13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• exodus2
    Akkor ez lesz az: Digsby
  • akyyy
    megvan digsby
  • akyyy
    nem ez az
  • exodus2
    Ezek alapján google simán kidobta hogy: Fring
  • akyyy
    melyik msn kliens az ami kezel msn-t, twittert, google-t, stb-t, asszem béka van a logójában és G betűvel kezdődik
  • andersh
    én is így tudom
  • Lyukasbogrács
    tudtommal nem, mert már szerepelsz a kontaktlistáján.
  • Pretorian
    Hi. Ha valakit törlök a kontakt listámról, és blokkolom is, tehát teljesen eltávolítom msn-ről, akkor ha esetleg úgy döntök, hogy újra fel akarom venni, és fel is veszem, feldobja-e neki ugyanúgy az elfogadási kérelmet a program, mint amikor először felvettem? Köszi!
  • Metwork
    Régen nem úgy volt, hogy frissül a profilkép ahol belépek MSN-be (Live Plus) Mert otthon megváltoztattam de a munkahelyi gépen maradt a régi és mintha egyszer már lett volna ilyen és akkor frissült volna rendesen.
  • Aquir
    hm nem rossz, meboo is kijelzi a levelet, de a böngésző kell hozzá, megnézzük ez mennyit foglal...

1 MB <-> 18MB, de gondoltam, mert a Notifier pirinyó is :)
  • Rage47
    mobilon nimbuzz, számitogépen digsby, írtam is róla régebben
    http://rageblogja.blogspot.com/2010/03/mar-regota-kerestem-egy-msn.html
  • Aquir
    Nekem kis idő múlva elkezdi megjeleníteni a képeket (akinek van), és annyit tudok hogy a saját logómat nem jelzi ki, ha telefonról vagyok, (bár lehet neki (másnak) is várni kéne egy "keveset"), de a lényeg hogy működik :)
  • akyyy
    én is nimbuzt használom telon, de nem jeleniti meg a szines neveket, meg képeket se:S
  • Aquir
    és persze msn => windows live messenger
  • Aquir
    Látom bezárták a régi msn topikot ahogy csak most ránéztem :D

Nekem ez az "MSN" a fő kapcsolattartási eszközöm, ilyenre touchscreen-es mobilon a Nimbuzz-t használom, javás program, ami kezeli az MSN-t & Skype chat-et & Google Talkot (ez az összes accountom amim van :)
    Windowson pedig a Meebo Notifier-t (ez MSN + Google Talk, de irtó sokat tud egyszerre kezelni), a tálcán van, jelez, ráadásul ez egy kis program, mert használata a böngésző új lapján történik :)

Valakinek van más programokkal tapasztalata?

• bardocz
    Valahol be lehet állítani, hogy amikor új ember d hozzá a ismerőseihez, akkor ne szakadjon félbe minden játék, meg ilyenek, hanem amikor majd az msn-t megnyitom, akkor ugorjon fel az ablak? Kibaszottul idegesítő dolog, és már nem először szopom be ezzel :CC
  • Savmacska
    megoldottam, köszi :)
  • Savmacska
    Üdv, nah most nekem az van hogy 3napja nem látom a smiley-eket csak ugy mint itt.... : :P :) :D :( :'( ....meg ilyesmi, nem tudja valaki h esetleg mi lehet a gond ? Előre is köszönöm, bye
  • Doomista
    Ez a live plus automatikus frissítés jó valamire? Most szólt, hogy új frissítés érhető le, töltse és telepítse e automatikusan...hát hogyne...csak hogy nálam ez a funkció sosem ment, mivel hibával a képembe vág olyat, hogy nem tudja letölteni, próbáljam meg később, vagy soha, avagy kézileg járuljak el. Eddig mindig kézileg járultam el, e hiba miatt, szóval most már tényleg elmehet a picsába ez a szar! :-)
  • shubert
    Kösz, ennyi eszem nekem is van...
  • andersh
    megoldás: cuntpunt
    keress rá google-n
  • shubert
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e (és ha igen, hogyan) olyat csinálni, hogy letiltom, kitörlöm vagy eltávolítom a MSN-es játékokat.
    Azért kellene, mert mobilnetem van, így próbálok spórolni az adatforgalommal. Ám hugom előszeretettel MSN-passziánszozik és hát nem állhatok mindig a háta mögöt...
  • Lelouch
    Üdv!
    Mostanában folyton ez az üzenet fogad, miután bejelentkezem, hiába pipálom be hogy ne jelenjen meg többé ez a figyelmeztetés. Mit lehet vele kezdeni?
  • andersh
    ja és igen, két partíció kell, egyik mondjuk 20-30 giga windows meg programok, másikon meg csak adatok
  • andersh
    280 kártevő /facepalm
    nyomnám a formatot kapásból :D
    boot sector-t is, mindent
  • RETROB0Y
    Hali!

