13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Rotcsa #11195 Köszi! -
#11194 Első: Bugos a plus
Második: c:\users\név\appdata\local\microsoft\msn messenger (Vista, Win7) vagy c:\documents and settings\név\local settings\application data\microsoft\msn messenger (2k, XP) -
Rotcsa #11193 Sziasztok!
Két gondom van:
Az egyik:
A partnerlista-karbantartóm olyan felvett ismerősöknél is azt írja ki, hogy nem vagyok a listájukon, akik tuti fölvettek. Mi lehet a baja?
A másik:
Az Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy profilképet a webkamommal.
Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy meglegyen. Az msn szépen betette a megjelenítendő profilképek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne itt keresnem.
A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
A kérdés, hogy hol lehet?
Köszi a segítséget! -
#11192 jobb alsó sarokban van-.- -
#11191 Kérdezd meg hol van windowsos az óra. -
#11190 wa-wa-wa-what? -
#11189 jaja, az órát és dátumot állicsd beq -
#11188 "Az ismerősök listája pillanatnyilag nem érhető el" (84cc0020)
rákerestem, nem vált be :(
esetleg volt vkinek hasonló problémája? -
#11187 nekem is így van, hetente kiírja, hogy van frissítés a plushoz, meg még egy kiegészítőhöz, de utána meg kiírja, hogy nem siekrült a frissítés :l -
#11186 hali miért van az hogy az msn az újdonságokat nem frissíti? 8napnál van minden hír -
#11185 akkor nincs gáz : ) majd holnapra jó lesz remelem , persze nem orulok neki hogy msn helyett facebookon kell csevegnem de ezvan : ) -
#11184 dettó, szvsz megint szarakodik a szolgáltatás.... -
#11183 Üdv olyan probelmam van hogy be akarok jelentkezni és nem engedi
81000306-ra hivatkozva kigoogleztam mi a megoldas de nem mukodik masik cimmemmel beléptet de az eredeti cimmel nem egyik cim mukodik masik nem
és itt megáll
valakinek volt ilyen gondja ? tegnap meg ment a dolog nemértem Üdv -
andersh #11182 14-es van tudtommal -
#11181 Szevasztok!
Van valami újabb változat ennél a 9-es MSN-nél?Béta 10 vagy valami? -
Rotcsa #11180 Az én problémámra senki nem tud semmit?:( -
raptor22 #11179 Köszi!
Így már megoldódott a problémám. Erre gondoltam. -
#11178 Mert gondolom régebben nem win7ed volt. Esetleg állítsd át a kompatibilitási módot Vista SP2-re, vagy XPre. A linkek nem lesznek kattinthatók. -
raptor22 #11177 nem kötekedés képp mondom de eddig nem volt ott és nem is volt rá szükségem h ott legyen. Régebben nem volt ott és ezt szeretném visszaállítani. plus a jobb also sarokból is eltűnt az msn ikonja. -
#11176 Sehogy, ha azt bezárod bezárja a messengert. -
raptor22 #11175 sziasztok!
hogy tudom a bal oldali ablakot kikapcsolni onnan? már eléggé idegesít, és eddig nem volt ott, nem csinál semmit és mindig arra kattintok a beszélgető ablak helyett
itt egy kép róla:
-
#11174 Örülök, hogy segíthettem, és megoldottam a problémádat ! :) -
kovi01 #11173 Hello!Az lenne a problémám,hogy nem kapom meg az üzeneteket, és valszeg az én összes üzenetemet sem kapják meg mások.Szerintem a router kavar be,ezért új portot akarok nyitni de nem találom ,h hanyas portot használ az msn.
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék -
#11172 és szriptel hogylehet kiíratni? te miket használsz? -
#11171 nah egen..várjatok
mert már mostis ezt írja ki ha nemcsinálok semmit.
elvileg egy fórumon valami windows kártevő-eltávolító eszközt javasoltak, vírust talál is a gépem (kifejezetten azt, amire a program specializálódott mert elvileg az okozza ezt a hibaüzenetet)
ám...ha megtalálom, kiírtom akkor se lesz jó... újra kell indítani ezt a vackot addig amíg meg nem nyugszik :S
mit tegyek? újratelepítés sem segít -
Rotcsa #11170 Sziasztok!
Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy képet a kamommal.
Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy máshová is fölhasználhassam. Az msn szépen betette a megjelenítendő képek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne keresnem.
A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
A kérdés, hogy hol lehet?
Köszi a segítséget! -
#11169 gen_msn verzió? -
#11168 mert gen msn leált a fejlesztése, használj szkirpptet. -
#11167 na skacok miért van az hogy ha a gen_msn-el bekapcsolom a milyen zenét hallgatok-ot akkor "live communications platform hibát észlelt és leáll"
??
-
#11166 ha csoportokba vannak szedve az ismerősök (suli, család, stb)
be lehet-e azt állítani hogy bizonyos csoportoknál ha bejelentkezik vki azt ne mutassa? -
#11165 hát ez pech. -
L4cKoO #11164 hello
egy kis segitség kellene a windows live communications platform hibát észlelt ezért leállt:S és kilökk az msnböl egyboll
mit kell cisnálnom hoyg eltünjön a hibaüzenet és menjen normálisan az msn?
köszönöm -
#11163 régen voltak jó kis robot botok mint a smarterchild...ezek meghaltak?
-
andersh #11162 még nem volt online, de benny leírása alapján ezek botok úgyis. -
#11161 már letöröltem az összeset -
#11160 de ezekkel nem lehet beszélgetni...
mindig ugyanazt a szöveget nyomják..
szia 20 éves nő vagyok, aztán szeretnél látni webcamon, utána pedig belinkeli és hogy regizzek az oldalra -
#11159 képet. -
#11158 Ember mozdulj ki otthonról! Kezdj el sportolni vagy osztálytársakkal bulizni járni. Ne legyél már noob az élethez:D Am mi van az én "csajommal"? Élő vagy élettelen?:D -
andersh #11157 add a címüket pls, én rohadtul unatkozok úgyis, nincs kivel beszélnem :( -
#11156 úgy látom nem vagyok egyedül ezekkel az msn botokkal...
mindennap felvesz vagy 5 :S
má fasz kivan