13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10275 Én is e kombót használom.
Viszont az utolsó mondatodba belekötnék, mivel a mostani helyzet alapján még védelem sem kell ahhoz, hogy kiküszöbölje az ember ezt az msn vírus problémát. Mivel msn vírus elég rég óta nincs aktívan, ezt úgy értem, hogy nem kapsz a partneredtől egy vírusos exe fájlt, vagy egy olyan linket, amin kártékony programot tölthetsz le, mivel a módszer most a social enginneering és az adathalászat, azaz a phishingre épül. Például egy olyan oldalra akar küldeni az offline partnered, ami kéri az msn belépő adataidat. Ezek ellen még egy program sem kell, természetesen egy jó védelmi program az oldalra jelezni fog, de az ilyen oldalakra elég egy Firefox biztonsági kiterjesztés is, mint például a WOT, de legfőképp ezeket maga a felhasználónak kell kivédenie az eszével. Ha meg valaki olyan okos, hogy ilyen oldalon megadja az adatait, az természetesen meg is érdemli.
-
#10274 Én pl.azt használom,2009-es msn és 3.5.5-ös Firefox,és semmi gondom vele,Visszatérve egy előttem szólóhoz,aki virust kap az msn-jén,az megis érdemli! Én kb:9 éve használom az msn,de az miatt még virust nem kaptam,kellő védelemmel ezt kilehet küszöbölni,erről ennyit!
Csak magánvélemény!!! -
#10273 És hol van az az ember, aki Msn-t és Firefoxot használ? -
r4pt0r #10272 Jah meg ahogy azt a kicsi világodban elképzelted, nah de elég az offolásból. :P -
#10271 sóhaj... -
#10270 Hát figy.
Az átlag user Msn-t és ie-t használ.
Az átlagon felüli Mirandát és Firefoxot. ;) -
r4pt0r #10269 Nincs semmi gond az MSNel, legalábbis 8.5el. Aki vírust kap rajta az meg is érdemli. :D -
#10268 Én meg majd 2éve Mirandát használok gagyi MSN helyett..fényévekkel jobb mint a reklámokkal teli vírusos Msn. Ráadásul látom azt aki rejtve van. -
r4pt0r #10267 De én a 8.5öst használom, ennek kellet már 2x átírni, nagyon nem akarják hogy ezt használjam.
De amíg nem készül a 9eshez is Apatch féle amivel reklámokat és minden hülyeséget ki tudok venni, addig nem érdekel. :D -
#10266 Nem tudom ki hogy van vele,úgy látszik ez az msn kiszámithatatlan,nálam simán megy,a 2009-est használom,most léptem be reggel,de semmilyen frissitést nem ajánlott fel!Lehet hogy később? -
#10265 Erről beszéltem! Miért nem olvasol vissza? 10245 -
r4pt0r #10264 Ha valakinek ma se menne akkor egy újra kell megváltoztatni a verzió számot.
14.0.8089.726 -
r4pt0r #10263 Ma már a meghackelt MSN is azt akarja hogy updateljem, nagyon akarja. :D -
Hydrocephalic #10262 Aki 8.5-ös MSN-t szeretne továbbra is használni és nem szeretne frissíteni, annak itt egy rövid leírás:
http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html -
andersh #10261 ez nem hiba hanem /all -
#10260 tanulj meg vakon gépelni D: -
#10259 Na, csak sikerült összebarkácsolnom... (= -
andersh #10258 semmilyen -
#10257 hi
ez miféle virus?
-
#10256 Na ez vicces, mert én feltettem a lentebb említett messengert, megnyitottam volna azzal a hacker faszom programmal, de nincs msn.exe fájlom... -
csonkaj87 #10255 Sziasztok!
Képből szeretnék szmájlit létrehozni, de az a problémám, hogy amikor ténylegesen beírom a beszélgetések ablakba akkor eléggé lekicsinyíti a képet, és így használhatatlan. Mivel tudnám azt megoldani, hogy normális (szmájli) méretű képet használjon?
-
#10254 Biztos a GTAnégyben kell beállitani, nem az msn eszközök, beállitásokban... -
#10253 azt hogyan lehet msn-ben beállítani, hogy ha felugrik egy ablak (üzenetet kaptam), akkor ne tudjak mindjárt írni bele ? (pl. klikkel aktiválni kelljen). ti. az van, h ha írok vmit, és felugrik egy ablak, akkor abba folytatja az írást, amit esetleg véletlenül el is küldök ha nem nézek fel :D. -
andersh #10252 get data back for ntfs -
#10251 Szasztok!
Van egy naplófájl amit véletlenül kitöröltem, majd a lomtárból is ürítettem. Valahogyan vissza tudom hozni, vagy az msn nem csinál még 1 biztonsági másolatot valahol a naplózott beszélgetésekről? -
#10250 Sziasztok. Barátnőm nem tud belépni az msnbe, mert a következő hibakódot kapja: 81000306. Kigugliztam. Lefuttattam hogy rendben vannak- e a dll-ek, azt írja minden oké. Dátum jó, SOCKS-okat kitöröltem a kapcsolatokból, mostmár tényleg nem tudom mi lehet. Vagy 10 percig próbál belépni, de semmi, és lefagy az msn.. ezt a hibakódot is 4-edjére tudtam megszerezni. Valaki ötlet?
Előre is köszi:) -
andersh #10249 ezt -
#10248 #10180 -
#10247 sziasztok!
és akkor mivan ha én a legújabb msn-t szeretném használni de "Windows Live Communication Platform" hibát jelez állandóan. ez nincs leirva sehol ugyhogy tőletek kérdezem hogy ilyenkor mit lehet tenni -
#10246 A-patch.
#10231: Van egy csomó, nézz körül a galleryben. -
#10245 Itt meg magyarúl:
http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html -
andersh #10244 itt le van írva midnen -
#10243 haló? -
#10242 Próbáld visszarakni a régi msn-t! -
SOCCER #10241 elolvastam. és akkor mi történik ha én a régit (is) letöröltem? ez a patch akkor is működik vagy töltsek le ismét egy régit? -
#10240 Csak ezt az oldalt olvasd el lentről... -
SOCCER #10239 üdv! lenne egy problémám. az imént próbáltam belépni az msnembe, ami csak azzal a feltétellel engedett (volna) bejelentkezni, hogy telepítem a legfrisebb verziót. mivel nem volt más választásom megtettem. elkészült, beléptem erre rögtön kidobott azzal, hogy a rendszer hibát észélelt ezért leállt. letöltöttem és installáltam mégegyszer, a probléma dettó. az lenne a kérdésem, hogy most akkor mi a fasz van? előre is köszönet -
sgamez #10238 ok -
#10237 nincs -
sgamez #10236 Valami msn gadgetre gondoltam, ami win7 alatt működik