A most kijött WLM-hez jó a jelenlegi MSN Plus?

Mükszik vele?
  • alratar
    Sziasztok.

Miért van az, hogy MSN ledobál? (kipróbáltam, más [pl. trillian] nem!)
  • akyyy
    csinálj egy particiót, azon legyen szüz win, semmi más
  • Motich
    Sziasztok

Már sokfelé jártam a problémával, de eddig még sehol nem tudtak segíteni. Az én problémám az, hogy nem működik az msn. Bejelentkezés közbe hibaüzenet nélkül megáll, de sok babrálás után már eltudtam azt érni hogy bejelentkezek és 2 másodperccel utána ledob. Már raktam két különböző xp-t , egy sp2 és egy sp3mat. Régebbi windowsomon jól működött az msn. Már csináltam olyat is hogy rádióhullámos netemet átállítottam kábelesre, mert adtak egy ilyen ötletet, még mindig nem jó. :O Egyetlen közös a két rendszerbe az hogy van egy 4 éve formázatlan meghajtóm, 160 gigás, tele van, most már ott tartok hogy vírusirtót futtatok rajta, mivel már minden mást kizártam.(eddig 280 kártevő 80%nál). Próbáltam már az aMSN-t is az se működik, régit meg eleve nem tudok feltenni mert mindig kijön az hogy telepítsem fel a legújabb verziót.
    Segítségeteket előszeretettel várom
  • ellington
    sziasztok

nekem a 80048820 hibát adja ki tegnap óta. újratelepítettem, de így is ugyanez. ebuddyn, iphoneon simán be tudok lépni, csak a gépen a live nem megy.. mi lehet a gond?
  • akvik
    Sziasztok.8e5e0152-es hibakódot ír ki az msn és nem enged belépni.Mit tegyek hogy újra be tudjak lépni?
    előre is köszi a segítséget:)
  • qweqweq
    sziasztok a 84cc0020-as hibakódnál mit kéne tennem hogy elmúljon?
    mer nem sok infót találtam róla amit igen azt is angolul és nem pontosan értem h mit akar mondadni
    a segítséget köszi előre is
  • bardocz
    Az hogy lehet, hogy bejelentkezett egy olyan ember msn-re, akit fel se vettem tudtommal, de amint megnyitom, már el is tűnt?
    A felugró ablakban láttam, és biztos, hogy nincs az ismerőseim között, más meg nem hiszem, hogy átírja a nevét, majd gyorsan le is lép, hogy megzavarjon engem, meg az elmémet
  • janihunk
    Megoldódott.
  • janihunk
    Sziasztok tegnap este óta nem enged be az msn 2009 es. Van egy másik címem is oda felenged viszont azt alig használom szokásos meg semmi hibakód: 8e5e05f6. Miért lehet ez?
  • andersh
    emesene
  • tigeroo
    akkor...
    van más olyan program ami MEGKÖZELÍTI a messengert?
    kényelmes, saját kép amit látnak a többiek, személyes üzenet, smileyk?
  • tigeroo
    ebuddy... tiis tudjátok hogy kurvára felejtős :D
    Hát az, nekem szerencsére mindig jó volt az Msn, sose szarakodott túl sokat. Mikor volt az az összeomlásos dolog is vagy 1 hónapja, én akkor is simán be tudtam lépni. Mikor beszoptam egy küldözgetős msn vírust, akkor kellett csak nélkülöznöm, amíg újra nem raktam a gépet. Addig meg elvoltam ebuddyn
  • tigeroo
    hát értem csak...érted, szűz xp...
    mostis, ha esetleg jó akkormeg befagy az msn kép, aki feljön/lelép azt már nem látom a partnerlistán hogy mit csinál...csak a bejelentkezésem pillanatában ami kép van az marad ott. kurvagáz.