Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
nod32 semmit sem talált

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Doomista
Vírus.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Mor3llo
Én reggel óta képtelen vagyok belépni bármilyen Messenger programba(windows, vagy live), egy olyan 4-5 féle hibakódot dobál ki folyamatosan, egymást felváltva. Sok oldalra nem tudok belépni, és az a vicces, hogy ezek általában msnnel foglalkozó oldalak lennének...így az msn fõoldalára sem!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Flamer
nemiscsak.. szarakodik a belépés. azért gáz.

http://loal.atw.hu

Mor3llo
Én is ha rámegyek az oldalra, ugyanezt dobja ki...idegesít már kurvára!

Doomista
gz

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Flamer
szolgáltatás állapota

http://g.msn.com/5mehu_ms/55
A(z) g.msn.com helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

wtf?

http://loal.atw.hu

LoSA
thx! <#eljen>

Mor3llo
köszi, de a legjobb lenne, ha az alap problémát tudnám valahogy elhárítani:D

emesene (az nem béna)
Mor3llo
Lenne 1 problémám, eleddig sehol sem találtam rá megoldást. Jelentkeznék be, és egy idõ után vagy a 80072eff, vagy a 80048820 hibakódot dobja fel.
Elérhetetlen számomra a messenger honlapja is, a sima windows messengeren sem tudok bejelentkezni.
Egyedül az e-buddy müxik, de rettentõ béna.
Ha tudtok segítsetek, mert szétbasz az ideg:D

LoSA
Hogy is kell csinálni, hogy azt is kitegye, amit éppen Youtube-n hallgatok?

Amennyire emlékszem, felénk nézett, arra hogy hogy nézett ki, már nem emlékszem :S
De amúgy még egy érdekesség.. hova tûnt a kép? mert most már nincs bent :S
Pepsi Twist
ok az lesz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

autoszimulator
ezelõtt a kilences csoda elõtti verzióban lehetett még, ha jól rémlik

.: mobilize.hu :.

alternatív válasz: használj mirandát
format c:
Pepsi Twist
Halp!

Újrahúztam a vindózt de nem tudtam felrakni ezt a hulladékot :D letöltöttem a wlm 1 megás cuccot nem jó vindóz installert akar oké letöltöttem felraktam és azzal akartam telepíteni na most az meg azt mondta hogy már telepítve van (közbe lófaszt)...

whats next?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

el tudnád mondani milyen volt a kép? hogy nézett ki rajta a lány?

így volt.. plusz a kép amit most nem jelenít meg valamiért! :S
besurranó csaj msn-ezett mert otthon nem tudott :D
am képet rakd már be ami ottmaradt, meg címet is :D
Más nem léphetett be mert nem volt itt senki csak a szüleim õk meg nem gépeznek! :/
hanyas verzió neked a 'régi'?
autoszimulator
az újat nem tudom, a réginek mindegy volt, arra mész-e hogy megjegyzés, vagy sem. igaz be nem írta automatikusan, de nem is törölte kilépéskor a vinyóról, és egy szép kis progival lehetett visszafejteni.

meg lehet tudni? dehát nem tárolja le csak max memóriában, de elvileg ott is csak addig kéne lennie míg belép az accountjára...
autoszimulator
valaki belépett a gépeden msn-re, de a jelszót nem jegyeztette meg, a címe ilyenkor is tárolódik. innen mondjuk fél perc megtudni a jelszavát, de ilyet ugye NEM tesz senki :) de ha már engedély nélkül odaült.. hm..

