13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Rotcsa
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Első: Bugos a plus
    Második: c:\users\név\appdata\local\microsoft\msn messenger (Vista, Win7) vagy c:\documents and settings\név\local settings\application data\microsoft\msn messenger (2k, XP)
  • Rotcsa
    Sziasztok!

Két gondom van:

Az egyik:

A partnerlista-karbantartóm olyan felvett ismerősöknél is azt írja ki, hogy nem vagyok a listájukon, akik tuti fölvettek. Mi lehet a baja?

A másik:

Az Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy profilképet a webkamommal.
    Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy meglegyen. Az msn szépen betette a megjelenítendő profilképek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne itt keresnem.
    A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
    A kérdés, hogy hol lehet?
    Köszi a segítséget!
  • Benny04
    jobb alsó sarokban van-.-
  • akyyy
    Kérdezd meg hol van windowsos az óra.
  • PJack
    wa-wa-wa-what?
  • akyyy
    jaja, az órát és dátumot állicsd beq
  • PJack
    "Az ismerősök listája pillanatnyilag nem érhető el" (84cc0020)

rákerestem, nem vált be :(

esetleg volt vkinek hasonló problémája?
  • Benny04
    nekem is így van, hetente kiírja, hogy van frissítés a plushoz, meg még egy kiegészítőhöz, de utána meg kiírja, hogy nem siekrült a frissítés :l
  • tigeroo
    hali miért van az hogy az msn az újdonságokat nem frissíti? 8napnál van minden hír
  • kakaoskalacs
    akkor nincs gáz : ) majd holnapra jó lesz remelem , persze nem orulok neki hogy msn helyett facebookon kell csevegnem de ezvan : )
  • Lullaby
    dettó, szvsz megint szarakodik a szolgáltatás....
  • kakaoskalacs
    Üdv olyan probelmam van hogy be akarok jelentkezni és nem engedi
    81000306-ra hivatkozva kigoogleztam mi a megoldas de nem mukodik masik cimmemmel beléptet de az eredeti cimmel nem egyik cim mukodik masik nem
    és itt megáll

valakinek volt ilyen gondja ? tegnap meg ment a dolog nemértem Üdv
  • andersh
    14-es van tudtommal
  • berczely
    Szevasztok!

Van valami újabb változat ennél a 9-es MSN-nél?Béta 10 vagy valami?
  • Rotcsa
    Az én problémámra senki nem tud semmit?:(
  • raptor22
    Köszi!
    Így már megoldódott a problémám. Erre gondoltam.
  • [HUN]FaTaL
    Mert gondolom régebben nem win7ed volt. Esetleg állítsd át a kompatibilitási módot Vista SP2-re, vagy XPre. A linkek nem lesznek kattinthatók.
  • raptor22
    nem kötekedés képp mondom de eddig nem volt ott és nem is volt rá szükségem h ott legyen. Régebben nem volt ott és ezt szeretném visszaállítani. plus a jobb also sarokból is eltűnt az msn ikonja.
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, ha azt bezárod bezárja a messengert.
  • raptor22
    sziasztok!
    hogy tudom a bal oldali ablakot kikapcsolni onnan? már eléggé idegesít, és eddig nem volt ott, nem csinál semmit és mindig arra kattintok a beszélgető ablak helyett
    itt egy kép róla:
  • akyyy
    Örülök, hogy segíthettem, és megoldottam a problémádat ! :)
  • kovi01
    Hello!Az lenne a problémám,hogy nem kapom meg az üzeneteket, és valszeg az én összes üzenetemet sem kapják meg mások.Szerintem a router kavar be,ezért új portot akarok nyitni de nem találom ,h hanyas portot használ az msn.
    Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék
  • tigeroo
    és szriptel hogylehet kiíratni? te miket használsz?
  • tigeroo
    nah egen..várjatok

mert már mostis ezt írja ki ha nemcsinálok semmit.

elvileg egy fórumon valami windows kártevő-eltávolító eszközt javasoltak, vírust talál is a gépem (kifejezetten azt, amire a program specializálódott mert elvileg az okozza ezt a hibaüzenetet)

ám...ha megtalálom, kiírtom akkor se lesz jó... újra kell indítani ezt a vackot addig amíg meg nem nyugszik :S

mit tegyek? újratelepítés sem segít
  • Rotcsa
    Sziasztok!

Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy képet a kamommal.
    Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy máshová is fölhasználhassam. Az msn szépen betette a megjelenítendő képek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne keresnem.
    A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
    A kérdés, hogy hol lehet?
    Köszi a segítséget!
  • Lyukasbogrács
    gen_msn verzió?
  • akyyy
    mert gen msn leált a fejlesztése, használj szkirpptet.
  • tigeroo
    na skacok miért van az hogy ha a gen_msn-el bekapcsolom a milyen zenét hallgatok-ot akkor "live communications platform hibát észlelt és leáll"

??
  • szucsy89
    ha csoportokba vannak szedve az ismerősök (suli, család, stb)
    be lehet-e azt állítani hogy bizonyos csoportoknál ha bejelentkezik vki azt ne mutassa?
  • bertino
    hát ez pech.
  • L4cKoO
    hello
    egy kis segitség kellene a windows live communications platform hibát észlelt ezért leállt:S és kilökk az msnböl egyboll

mit kell cisnálnom hoyg eltünjön a hibaüzenet és menjen normálisan az msn?
    köszönöm
  • xxdani
    régen voltak jó kis robot botok mint a smarterchild...ezek meghaltak?
  • andersh
    még nem volt online, de benny leírása alapján ezek botok úgyis.
  • Benny04
    már letöröltem az összeset
  • Benny04
    de ezekkel nem lehet beszélgetni...
    mindig ugyanazt a szöveget nyomják..
    szia 20 éves nő vagyok, aztán szeretnél látni webcamon, utána pedig belinkeli és hogy regizzek az oldalra
  • bertino
    képet.
    Ember mozdulj ki otthonról! Kezdj el sportolni vagy osztálytársakkal bulizni járni. Ne legyél már noob az élethez:D Am mi van az én "csajommal"? Élő vagy élettelen?:D
  • andersh
    add a címüket pls, én rohadtul unatkozok úgyis, nincs kivel beszélnem :(
  • Benny04
    úgy látom nem vagyok egyedül ezekkel az msn botokkal...
    mindennap felvesz vagy 5 :S
    má fasz kivan