Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt esetleg valaki tudja hogy meglehet-e szünteteni a 8.5-nél hogy ne akarjon frissiteni?2009-re??!! pls irjatok thx
úgy is bugos volt...
most ott a tárhelyes cuccos
csak azt meg nem használom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nagyon helyes, le a régi msnekkel! (azért mondjuk a megosztási mappákat sajnálom)
Sziasztok!

Olvastam a fórumot azzal kapcsolatban, hogy egyre több embert nem enged be az msn amennyiben 8.1, 8.5, vagy ezeknél régebbi verziója van.

Nos utána jártam a dolognak a Microsoft hivatalos blogjában és ott találtam leírást. Arról van szó hogy 2009. augusztus 25-tõl útjára indítottak egy biztonsági frissítést, emellett persze javítottak egy kicsit a Windows Live Messenger 2009-en, valamint folyamatosan tiltják el a régebbi verziókat.

Valahogy úgy, hogy aki a 8.1-et, 8.5-t és annál régebbit használ: augusztus 25-tõl szeptember elsõ feléig csak egy üzenet bukkant fel hogy akar e firssíteni az illetõ de ez nem volt kötelezõ. Szeptember második felétõl viszont kötelezõ lesz. Aki eleve Windows Live Messenger 2009-et használ, annak október elsõ felében lesz feltéve a kérdés hogy akar e frissíteni vagy sem. Viszont október második felétõl kötelezõ lesz a frissítés mindenki számára.

Ezt tudtam meg, remélem többeknek tudtam ezzel segíteni és "megmenteni" a rémülettõl és windows telepítésektõl. 😊

Üdv Mindenkinek.

Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu

Minstrel
symantec endpoint-om van és fogalmam sincs melyik fájlt kellene betölteni wlm-be

http://topgearhungary.blogspot.com/

rooney8
nekem is volt ilyen... de azt már nem tudom, hogy oldottam meg 😄 ha jól emlékszek másnapra jó lett magától 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bajgunar
Start menu > Futtatas parancs

Illeszd be egyenkent (Jobb gomb beillesztes, a CTRL+V nem mukodik):

regsvr32 wuapi.dll
regsvr32 wuaueng.dll
regsvr32 atl.dll
regsvr32 wucltui.dll
regsvr32 wups.dll
wordsworth
Hali!
Feltettem ismerosnek a legujabb MSN-t és be is jelentkezik, de viszont senki nincs a partnerlistáján. nálam meg minden oké. Látom, hogy másnak is van vele gondja, de ezt még senki nem írta. Erre valami megoldás van?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Még most sem jo az Msn-em:S pedig már több ötlete is megcsináltam!
Az állomásleyró fálj jelzet hibát a messengernek! HA valaki tud valmi hasznos infót mondani ezzel kapcsolatban az irjon kösz.!
Valaki esetleg tud segíteni?
Megpróbáltam uninstallt a most fennlévõ 8.1 re de azt sem engedi.Telepíteni sem engedi a 9-est.
A legnagyobb vicc hogy a Windows Messanger 4.7 - el simán beenged lépni.
Beállítod a rendes vírusírtódat ellenõrzéshez, nem a liveosat.
Minstrel
mit lehet csinálni wlm9-el, hogy ne akarjon állandóan virust ellenõrizni mikor egy fájlt küldeni akarok? jpg-t elküldi simán, de minden mással akadékoskodik. installáltam már ezt a liveone car safety cuccot is, de az csigalassú

