13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11115 Nekem eddig a linkeket kattintásra megnyitotta, most pedig ki kell másolgatnom és beilleszteni a böngészőbe. Beállításokba körülnéztem és a biztonság fülön találtam egy erre vonatkozót, de jól van beállítva. Más ötlet? -
#11114 hali! belépek az wlm-be, rá pár másodpercre kiír egy ilyet:
windows live communications platform hibát észlelt, ezért leállt.
mi a franc baja lehet? valaki tud segíteni? -
#11113 link1, link2
Nem próbáltam őket, csak kigugliztam. Saját felelősségre. -
#11112 előbb kimaradt,de aki hozzáértő úgy is tudja ezt : mindenkinek automatikusan tovább megy a link akivel beszélek...segítsetek !! -
#11111 sziasztok, 3 napja kaptam egy nyomorult linket>nézd meg a képet...facebook.jpg....stb szöveggel< én meg má mér ne rákatt mert havertól jött ugye, és vírus volt. most letöröltem pár napra az msn-t a zap.messenger progival. ma újra felraktam és az a rohadék továbbra is benne van. Ha tudtok erre valamit,mit lehet tenni írjatok.KÖSZÖNÖM -
Erre senki semmit? :S -
#11109 mert előtte törölni kéne -
szigi14 #11108 szevasztok!
Egy olyan próblémám van hogy vírus miatt letöröltem a az msn-t és most nem engedi újra telepíteni, csak az alap 5.1-es verziót:( ha valaki tud valami megoldást a gép újratelepítésén kvül, az légyszi írja le..köszi -
huti20 #11107 8-10 óra után ideje volt :):) -
#11106 jéééé jó az msn -
andersh #11105 http://www.hwsw.hu/hirek/44198/msn-live-messenger-windows-microsoft.html -
mega91 #11104 MSN-el van a gond nem nálatok! -
#11103 áhh dehogy ha felsorolnám a sok gondot na magában is gond lenne :D -
#11102 jé mindenkinek ien gondja van :) én emg aszittem megint elkurtam vmit :) -
#11101 jéé nálam is fen van 2 ember :) de nálam még mindig szar :@ -
andersh #11100 http://index.hu/tech/2010/03/23/vilagszerte_akadozik_az_msn/ -
#11099 Nyugi má! Aki még1x leir valami hisztit, azt pofán és tarkón vágom de baszott keményen... -
Gabor0310 #11098 nekem éjfél körül kezdte, de most hogy a délelőtt folyamán még jobban keresgéltem, találtam olyat akinek már vasárnap is ilyen gondja volt itt a link -
Gabor0310 #11097 kiléptem, folyamatokból is bezártam, most úgy néz ki jó, csak kérdés meddig :S -
huti20 #11096 Újra bejelentkeztem és most nem vagyok online.. Microsoft gratula... :D Reggel 8 óta nem tudnak vele mit kezdeni... :) -
huti20 #11095 Na most töröltem magam, felvettem magam újra a listára, online-nak látom magam, de mások nem.. ez kurvagáz :D -
#11094 Nálam 6an vannak, lehet hogy teljesen szar a serverük, vagy mit tudom én hogy műkszik ez... Eddig is állandóan volt valami baja ennek a vacaknak... -
#11093 MSN beszart most de most kivételesen mindenkinél!
Haveromnál pl olyan van, hogy 5+ percig elérhető állapotba van, aztán 5+ percig rejtettbe, de úgy rejtettbe, hogy szart se állit az állapotán, tökre randomra betolja az msn xD -
huti20 #11092 Megcsináltam. WLM-ben offline vagyok, Mirandában online. -
andersh #11091 hülyeség, minden kliens alól ugyanolyan szar, most próbáltam ki, lépj vissza WLM-be ugyanolyan lesz.
én is kijelentkeztem, bejelentkeztem és online-nak látszódtam utána. -
huti20 #11090 Nálam 2-3 ember van fent, ráadásul offline-nak látnak, mirandából viszont jó.. Na ilyenkor mi van? :D -
andersh #11089 Epic fail van nálam is. -
Gabor0310 #11088 nálam is 2 ember van fent jelenleg. De valami javulás van, mert a régi msn-emen is hiába léptem be eddig, nem jelezte, viszont az utóbbi 20 percben már jelzi, rem az új, jelenleg használt msn-em is megjavul. Már új win-en is gondolkoztam, de úgytűnik nem nálam van a gond -
#11087 sziasztok! na mi a baja a messnegernek, reggel 1 partnerem volt fennt, ma már 1 sem (magamat is felvettem eddig ,de nem látom hogy fenntlennék)
mi a baj? van vmi hivatalos infó erről? -
#11086 Nem tudom, kiváncsiságból beléptem, és 2 ember volt fent, lehet mégse fake az info:D -
Weed17 #11085 szerintem ez habiszti ! akkor aki használta esig v. most az msn-et akkor megy a lecsoba ? biztos h nem ! mert szerintem nincs olyan ember akinek még ne lett volna 1 szer se virus a gépén ! még ha oda figyelt is rá -
#11084 ???? Ezzel azt akarod mondani hogy a felhasználók 90%-át törölni fogják? Sztem mindenki skypeozni fog akkor, mert ezért senki nem fog új gépet venni. Nem tartom valószínűnek ezt a lépést. Esetleg hivatalos megerősítést tudsz adni egy linken keresztül? -
#11083 az történt hogy az elmúlt 1.5 évben megfigyelték a felhasználók gépeit a windows live safety scannerrel, és akinél akárcsak egy pillanatra is felmerült a vírusgyanú azt most kitiltják a rendszerből, hamarosan belépni se fogtok tudni, illetve automatikusan törölve lesztek az ismerősök listáiról. új regisztrációt készíteni fölösleges, ugyanis az gép alaplapjának hardveres kódja alapján megy a kitiltás, csak új géppel üzengethettek majd újra a kis barátoknak. legközelebb tessék tisztán tartani a gépet. -
#11082 Sziasztok nem tudja valaki mi lehet a baj , be lépek az msn-be rejtet kapcsolat és mikkor elérhetővé rakom magam átt vált zöldre de viszont más nem látja hogy fen vagyok :S de én meg ugy látom mint ha be lennék jelentkezve :S -
#11081 nekem is ez a probléma... senki nem látja, hogy be vagyok lépve. Sőt én se látom őket...
Sztem ez központi hiba -
Gabor0310 #11080 Tudna valaki segíteni?
Olyan gondom lenne, h tegnap este óta senki nem látja h be vagyok lépve. Akármilyen állapotba kapcsolom magam(szabad, nincs a gépnél, elfoglalat) akkor is mindeki úgy lát mintha ki lennék lépve v rejtve lennék. MSN-t újratelepítettem már. Tegnap este kaptam egy hibakódot beszélgetés közben, lehet amiatt van? A hibakód a következő: 0x80ee000c
Nem találtam rá semmi használhatót.
Windows7-em van, eddig semmi gond nem volt :S -
andersh #11079 na mirandával hogy van ez a látom ki van rejtve dolog? -
mega91 #11078 Akkor nem tud valaki működő OSD-t WLM-hez? -
#11077 np. -
pista89 #11076 Ugyanmár, semmi baj, szereztél egy jó napot nekem