Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

steam, origin: ACE_hun
Ez mit jelent? És hogyan tudnám kiküszöbölni?
steam, origin: ACE_hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- 8004882e
- 80048051
Az idõt állítgattam elõtte, de mrá vissazállítottam, még sem jó..lehet hozzá köze?
Kis segítség kellene!
Az MSN bejelentkezés után bedob 1 ablakot amiben azt írja, hogy "az animációk megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges"!Természetesen telepítve van a progi de minden bejelentkezéskor ezt kiírja!
Mit tudok vele csinálni?
Ja és 9-s msn-t használok!
Elõre is köszönöm!
8.5 alatt is mûködik meg gondolom 8.1 alatt is. Viszont így csak a többiek fogják nagynak látni, de az direkt csak jó 😄
Szóval ez 9.0 és felette van csak, ez a bug.
idáig lapozz vissza, utána le is írja valaki, hogy hogy kell
sajnos rengeteget kell visszalapozni, hogy megtaláld
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valami baj lehet a címemmel v fiókommal?
Kompatibilis módban készülj fel rá hogy elképzelhetõ hogy a linkek nem lesznek linkek.
http://goo.gl/gd6Zi5
De ezt nem is értem hogyhogy nem oldották meg simán így állítgatás nélkül.Pedig egy ideje kint a win7.
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
pláne ha be van lõve neki 6000000000000000000000 csatlakozás.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ismerõsnél olyan Msn probléma van, hogy bejelentkezés után azonnan ki is jelentkezik, és vmi msn-es üdvözöljük ablak jön elõ neki. Reinstall volt már. Valaki hasonlóval találkozott? Válaszokat elõre is Köszi.
REAL MADRID
innen szedtem le, asszem utánanézek a 9-nek, hátha csak ennyi lenne a gond.
vam már a 8-asból 8.5.1 sõt, van már 9.0 is
Lenne egy kis problémám, remélem, tudtok segíteni nekem.
Szóval azt vettem észre az utóbbi idõkben, hogy hiába veszek fel partnert msn-re, nem értesül róla az illetõ, és ez így volt velem is, hiába vettek fel, nem jelent meg nálam semmilyen üzenet errõl.
Múltkor felmentem ebuddy segítségével, hát ott már simán kiírta, hogy kik akarnak felvenni, és meg is jelenítette õket.
Gondoltam, újrarakom az msnt, leszedtem 8. Bétát, felraktam, most meg üres a partnerlistám, fullosan üres. Ebuddy-n mindenki fenn van, tudok velük beszélni, de sima programmal sehol semmi.
Ha valaki tud, segítsen, elõre is köszi, kellemes ünnepeket.
http://loal.atw.hu
Segítségre lenne szükségem, van egy webkamerám és ha win 7 re feltelpítem utána ezt a hiba kódot kapom:
Error 80040154: Cannot create video capture filter
Valaki esetleg nem tudna segíteni?