Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doog
Belépsz ugye a profilodba a www.msn.com-on keresztül.
A neved mellett ugye a képednél van az, hogy kijelentkezés.
A nevedre kattintasz vagy ami mellette van egy kis fekete nyíl lefelé.
Aztán "fiók megtekintése"
És legalul az, hogy "fiók megszüntetése".

...::::::...

akyyy
Hol van az? beleírom a faq-ba akkor.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mi?? ilyen van??
mondjuk ha ilyen bekövetkezik h fél évig nem lépek be, akkor valszeg meghaltam vagy elraboltak a kínaiak
Doog
Köszi nektek. 😊
De meg lehet szüntetni közben megtaláltam. 😊

Doomista
Soha nem lépsz be arra a cimre.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
nem lépsz be fél évig

Doog
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet egy msn címet végleg megszûntetni?

Balumann
Eddig még nem tapasztaltam furcsa dolgokat/üzeneteket a Windows Live messengerbe, gondolom ez is csak fordítás hiba, de ezen az üzeneten nagyot nevettem. (az okát se igazán értem, hogy miért írta ki)

allock
microsoft :d

#hhwnd

rooney8
Nekem 1x volt egy ilyen. De ezen kívül hibátlan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Szintúgy, ugyanez a véleményem. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy
nekem egyszer sem csinált ilyet:\ fos az aki ezt elõhozza😄

Benny04
<#nyes>tele van bággal

allock
fos a wlm9 :d

#hhwnd

Benny04
nekem is szokott ilyen lenni :S
kijelentkezek majd vissza, és megjavul

DeerHunter01
újrainditás megoldotta 😊

\"Erről van szó!\"

szucsy89
lépj ki, esetleg resi, indítsd el újra és jó lesz...
DeerHunter01
ha valaki ir azzal tudok beszélni normálisan mivel behozza az ablakot

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
hali.
ma ez fogadott engem:

megoldás ?

\"Erről van szó!\"

Van egy szkript messenger plushoz ami ellenõrzi a prtnereidet és üzenetet küld nekik hogyha vírusosak, tegyétek fel, nekem éppen 10 perce küldött egyik ismimnek üzit, és tényleg vírusos!

Link
[HUN]FaTaL
Akkor talán húzd újra a wint ha más megoldás nincs, mert semmi gond vele.

rooney8
ma megint okosabb lettem valamivel 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ÁjjLe BoBBi
itt próbálkoztam már párszor. rányomok a letöltésre, bevillan a várt oldal és rögtön átugrik oldalbetöltési hibára O.o

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

szucsy89
köszi, tudtam hogy lehet valahol csak nem találtam meg az oldalt. thx😊
[HUN]FaTaL

ÁjjLe BoBBi
na most itt az a problem hogy a microfos oldalát semmilyen módon nem tölti be...ha új verziót akarok letölteni akkor az oldal nem megjeleníthetõ, ha a gépen lévõ régebbi verziót rakom fel akkor az bejelentkezéskor szeretne azonnal frissíteni, és utána nem tudja megnyitni a kívánt oldalt ahonnan töltené...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

LoDMaSt
szerintem meg igen..
amelyik módszer szimpi

@ Hellomarci

rooney8
Szerintem sehogy... Csinálj új címet 😄

szucsy89
hol tudom megváltoztatni az e-mail címem ? tehát hogy bejelentkezéskor egy másik címet kelljen majd beírnom a jövõben
DJ RX7
az lehet, hogy azért felejti el mindig az msn a felhasználómat újraindításnál, mert fent van a yahoo messenger is? most raktam újra a gépem, letöröltem, de sajnos nem lett jó.

:3

rooney8

[HUN]FaTaL
A 2 perc szimbolikus volt, mert hetek óta rinyál. 😄 Szerintem még fél se volt.

rooney8
2 perc? azsok<#hehe>

Továbbra sincs ötlet, miért nem küldi el a linkjeimet linkként, annak ellenére, hogy engedélyezve van?