egy leány odaült a gépedhez és msn-ezett rajta amíg távol voltál :D
amúgy nem egy fakó kép volt valami szõke hosszú hajú csajjal? mert ilyen furcsaság már nekem is volt, h beléptem ebuddyra, aztán egyik haveromnak ez volt a képe, pedig kurvára nem õ tette be. (õ is ebaddy-n volt, 3 géppel arrébb suliban)
Végig kattingatod ott az oldalsó menüt, és mutatnia kell hogy xy felkért... stb. és tudod törölni ha jól emlékszem.
Hali. Érdeklõdni szeretnék, hogy hallott-e valaki olyanról, hogy itt a gépen az msn 9 van fent, és olyan történt, hogy itthon voltam, elmentem kikapcsoltam a gépet, és mikor visszajöttem akkor valami leánynak az msn címe be volt írva, meg valami kép is volt kint. A jelszó viszont nincs benne, csak a cím. Valaki esetleg tudja hogy mi ez? Van ilyen vírus? vagy hack? :/
LoSA
Én komolyan már idegbajt kapok... <#nyes> Csináltam pár Screent, hátha tudok nekem segíteni!
Mindig ez van, hogy van egy felkérésem...

Rákattintok, majd ezt adja... Egyszerûen még visszautasítani se bírom, sehol semmi... <#nyes>

Ha a windows könyvtárban vannak a fertõzött fájlok, akkor próbálkozz úgy, hogy mondjuk a telepitõbõl kiszedni a fájlokat, majd csökkentett módban, vagy bebootolni lemezrõl és ott a javitásnál kapsz egy dos ablakot ott átmásolgatni, felülírva a fertõzött fájlokat. De ajánlott újratenni a rendszert.
megoldottam a dolgot egy rendszer visszaállítással...most jó minden, viszont az AVG talált kb. 25 fertõzött fájlt hirtelen...

VAMOS MADRID!

Vagy a vírusirtás miatt sérült valami ami szükséges a telepítéshez, ilyen viszont van.
Egy vírus miatt ne lehetne telepíteni az MSN-t? Van ilyen?

steam, origin: ACE_hun

vírus ?
norton ghost/format.

:DDDd
hát igen kb ennyi :D ki írt manapság vírust?:D ha beszoptad akkor annak már úgyis norton ghost/format a vége :D
bertino
vírus ?
norton ghost/format.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hi!

eddig nem volt gondom a 2009-es WLM-el, de nem rég kaptam egy szép kis vírust, amit küldözgettem tovább! :S
letöröltem a programot, mert gondoltam egy reinstall segíthet...
letöltöttem újra, de nem mûködik, fel sem telepíti...<#fejvakaras>
ezt dobja ki:
KATT
msn függõ vagyok, szóval nagyon fontos lenne!
elõre is köszönöm a segítséget<#help>

VAMOS MADRID!

Mondjuk be kellene jelentkezned nem? Windows Live ID-t kér? Muti egy screeshotot róla. De majd csak holnap válaszolok:)
LoSA
Rákattintok, valami MSN Live oldl jön be, nem tudok vele mit kezdeni... <#nyes>

Rákattintasz, és akkor mutatja. Felkérés, vagyis valaki akar tõled valamit.
Csabesz6
Szerintetek miért nem enged dinamikus képet betenni az új MSN?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LoSA
Srácok, "1 felkérése van" dolgot hogy lehet eltûntettni az MSN listáról? <#zavart2> Mert kiidegel, azt se tudom, hogy mi az... <#nyes>

rooney8
remélem télleg csak ez szarakodik :D

remélem nem :$ :D megkérdeztem tõle, de azt mondja h nála fent vagyok... :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Doomista
<#idiota><#idiota>
Én már nem is értem, miért van egyáltalán FAQ, mert úgy se használja egyik barom se.

bertino

Valaki meg tudja mondani pontosan hol is tárolja a messenger az üzenetek elõzményeit??? Melyik mappában? (vagy azt is szerverrõl szedi le?)

Vagy törölt már a csajod csak nem akarja bevallani :D

steam, origin: ACE_hun

bertino
Isten hozott a Windows Live Messenger rendszerében.

rooney8
hali
az lehet hogy nekem azt írja ki egyik partneremre h nem vagyok fent a listáján, de közbe mégis? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.