Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
Messenger Plus? Partnerlista-karbantartó?

DJ RX7
sziasztok!
olyan szkriptre lenne szükségem ami megmutatja, hogy az adott partner mikor jelentkezett be utoljára.
létezik-e ilyen?
elõre is köszi!

:3

ott a gomb (vagy szöveg) kattints rá
hajosbogi
<#wave>sziasztok! a kérdésem az lenne van-e mód a bejelentkezési oldalon kitörölni elõzõleg megjegyzett email címeket...idegesítõ,hogy sok és már nem használt címek...köszönöm <#awink>

Van valakinek vmi 5lete hogy miért kell mindig beírni az emailt és a jelszót minden bejelentkezésnél az msn-be?
Pedig be van pipálva a Név és Jelszó tárolása opció.

köszi

Nekem nem akar eltûnni, hiába klikkelek a bejövõ oldalon nem tudok senkit sem elfogadni, se elutasítani....ez van....ott marad a felkérés örökre 😄
Lyukasbogrács
de nada

fixon
ász vagy. gracias

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Lyukasbogrács
:] így van!

ja bocs tényleg most olvasom mi is volt az eredeti kérdés

hát igen ha megtudja akkor szitu van :d
Lyukasbogrács
ha egyszer megtudja, hogy letiltottad, akkor ér valamit? nem. ha meg nem tudja meg, akkor így járt. válaszoltam a kérdésére. az már hogy "nem ér semmit" csak az én véleményem, amit vagy elfogad, vagy nem.

de akkor miért írod hogy nem ér semmit? attól hogy kiderül a közös ismerõs által, h letiltottad a másikat, attól még letiltva marad, az opció továbbra is ellátja minden funkcióját, nem tud neked írni és nem is látja az állapotodat.
Lyukasbogrács
egyéni szoc. problem, valószínûleg okkal tiltunk le valakit.

igen, és még le is fog köpni legközelebb amikor az utcán összefuttok
Lyukasbogrács
nem a te kérdésedre válaszoltam... de ha letiltasz valakit, akkor a számára láthatatlan leszel (rejtett/nem elérhetõ), te viszont látni fogod õt, viszont írni majd nem tud neked, te se neki. de ha megkérdezi egy közös ismerõsötöket, hogy elérhetõ vagy-e? akkor nem ér semmit 😄

jah nem nekem írtad, boccs
és így 1 személynek fogok láthatatlan lenni?
Lyukasbogrács
Bezárod az msnt teljesen.
ResourceHacker-t letöltöd, felrakod, megnyitod vele a "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"-t, bal oldalt: Version Info->1->1033, utána jobb oldalt a
VALUE "ProductVersion", "14.0.8089.0726"
sor így nézzen ki! semmi mást nem kell átírni, csak ezt az egy sort erre. Fent Compile Script gomb, utána elmented ctrl+s. Ha valamit elkúrsz, akkor a mappába még mindig ott marad az eredeti exe (msnmsgr_original.exe).

fixon
tiltsd le 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

zeli
letiltod.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hi, nem tud valaki arra megoldást hogy tudjam csak 1 személynek rejtett üzenmódba rakni magam, köszi
fixon
hol kell a verzioszamot atirni?

ja hát ha újrarakod a gépt akkor nyilván újra át kell írni

bármilyen számot beírhatsz nem csak 14.0-t, én 25.0-t írtam, haver meg 1337-et (leet) és neki is jól megy avval
Lyukasbogrács
*mindig ha felrakod/telepíted.
1337??? 14.0.8089.0726?

nem kell mindig
elég ha egyszer átírod 1337-re és jó lesz örökre
Lyukasbogrács
<#eljen> nekem is ez van fent már vagy 1 éve, csak most már át kell mindig írni a verziószámot

fixon
köszike. : D
a probléma megoldva. Átjöttem a pc-re (:

Fillmore Dude
#10868-as hsz-ban említettem, hogy az '1 felkérés' információs sáv mindig megjelenik. Nos pár napja eltûnt magától, azóta nem is láttam. Pedig nem változtattam semmin.

Ami pedig jelenlegi válaszomat illeti: nem értem, hogy hogy lehet nálad kint 1 éve?! 😊)) valaki nagyon szorgalmasan meg akar hívni 😊

Lyukasbogrács
feltoltam datára

fixon
há ja :/
valakinek nincs meg a setup?

Lyukasbogrács
bocs, zsar a link

Lyukasbogrács
fixon
linket pls.
köszike

allock
20megás 8.5-ös verziót keress, átírod benne a verziószámot és megy
én is így használom, sz@rok a 9es msn-re nem kell nekem 120megás csevegõ 😊

#hhwnd

fixon
Már elegem van gyerekek. mindent kipróbáltam, de ha szar hugyozok is nem tudok bejelentkezni.
Azt írja, hogy nem tudott bejelentkezni, mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ. Késõbb próbáljam meg.
2 hete csinálja ezt akárhányszor újra rakom, akkor is. Mit tegyek vele emberek?

DJ RX7
fuck yea
<#taps>

lófasz tudja
DJ RX7
ötlet?

változtass msn jelszót
Sziasztok!!
az egyik haverom kapott a gépére egy msn vírust amivel nem enged beszélgetni és ezt küldözgeti a haverom partnereinek:

*nézd meg a képet 😄 http://www.face-profile.net/view.php?=IMG22022010.JPG?

a nod32 semmit nem talál:S
nem tudjátok hogyan lehetne meg szabadulni a virustol?
bátyáméval* bocsi

http://kismenyus.picturepush.com

Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy nem jelentekezik be az én e-mail címemmel de a bátyámémal már igen.Ez mitõl lehet?válaszotokat elõre is köszönöm.

http://kismenyus.picturepush.com

Fresh Duke
Semmi változás, de azért kösz.

A heavy cost. I pay it gladly.

Sziasztok,

Egy plsk. kiterjesztésû skint töltöttem az imént az asszonynak, kérdésem: hogyan és hova kell ezt másolnom, hogy beállítható legyen WLM ben?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Doomista

<#eplus2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
Én ezt tegnap megkaptam 1 sráctól 4x, de én nem dõltem be,mert geciokos vagyok, fuckyeah!!4
rooney8
ilyenektõl nem kell félnem, mert nem dõlök be 😄
1 csaj küldte, már vagy fél éve nem is beszéltünk... aztán látom h írja: nézd meg a képet... mondom wtf?? aztán láttam mögötte a linket és leesett h vírus 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Doomista
ez egy *.exe fájl, ha letöltöd nem lesz tõle bajod, de ha már elindítod...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rooney8
milyen fájl? 😄 mi van ott? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Doomista
Ne csak nézd meg, hanem indítsd el a fájlt 😄