13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

Elvileg simán lehet tolatni, de sztem használd az ebuddyt én is azt használom, mert virusos lett ez a trutyi msn:S:(
  • hooah
    Sziasztok, megint, de még mindig fennáll az a winXP-s nem enged fel msn-re probléma, a 8.5 van fent, a resource hackerrel megcsináltam, amit lehetett, amit viszább leírtak, legalábbis az elejét mert a második szövegrészt nem is találta, és mikor indítgatnám, folyamatosan csak frissíteni akarja. Tényleg kérek egy hozzá értőt, hogy küldje már el az átszerkesztett dll-t, vagy ha nem az a baja, mondja már el szájbarágósan hogyan lehet XP alatt msn-ezni.
  • Ben Katarn
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1242&k=7

innen szedtem le, asszem utánanézek a 9-nek, hátha csak ennyi lenne a gond.
  • andersh
    8. Betát? az mi?
    vam már a 8-asból 8.5.1 sőt, van már 9.0 is
  • Ben Katarn
    Hali!

Lenne egy kis problémám, remélem, tudtok segíteni nekem.
    Szóval azt vettem észre az utóbbi időkben, hogy hiába veszek fel partnert msn-re, nem értesül róla az illető, és ez így volt velem is, hiába vettek fel, nem jelent meg nálam semmilyen üzenet erről.
    Múltkor felmentem ebuddy segítségével, hát ott már simán kiírta, hogy kik akarnak felvenni, és meg is jelenítette őket.
    Gondoltam, újrarakom az msnt, leszedtem 8. Bétát, felraktam, most meg üres a partnerlistám, fullosan üres. Ebuddy-n mindenki fenn van, tudok velük beszélni, de sima programmal sehol semmi.
    Ha valaki tud, segítsen, előre is köszi, kellemes ünnepeket.
  • [HUN]FaTaL
    Biztos volt, de nekem nem.
  • Doomista
    nemvót
  • andersh
    volt akinek ma szakadt az msn délután 1-5 között?
  • Flamer
    ehhez mitszolsz?
  • sanya0215
    Sziasztok.
    Segítségre lenne szükségem, van egy webkamerám és ha win 7 re feltelpítem utána ezt a hiba kódot kapom:
    Error 80040154: Cannot create video capture filter
    Valaki esetleg nem tudna segíteni?
  • Jagumo
    jó volt, ott a pont -.-
  • Jagumo
  • andersh
    ha nem találod meg hamarosan, szerintem hívjad fel a lelki segélyszolgálatot, hogy most mi tévő legyél
  • Jagumo
    3 órja emotions-os oldalakat böngészek mint egy utolsó kretén... :D olyan gyűjteményeket találtam amit ha akartam volna sose találok, ez biztos! :D
  • Flamer
    google. msn smiles? :o nem? sehol?semmi?
    sry nkm nicns ojanom amugy:D
  • Jagumo
    Hello

azt szeretném kérdezni, hogy nem tud-e valaki lineklni vagy feltölteni valahova egy smiley-t amit én használtam régen, de format volt és most sehol nem találom :/

egy me to you maci volt és csak a kezét mozgattta kb 3-4 képkockából állhat :D de nekem tetszett :D
  • andersh
    nem mondtam h mi, csak azt h ha user error akkor nem user részéről gáz, hanem inkább akik csinálták.

igazából nem tudom mi a probélma. ha user error azt is leszarom.
  • Flamer
    aahha :D tehát user error. sajnos nem lehet legnoobabb gecynek tolni a cumot.. :|

#10617: akár:D
    Vagy vegyen új gépet egyből nem???
  • andersh
    lehet h csak fos az a szar 2009-es, nem próbáltam meg felrakni, és soha nem is fogom, de nem ő az egyedüli akinek problémája van vele.

