Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aMSN - linuxos átirat, elég jó
Pidgin - szintén linuxos, nekem bejön, erre cseréltem most le a WLM -t
Miradna - szadomazok és programozók elõnyben... kicsi, gyors, de cserébe mindent neked kell beállítani, pluginokat betölteni, stb.
Digsby - ezt még nem próbáltam, de képek alapján elég jó
ja és a google biztos ismer még párat :)
Bazinga!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Rájött már valaki mit lehet tenni?
asd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én ezt a verziót tettem föl hasonlít a 8.1 hez és felenged
nehogy már õk döntsék el melyiket akarom én használni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
valahogyan nem lehet kijátszani azt hogy ne akarjon az msnem automatán frissíteni a 9.0-ra?
mert valami irtózatosan fos
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Olyannal találkozott már valaki, hogy látszólag teljesen normálisan mûködik a progi (MSN), annyi különbséggel, hogy amennyiben a partnerlistában rákattintok arra akivel beszélni szeretnék, nem nyílik meg a beszélgetõablak. WIN7-et használok, és amennyiben az egeret ráviszem a tálcára megjeleníti az összes az MSN-hez tartozó ablakot miniatûr nézetbe, köztük a megnyitni kívánt beszélgetõablakot is, viszont hiába kattintok rá, nem rakja ki nagyban. Eddig hibátlanul mûködött, most vettem észre ezt a problémát. Elõször eltávolítottam csak a PLUS-t, majd az MSN-t is , majd a Windows Live installerrel újra letöltöttem és feltelepítettem, de még mindig ugyan az a hiba.
én nem hiszek a nodban, amióta bekapott egy bizonyos....
kipróbáltam a msnD-t de hát ugye összecrashelt, ment a kukába :D
példa
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Host file merre van?
Vagy micsoda az?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nehogy a terroristák kezébe kerüljön?<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Hogy tudom kikapcsolni, vagy eltüntetni a MSN Live -ból azt a reklám ablakot ott a lista alján, meg a lista felett azt a keresõ sort?
Próbáltam A-Patch -errel, meg egy másik valmi patch-el, de nem sikerült.
Köszi a segítséget elõre is.
Csak nem tetszik ez ott, és nem tom kiszedni.
Csipesz.
Microfost hibáztatni...<#ravasz1>#ravasz1><#beka2>#beka2>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
és tegnap este is az volt...:D
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Szal Opera böngészõt használsz...értem.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Bocsi.
Nem opera hanem msn <#idiota>#idiota>
Szerintem.
Szeretnék segítséget kérni:)
Hogy volt 9.0ám és 8.5re váltottam. az után nem volt yóóh a 8.5ös mert fagyott meg sötöböh... És most fel akartam dobni a 9.0át és nem engedte meg akartam próbálni a 8.5öset és ezt írja ki: hr:0x80070070
Nem engedi h telepítsen.:S:S:'(:@
NAGYON KÖFFY AKI TUS SEGÍTENI;):P
c$ók$sziih(K)
Köszi mindenkinek!
Az az új verzó,jó.