13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#11435 írtam chatre, nem vetted észre.
link -
andersh #11434 Now Playing script -
#11433 gen msn progi :) -
#11432 Hali. Hogy lehet azt m,egcsináléni, hogy a hallgatott zenét akkor is kimutassa ha winampot hallgatok? -
#11431 Nem tudsz vele mit kezdeni, engem nem zavar. Sokkal jobban idegesít, hogy a főablakon alt+f4et nyomva nem a tálcára megy mint régen hanem bezárja az msn-t. Jó lenne ha csak jobb klikk kilépéssel lehetne bezárni. -
#11430 Felraktam a béta Live-ot, de az Alt+Tab-os váltásnál mindig ott van, ami eléggé zavaró. Nem úgy mint a most elérhető magyarban, amit ha bezárok, csak a tálcán lesz ott, de alt+tab-kor nem.
Ötlet, javaslat? -
#11429 c:\Users\JÚZERNÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\MAILCÍM\ObjectStore\CustomEmoticons -
#11428 Keress rá a CustomEmoticons mappára, és abban vannak. -
#11427 %temp%/messengercache talán -
#11426 Vistan hol tárolja a WLM a smiley-kat? -
#11425 beállításokba van h kijön előle a pipa, pipáld vissza :D -
#11424 bakker, eltánt a rezgető gomb, és nem tudok rezgetni :SS -
barcames #11423 az miért va h írok szmájlot és nem mutatja csak a kódját és ha küldenek nekem akkor is:( -
sKeezo #11422 ha valaki letilt engem, akkor alulról az újdonságok közül eltűnik nálam? -
Apocalipto #11421 Nahát mik vannak:
"Kedves Windows Live-ügyfél!
Köszönjük, hogy közösségi hálózatait és egyéb szolgáltatásait összekapcsolja a Windows Live rendszerrel! Azért lépünk kapcsolatba Önnel, mert felvette a Twitter-hírcsatornát a Windows Live rendszerbe, és értesíteni szeretnénk egy hamarosan bekövetkező változásról. Nemrégiben számos változás történt a Twitter és partnerei között a használati feltételekkel kapcsolatban megkötött szerződésben, ezért jelenleg nem áll módunkban biztosítani a hírcsatornák integrációját a Twitter és a Windows Live között.
2010. június 30-tól rendszerünk nem importálja automatikusan a tweeteket a Twitter szolgáltatásból, és nem osztja meg azokat az Ön Windows Live Messenger szolgáltatásbeli barátaival. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, és a Twitter szolgáltatással együtt továbbra is dolgozunk azon, hogy a jövőben integrált felhasználói élményt nyújthassunk.
Folyamatosan arra törekszünk, hogy a Hotmail és a Messenger szolgáltatás, valamint az Ön Windows rendszert használó számítógépe kiválóan együttműködjön a közösségi hálózatokkal és egyéb szolgáltatásokkal. Ez a változás semmilyen módon nem befolyásolja az Ön lehetőségét arra, hogy a Windows Live rendszert csatlakoztassa a több mint 75 egyéb közösségi hálózathoz és más szolgáltatópartnerhez, melyek közé tartozik a Facebook, a LinkedIn, a MySpace, a Flickr és egyéb szolgáltatások. Ráadásul, ha azt szeretné, hogy Messenger-barátai továbbra is láthassák az Ön tweetjeit, a Twitter webhelyet a Facebook, a LinkedIn vagy a MySpace szolgáltatáshoz csatlakoztathatja, és ezek közül bármelyik szolgáltatást összekapcsolhatja a Windows Live rendszerrel.
Üdvözlettel,
a Windows Live csapata "
Visszafele mennek az időben? -
#11420 Én a saját nicknevemre gondoltam. -
#11419 Ha offline-ba vagy, akkor akivel akarsz beszélni jobb klikk rá és beállítod, hogy számára online legyél. Legalábbis nekem csak így sikerült. -
#11418 nem vették ki
listában ha a néven jobb klikk és nekem ott van az "add a nickname"
viszont ha offline vagyok akkor nem tudok senkinek sem írni
pedig pár napja még sikerült :/ -
#11417 Nem próbáltam még, a régi szmájlik vannak bent, azok gond nélkül működnek. Viszont hiányzik a normális text loggolás, jöhetne rá a plusz. Meg a nevek is furcsák, nem értem miért kellett kivenni a nicknevet. -
#11416 ráadásul nekem minden custom smiley beszúrásánál (akár enyém, akár partneré), kifagy az egész. emiatt töröltem is. -
#11415 Az új szmájlik sem tetszenek, a régiek sokkal aranyosabbak voltak :D -
#11414 Felraktam.
Ami tetszik:
- Végre sokkal gyorsabb lett a bejelentkezés is meg a program működése is
- A Mail kurvajó a ribonnal
- Végre egy ablakot mutat a tálcán win7 alatt, és nem kell jobb gomb az állapotváltáshoz
Ami nem tetszik:
- Nincs plus (gondolom ez változik)
- Nem lehet nicknevet beállítani (ez óriási baromság) -
#11413 hogy lehet beszelgetesekhez hatteret beloni ? nem talalom sehol, lehet elhagytam a szemem valamikor. -
#11412 és ha nem állítom át a live' oldalon az új nevet ahogy akarja? -
#11411 A live mióta közösségi oldal?:D Nem használom semmire, facebook integrációra gondoltam. -
#11410 már az, hogy van msn cimed, tagja vagy egy ilyne közösségi oldalnak, melynek neve live.com -
#11409 Ezt a faszságot le lehet tiltani? Ez az egész közösségi baromság nem érdekel. Ha nem lehet letiltani akkor szarok az ismerősökre én bizony átállok végleg skypera. -
#11408 vagy iwiwes -
#11407 az myvipes -
#11406 és aki nem facebookos? -
#11405 Sztem jó ez az uj MSN eddig nm nagyon volt nálam hiba
Ami kicsit fura hogy hol a vezeték hol a keresztnevem van elöl
Más hibát eddig nem találtam
Sztem jó lesz ez -
#11404 Hozd el a hozzátartozó fájlt is :) -
#11403 Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy egy másik gépről msneztem, aminek a mentett xml fájlját el is küldtem magamnak, itthon viszont nem hajlandó megnyitni. Azt írja, hogy: "Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
A hozzáférés megtagadva."
Ezzel lehet valamit csinálni?
Előre is köszi!
-
#11402 Hát ez nem a megszokott :-o -
Newfronter #11401 Én is letöröltem, mert szerintem tönkre vágta a G4WL accountom és nem tudok belépni vele a játékban.... lol. Sajnos nagyon durva bugok vannak benne, talán nem is kellett volna kiadni így publikusan. -
#11400 minek után senki nem lát engem elérhetőnek ezért megválok a programtól.. amugy is szar mármint az én ízlésemnek. De ha tudsz vmi megoldást a problémámra akkor még talán megmaradhat:D -
Newfronter #11399 Nekem bejön az új WLM. Ha akarod akkor nem használod ezt a nagy ablakos rendszert, a régi kinézetre vissza lehet állítani. Mondjuk amúgy nem sok újdonság van, ha a közösségi oldalakat nem nézzük az új WLM-ben.
Bár hogy minden animált, az már tetszik... azt hiszem Silverlight dübörög már alatta. Aminek örülök, mert a Silverlight plugin-ban még nem csalódtam, jobb mint a flash. Új, és újratervezett smiley ikonok vannak végre, viszont a régi WLM-el rendelkezőknek nem jelennek meg az újak sajnos.
Én vagyok vak, de mi értelme hogy a facebook-os ismerőseid állapotát is kijelzi?(Minek a facebooknak külön csoport ha úgyis ugyanazokat mutatja akik MSN-en is fent vannak? - lehetne mondjuk egy kis jel a jelenlegi csoportomban minden partner mellett.) Mármint akinek MSN-je is van persze, a többit nem is mutatja akik a facebook chatben vannak. :S Pedig azt hittem megcsinálták azt hogy a Facebook chat beleintegrálódott a WLM környezetébe. Túl sokat vártam. :)
Sok bug van még benne, kilépéskor mindig crashel... bejelentkezéskor az állapotomat mindig elérhetőre teszi, mármint a bejelentkező ablakban, nem a bejelentkezés után.
Na és volt amikor elszállt az egész. A highlights, recent, stb. kategóriák vannak hogy ugyanazt mutatják...
Az ő betű helyett négyzetet mutat a chat ablakban...
Majd a végleges jobb lesz, meg lehet lesznek kisebb újítások is benne ezeken kívül.
-
#11398 na már nem tudtam szerkesztetni so: a másik meg hogy nevemet össze vissza mutatja valamikor az első tag van elöl valamikor a másik.. döntse el hogy most magyar vagy angol rendszer szerint mutatja ki.. mert eddig nem sikerült neki:D -
#11397 Hát én leszarom hogy ők mit akarnak és szerintem kb az emberek 99% is. én beállítottam az msn nevemet nem szórakoznak velem:D
szerk: ja és a másik hogy az msn partnereim nem látnak engem msn en... bár szerintem ez azért van mert azt állítottam be hogy csak barátok lássanak .. kiderült hogy kb az msn partnerek közül 2 "barátom" többi csak msn partner.. mi ez a hülye rendszer? -
#11396 Hali! tegnap este volt egy kék halál a gépemen és azóta nem tudok belépni az msn-be! Mindig vmilyen 800706be hibakódot ír de utána néztem, már mindent megnéztem nincs letiltva a tűzfalban se és érdekes módon más msn címmel meg be tudok jelentkezni.