úgy kellett volna megcsinálniuk h minden n00b gond nélkül felrakhassa, ne kelljen már szervízbe vinne a gépet egy szaros msn telepítés miatt...
  • Flamer
    megy az a kurva uj msnis csak sok noob bazmeg nem tudja mit kell csinálni vagy nem tudom :|
    ha már a teepitésnél elakad vki akkor az rakja ujra aszar xpt vagy egyből vigye szervizbe mer noob. ennyi.
  • andersh
    emesene-vel

vagy zapmessengerrel letörlöd a 2009-es msn-t aztán leszeded a 8.5-öt, felrakod, és aztán resource hacker-el átírod a verziószámot 25.0-ra és akkor felenged

leírás már nemtom hol van, ha sokat visszatekersz itt a fórumon linkek után kajtatva, akkor meg fogod találni
  • Flamer
    miafaszvan veled?:D!
    http://download.live.com/?sku=messenger

letölt és telepit. és megy. hanem akkor user error.
  • hooah
    Valaki mondja már meg XP-n hogyan kell msn-ezni mert ez a letöltögetős telepítgetős msn nem enged be.
  • hooah
    Letöltöttem, már mindent, bár pontosan nem is tudom mit kéne, meg hogy hogy is működik ez a Live izé, mondtak már minden félét nekem, hogy Wondows 7 alá való a 9, meg hogy rakjak fel régit és írjak át valamit a registryben, de sajna semmit sem tudok, szóval nagyon kéne a segítség.
  • hooah
    Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy az miért van, hogy nem enged be az msn? Lwtöltöttem a websetup-os verziót feltelepítettem, és nem enged fel.
    Na szeretném jelenteni, hogy se spyhunter, se trojanhunter se semmilyen vadász nem találta meg azt a kis g***t. Szóval most végeztem vizsgákkal, mindenkinek akinek ilyen baja van, csak a formatott ajánlom:( Én is azt teszem
    Hát már lefutott és minden ment:D Nem tudom, mi lessz a baja ha így csináltam???:S Mindenesetre így is kiszedett vagy 8 trójait a 2 virusirto és kémprogi keresés után:D
  • computerguru
    Arra figyelj lefuttatás előtt,hogy az internetet és a gépeden levő virusirtót kapcsold ki arra az időre amig a Hunter dolgozik,utána természetesen vissza!
    Okés köszi! Meg is nézem, addig meg ebbudyn nem csinálja Kibasztam vele!:D
  • computerguru
    Ezt próbáltad már:Trójan Hunter? Nincs olyan féreg,vagy trójai amit meg ne találna,nekem már sokszor segitett,egy próbát megér.
  • Flamer
    ó nej. beköltözött a féreg a vidoekártyádbais. elterjedt a vérrel együttaz egész gépbe. még talán beszéj drházzal hátha.
    Am elég új vinyót venni:P
    Ha biztonsági mentésre gondolsz, akkor fasza mert most néztem, hogy valamiért nincsennek meg a fájlok:S Mind1, már ugy is ráférne egy ujrarakás...:(
  • bertino
  • andersh
    ha nem szereted a formatot mert akkor újra kell telepíteni mindent, akkor húzd újra a partíciódat a biztonsági mentés fájlból. Pár perc csak az egész, nem megy az idő a víruskergetéssel, ami aztán lehet nem is jut eredményre.
  • Flamer
    nem kell format. kapcsoldki és vegyé uj gépet. azis good megoldás.
    Na akkor jelentkezek a lámák sora közé.. eddig a külföldieket nem szívtam be, de ezt a magyar fost egyből megettem. Pont olyan haverom küldte, hogy a kép után nem is gondolkodtam az exe-n
    Esetleg valakinek valamilyen formaton kívüli megoldás? Én is végignézettem mindenhol, nortonnal, meg a folyamatokban is megnéztem, hogy véletlenül nem fut-e egy gyanus elem, de ott sincs:( Szóval sehol semmi, nincs virus vagy kémprogram talált sem, és kb félóránként elindítja a kurva linkküldését. Na? Valakinek megoldása volt erre? Még esetleg annó az angolos vírus beszopást meg tudták oldani?
    Választ előre is köszi!
  • Csabesz6
    Szerintetek miért nem tudok betenni mozgóképet megjelenítendő képnek?
    Egyszerűen nem enged rákattintani arra az opcióra.
    Köszi!