13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    nem az enyém, nem is tudom hogy létezik e, de ez nem wave tápig, ha nincs linux tápig akkor beírsz a windows-osba?
  • Carloska
    nah akkor mutasd már meg hol a "tápigod" te nyomorék ?
  • MirP
    Sziasztok! Van egy problémám az MSN-emmel, ami igazából nem nagy hiba csak zavaró! Egy partneremet mindig letiltja a program magától és nem tudom miért... mindig fel kell oldanom újra és újra, de ha feloldom, azután is 2-3 óra és megint le van tiltva, pedig én nem tiltok senkit! Miért van ez?
  • andersh
    ez nem a wave tápig
    amúgy meg nem használja senki azt a szart :D
  • Carloska
    csá elvileg azt írták ma jun 21 edikén jön ki a wave 4 publikus béta van már valahol?
  • Man19
    Bingó! Erre kerestem a választ!!! :)

THX!
  • andersh
    a nevedben sehogy
  • Wreck86
    Alapból is van betűtípus modósító,az nem elég?
  • Man19
    Végülis az alapkérdésre még mindig nincs válasz... :D
    Melyik nevű progival/scripttel tudok betűtipust módosítani a nevemben?
  • Wreck86
    Nem tudom,nem használok hangulatjeleket.Próba.
  • Man19
    Alapból én is így gondoltam, viszont amik a beszélgetésbe vannak egyéni hangulat jelek, azok viszont akárkinél látszódnak, ezért mertem reménykedni benne, hogy talán a betűtipusnál is működhetne a dolog...
  • Wreck86
    Logikusan,ha a másiknak nincs meg az a font/betűtípus,ami neked van,akkor max kriksz-kraksz fog látszódn ia neved helyett.
  • Man19
    Üdv!

Meg tudná mondani valaki, hogy lehet-e vmelyik msn névszerkesztővel a betűtipust módosítani??? És, ha igen, akkor, ha olyan betűtipus választok, ami a másik gépen nincsen telepítve, akkor látszódik ott, vagy sem???
  • Wreck86
    értem.
  • Man19
    Üdv!

Próbáltad másik messengerrel?
    Nincs feltelepítve valami plugin, vagy kiegészítő, ami zavarhatja?
    Ha másik gépen jelentkezel be rá, akkor is ilyet csinál?
  • Laky
    Mi a k*rva élet van ezzel a messengerrel?
    Reggel bejelentkeztem, és össz-vissz' maradt 5 ismerősöm. 5! Se több, se kevesebb. Ha valaki rám ír, még azt az ismerőst is b*szik megjeleníteni a listán, ergo nem tudok X+Y emberrel beszélni, mert nem látom őket.

Ötlet?
  • andersh
    igen és már nem fért el a legutóbb a strigula a füzetemben mikor megkérdezted, és ezért lettem ideges
  • Wreck86
    Számon tartod,vagy mivan?
  • andersh
    ezt már megkérdezték 6751325 szer
  • Wreck86
    Neked mi bajod van ember? Szar a napod,hogy ilyen hangnemben válaszolgatsz?
    Kérdeztem vmit nem tudtam,kérdezni azért szoktak,nem?
  • andersh
    azért van mert fos
    szerinted mégis mi a faszért lenne?
    nem tetszik a programnak az aurád?
  • Wreck86
    +1 kérdés,aztán nem nyaggatlak titeket:)

Az estek 80%-ban,amikor kijelentkezek,majd kilépek a wlm-ből,kiírja,hogy összeomlott.Ez miért lehet? vagy linkeljek róla képet?
  • Wreck86
    köszi!

#11324 erre esetleg nincs ötleted?
  • andersh
    nekem meg olyan kéne h jobb klikkel rámegyek a csaj partneremre a partnerlistában és kiválasztom hogyan fog leszopni este és meg is csinálja
  • Lyukasbogrács
    menü, partnerek, azonnali üzenetváltási partnerek mentése...
  • Wreck86
    dúrva :D
  • Wreck86
    dúrva :D
  • barcames
    nekem olyasmi kellene h msn amikor vmi ismerősöm fent van lássam azt h ő mással mit beszél:D
  • Wreck86
    A felvett partnerek listáját el lehet menteni fájlba?
  • Wreck86
    jóvan:D
    de azzal furcsa jelekkel jön elő,nem pedig úgy,mintha xml editorral lenne megnyitva.
  • andersh
    igen van
    notepad
    :D
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy van e olyan program,amivel a lementett wlm beszélgetéseket,amelyek *.xml kiterjesztéssel bírnak,
    1,ösze lehet e kapcsolni,ha valakivel többször beszéltem és kimentettem már a szövegeket.
    2,hogy ezeket az xml-eket át lehet e konvertálni vmi egyszerűbbe,hogy adatvesztés nélkül megnyíljon?

köszi szépen!
  • andersh
    próbáld meg azt h a zárolásnál bekövetkező állapotot állítsd elérhetőre.
    bár a zárolásnak pont az a lényege, hogy akkor az msn eltűnik, mintha nem is futna, szóval nem hiszem hogy ez megoldható.
  • tigeroo
    ★           ♡

ezeket a jeleket nemlátom msn-en [] van helyette, milyen font csomagot kellene leszednem hogy mutassa?
  • akyyy
    be lehet állíani, hogy ha zárltam az msn-t ha bejeletnkezik valaki és beállitottm rá hangot azt lejátsza?
  • zeli
    19x19 px a szmájli asszem.
  • Aquir
    hm, akkor nemtom, elvileg úgy kéne beraknia mint a többi nagy képet nem? ha ugyanolyan nagyok
    ahha...
    fogtam a sima képet is próbáltam betenni aztán átméretezve is próbáltam és úgyis olyan kicsi lett.
  • Aquir
    átméretezve is?
    néztem YT-n tutorialt is de nekem olyan kicsibe méretezi le mint egy "a" betű.