Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ezt most kaptam 😄😄

"nézd meg a képet 😄 http://www.youtube-lady.com/view.php?=PHOTO18022010.JPG?"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

msn acc jelszó változtatás
Kaplan
Sziasztok!

Van egy érzésem, hogy már ezerszer kitárgyaltátok a témát, de kedves barátosném idióta huga rákattintott egy ilyen kamuképes vírusos linkre, újratelepítettem már náluk a WLM-t sõt lefutattam az msnvirusremovalt ami nem talált vírust. Tudnátok megoldást erre? Mert igazából már szétcsapja az idegeim, hogy hogy lehet ennyire tuskó az a csaj és én szopok miatta.

Nagyon szépen megköszönném a válaszokat 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zeli
Találtam egy leírást, hátha segít:

Start > Run or Windows Key + R
Services.msc
Find "Dcom Server Process Launcher"
Right mouse click, goto Properties.
Set to "Automatic", apply, and then click "Start".
Click ok, and close Services.

You may need to restart for it to take effect.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hy
az mns-em ezt a hiba kódot írja ki:80080005
nem találtam rá eddig megoldást de hát ha itt lesz valaki aki tudja mi a gebasz?
Fresh Duke
Hy all

MSN-en már pár napja nem tudok felépni, mert egy hibaüzenetet ír ki.
A következõ a hibakód: 800706ba

Windows Live Messenger 9-et használok, továbbá Windows XP SP2-t. Eddig semmi probléma sem volt, az utóbbi 2-3 napban kezdett el szórakozni.

Ebuddy-n be tudok lépni, szóval nem a jelszóval lesz a probléma.

A heavy cost. I pay it gladly.

tigerbácsi
na sikerült! :-)

amit kaptam linket Apocalipto - tól!

köszönöm mégegyszer! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

aate
😞

tigerbácsi
köszy! de újra kellett raknom a win 7 profot mert loader után már be sem kapcsolt.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

aate
Próbáld meg a your uninstaller 2010 progival eltávolitani az is mindent leszed ,majd egy reg a tisztitás a programmal, utána telepitsd az új messengert.

Törölt felhasználó
sziasztok!
nekem most olyan problémám lenne, h magától elkezdi feldobni az ismeröseim ablakait, de csak egy rövid idõre és nemtudok irni nekik meg semmitse csinálni
csak dobálja fel végig az ismeröseim ablakait...
ha vki tud vmi megoldást rá az kérem ne fogja vissza magát! <#vigyor3>
sziasztok nekem xp alatt nem akar belépni mi lehet a gond?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

tigerbácsi
köszi!

ezt töltöttem le, s telepítettem, ez írja ki.

http://download.live.com/?sku=messenger
tigerbácsi
Sziasztok!

van egy problémám, s nem tok mit kezdeni már vele. újraraktam már vagy 5 ször. s mindig ugyan ez. azt írja telepítsem a legfrissebbet, de mivel azt telepítettem így nem tudok már frissebbet. op rendszerem: win7 64 professional

Mi lehet a hiba, hogy van kamerám, a hangok és videó beállításoknál látszódik is a kamera képe, de ugyan akkor beszélgetésnél nem mûködik, se a videóbeszélgetésnél, se ha csak simán a saját kamerámat akarom mûködtetni.Tegnap este még tudtam kamerázni, ma meg semmi.Nem világít a webkamerás kép küldése gomb.Másik programnál pl skype-nál kíválóan mûködik.Tegyem esetleg újra fel az msn-t?
köszi, megpróbálom

[HUN]FaTaL
Nincs.

#10907: Menj be a beállítások menüben, keresd ki a letöltések. Kattints a One Care telepítése (vagy letöltés, nem tudom a magyarban hogyvan) gombra, a megjelenõ ablakban a downloadra. Okézd le a beállítások ablakot, majd ahol tölti a OneCaret azt mégsézd le. Így nincs OneCare és tudsz fogadni fájlokat is. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Srácok valamiért nem akarja feltelepíteni a Windows OneCare-t MSNhez és így nem tudok fájlokat küldeni... valaki tud segíteni?

2009 Build(14.0.8089.726) ettõl van most újabb msn verzió amire érdemes frissiteni az msn-t?

cumpy1337
már megvan

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

cumpy1337
Hali!
Tudom, ez már régi kérdés, de hogyan tudom a 8.5-öt használni a 9 helyett?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

sznus
Vírusos linkeket azért valaki kioperálhatná a kommentekbõl, mielõtt valaki emiatt megszívja! 😄

Jah az lemaradt, hogy WINDOWS 7 OS.

