Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
http://g.msn.com/5mehu_ms/55
A(z) g.msn.com helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
wtf?
http://loal.atw.hu
Elérhetetlen számomra a messenger honlapja is, a sima windows messengeren sem tudok bejelentkezni.
Egyedül az e-buddy müxik, de rettentõ béna.
Ha tudtok segítsetek, mert szétbasz az ideg:D
De amúgy még egy érdekesség.. hova tûnt a kép? mert most már nincs bent :S
.: mobilize.hu :.
Újrahúztam a vindózt de nem tudtam felrakni ezt a hulladékot :D letöltöttem a wlm 1 megás cuccot nem jó vindóz installert akar oké letöltöttem felraktam és azzal akartam telepíteni na most az meg azt mondta hogy már telepítve van (közbe lófaszt)...
whats next?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
így volt.. plusz a kép amit most nem jelenít meg valamiért! :S
am képet rakd már be ami ottmaradt, meg címet is :D
amúgy nem egy fakó kép volt valami szõke hosszú hajú csajjal? mert ilyen furcsaság már nekem is volt, h beléptem ebuddyra, aztán egyik haveromnak ez volt a képe, pedig kurvára nem õ tette be. (õ is ebaddy-n volt, 3 géppel arrébb suliban)
Mindig ez van, hogy van egy felkérésem...
Rákattintok, majd ezt adja... Egyszerûen még visszautasítani se bírom, sehol semmi... <#nyes>#nyes>

VAMOS MADRID!
steam, origin: ACE_hun
norton ghost/format.
:DDDd
hát igen kb ennyi :D ki írt manapság vírust?:D ha beszoptad akkor annak már úgyis norton ghost/format a vége :D
norton ghost/format.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
eddig nem volt gondom a 2009-es WLM-el, de nem rég kaptam egy szép kis vírust, amit küldözgettem tovább! :S
letöröltem a programot, mert gondoltam egy reinstall segíthet...
letöltöttem újra, de nem mûködik, fel sem telepíti...<#fejvakaras>#fejvakaras>
ezt dobja ki:
KATT
msn függõ vagyok, szóval nagyon fontos lenne!
elõre is köszönöm a segítséget<#help>#help>
VAMOS MADRID!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
remélem nem :$ :D megkérdeztem tõle, de azt mondja h nála fent vagyok... :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én már nem is értem, miért van egyáltalán FAQ, mert úgy se használja egyik barom se.
steam, origin: ACE_hun
az lehet hogy nekem azt írja ki egyik partneremre h nem vagyok fent a listáján, de közbe mégis? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.