Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nézd meg a képet 😄 http://www.youtube-lady.com/view.php?=PHOTO18022010.JPG?"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van egy érzésem, hogy már ezerszer kitárgyaltátok a témát, de kedves barátosném idióta huga rákattintott egy ilyen kamuképes vírusos linkre, újratelepítettem már náluk a WLM-t sõt lefutattam az msnvirusremovalt ami nem talált vírust. Tudnátok megoldást erre? Mert igazából már szétcsapja az idegeim, hogy hogy lehet ennyire tuskó az a csaj és én szopok miatta.
Nagyon szépen megköszönném a válaszokat 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Start > Run or Windows Key + R
Services.msc
Find "Dcom Server Process Launcher"
Right mouse click, goto Properties.
Set to "Automatic", apply, and then click "Start".
Click ok, and close Services.
You may need to restart for it to take effect.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az mns-em ezt a hiba kódot írja ki:80080005
nem találtam rá eddig megoldást de hát ha itt lesz valaki aki tudja mi a gebasz?
MSN-en már pár napja nem tudok felépni, mert egy hibaüzenetet ír ki.
A következõ a hibakód: 800706ba
Windows Live Messenger 9-et használok, továbbá Windows XP SP2-t. Eddig semmi probléma sem volt, az utóbbi 2-3 napban kezdett el szórakozni.
Ebuddy-n be tudok lépni, szóval nem a jelszóval lesz a probléma.
A heavy cost. I pay it gladly.
amit kaptam linket Apocalipto - tól!
köszönöm mégegyszer! :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nekem most olyan problémám lenne, h magától elkezdi feldobni az ismeröseim ablakait, de csak egy rövid idõre és nemtudok irni nekik meg semmitse csinálni
csak dobálja fel végig az ismeröseim ablakait...
ha vki tud vmi megoldást rá az kérem ne fogja vissza magát! <#vigyor3>#vigyor3>
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
ezt töltöttem le, s telepítettem, ez írja ki.
van egy problémám, s nem tok mit kezdeni már vele. újraraktam már vagy 5 ször. s mindig ugyan ez. azt írja telepítsem a legfrissebbet, de mivel azt telepítettem így nem tudok már frissebbet. op rendszerem: win7 64 professional
#10907: Menj be a beállítások menüben, keresd ki a letöltések. Kattints a One Care telepítése (vagy letöltés, nem tudom a magyarban hogyvan) gombra, a megjelenõ ablakban a downloadra. Okézd le a beállítások ablakot, majd ahol tölti a OneCaret azt mégsézd le. Így nincs OneCare és tudsz fogadni fájlokat is. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudom, ez már régi kérdés, de hogyan tudom a 8.5-öt használni a 9 helyett?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
A WLM telepítés velemiért megszakadt. Mondom jól van uninstall aztán újra próbálom. Sikerült uninstallálni és azóta nem tudom feltelepíteni, mert vagy azt írja ki a telepítõ, hogy nem lehet valamilyen okból feltelepíteni vagy pedig elindul a telepítõ, de a messengernél már zöld pipa van és utána van írva, hogy már telepített komponens. Mi a teendõ ilyenkor?? Regisztirbõl töröltem az összes WLM bejegyzést.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Cserélj jelszót és akkor nem tudnak a nevedben küldözgetni. Azoktól akiktõl kapod, nos nekik szintén víusos az accjuk avval nem tudsz mit kezdeni, csak ha õk is jelszót cserélnek.
http://goo.gl/gd6Zi5
nem a gépem a virusos... hiszen ha nincs bekapcsolva a gépem...
és nem is vagyok online ill. azok sem onlineok akiktõl kapom...
én arra gondolok hogy az msn szerverrel lehet vmi...
elvileg az enyém is küld....
ezzel lehet valamit kezdeni?
@hotmail.com Want a new phone?
New Version Iphone 3GS!
http://bit.ly/dug6L9
604900305033
@hotmail.com Compete to Win An Exclusive MacBook Worth 805 GBT!
Answer the question for your chance to win a brand new MacBook!
START
http://bit.ly/bPWe6F
307842413187
Mostanában a linkek nem kattinthatóak az MSN-es beszélgetésekben . A programot újratelepítettem , a probléma most is fenn áll . Ötletek ?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
80048820 -as hibakódra tudtok valami okosat mondani ?! a guglis találatokat mind megcsináltam, semmi eredménye...
tegnapról mára egy darab program nem lett felrakva, semmi extra.
egyszerûen ma nem akar beengedni !
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De reméltem h ide bejövök,vmi hasonlót látok.
Szóval legalább nem nálam van a gond 😊
Glory, Glory Man. United!
A windowslive.com pedig ennyit ír: The service is unavailable.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hello.
Ma betárcsáztam a netem, jó volt az MSN. Aztán kiléptem belõle, majd mikor visszaakarok nem enged ezzel a hibaüzenettel.
Ha rámegyek, hogy "Hibaelhárítás", akkor meg csak ennyit csinál, de semmi.
Láttam ezt a bejegyzést a blogon, az elsõt megcsináltam, de nem lett jó.
Ha minden igaz, akkor meg NETGEAR Wireless Routert nem használok (ha minden igaz semmilyet).
Mi lehet a gond? Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nemrég bejelentkeztem egy másik felhasználóval, azóta a gép mindig elfelejti az enyémet, hiába pipálom ki a név, jelszó tárolását.
mi az oka ennek, hogyan tudnám ezt a hibát kiküszöbölni?
elõre is köszi!
:3