13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10235 Te ilyen jól érted román nyelvet ? Eszméletlen.
-
#10234 ja -
#10233 Mivan?
Ezt fogalmazd át újra.
-
#10232 ... ? -
sgamez #10231 Msn hez nincs valami Gadget win7 hez? -
#10230 Hi!
Képek küldésénél a megosztásos rettentőre van valami megoldás?
A registry átírás nem segített, hexaeditorral nem akarok a programban matatni. Vagy marad a Fájlok/Egy fájl vagy fénykép küldése menüpont? :S -
#10229 hi
a legújabb live hol tárolja a hangokat??
mert régebben customsounds volt a mappa neve, de most nem találom sehol! -
#10228 Ki lehet kerülni. :)
Bemész a beállításokba megnyomod az install gombját a onecare fosnak. Aztán a felbukkanó ablakban a downloadot, leokézod a beállítások ablakot és nyomsz egy mégsét a onecare letöltésének. Azt fogja hinni, hogy fent van és enged bármit küldeni. :) -
Bircsike #10227 Sziasztok! A Dinamikus képeket hova menti a messenger amiket mi készítünk? Azokat a hosszúkásakat! -
#10226 Tallózza be a saját virusirtoját, ne az msn vizsgálja meg! -
#10225 pont, hogy be kell kapcsolni, beállítani virusirtót, és akkor átküldi. -
#10224 Az elküldeni kívánt fájlt a rendszer potenciálisan veszélyesnek találta, ezért nem küldte el.
havernak írja ki, pedig becsomagolta a fájlt? ilyenkor mivan? (a beállításokban kikapcsolta ezt a tiltó opciót pedig) -
#10223 AGHAH. yóhát .. semmise kötelező. de azért pánikot kelteni bazzeg. egyezünkmeg abba hogy kussvan. [beisfogta] -
andersh #10222 hát szerinted csak az, szerintem meg akár lehetne trojan is, csak erre akartam felhívni a figyelmet.
valami tökidegen egy fórumon belinkel egy exét, én el nem indítanám. -
#10221 hol a náza:D -
#10220 mi ez a sok hsz, meg ez a bolondok háza? :D:D -
#10219 szerintem ugyanaz. a mexhaxolt exe.. ennyi. cska abarom feltette mert sok baromarcu nem birja megcsinálni a resourcehacker cuccot. ennyi.
de nem kötelező azt a fost letölteni.
-
#10218 yea, csak az ingyenes változatokat ismerik a vírusirtók, a magukat felülírók, meg amelyek álcázzák magukat, jó drágák. Ezen fájl ily fertőzése pedig nem ér sokat. -
#10217 Jah jó hülye lehetett, bár működik :D -
andersh #10216 az meg h a vírusirtó nem talál semmit egy exében az csak annyit jelent h nem talált benne olyat amilyet ismerne. 20 vírusirtó esetében ugyanez a helyzet... az önmódosító vírusokról nem is beszélve. -
andersh #10215 vannak olyan trojanok amik beinjektálhatóak bármilyen exébe, mikor elindítod ugyanúgy elindul a progi amire számítasz, csak előtte szépen lefut a trojan is. -
vipera12 #10214 Még volna 1 problémám,kipróbáltam scarabeus86 módszerét a messenger 8 esetét csináltam meg. Kikerestem,átírtam,elmentettem.Csak a partner listám tűnt el. -
#10213 na mondjuk azok után hogy valaki lemásolja a webmessengerek felületét, a rejtett partnereket megmutató kamu oldalakat regel, csak hogy megszerezze ismeretlen emberek msn adatait, bármi elképzelhető :D
de egy ilyen észrevehetetlen trójai megírása nem egy kis fostos seggű magát hekkernek hívó pöcsös reszortja, így kicsi az esélye. -
#10212 Persze direkt ezért ír egy trojant. Mennyire szerencsétlen gyökér vagy. :D Vagy esetleg feltöltötte az átírt verziószámú exet? Ez nem lehetséges?
-
andersh #10211 én erről beszéltem: #10190 -
andersh #10210 és ki beszél a resource hackerről? mer én nem az biztos. valamit benéztél. -
#10209 mer egy idiota vagy a javából..
Resource Hacker™ - Version 3.4.0
24 march 2002.
Copyright 1999-2002 Angus Johnson
----------------------------------------------
Version History:
----------------------------------------------
24 March 2002 (Version 3.4.0):
te nyomorék.. nem értem miért az ijen idioták maradnak életbe mint te.. :| hogy fullattál volna bele anyádba. :| -
andersh #10208 nem igazán értem h mi 2002-es -
#10207 2002-es aprogram te baszott agyu idiota:D eltelt 7 év. ne mond hogy senki nem fedezte fel. te ostoba fasz. -
andersh #10206 egyébként meg ha meg saját trojant tett bele amit még senki se használt akkor nem fogja felismerni, még heurisztikus kereséssel sem biztos -
#10205 Hát igen. Ilyen az SG-s szinvonal. A végén te vagy a hülye dinka, mert segíteni próbáltál. Mindegy, a lényeg, hogy megvan a válasz a próblémámra. És tisztelet a kivételeknek. -
andersh #10204 nem jön be semmi, biztos azért mert kurvára vírusos az egész oldal.
virustotal: az összes vírust beszopod ha megnyitod -
#10203 ASGHASHAHSDJ ?D:DDDDd -
#10202 ez tuti vírusos, leszedtem, és azóta akármelyik csajra ráírok, dugni akar !!!4 -
#10201 "NOD32-al lett scan-elve."
micsoda megnyugtató érzés! -
#10200 ya és nehogy még valaki.. szoval..
a kreált exe: scan2 -
#10199 nos.. van egy tökyó oldal. ugyhivják virustotal.com.
gecyió mer felöltesz egy fájlt és megvizsgálja az "összes" viruskúróval..
reshacker: scan -
#10198 És gondolod hogy az itcafet hányja teli vírussal. :D Nem vagy te egy kicsit paranoid? -
#10197 Yah! Igazad van, annak kitételének akarsz szemtanúja. Hogy nem te akarsz lenni az első "kóstoló". Nekem vígan működik a dolog. NOD32-al lett scan-elve.
Nem ígéret, bizonyíték :D
LINK -
andersh #10196 látom nem értesz hozzá.
arra nem gondoltál h vírusos az exe?
miután elindítasz egy exét az azt csinál a gépeddel amit akar.
valószínűleg aki kitette az exét már olvassa a leveleid és böngészi a gépedet van e rajta valami érdekes.
gratula!