http://topgearhungary.blogspot.com/

SimaSuna
csak az a coki hogy nem az én gépemre hálistennek...azon 1,5éve Miranda megy...és azóta sose volt gondom vele 😊
bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát elvileg amit linkeltem annál nem írja, mivel nekem 8.1-volt, nem engedett bejelentkezni mert azt írta túl régi, és felraktam azt amit linkeltem, és avval vagyok most is fenn. szal avval amit linkeltem mennie kell.
háát figy én feltudom rakni a 8.5-öt de ha felrakom és beakarok jelentkezni akkor kiirja hogy telpitenie kell a legujabb verziot! Na ezt hogy szüntesem meg?
ez kell nektek
persze nem fogjátok tudni felrakni mert kiírja hogy van már egy újabb telepítve, hiába töröltétek le...
mindketten elkövettétek azt a hibát h felraktátok a WLM 2009-et.
ez egy CSAPDA!
amibõl már nem tudtok visszajönni. rábasztatok.
WLM 8.5.1-et kell használni, filehippo.com-ról le tudjátok szedni
Hello mindenkinek!
LEnne egy oylan problémám hogy az MSN MEssenger live 2009 nem tud bejelentkezni! Ez még nem is lenne akkora nagy probléma hanem az a probléma hogy eddig a 8.5-öt használtam és kéri ogy telepitsem fel a live-ot de ha felrakom akkor meg nem tudok bejelentkezni sehogysem😞. Mi lehet a probléma? Vagy esetleg nem lehet a frissytéseket nem engedélyezni a programnak? irjatok pls elõre is kösz
SimaSuna
LETÖRÖLTEM msn 9-et..de nem engedi rárakni 8.5-öt..mivan :S ??
SimaSuna
van egy kis problémám..letelepítettem az msn 2009-et..és nem tudok rá plusot tenni..felrakom..de nem észleli..meg semmi..mit tegyek??
Sikerült neked valami megoldás?
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zagar
És a 9.0 hoz honnan lehet leszedni az msn pluszt?

precision
felrakod az msn plust és annak van témakezelõ része

Bazinga!

zagar
És az mit jelent?

importálod a plusban

zagar
És hogy kell telepíteni?

bajgunar
Vista United MSN Skin
De van még több skin is az oldalon.
Am nállam is hibátlan a legújabb msn. My Live MSN Skin-el.
Csipesz.
Én is a legfrissebbet használom.
Casillas
nem, csak xp, és a 8.1-gyel nem volt ilyen betûtípus-változtatás, csak a 9.0-ban

Vivimos por ti, vence por nosotros.

xp sp3 összes update-al.
zagar
Sziasztok!

Windows live messenger 2009-hez nem tudtok vista skint?

én visszaáltam a 7 verzióra ez még mûködik hála a fejlesztéseknek
az hogy van frisítítés az rendben van de az nincs hogy kötelezõ! mert egyébként nem tudod használni, ráadásul ronda, /szarok a betûk nem jól látható/ nem használható, az elõzõ verzióhoz képest ez nem ér semmit csak ez a "frísítés" csak visszalépés volt a fejlõdésben.
FZoleee
illetve nem kell, hanem ajánlott 😄
FZoleee
nem tom mit nyavajogtok, alap, hogy egy programból mindig a legfrissebb verziót kell haszálni... megjelenés óta a legújabb verzió van fenn nálam és érdekes módon már megszoktam 😄
szal akkor nektek megy pl 8.5.1-el?
havernak még megy, de ki tudja meddig...
ez az infó honnan van h 8.5-el még menni fog?
Nekem megy hiba nélkül...egyébként a microsoft le fogja tiltani a régi msneket, és nem lehet majd bejelentkezni csak 8.5-tel meg 9.0-val.
na már engem se enged belépni 8.1-el.
a jó ^·°~¢^°²·!%:+'%+'%!+'!%/ !!!!!!!!!!!!
Milyen Windowsod, van? nekem WinXP SP2vel, lehet h az SP3 kell neki?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Ugyan ez van nálam is :S

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

hát én most leszedtem valahonnan 9.0-át de ezse enged belépni 😄
service is corrently not available blabla

asd

Toby0501
Gyanítom, hogy Windows 7, szóval ne a messengerben keresd a hibát. 😊
Rakd újra fel a magyar nyelvi pakkot, hátha megoldja!

Casillas
valaki nem tudja, hogy ebben a nyavalyás 9.0-ban (vagy 14.0 vagy 2009 ki hogy ismeri) milyen betûtípusra vált az ms sans serif miután ékezetes betût írsz?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Üdv.
Mikort az új WLM re a telepítõ megy 100% nál visszamegy a telepítés és ezt a hibakódot adja 0x80070643. Próbáltam gúglizni de értelmes magyarázatot nem találtam.Valaki tudna segíteni?
Szerintem rapidoznak. Letöltés után kapcsolatot bont és újra felmegy a netre így nem kell várnia legalább negyedórát a következõ letöltésig. Csak ilyenkor ki-be jelentkezik ott ahova be van jelentkezve msn-skype
Nekem ez eddig bejött mert nem volt bonyolult és volt megosztási mappája és ami nem elhanyagolható láttam!! Most kereshetek egy másikat amit tudok használni is. milyen fríssítés az amitõl az egész átalakúl? szerintem egy teljesen másik program. de miért kötelezõ? Ezt nem értem.
precision
*Miranda

Bazinga!