13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• precision
    nincs
  • Bucsek
    köszi, de azért nincs ötleted mért nem jön be nekem?
  • precision
    nálam jó a link
    de tessék felraktam neked data -ra: link
  • Matyigyerek
    Sziasztok lenne egy kérdésem hogyan tudom eltávolitani a windows live messenger 9 es programot a gépröl. szeretném visszateni a 8.5 öset . nem találok sehol unistalt a 9.0 nak légyszi segitsetek nem akarom ujra telepiteni a gépet
  • Bucsek
    tehát itt van ez: http://download.live.com/?sku=messenger és a letöltés gombra kattintva ez fogad: http://img43.imageshack.us/img43/4300/0021vw.jpg :(
  • Bucsek
    köszi rendes vagy, de engem az idegesit hogy a windows honlapjáról mért nem engedi letölteni az msn-t.. :
  • computerguru
    A 2009-es msn megvan nekem,de ez még a frissités előtti(nov.6)
    Ha kell felteszem neked!
  • Bucsek
    nekem 2009 build: 14.0.8064.206 van. de mondom frissiteni nem enged mert nemtud.. belépni se enged. a honlapot ajánlja de onnan nem tudom letölteni mert rámegyek a honlapra és ott a letöltésre, behozza h nemmegy a weblap.... segitsetek pls
  • Hydrocephalic
    Nekem gond nélkül megy 14.0.8089.726 -es verziószámra átírással a mai napig.

http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html
  • Matyigyerek
    Szia mindenki. felraktam én is a messenger 9 -et mert ugye a 8.5 ős el már nem engedet fellépni. szerintem furcsa a másikhoz képest de majd megszokjuk mint minden váltást. Na most van egy ----idegesítő---- gondom vele. Ha beszélgetek valakivel /rendesen működik / és ledobom a tálcára mert közben megszeretnék nézni valamit a commander be vagy pl egy képet képnézővel stb és ezt ugyancsak ledobom a tálcára a messenger rögtön felugrik ezt nem lehet kiküszöbölni??? Köszönöm a segítséget és az ötleteket előre is üdv
  • destroyer91
    jóvan kösz olyan segitség kéne,amire magamtól nem jönnék rá,különben nem kérdezném:D
  • andersh
    visszarakod 8.5-öt mert úgysincs semmi a 9-esben ami a 8.5-ben ne lenne (kivéve talán h a partnerlistában látod a képeket kicsiben, ha ez neked fontos, akkor nemtom, format c: :D)
  • destroyer91
    hali all! windows live 2009 van a gépemen és az a gondom vele,hogy állandoan kijelentkezik...aztán ujracsatlakozik automatán de nagyon idegesitő...megcsináltam ami a hiba blogban levan irva de semmi változás...vki valami megoldást nem tud rá? win 7 van a gépen,előre is köszi a választ
  • dirtlaci
    skacok tudnátok segiteni mert 1 re szükségesebbé válik :D #10289
  • Flamer
    ahah idiota:D
  • Flamer
    gondolom mindig kiakadnak valami ujat és mindig arra kell upgradelnie a szarnak.csak live magától csinálja gondolomén.
  • andersh
    írdd át 25.0-ra és megoldva egy időre ;)
  • Japep

Ez mindig változik?
    Mármint az a számsor, amire át kell írni?

Mert megint nem lépett be, mondom átírom megint, és másra kellett - de a lényeg, hogy már jó. :)
  • dirtlaci
    JOH a lényeg SEGITSETEK HOGY "erőősítem a Kapcsolataimat XD ha nem tok felvenni senkit msn RE PLS HELP
  • Doomista
    Ennél nagyobbat még nem hazudott :D
  • Flamer
    fék.
    "Ráadásul látom azt aki rejtve van." :w
  • dirtlaci
    jah bocs nem láttam sry
  • andersh
    idiot, nem neked írta hanem nekem, most viszont csöndben maradhattál volna :D
  • oliwwer
    neked címeztem?
  • dirtlaci
    MERt mit csináltam?
  • oliwwer
    maradtál volna csöndben.
  • dirtlaci
    Hello mindenkinek abban szeretnék segítséget kérni hogy én kb 3 hónapja nem tudok felvenni senkit mert ugy van hogy a régi jó öreg alap msn en felveszek valakit akkor CSAK azon látom viszont a windows live os msn en veszek fel valakit az irj h xy személynek még nincs msn je és viszont ha kijelentkezek nem marad ott h felvettem őt hanem 1 szerűen magától letörli szval már rég nem tudok felvveni embereket Lécci segitsetek Köszi :)
  • andersh
    legyél buzi és jöjj össze egy linuxguruval.
    a problémád megoldódott.
  • oliwwer
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=10250]#10250[/URL]-re valaki? Fontos lenne.
  • andersh
    én a verziószámot már legelőször 25.0-ra írtam át 14.nemtomhány helyett, így most jó időre nem lesz problémám a dologgal :D
    nekem nem is szólt h megint frissíteni kéne
  • Bucsek
    sziasztok, mi történt? frissiteni akar a wlm de nemtudja.. utána felajánlja a msn honlapját meg is nyitja hogy onnan töltsem le, de hiba az oldalon...
    wtf?
  • BaliBoy
    Szeretnék tanácsot kérni. Barátnőmnek T-Home-os stick-es nete van. Teljes rendszer újra telepítés előtt is és után is azt csinálja a messengere, hogy ha elérhető módban jelentkezik be vagy vált át elérhető módra, akkor egyből kidobja a rendszer (az msn-en). Viszont rejtett módban bent marad. Találkozott már valaki ilyennel?
  • Istvan19
    Feltettema z új msn-t de wáá nem jó nem jelentkezik be!!_
    Mit csináljak vele hogy jó legyen??
    Nem mind az nekik hogy milyen msn-t használok??!!

• precision
    miért olyan nagy kín egyeseknek váltani az új msnre? anno ugyanez a sírás ment le mikor egész verziószámot lépett a program, aztán mégis megszokták az emberek

grow up.
  • Annihilator100
    Probléma megoldva.Egyenlőre működik :)
  • totya24
    Valakinek van valami ötlete, hogyan tüntethetem el az értesítéseket? Folyamatosan kiírja, hogy van 1 értesítésem, rákattintok, de a profilomban semmit nem mutat.:S
  • Istvan19
    Hy all!elöjött megint az a frissítéses bigyula az msn-be:s
    Valakinek ötlet hogy hogyan lehetne kiküszöbölni,vagy valami megoldás??
    köszi előre is
  • Annihilator100
    Hello all.

Ma újra előjött a frissítés ablak.Átírtam a verzió számot a lent említett módon a, #10264-re hozzászólásban lévőre.De bejelentkezésnél előjön egy hiba üzenet..., valamint 2 hibakód az egyik a 80048820, és egy bővített hibakód 80048401.Van akinek előjött ez a hiba?Vagy csak az én gépem rosszalkodik?
  • qetuol
    nem találtam ilyen opciót sem a gta4-ben, sem a beállításokban
  • computerguru
    Yes