13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#10835 Közöd?
Egyébként:
1: ja
2: akyyy-nak igaza van, tanulok is japánul :P -
#10834 Vagy csupán Japán nyelvet tanul, ott dolgozik, vagy ott tanul. Elképzelhetetlen-e? Beszólogatás nagyon megy újreg! -
andersh #10833 anime buzi-e vagy? -
#10832 Ha japánul akarok írni, az az átkozott a SimSun betűtípust használja. Át lehet ezt valahogy állítani? A latin szöveg átállítása nem változtatott a dolgon. -
#10831 bocsánat, csak most nem olvastam vissza, mert már olvastam csak hulye vagyok es nem figyeltem -
ba32107 #10830 Az egész abból indult ki, hogy nem akarok kompatibilitási módot használni: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=10803]#10803[/URL] -
#10829 ez is egy megoldás -
#10828 Én úgy használom, nekem tetszik, kevesebb helyet foglalnak az alkalmazások a tálcán. :) -
ba32107 #10827 Az úgy nem tetszik, mert a többi programnál hasznos a több ikon :D Szóval ez az egy gond van ami zavar, még jobban mint a linkek hiánya, de ha nem lehet mit tenni, akkor nem fogom felkötni magam :) -
#10826 ez mi magyarul? :D -
#10825 Ja így nekem is két ikon van, állítsd always combinedra. -
#10824 énse tudom mi a ráknak van ott a nevemnek még 1 fül, értelmetlen -
#10823 Nekem is mindig van ikonja, de nemtudom miert. -
ba32107 #10822 Igen, win7, és így van kompatibilitás nélkül........ a Balázs nevű fül csak úgy van, és semmi értelme, nem tudom miért van ott.
-
karajjj #10821 win7? -
#10820 Ikonból nekem egy van. -
ba32107 #10819 Szóval nekem annyi a gondom hogy egy ikon helyett kettő van a tálcán, foglalja a helyet, és nem tudom szimpla rákattintással levinni a tálcára. :D -
#10818 neked hanyas szemüveged van gecc -
#10817 -
#10816 Fiuk nem tudjátok ezt mi okozhatja?
-
andersh #10815 a tiltást eddig se írta ki
az meg hogy fennvagy e náluk az mintha már nem működne, mert az újonnan felvettekre azt írja hogy nem vagyok fenn náluk pedig tuti fennvok -
#10814 az msn plus partnerinformáció ugye már nem valami hiteles? (hogy tiltott-e az illető vagy sem...)
ha igen akkor kicsit megvagyok lepődve:D (ma még velük mostmár meg azt írja h nemvok fennt náluk) -
#10813 Miért? Utána bal clickel a nevedre kinyitja a főablakot. Minek az mindig előtérbe?:D -
ba32107 #10812 Hát igen, azt be tudom zárni, de ez nem végleges, állandó megoldás. -
#10811 A főablakot az x-el zárod és akkor eltűnik a tálcáról. Ha a képed (neved) ablakát zárod be, úgy lehet bezárni az egész Messengert.
Rögzítve van az ikonja de attól még ugyanúgy ott van az óra mellett is és X-el zárva oda megy le. -
ba32107 #10810 Megszoktam már, és nekem is tetszik, nem is lenne gond, csak ha nem kompatibilitási módban van, akkor egy msn ablak helyett kettő van megnyitva a tálcán valamiért: van egy live messenger, és egy külön a nevemmel. Persze mindkettőre ha kattintok, ugyanazt hozza be. Szóval ha ezt meg lehet oldani, akkor király :)
Amúgy a skype-ot is oda tudod tenni, csak rögzítsd ott az ikonját. -
#10809 Nem függ össze. Kollegámnál is működik rendesen, kompatibilis módban, nálam meg nem jó egyik gépemen se (notebook, asztali).
Szokd meg a messenger új helyét a tálcán, nem olyan rossz az. :) Engem már idegesít, hogy a Skype nem ott van. :)
Azért csinálták meg így mert az óra melletti rész az nem programoknak van, hanem, mint ahogy a nevében is benne van: értesítési terület. -
#10808 én is mindig kimásolgatom, mert iexplorer az alap böngésző, de én firefoxot használok :D
(igen tudom álítsam át firefoxot az alapértelmezettnek, de nekem ez így jobb... fail :D) -
ba32107 #10807 Nem jó :S Nem értem......... ha nálatok is rossz a kompatibilitási módban akkor nála miért jó? Nem mintha olyan rettenetes nagy baj lenne, de azért nem túl kényelmes kimásolgatni a linkeket mindig... -
andersh #10806 win95-ös téma ftw :D -
#10805 próbáld ki ;) aztán írd le hogy jó vagy sem :D -
ba32107 #10804 Azt nem értem, hogy havernál viszont tök jól működik. Igaz, ő nem használja az Aero-t, hanem az alap win98-as témát. Lehet hogy azért? -
#10803 Win7et használsz gondolom vista vagy xp kompatibilis módban. Nem is fog menni, futtasd kompatibilitási mód nélkül. -
andersh #10802 komolyra fordítva a szót, itt kutakodjon -
andersh #10801 formattal -
#10800 live messengert 1 ismerősöm letörölte, regeditből is törölte de mégsem tudja felinstallálni mert "már felvan rakva" hogy tudná ujrarakni? -
exodus2 #10799 Taskbar Hide a program neve innen letöltheted. Elindítod a programot, és elindítod az MSN-t. A progiban beikszeled az MSNhez tartozó ablakokat, majd a harmadik számítógép utáni ikonra klikkelsz, a szövegbuborékosra. Elvileg az óra mellé teszi az MSNikonokat, de hogy mennyire használható nem tudom. -
ba32107 #10798 Tényleg ez a baja... de egyik kompatibilitási módban sem jó. Anélkül pedig nagyon zavaró, hogy nincs msn ikon a tálca jobb oldalán :S Semmi megoldás nincs erre? -
exodus2 #10797 Ha kompatibilitási módban futtatod (Win7nél) akkor ez a hátránya. De próbáld más kompatibilitási módban. -
ba32107 #10796 Alapban úgy fut... nem vágom mi a baja. És nem csak az én accommal, hanem akárki más ha bejelentkezik nálam, akkor is ez van.