<#eljen> De te PRO vagy <#heureka><#email> kösz

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

[HUN]FaTaL
2 egész percbe került kigooglézni:

Windows Live Messenger 8.5 standalone installer (English)

Jaja az még ok lenne csak az a baj h sehova sem teszi:S minden program megvan amit feltesz egyedül a messenger progi hiányzik.Pedig a telepítõ írja h telepítve lett...Azért köszönöm szépen az utánajárást.Talán majd vki válaszol a kérdésemre aki okosabb ebben a témában.
Azt kellene, hogy az ADD/REMOVE programok között totál leinstallálod a live messengert, és azután próbálod meg ujra feltelepíteni.

Az a hiba, meg talán az, hogy nem tudott netkapcsolatot találni, vagy akkor éppen nem mûködött az msn szerver

Elolvastam. Kerestem, hogy mit jelent a 800154- hibaüzenet, de nem találtam, azt talán itt kellene fennt a banner-nél megnézni a FAQ-ban. Amikor én telepítek fel messengert, akkor nekem mindig a start menüben szokott lenni az indító ikon, azt aztán oda helyezheted, ahova akarod, akár ki is húzhatod az asztalra.

jah ezt nemtudtam.Azthittem ha egy 8.5-ös telepítõt szedsz le akkor azt is teszi fel.Hát akkor ebben nemtudok segíteni:S Max vmi torrent oldalon tudnál utána nézni hátha van komplett 8.5.

Esetleg majd olvasd vissza légyszives mit írtam én elõször hátha tudnál hozzászólni vmit...
Meg, ha angol lenne, akkor az lenne a baj vele, hogy az nem magának a programnak a telepítõje, hanem egy olyan fájl, aminek a telepítését, ha elindítod, akkor telepítés közben tölti le mindig a legujabb messengert, ami ugyemár most a kilences verzió, vagy ujabb lenne

<#eljen> csak az a baj, hogy magyar, mindenbõl angolt használok

Orionk!

Ez neked szól csak elfelejtettem odaírni...
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2809&k=7
Hali!

Én ezt a messengert használom

Tudna valaki segíteni letölteni az ennél ujabb verziót, DE NEM A LEGUJABBAT.

köszi

Sziasztok
problémám, hogy a legújabb MSN-t használom de mindig kilép az msn semmi hibát nem ir csak kilép, valaki nem tudna ötletet adni mi baj lehet?
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!Feltettem a Windows Vista Ultimate oprendszert és úgy néz ki,hogy sehogy sem tudom normálisan feltenni a Windows Live Messenger programot.Telepítéskor kiírja,hogy sikeresen lett telepítve a program de se az asztalra se máshova nem teszi.Legelõször még valahogy felment de sehogy sem tudtam belejentkezni vele.Kapásból kijött egy ablak mely a 800154-es hibaszámot közölte ha jól emléxem.De mostmár a normális telepítés sem akar összejönni.
Ha valaki hozzátudna szólni azt nagyon megköszönném!
Elõre is köszke!!!
snowkid16
A norton ghost érdekelni, tudsz írni pár dolgot róla pü-ben? :\ Kaksi lassú már mióta a gép a betöltésnél, utána okés. (volt már töredezettségmentesítés xÐ)

bertino
norton ghost, azzal is idõ megy el, de csak a partíciókép készítésekor.

utána rendszert betölteni piszok gyors.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
igazából tényleg. csak hát aki old kocka, annak még be van ékelõdve, hogy bizony, egy win reistall, akár 1-2 napba beletelik. közbe meg egy sima win feltvebsése 30-20 perc, aztán jöheznek driverek, egyéb programok, max 1 óra, meg a congif fájlok, amik meg 10 perc, és frissa a gép😄

csak mire erre ráveszi magát az ember.

egyszerübb játszani, meg neteztni, mert ez munka, az meg büdös😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;