13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10315 nincs -
Bucsek #10314 köszi, de azért nincs ötleted mért nem jön be nekem? -
#10313 nálam jó a link
de tessék felraktam neked data -ra: link -
Matyigyerek #10312 Sziasztok lenne egy kérdésem hogyan tudom eltávolitani a windows live messenger 9 es programot a gépröl. szeretném visszateni a 8.5 öset . nem találok sehol unistalt a 9.0 nak légyszi segitsetek nem akarom ujra telepiteni a gépet -
Bucsek #10311 tehát itt van ez: http://download.live.com/?sku=messenger és a letöltés gombra kattintva ez fogad: http://img43.imageshack.us/img43/4300/0021vw.jpg :( -
Bucsek #10310 köszi rendes vagy, de engem az idegesit hogy a windows honlapjáról mért nem engedi letölteni az msn-t.. : -
#10309 A 2009-es msn megvan nekem,de ez még a frissités előtti(nov.6)
Ha kell felteszem neked! -
Bucsek #10308 nekem 2009 build: 14.0.8064.206 van. de mondom frissiteni nem enged mert nemtud.. belépni se enged. a honlapot ajánlja de onnan nem tudom letölteni mert rámegyek a honlapra és ott a letöltésre, behozza h nemmegy a weblap.... segitsetek pls -
Hydrocephalic #10307 Nekem gond nélkül megy 14.0.8089.726 -es verziószámra átírással a mai napig.
http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2.html -
Matyigyerek #10306 Szia mindenki. felraktam én is a messenger 9 -et mert ugye a 8.5 ős el már nem engedet fellépni. szerintem furcsa a másikhoz képest de majd megszokjuk mint minden váltást. Na most van egy ----idegesítő---- gondom vele. Ha beszélgetek valakivel /rendesen működik / és ledobom a tálcára mert közben megszeretnék nézni valamit a commander be vagy pl egy képet képnézővel stb és ezt ugyancsak ledobom a tálcára a messenger rögtön felugrik ezt nem lehet kiküszöbölni??? Köszönöm a segítséget és az ötleteket előre is üdv -
destroyer91 #10305 jóvan kösz olyan segitség kéne,amire magamtól nem jönnék rá,különben nem kérdezném:D -
andersh #10304 visszarakod 8.5-öt mert úgysincs semmi a 9-esben ami a 8.5-ben ne lenne (kivéve talán h a partnerlistában látod a képeket kicsiben, ha ez neked fontos, akkor nemtom, format c: :D) -
destroyer91 #10303 hali all! windows live 2009 van a gépemen és az a gondom vele,hogy állandoan kijelentkezik...aztán ujracsatlakozik automatán de nagyon idegesitő...megcsináltam ami a hiba blogban levan irva de semmi változás...vki valami megoldást nem tud rá? win 7 van a gépen,előre is köszi a választ -
dirtlaci #10302 skacok tudnátok segiteni mert 1 re szükségesebbé válik :D #10289 -
#10301 ahah idiota:D -
#10300 gondolom mindig kiakadnak valami ujat és mindig arra kell upgradelnie a szarnak.csak live magától csinálja gondolomén. -
andersh #10299 írdd át 25.0-ra és megoldva egy időre ;) -
Ez mindig változik?
Mármint az a számsor, amire át kell írni?
Mert megint nem lépett be, mondom átírom megint, és másra kellett - de a lényeg, hogy már jó. :) -
dirtlaci #10297 JOH a lényeg SEGITSETEK HOGY "erőősítem a Kapcsolataimat XD ha nem tok felvenni senkit msn RE PLS HELP
-
#10296 Ennél nagyobbat még nem hazudott :D -
#10295 fék.
"Ráadásul látom azt aki rejtve van." :w -
dirtlaci #10294 jah bocs nem láttam sry
-
andersh #10293 idiot, nem neked írta hanem nekem, most viszont csöndben maradhattál volna :D -
#10292 neked címeztem? -
dirtlaci #10291 MERt mit csináltam? -
#10290 maradtál volna csöndben. -
dirtlaci #10289 Hello mindenkinek abban szeretnék segítséget kérni hogy én kb 3 hónapja nem tudok felvenni senkit mert ugy van hogy a régi jó öreg alap msn en felveszek valakit akkor CSAK azon látom viszont a windows live os msn en veszek fel valakit az irj h xy személynek még nincs msn je és viszont ha kijelentkezek nem marad ott h felvettem őt hanem 1 szerűen magától letörli szval már rég nem tudok felvveni embereket Lécci segitsetek Köszi :) -
andersh #10288 legyél buzi és jöjj össze egy linuxguruval.
a problémád megoldódott. -
#10287 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=10250]#10250[/URL]-re valaki? Fontos lenne. -
andersh #10286 én a verziószámot már legelőször 25.0-ra írtam át 14.nemtomhány helyett, így most jó időre nem lesz problémám a dologgal :D
nekem nem is szólt h megint frissíteni kéne -
Bucsek #10285 sziasztok, mi történt? frissiteni akar a wlm de nemtudja.. utána felajánlja a msn honlapját meg is nyitja hogy onnan töltsem le, de hiba az oldalon...
wtf? -
#10284 Szeretnék tanácsot kérni. Barátnőmnek T-Home-os stick-es nete van. Teljes rendszer újra telepítés előtt is és után is azt csinálja a messengere, hogy ha elérhető módban jelentkezik be vagy vált át elérhető módra, akkor egyből kidobja a rendszer (az msn-en). Viszont rejtett módban bent marad. Találkozott már valaki ilyennel? -
Istvan19 #10283 Feltettema z új msn-t de wáá nem jó nem jelentkezik be!!_
Mit csináljak vele hogy jó legyen??
Nem mind az nekik hogy milyen msn-t használok??!!
-
#10282 miért olyan nagy kín egyeseknek váltani az új msnre? anno ugyanez a sírás ment le mikor egész verziószámot lépett a program, aztán mégis megszokták az emberek
grow up. -
Annihilator100 #10281 Probléma megoldva.Egyenlőre működik :) -
#10280 Valakinek van valami ötlete, hogyan tüntethetem el az értesítéseket? Folyamatosan kiírja, hogy van 1 értesítésem, rákattintok, de a profilomban semmit nem mutat.:S -
Istvan19 #10279 Hy all!elöjött megint az a frissítéses bigyula az msn-be:s
Valakinek ötlet hogy hogyan lehetne kiküszöbölni,vagy valami megoldás??
köszi előre is -
Annihilator100 #10278 Hello all.
Ma újra előjött a frissítés ablak.Átírtam a verzió számot a lent említett módon a, #10264-re hozzászólásban lévőre.De bejelentkezésnél előjön egy hiba üzenet..., valamint 2 hibakód az egyik a 80048820, és egy bővített hibakód 80048401.Van akinek előjött ez a hiba?Vagy csak az én gépem rosszalkodik?
-
#10277 nem találtam ilyen opciót sem a gta4-ben, sem a beállításokban -
#10276 Yes