13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
andersh #11155 :Ð kösz, meglesz :d -
#11154 de az :D es nagyiito :D koszi ! -
#11153 [email protected] Itt az én bulám címe:) Nézd meg, én nem beszélek már vele egy ideje, teszteld le ha akarod:) -
#11152 Öööö Ctrl + szóköz? Bár az nem nagyító... :) -
#11151 a franc tudja, valami yolanda volt az egyik :D -
andersh #11150 bazeg írjátok már be a címüket :D -
andersh #11149 valódi emberek csesztetnének?
szerintem végezz rajtuk egy turing tesztet akkor kiderül :Ð
sztem csak vmi script.
kérdezd a gyerekkoráról, hogy hol lakott, milyen házban, milyen testvérei vannak, hogy jött ki velük, milyen a kapcsolata anyjával, mit gondol az emberek irigységéről stb. -
#11148 veletlen eltunttem az msn t, majd a jobb also sarokban vett fel egy nagyito ikont. dupla katt ra es visszajott az egesz? Hogyan csinaltam? :D -
#11147 Engem is felvett 2, de még nem voltam bejelentkezve azóta :D törlöm is le őket -
Nuki #11146 Sziasztok! Segítsetek kérlek!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=16966 -
#11145 Hát nekem értelmesen válaszolgat, mintha valami emberkével beszélnék, tehát nem úgy, hogy szia, nézd meg ezt azt, igaz így kezd, de ha azt írom, hogy most nincs kedvem bocsi, akkor megkérdezi miért, meg ilyen hülyeségek, meg megpróbál rádumálni, hogy de naa nézd már, úgy is csak jobb kedved lesz meg ilyenek:D De mint mondtam, nekem nem is fizetős linkeket dobál:) -
andersh #11144 de értelmeset vissza is írnak vagy mi?
akkor ezek valódi emberek?
én még nem találkoztam ilyennel. -
#11143 Pont emiatt jöttem ebbe a topikba, az elmúlt egy hónapban engem 2 ilyen nem is tudom ki vett fel. Mondjuk csak az egyiknek volt ilyen freecambigyó a nevében, de gyanítom a másik sem különb. Szóval most ez micsoda? Valami vírus, ami szétdobálja az msn címeket? (Ha létezik egyáltalán ilyen.) Vagy mi? Mert senkinek nem adtam meg a címem az elmúlt fél évben, aztán csak néztem, hogy felvett valaki. :D Olvasgattam a neten, és sokakat felvesznek ilyen random nem tudom kik. -
#11142 Engem csak 1 vett fel idáig, de nem fizetős linkeket dobál csak:) Meg dumálok vele, legalább gyakorlom az angolt:) -
#11141 csak nálam válik egyre gyakrabbá, hogy freewebcamlinkes milfek próbálnak felvenni és rávenni hogy nézzem már őket és tejeljek nekik? Mai nap hárman is felvettek már, haveromat is kétszer O.o -
meki1 #11140 sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! A letiltott partnereket hogyan tudom a letiltott partnerek listájárol törölni? Hogy ne legyenek ott! Azt hogy a fiokot hogyan kell megszüntetni azt már tudom! Elöre is köszi
-
#11139 Itt írnak a hibakódodról. Remélem segít.
andersh #11135: hagyd a húgom :P:D -
andersh #11138 ha csinálsz akkor lesz -
miki10 #11137 sziasztok!!
van olyan honlap amivel ha elküldöm az ismerősömnek a linket és ő be írja az msn címét és jelszavát akk én azt megtudom nézni hogy mit írt be? -
#11136 Sziasztok. Az a gondom lenne msn-el h egyszerűen nem lép be. ramegyek h bejelentkezés forog az embléma és csak forog, 1 idő után kijön h nem sikerült bejelentkeznie a windows live messengerbe. 1szer már újraraktam, utána 1 ideig jó is volt aztán megint szar. ja a másik tünet meg az h az ismerőseimnek rejtve vagyok de közben pedig "szabad" állapotban. plus!-os verzióm van. a hibakód pedig: 81000306. ha vlkinek van vlmi ötlete akkor kérem segítsen. egyik napról a másikra történt. :S -
andersh #11135 és hány éves a húgod? :Ð -
#11134 Akinek hasonló gondja lesz (80072f19 hibakód) az nyissa meg az Internet Explorer böngészőt, válassza ki az Eszközök - Internet beállítások - speciális, majd a Biztonság résznél törölje ki a pipát ennél a résznél: "Check for server certificate revocation". -
#11133 akkor szívesen megoszthatnád másokkal is a hiba megoldását :) -
#11132 Na megoldódott végre! Hosszú keresgélés és szenvedés után meglett a megoldás!
