Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan szkriptre lenne szükségem ami megmutatja, hogy az adott partner mikor jelentkezett be utoljára.
létezik-e ilyen?
elõre is köszi!
:3
Pedig be van pipálva a Név és Jelszó tárolása opció.
köszi
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
hát igen ha megtudja akkor szitu van :d
ResourceHacker-t letöltöd, felrakod, megnyitod vele a "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"-t, bal oldalt: Version Info->1->1033, utána jobb oldalt a
VALUE "ProductVersion", "14.0.8089.0726"
sor így nézzen ki! semmi mást nem kell átírni, csak ezt az egy sort erre. Fent Compile Script gomb, utána elmented ctrl+s. Ha valamit elkúrsz, akkor a mappába még mindig ott marad az eredeti exe (msnmsgr_original.exe).
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
bármilyen számot beírhatsz nem csak 14.0-t, én 25.0-t írtam, haver meg 1337-et (leet) és neki is jól megy avval
elég ha egyszer átírod 1337-re és jó lesz örökre
a probléma megoldva. Átjöttem a pc-re (:
Ami pedig jelenlegi válaszomat illeti: nem értem, hogy hogy lehet nálad kint 1 éve?! 😊)) valaki nagyon szorgalmasan meg akar hívni 😊
valakinek nincs meg a setup?
köszike
én is így használom, sz@rok a 9es msn-re nem kell nekem 120megás csevegõ 😊
#hhwnd
Azt írja, hogy nem tudott bejelentkezni, mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhetõ. Késõbb próbáljam meg.
2 hete csinálja ezt akárhányszor újra rakom, akkor is. Mit tegyek vele emberek?
az egyik haverom kapott a gépére egy msn vírust amivel nem enged beszélgetni és ezt küldözgeti a haverom partnereinek:
*nézd meg a képet 😄 http://www.face-profile.net/view.php?=IMG22022010.JPG?
a nod32 semmit nem talál:S
nem tudjátok hogyan lehetne meg szabadulni a virustol?
http://kismenyus.picturepush.com
http://kismenyus.picturepush.com
Egy plsk. kiterjesztésû skint töltöttem az imént az asszonynak, kérdésem: hogyan és hova kell ezt másolnom, hogy beállítható legyen WLM ben?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
<#eplus2>#eplus2>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1 csaj küldte, már vagy fél éve nem is beszéltünk... aztán látom h írja: nézd meg a képet... mondom wtf?? aztán láttam mögötte a linket és leesett h vírus 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.