13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• slime001
    Nekem eddig a linkeket kattintásra megnyitotta, most pedig ki kell másolgatnom és beilleszteni a böngészőbe. Beállításokba körülnéztem és a biztonság fülön találtam egy erre vonatkozót, de jól van beállítva. Más ötlet?
  • tigeroo
    hali! belépek az wlm-be, rá pár másodpercre kiír egy ilyet:
    windows live communications platform hibát észlelt, ezért leállt.

mi a franc baja lehet? valaki tud segíteni?
  • zeli
    link1, link2
    Nem próbáltam őket, csak kigugliztam. Saját felelősségre.
  • hajosbogi
    előbb kimaradt,de aki hozzáértő úgy is tudja ezt : mindenkinek automatikusan tovább megy a link akivel beszélek...segítsetek !!
  • hajosbogi
    sziasztok, 3 napja kaptam egy nyomorult linket>nézd meg a képet...facebook.jpg....stb szöveggel< én meg má mér ne rákatt mert havertól jött ugye, és vírus volt. most letöröltem pár napra az msn-t a zap.messenger progival. ma újra felraktam és az a rohadék továbbra is benne van. Ha tudtok erre valamit,mit lehet tenni írjatok.KÖSZÖNÖM
  • Japep

Erre senki semmit? :S
  • akyyy
    mert előtte törölni kéne
  • szigi14
    szevasztok!
    Egy olyan próblémám van hogy vírus miatt letöröltem a az msn-t és most nem engedi újra telepíteni, csak az alap 5.1-es verziót:( ha valaki tud valami megoldást a gép újratelepítésén kvül, az légyszi írja le..köszi
  • huti20
    8-10 óra után ideje volt :):)
  • Pummis
    jéééé jó az msn
  • andersh
    http://www.hwsw.hu/hirek/44198/msn-live-messenger-windows-microsoft.html
  • mega91
    MSN-el van a gond nem nálatok!
  • Pummis
    áhh dehogy ha felsorolnám a sok gondot na magában is gond lenne :D
  • blbogus
    jé mindenkinek ien gondja van :) én emg aszittem megint elkurtam vmit :)
  • Pummis
    jéé nálam is fen van 2 ember :) de nálam még mindig szar :@
  • andersh
    http://index.hu/tech/2010/03/23/vilagszerte_akadozik_az_msn/
  • Doomista
    Nyugi má! Aki még1x leir valami hisztit, azt pofán és tarkón vágom de baszott keményen...
  • Gabor0310
    nekem éjfél körül kezdte, de most hogy a délelőtt folyamán még jobban keresgéltem, találtam olyat akinek már vasárnap is ilyen gondja volt itt a link
  • Gabor0310
    kiléptem, folyamatokból is bezártam, most úgy néz ki jó, csak kérdés meddig :S
  • huti20
    Újra bejelentkeztem és most nem vagyok online.. Microsoft gratula... :D Reggel 8 óta nem tudnak vele mit kezdeni... :)
  • huti20
    Na most töröltem magam, felvettem magam újra a listára, online-nak látom magam, de mások nem.. ez kurvagáz :D
    Nálam 6an vannak, lehet hogy teljesen szar a serverük, vagy mit tudom én hogy műkszik ez... Eddig is állandóan volt valami baja ennek a vacaknak...
  • Doomista
    MSN beszart most de most kivételesen mindenkinél!
    Haveromnál pl olyan van, hogy 5+ percig elérhető állapotba van, aztán 5+ percig rejtettbe, de úgy rejtettbe, hogy szart se állit az állapotán, tökre randomra betolja az msn xD
  • huti20
    Megcsináltam. WLM-ben offline vagyok, Mirandában online.
  • andersh
    hülyeség, minden kliens alól ugyanolyan szar, most próbáltam ki, lépj vissza WLM-be ugyanolyan lesz.
    én is kijelentkeztem, bejelentkeztem és online-nak látszódtam utána.
  • huti20
    Nálam 2-3 ember van fent, ráadásul offline-nak látnak, mirandából viszont jó.. Na ilyenkor mi van? :D
  • andersh
    Epic fail van nálam is.
  • Gabor0310
    nálam is 2 ember van fent jelenleg. De valami javulás van, mert a régi msn-emen is hiába léptem be eddig, nem jelezte, viszont az utóbbi 20 percben már jelzi, rem az új, jelenleg használt msn-em is megjavul. Már új win-en is gondolkoztam, de úgytűnik nem nálam van a gond
  • tigeroo
    sziasztok! na mi a baja a messnegernek, reggel 1 partnerem volt fennt, ma már 1 sem (magamat is felvettem eddig ,de nem látom hogy fenntlennék)

mi a baj? van vmi hivatalos infó erről?
    Nem tudom, kiváncsiságból beléptem, és 2 ember volt fent, lehet mégse fake az info:D
  • Weed17
    szerintem ez habiszti ! akkor aki használta esig v. most az msn-et akkor megy a lecsoba ? biztos h nem ! mert szerintem nincs olyan ember akinek még ne lett volna 1 szer se virus a gépén ! még ha oda figyelt is rá
    ???? Ezzel azt akarod mondani hogy a felhasználók 90%-át törölni fogják? Sztem mindenki skypeozni fog akkor, mert ezért senki nem fog új gépet venni. Nem tartom valószínűnek ezt a lépést. Esetleg hivatalos megerősítést tudsz adni egy linken keresztül?
  • drogosgeci
    az történt hogy az elmúlt 1.5 évben megfigyelték a felhasználók gépeit a windows live safety scannerrel, és akinél akárcsak egy pillanatra is felmerült a vírusgyanú azt most kitiltják a rendszerből, hamarosan belépni se fogtok tudni, illetve automatikusan törölve lesztek az ismerősök listáiról. új regisztrációt készíteni fölösleges, ugyanis az gép alaplapjának hardveres kódja alapján megy a kitiltás, csak új géppel üzengethettek majd újra a kis barátoknak. legközelebb tessék tisztán tartani a gépet.
  • Pummis
    Sziasztok nem tudja valaki mi lehet a baj , be lépek az msn-be rejtet kapcsolat és mikkor elérhetővé rakom magam átt vált zöldre de viszont más nem látja hogy fen vagyok :S de én meg ugy látom mint ha be lennék jelentkezve :S
  • atila4
    nekem is ez a probléma... senki nem látja, hogy be vagyok lépve. Sőt én se látom őket...
    Sztem ez központi hiba
  • Gabor0310
    Tudna valaki segíteni?
    Olyan gondom lenne, h tegnap este óta senki nem látja h be vagyok lépve. Akármilyen állapotba kapcsolom magam(szabad, nincs a gépnél, elfoglalat) akkor is mindeki úgy lát mintha ki lennék lépve v rejtve lennék. MSN-t újratelepítettem már. Tegnap este kaptam egy hibakódot beszélgetés közben, lehet amiatt van? A hibakód a következő: 0x80ee000c
    Nem találtam rá semmi használhatót.
    Windows7-em van, eddig semmi gond nem volt :S
  • andersh
    na mirandával hogy van ez a látom ki van rejtve dolog?
  • mega91
    Akkor nem tud valaki működő OSD-t WLM-hez?
  • bertino
    np.
  • pista89
    Ugyanmár, semmi baj, szereztél egy jó napot nekem