Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt írja az messenger, minden üzenet elõtt: "XY nevû ismerõsét a következõ elindítására: 2009.09.27.. Megvárja a választ, vagy visszavonja a függõben levõ" - Ennyi. Ez mi a fene? Hogy tudom ezt kikapcsolni? Telepítettem fel rá MSN Plus-t, Discovery-t, A-Patch-t. Minden beállítást átnéztem és egyszerûen nem tudom kikapcsolni. Minden segítségnek örülnék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
...az is megtörtént már egy párszor.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nem egy hete van chello FP 60 ? <#zavart1>#zavart1>
...olyan létezik hogy egy hete nem tudok belépni mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ üzeneteket kapok? O.o
titok nyitja...:
xp csökkentett mód - > SP3
aztán xp frissités
majd msn felrakás... és lássssss csodát 😊
elindult
nem nagyon vágom ezeket...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
irja hogy a windows installer 3.1 -et kell fetennem... de windows update-rõl sem települ fel... sõt ha letöltöm file-ba és úgy telepitem akkor sem megy fel...
és a windows installer 4.5 sem....
félek újra kell tennem az xp-t... esetleg tud vki vmi okosat mondani erre a hibára?
amit próbáltam még leszedni a msn-t és visszatenni vmi régebbi verziót... de leszedni sem tudtadm...
más 5let?
Bazinga!
kis segitséget szeretnék...
dell laptop xp-vel... edddig tökéletesen müködött az msn...
majd most hogy bejelentkeznék... kéri hogy frissitsem (ha nem teszem akkor kilép alaphelyzetbe) majd elkezdi a frissitést...
DE:
"Nem sikerült a programok telepitése...Hiba: msi_check: 0x80280002"
ezt irja...
majd egy Windows Installert 3.1 kéne telepiteni... ami szintén nem sikerül....
vmi ötlet?
Letiltom és semmi baja nincs az msn-nek.
De ha vki tudja a hiba forrását azt megköszönném azért.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az mitõl lehet hogy msnen visszhangzik a hang beszélgetés közbe? de akkor is hogyha fülest használ a másik fél, szóval nem azt hallani vissza. aki tud segitsen pls!
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
2008.10.03. 15:32 kareeka
Ha az MSN-ed folyamatosan kijelentkezik, vagy megszakad, ledob, akkor itt a megoldás!
Amit tenned kell:
* Lépj ki az MSN programból (ne csak kijelentkezz, hanem jobb gomb: Kilépés, zárd is be)!
* Start menü -> Futtatás
* A felugró ablakba írd be, hogy: "%appdata%\microsoft", majd okézd le.
* A megjelenõ ablakban keresd meg az MSN Messenger mappáit, és töröld ki õket.
* Indítsd el az MSN-t, és jelentkezz be.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lenne egy olyan problémám, h újra raktam az xp-t. Ügye elõtte lementettem msn backup-al a hangulatjeleket. Felinstaláltam újra a dolgokat. Mondom nézzük az msn-t. Erre a back up folyamatosan ezt a hibát dobja fel:
"error 0 during CryptAcquireContext" Utána, h nem jó az ID kód. Aztán még vagy 20-szor a error 0 during CryptAcquireContext szöveget.
Vki találkozott már ilyennel?! Érdekesség, h a másik gépen (vista) tökéletesen betudok jelentkezni az MSN back up-al.
Esetleg vmi blokkolná a progit?! NOD van fönt de a másik gépen is és ott nincs gond.
Váltottam Nimbuzzra, azzal legalább 1 contact listbe tudom hozni azokat, akiket skyperól, icqról, msnrõl vagy, aimról ismerek. Kb 9-10 IM protokollt tud kezelni. 😊
"Timeo Danaos et dona ferentes."
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nálam megoldódott a probléma,nem csináltam vele semmit 2009-es messenger van fenn,gondoltam beírok!
Üdv!
Mikeee
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Engem sem enged belépni ezzel a hibaüzenettel:85ae001d.Új WLM-t használok!
Akinek van valami javaslata,ne tartsa magában!😊
Köszi elõre is!
Üdv!
Mikeee
WTF :|
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bejelentkezéskort 80040154 hibakóddal nem enged be.Megcsináltam EZT de még mindig nem mûködik.Valaki tudja a megoldást?
Sajnos nem lehet megszüntetni. Augusztus 25-tõl szeptember közepéig nem kötleezõ. Eddig felbukkant egy üzenet és ott a nemet válaszottad majd alatta bepipálhattad, hogy csak egy hét múlva jelenjen meg ismét a figyelmeztetés. Azonban Szeptember második felétõl nemtudod megakadályozni a frissítést. Magától nem fog frissülni, azonban ha te nem frissíted, nem tudsz majd belépni msn-re. Esetleg a régi Windows Messengerrel, de az véleményem szerint már csak arra jó, hogy üzengess a haveroknak de se megjelenítendõ kép, se normálisan mûködõ fájlküldés és stb nem lesz abba.
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu