13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
kery1990 #10555
így volt.. plusz a kép amit most nem jelenít meg valamiért! :S -
andersh #10554 besurranó csaj msn-ezett mert otthon nem tudott :D
am képet rakd már be ami ottmaradt, meg címet is :D -
kery1990 #10553 Más nem léphetett be mert nem volt itt senki csak a szüleim ők meg nem gépeznek! :/ -
andersh #10552 hanyas verzió neked a 'régi'? -
#10551 az újat nem tudom, a réginek mindegy volt, arra mész-e hogy megjegyzés, vagy sem. igaz be nem írta automatikusan, de nem is törölte kilépéskor a vinyóról, és egy szép kis progival lehetett visszafejteni. -
andersh #10550 meg lehet tudni? dehát nem tárolja le csak max memóriában, de elvileg ott is csak addig kéne lennie míg belép az accountjára... -
#10549 valaki belépett a gépeden msn-re, de a jelszót nem jegyeztette meg, a címe ilyenkor is tárolódik. innen mondjuk fél perc megtudni a jelszavát, de ilyet ugye NEM tesz senki :) de ha már engedély nélkül odaült.. hm.. -
andersh #10548 egy leány odaült a gépedhez és msn-ezett rajta amíg távol voltál :D
amúgy nem egy fakó kép volt valami szőke hosszú hajú csajjal? mert ilyen furcsaság már nekem is volt, h beléptem ebuddyra, aztán egyik haveromnak ez volt a képe, pedig kurvára nem ő tette be. (ő is ebaddy-n volt, 3 géppel arrébb suliban) -
exodus2 #10547 Végig kattingatod ott az oldalsó menüt, és mutatnia kell hogy xy felkért... stb. és tudod törölni ha jól emlékszem. -
kery1990 #10546 Hali. Érdeklődni szeretnék, hogy hallott-e valaki olyanról, hogy itt a gépen az msn 9 van fent, és olyan történt, hogy itthon voltam, elmentem kikapcsoltam a gépet, és mikor visszajöttem akkor valami leánynak az msn címe be volt írva, meg valami kép is volt kint. A jelszó viszont nincs benne, csak a cím. Valaki esetleg tudja hogy mi ez? Van ilyen vírus? vagy hack? :/ -
#10545 Én komolyan már idegbajt kapok... Csináltam pár Screent, hátha tudok nekem segíteni!
Mindig ez van, hogy van egy felkérésem...
Rákattintok, majd ezt adja... Egyszerűen még visszautasítani se bírom, sehol semmi...
-
exodus2 #10544 Ha a windows könyvtárban vannak a fertőzött fájlok, akkor próbálkozz úgy, hogy mondjuk a telepitőből kiszedni a fájlokat, majd csökkentett módban, vagy bebootolni lemezről és ott a javitásnál kapsz egy dos ablakot ott átmásolgatni, felülírva a fertőzött fájlokat. De ajánlott újratenni a rendszert. -
realgyula #10543 megoldottam a dolgot egy rendszer visszaállítással...most jó minden, viszont az AVG talált kb. 25 fertőzött fájlt hirtelen... -
exodus2 #10542 Vagy a vírusirtás miatt sérült valami ami szükséges a telepítéshez, ilyen viszont van. -
ACE #10541 Egy vírus miatt ne lehetne telepíteni az MSN-t? Van ilyen? -
andersh #10540 vírus ?
norton ghost/format.
:DDDd
hát igen kb ennyi :D ki írt manapság vírust?:D ha beszoptad akkor annak már úgyis norton ghost/format a vége :D
-
#10539 vírus ?
norton ghost/format. -
realgyula #10538 hi!
eddig nem volt gondom a 2009-es WLM-el, de nem rég kaptam egy szép kis vírust, amit küldözgettem tovább! :S
letöröltem a programot, mert gondoltam egy reinstall segíthet...
letöltöttem újra, de nem működik, fel sem telepíti...
ezt dobja ki:
KATT
msn függő vagyok, szóval nagyon fontos lenne!
előre is köszönöm a segítséget -
exodus2 #10537 Mondjuk be kellene jelentkezned nem? Windows Live ID-t kér? Muti egy screeshotot róla. De majd csak holnap válaszolok:) -
#10536 Rákattintok, valami MSN Live oldl jön be, nem tudok vele mit kezdeni... -
exodus2 #10535 Rákattintasz, és akkor mutatja. Felkérés, vagyis valaki akar tőled valamit. -
#10534 Szerintetek miért nem enged dinamikus képet betenni az új MSN? -
#10533 Srácok, "1 felkérése van" dolgot hogy lehet eltűntettni az MSN listáról? Mert kiidegel, azt se tudom, hogy mi az... -
#10532 remélem télleg csak ez szarakodik :D
remélem nem :$ :D megkérdeztem tőle, de azt mondja h nála fent vagyok... :D -
Én már nem is értem, miért van egyáltalán FAQ, mert úgy se használja egyik barom se. -
#10530 ennyire feltűnően azért nem kellene kutatgatni mások után.
legalább a faq-ot észrevennéd. -
BenderRodríguez #10529 Valaki meg tudja mondani pontosan hol is tárolja a messenger az üzenetek előzményeit??? Melyik mappában? (vagy azt is szerverről szedi le?) -
ACE #10528 Vagy törölt már a csajod csak nem akarja bevallani :D -
#10527 Isten hozott a Windows Live Messenger rendszerében. -
#10526 hali
az lehet hogy nekem azt írja ki egyik partneremre h nem vagyok fent a listáján, de közbe mégis? :D -
#10525 "áttértem"
-
andersh #10524 amúgy van anti plus emesene-hez ami kiszed minden színezést -
#10523 így jártam :)
ha belefutok egy ilyenbe, jobbklikk, change nick, és átírom a félkegyelmű nevét emberi formára :) -
andersh #10522 de a régi dolláros jelölést emesene meg amsn se ismeri rendesen -
#10521 hah, tudtam hogy vissza kell nézzek a reakciók miatt :DDD
andersh: alapból nincs ilyen kontaktom, akinek az értelmi színvonala arra készteti hogy ilyen szutykokkal rondítsa el a nevét :)
btw, van amsn linuxra, ahhoz meg plus, szal nem megoldhatatlan a dolog -
andersh #10520 akkor kitartást ezekhez:
·$3,#DBCCBE·$#07502F█·$46█·$#07502F█ ·#Ѿ Gucci Ѿ ·$#07502F█·$46█·$#07502F█ -
#10519 see ya -
#10518 én ezt válaszolom:
fuck yeah -
#10517 erre csak egy válasz van:
cu -
#10516 na áttértem ubuntura
könnyes búcsú és -fav :)
bye