
    nos.. van egy tökyó oldal. ugyhivják virustotal.com.
    gecyió mer felöltesz egy fájlt és megvizsgálja az "összes" viruskúróval..

reshacker: scan
  • [HUN]FaTaL
    És gondolod hogy az itcafet hányja teli vírussal. :D Nem vagy te egy kicsit paranoid?
  • ffxi
    Yah! Igazad van, annak kitételének akarsz szemtanúja. Hogy nem te akarsz lenni az első "kóstoló". Nekem vígan működik a dolog. NOD32-al lett scan-elve.

Nem ígéret, bizonyíték :D

LINK
  • andersh
    látom nem értesz hozzá.
    arra nem gondoltál h vírusos az exe?
    miután elindítasz egy exét az azt csinál a gépeddel amit akar.
    valószínűleg aki kitette az exét már olvassa a leveleid és böngészi a gépedet van e rajta valami érdekes.
    gratula!