Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5let?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
persze ez téged nem vígasztal <#gonosz1>#gonosz1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Folyamatosan megy a bejelentkezõ ablak, forognak a figurák, és nem történik semmi:\
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kuss!-magyarázta.
Olyan problémám van a legújabb hivatalos MSN-el hogy bejelentkezéskor kiírja hogy van 1 új felkérésem , felmegyek az oldalra (ahova a link mutat) és kiírja hogy nincs egy darab felkérésem sem. Ez a hiba más gépnél is elõjön szal valami az accauntommal van , egyszer kért fel valaki egy csoportba de visszautasítottam , most meg mindig kiírja holott már nincs is meg az a csoport. Erre van valami mód hogy ne írja ki nekem mindig ?
köszi
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
WLM 8.5-öm van, és amikor bejelentkeznék 80072eff hibakódot ír és nem tudok bejelentkezni. Mi lehet a probléma?(hiba blogban nincs)
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
végre megint boldog vagyok
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
😊)
akinek színes szmájlis hülyekarakteres neve vagy személyesüzenete netán üzenetküldési karakterei vannak az sikeres ember nem lehet 😛
Bazinga!
2címmel megint be tudtam lépni viszont a harmadikkal megint nem lehetett.
de a C:\Users\NÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\ helyett a többinél is a c:\Documents and Settings\felhaszn.\Local Settings\Application Data\Microsoft\ nál törltem a windows live mappát illetve a messenger mappát áthelyeztem onnan,roaming mappám nincs.Windows Installer Clean Up al is megnéztem és nem volt semmilyen live al kapcsolatos bejegyzés. Majd újraindítás és újratelepítettem.
Viszont újratelepítés után amint elõször bejött a wlm márt benne volt a felhasználó nevek.
Ismég gondom vana wlm 2009 el.
Van 3 fiokom ami közül 2 be be tudok lépni de a harmadikkal nem enged.
Hibakódnak 80048103 ír ki.
Jó amit beírtam jelszónak mert a webmessengeren ill. ebuddy-n is be tudok vele lépni.
Valaki tudja hogyan tudnám ezt megoldani?
Elõre is kösz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem meg a-patch egyszerûbb, úgyis tiltom a sok szar reklámot, meg a többi felesleget.
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy meg szerintem egy fos... elég gyakran bugzik, ugye idióta mód elfogalja a chat ablak egész területét, csak a szövegbeviteli mezõ marad meg... és gyakran játsza azt, hogy addig nem látni amit írok vagy írnak nekem, amíg be nem fejezõdik a képmegosztás... ráadásul a küldõ fél nem is látja hogy hol tart a megosztás (ha a fogadó menti)
ja és itt is rá kell nyomnod a mentésre, szal ugyanúgy "teleszemeteli" a vinyót mint a hagyományos fájlátvitel
de mindenki használja azt amit szeret 😊
Bazinga!
Am. szerintem jobb mint a fájlátvitel, legalább nem gányolja össze a letöltés mappámat szaros szkrínsotokkal😄
http://goo.gl/gd6Zi5
szal olyan kéne ha vki küld egy képet megosztásként, inkább jöjjön sima fájl átvitelként, ha meg behuzok vmi képet vagy screenshotot pasztolok be akkor is ugyanez legyen
lehetséges?
Bazinga!
itt segítõkész emberekre lelhetsz csak 😄
Újratettem a Win-t, így hát MSN-t is!
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha megnyomom az érkezett levelek ikont, akkor egybõl belépjen a mail fiókomba, ne kelljen külön beírogatni a felhasználó nevet, meg jelszót?
Mert régen ez ment magától, de most meg nem akar belépni! És zavar egy kicsit, de nem tudok rájönni.
Hozzá kell adni a mail fiókot MsnPlus-ba? Mit kell írni a PORT -hoz?
hotmail.com -os a mail -em.
Segítsen valaki PLS, már 100x újratettem, meg a böngészõt (Maxthon) is, de nem akar belépni magától!
😞
Köszi elõre is.