Azért köszönöm a segítséget! -
#11131 automatikusan beállítja, amikor óraátállítás van.. és ennek a hibának sem most kellett volna akkor előjönnie szerintem.
Egyébként érdekesség:
csináltam egy új msn címet. Be is engedett lépni. Kijelentkeztem és már azzal sem tudok. Elkértem húgom címét. Bejelentkeztem vele és sikerült is. Aztán ezzel is kijelentkezek és már ezzel sem tudok belépni. Ugyan ez öcsém címével is.
-
#11130 aórát állitsd be -
#11129 nem egyszer megtörtént már -
#11128 töröld le és rak fel újra
-
#11127 Sziasztok!
Tegnap este óta nem tudok belépni az msn-re. A 9.0 van fent msg plus live 483al. Azt írja ki, hogy:
"Nem sikerült bejelentkeznie a windows live messenger programba.
Az ismerősök listája pillanatnyilag nem érhető el, később próbálja újból.
Hibakód: 80072f19"
Már egy kicsit nagyon kezdek ideges lenni. Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm!!
-
Phery #11126 Sziasztok!
Nekem is volna egy nem is annyira probléma, mint inkább egy kérdésem, látom vannak itt guruk, hátha valaki tudna segíteni...
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy amit küldenek nekem fájlt (hangot, képet, vagy bármit) azt automatikusan küldő szerint külön mappába rendezze?
Mert bármit csinálok egyszerűen csak a Beérkezett fájlok mappába rakja ömlesztve, én meg bogarászhatom aztán később ki mit küldött, vagy szöszölök hogy kézzel mindenkinek külön mappát nyitok, és utána ha küldenek valamit azt utána abba az adott személyhez tartozó mappába kézzel kell beletenni...
Neten olvasgatva úgy látom vannak kliensek amik ezt meg tudják csinálni (pl amsn, emesene, pidgin) de azokkal meg nem vagyok kibékülve, mert másban meg nem olyan jók, szal ha lehet maradnék az msnnél, annál kellene valamilyen megoldás. -
#11125 nah, már az itthoni gépen is ezt írja ki!
"windows live communications platform hibát észlelt, ezért leáll"
másnak nincs ilyen hibája?? ez szerintem nem szoftveres (semmi köze a 2 gépnek egymáshoz...a hét elején kezdte el a gépem, ez még vasárnap jó volt) -
andersh #11124 úgyvan, jól megmondtad, ezaz -
#11123 Csak nekem bsszaarezet ez a szr wlm 8.0 gci?
nem indul el, de a processek közé belövi magát 3x..
anyd' microfos.. -
#11122 Nem hiszen akkor nem tudnád bezárni végleg a programot.. -
raptor22 #11121 hát eddig nekem sose volt ilyen és idegesit is hogy mindig kerülgetni kell. akk nem lehet ezt vhol kikapcsolni? -
#11120 Ez így működik a plus nélkül is tudtommal. -
raptor22 #11119 ahha, értem. Viszont eddig nem így volt hanem miután frissítettem a plust, azér gondoltam hogy amiatt lehetett. Igen, win7-et használok. Valahogy vissza lehet állítani? a tálcán csak a főablak és a beszélgetős ablakok legyenek. -
#11118 Ennek semmi köze a plushoz, win7et használsz gondolom. Ha a képet zárod be akkor bezárja az egész programot, a főablakot zárod be (ha nyitva van) akkor pedig lerakja tálcára mint régen. -
raptor22 #11117 sziasztok
A minap frissítettem a live plus-t mer mer 3 hónapja nyaggatt vele.
Azota a tálcán +1 ablak van aminek a kisképe az általam beállitott megjelenitendő kép. Hogyan tudom azt a +1 ablakot eltüntetni? -
#11116 Gondolom win7 alatt vagy és kompatibilis módban futtatod. Ne tedd :)