Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
a hiba oka: ismeretlen
Valakinek volt már ilyen?Mitõl lehet?
Köszi.
vagy szedd le az emesene-t és használd azt
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
amúgy meg venni kell egy WRT54GL-t felrakni rá tomato firmware-t és rendesen beállítani a QoS-t és akkor nem lesz többet olyan h neked belassul a neted mer a másik gépen torrenteznek.
Játékban még a pinged se fog felmenni.
nekem is van router, és sose szakadt a WLM amiatt h töltöttem volna.
van egy régi netgear routerem amiben nincs QoS, azzal se volt baj ilyen téren, hogy ledobta volna WLM-et a letöltés miatt.
8.1 mellett simán megy mindenféle torrent meg akármi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van egy kis gondom.
van egy live ID-m...nem tudom a jelszót, viszont a hozzá kapcsolódó reklámanyagot egy freemail-es postafiókomra kapom, ugye arra regelhettem be...
nah de a live id fiókomnak jelszavát megváltoztatni ugy engedi csak, ha a hotmail-re küldi a jelszováltoztatást, de hisz annak nem tudom a jelszavát.
segítsen valaki pls!!!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
látva mennyi problémája van, ellentétben a Mirandával.
2 hátránya van (márakinek) a mirandának
- nincs videó & hang hivás
- nincsennek szines nevek
Valaki más egyéb ötlet?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy ideje hiába veszek fel uj ismerost v vesznek fel engem, nem látjuk egymást csak offlineként, irni hiaba irunk offlineban. ujra lett rakva, lett felrakva masik verzio is, de semmi. valaki pls help!
Van egy kérdõjel kb a képed mellett a jobb oldalt. Arra rákatt, és a legutolsó->menüsor megjelenítése.
A reklámokat msnben hogyan lehet eltûntetni?
Valaki járt már úgy, hogy msn-ben a fõablakban nincs semmilyen menü? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Az a probléma adódott az msnemmel, hogy azokat az üzeneteket, amiket akkor írnak, ha nem vagyok elérhetõ, nem kapom meg. Nem tudom, h ez minek köszönhetõ. Próbáltam már újratelepíteni a windowst is, de nem segített. Ha én írok valakinek, aki nem elérhetõ, õ megkapja. Csináltam egy másik címet is, és próbálgattam, de sajnos nem mûködik. Ebbõl arra következtetek, hogy nem a hálózattal lehet gond, hanem a gépben lesz valami gebasz. Msn beállításokban is van az opció, hogy "A nem elérhetõ állapotban érkezett azonnali üzenetek beállításai". Próbáltam mind a 2 lehetõséget, ami adott, de semmi. Nagyon idegesítõ...ha valaki tudna segíteni, megköszönném!