Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ott a tárhelyes cuccos
csak azt meg nem használom😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Olvastam a fórumot azzal kapcsolatban, hogy egyre több embert nem enged be az msn amennyiben 8.1, 8.5, vagy ezeknél régebbi verziója van.
Nos utána jártam a dolognak a Microsoft hivatalos blogjában és ott találtam leírást. Arról van szó hogy 2009. augusztus 25-tõl útjára indítottak egy biztonsági frissítést, emellett persze javítottak egy kicsit a Windows Live Messenger 2009-en, valamint folyamatosan tiltják el a régebbi verziókat.
Valahogy úgy, hogy aki a 8.1-et, 8.5-t és annál régebbit használ: augusztus 25-tõl szeptember elsõ feléig csak egy üzenet bukkant fel hogy akar e firssíteni az illetõ de ez nem volt kötelezõ. Szeptember második felétõl viszont kötelezõ lesz. Aki eleve Windows Live Messenger 2009-et használ, annak október elsõ felében lesz feltéve a kérdés hogy akar e frissíteni vagy sem. Viszont október második felétõl kötelezõ lesz a frissítés mindenki számára.
Ezt tudtam meg, remélem többeknek tudtam ezzel segíteni és "megmenteni" a rémülettõl és windows telepítésektõl. 😊
Üdv Mindenkinek.
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
http://topgearhungary.blogspot.com/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Illeszd be egyenkent (Jobb gomb beillesztes, a CTRL+V nem mukodik):
regsvr32 wuapi.dll
regsvr32 wuaueng.dll
regsvr32 atl.dll
regsvr32 wucltui.dll
regsvr32 wups.dll
Feltettem ismerosnek a legujabb MSN-t és be is jelentkezik, de viszont senki nincs a partnerlistáján. nálam meg minden oké. Látom, hogy másnak is van vele gondja, de ezt még senki nem írta. Erre valami megoldás van?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az állomásleyró fálj jelzet hibát a messengernek! HA valaki tud valmi hasznos infót mondani ezzel kapcsolatban az irjon kösz.!
Megpróbáltam uninstallt a most fennlévõ 8.1 re de azt sem engedi.Telepíteni sem engedi a 9-est.
A legnagyobb vicc hogy a Windows Messanger 4.7 - el simán beenged lépni.
http://topgearhungary.blogspot.com/
persze nem fogjátok tudni felrakni mert kiírja hogy van már egy újabb telepítve, hiába töröltétek le...
ez egy CSAPDA!
amibõl már nem tudtok visszajönni. rábasztatok.
WLM 8.5.1-et kell használni, filehippo.com-ról le tudjátok szedni
LEnne egy oylan problémám hogy az MSN MEssenger live 2009 nem tud bejelentkezni! Ez még nem is lenne akkora nagy probléma hanem az a probléma hogy eddig a 8.5-öt használtam és kéri ogy telepitsem fel a live-ot de ha felrakom akkor meg nem tudok bejelentkezni sehogysem😞. Mi lehet a probléma? Vagy esetleg nem lehet a frissytéseket nem engedélyezni a programnak? irjatok pls elõre is kösz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De van még több skin is az oldalon.
Am nállam is hibátlan a legújabb msn. My Live MSN Skin-el.
Csipesz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
havernak még megy, de ki tudja meddig...
ez az infó honnan van h 8.5-el még menni fog?
a jó ^·°~¢^°²·!%:+'%+'%!+'!%/ !!!!!!!!!!!!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
service is corrently not available blabla
asd
Rakd újra fel a magyar nyelvi pakkot, hátha megoldja!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mikort az új WLM re a telepítõ megy 100% nál visszamegy a telepítés és ezt a hibakódot adja 0x80070643. Próbáltam gúglizni de értelmes magyarázatot nem találtam.Valaki tudna segíteni?