HELP ME!

A WLM telepítés velemiért megszakadt. Mondom jól van uninstall aztán újra próbálom. Sikerült uninstallálni és azóta nem tudom feltelepíteni, mert vagy azt írja ki a telepítõ, hogy nem lehet valamilyen okból feltelepíteni vagy pedig elindul a telepítõ, de a messengernél már zöld pipa van és utána van írva, hogy már telepített komponens. Mi a teendõ ilyenkor?? Regisztirbõl töröltem az összes WLM bejegyzést.

Doomista
értsd már meg hogy vírus, csak nem a te gépeden nyal.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

[HUN]FaTaL
Épp ezért vírus nem érted?😄

Cserélj jelszót és akkor nem tudnak a nevedben küldözgetni. Azoktól akiktõl kapod, nos nekik szintén víusos az accjuk avval nem tudsz mit kezdeni, csak ha õk is jelszót cserélnek.

prezi
azért vírus. <#gonosz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

de nem értitek...?! 😊
nem a gépem a virusos... hiszen ha nincs bekapcsolva a gépem...
és nem is vagyok online ill. azok sem onlineok akiktõl kapom...

[HUN]FaTaL
Vírus.

ugyan már... nem a gépem virusos...
én arra gondolok hogy az msn szerverrel lehet vmi...

elsõ körben jelszó csere, ha nem válik be akkor format
Erre van valami megoldás??? MSN-es ismerõsöktõl (azokoktól is akik már nincsennek a partnerlistámon) ilyen linkeket kapok... de özönt....

elvileg az enyém is küld....
ezzel lehet valamit kezdeni?

@hotmail.com Want a new phone?
New Version Iphone 3GS!
http://bit.ly/dug6L9
604900305033

@hotmail.com Compete to Win An Exclusive MacBook Worth 805 GBT!
Answer the question for your chance to win a brand new MacBook!
START
http://bit.ly/bPWe6F
307842413187

bojti
Megoldva !

bojti
Üdv !
Mostanában a linkek nem kattinthatóak az MSN-es beszélgetésekben . A programot újratelepítettem , a probléma most is fenn áll . Ötletek ?

prezi
...most megint nem <#gonosz3>

prezi
megnéztem, és most már nekem is jóó 😄

Japep

Most megint jó... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

tmp
márjó.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

nézd meg az elõtted levõ pár postot😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

prezi
Sziasztok!

80048820 -as hibakódra tudtok valami okosat mondani ?! a guglis találatokat mind megcsináltam, semmi eredménye...

tegnapról mára egy darab program nem lett felrakva, semmi extra.
egyszerûen ma nem akar beengedni !

nah jólvan, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok elszigetelve😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rash87
Szintén.
De reméltem h ide bejövök,vmi hasonlót látok.
Szóval legalább nem nálam van a gond 😊

Glory, Glory Man. United!

tmp
Nálam sem megy.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

zeli
Nem megy a szolgáltatás, mert nálam is ezt írja.
A windowslive.com pedig ennyit ír: The service is unavailable.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Japep

Hello.
Ma betárcsáztam a netem, jó volt az MSN. Aztán kiléptem belõle, majd mikor visszaakarok nem enged ezzel a hibaüzenettel.
Ha rámegyek, hogy "Hibaelhárítás", akkor meg csak ennyit csinál, de semmi.

Láttam ezt a bejegyzést a blogon, az elsõt megcsináltam, de nem lett jó.
Ha minden igaz, akkor meg NETGEAR Wireless Routert nem használok (ha minden igaz semmilyet).

Mi lehet a gond? Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DJ RX7
sziasztok!
nemrég bejelentkeztem egy másik felhasználóval, azóta a gép mindig elfelejti az enyémet, hiába pipálom ki a név, jelszó tárolását.
mi az oka ennek, hogyan tudnám ezt a hibát kiküszöbölni?

elõre is köszi!

:3

nekem úgy jött elõ régen, hogy volt egy illetõ aki felvett, s ezzel jött a felkérés is, de miután tudtam ki az illetõ így felvetél után egybõl töröltem, de akkor még nem nyomtam rá a felkéréses linkre, s így bent maradt a felkérése :s
ha rájöttél, megírhatnád, hogy hogyan 😊
Fillmore Dude
Mint már írtam, az sem megoldás! Mindent megnéztem a bejövõ oldalon.